Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sparemad

Her finder du spændende bøger om Sparemad. Nedenfor er et flot udvalg af over 60 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
  af Louisa Lorang
  94,95 - 147,95 kr.

  Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

 • - Ugemenuer til under 200 kroner
  af Karen Elene Thorsen
  175,95 kr.

  Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild - med nyt EKSTRA kapitel Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 225.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

 • - Brug hele råvaren og undgå madspild
  af Michael Folman Jensen
  130,95 - 160,95 kr.

  I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade.Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os.Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.Om forfatterenMichael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme.Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food­koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

 • - og tryl med dine rester
  af Yvonne Luff Gottfredsen
  158,95 kr.

  Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark. Bogen giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt. Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålsalat om onsdagen. Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærtetapenade om torsdagen. Du får tips til at gøre det lettere for dig at spise sundt – uden løftede pegefingre – men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet. Bogen præsenterer dig for 4 ugers madplaner (5 af ugens 7 dage) inkl. indkøbslister og opskrifter på nemme, lækre og smagfulde retter til én person - gang op hvis I er flere. Ved at følge bogens madplaner og handle ind efter indkøbslisterne, vil der som udgangspunkt ingen madspild være, når de 4 uger er gået. I Brug rub og stub kapitlet tryller du videre, hvis du har rester til overs fra madplanerne. Her bliver du introduceret for lækre og kreative opskrifter på at bruge rub og stub af dine rester uge for uge. Single-testpersonerne i bogen har handlet ind for mellem 1000-1300 kr. på en måned, hvor familier på 4 har handlet ind for mellem 3600-4000 kr. på en måned.

 • af Sebastian Mathson Randrup
  116,95 kr.

  Flyttehjemmefrakogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere.

 • - En familiekogebog, der mindsker madspild
  af Selina Juul
  119,95 - 232,95 kr.

  Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion af fødevarer vurderet til at være den tredjestørste CO2-udleder i verden. Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske super­stjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter. Mad med respekt indeholder: 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud Ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, ­aftensmaden, desserten og festen Tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

 • af Michelle Kristensen
  214,95 kr.

  Tab dig, og lev sundt på budget indeholder en masse brugbare og overskuelige redskaber til at spare på madbudgettet, samtidig med du lærer, hvordan du fortsat kan tilberede sunde, lækre og mættende måltider. Bogen indeholder 66 nye MK opskrifter og en 8-ugers madplan, som løber fra mandag til fredag. Opskrifterne er lavet efter MK principperne. Principper, som Michelle har udviklet på baggrund af sin uddannelse fra Idræt og Human ernæring fra Universitet og ikke mindst fra de over 100.000 mennesker, der har deltaget på en MK camp. Mennesker, som har givet Michelle et unikt indblik i, hvor folks primære udfordringer i forhold til kostvaner ligger. Ikke mindst med henblik på, at kostændringerne bliver holdbare, og man ikke lider afsavn. Bogen har til formål at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at få gang i de sunde vaner. Den indeholder derfor også indkøbslister til ugens måltider, som tager højde for at nedsætte madspild og ekstra udgifter. Bogen indeholder også QR-koder til nogle opskrifter, så du kan komme med Michelle i køkkenet, hvor hun hjælper dig gennem nogle af opskrifterne. Er du glutenallergiker, kan du sagtens følge de slankende opskrifter.

 • af Camilla Stemann Jensen
  259,95 kr.

  Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!

 • - Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
  af Mia Sommer
  217,95 kr.

  Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.

 • af Amanda Cross
  128,95 kr.

  Denne fantastiske kogebog, inspirerer dig med mere end 70 opskrifter på sunde og nærende supper. Har du fokus på at forbedre dit immunforsvar og fremme sundhed, er dette bogen for dig. Bogen indeholder mere end 70 lækre og nemme opskrifter som er fyldt med vitaminer og mineraler. Slå træthed ned med en hjertelig rodfrugtsuppe, og genopret immunsystemet med velsmagende blomkål. Lad dig inspirere til en fantastisk citronsuppe eller en god gammeldags kylling noodle suppe. Giv dit vægttab et boost med kølet agurk og melonsuppe. Bogen indeholder inspirerende fotografier, giver et overblik over kalorieindhold ligesom ernæringsmæssige oplysninger ledsager. Bogen er en international bestseller med både nye og klassiske opskrifter som medvirker til at styrke dit immunforsvar og bekæmpe almindelige sygdomme - lige fra allergi, sukkersyge til højt blodtryk.

 • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
  167,95 - 221,95 kr.

  I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad. I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det ska være ekstra nemt.

 • af Anette Harbech Olesen
  160,95 - 193,95 kr.

  Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge. Målet er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til mad. I kombination med bogens næsten 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede, og som samtidig smager virkelig godt. Disse parametre er alle hjertesager for Anette og gennemgående for alle hendes opskrifter.I bogen finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra Anette Harbech Olesens erfarne hånd. Anette er blandt andet kendt for sine populære bøger, hvor hun formidler sin store viden om mad og sundhed.Med Spar og Spis har Anette Harbech Olesen skrevet endnu en brugbar og aktuel bog, der denne gang kan inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

 • - Håndlangerne Undertitel
  af Einar Már Gudmundsson
  122,95 kr.

  Islændingene har aldrig haft deres egen konge - Island har været en republik siden løsrivelsen fra Danmark under Anden Verdenskrig. Men selvom man ikke har blåt blod i årerne, kan man jo godt te sig som en konge. ISLANDSKE KONGER er fortællingen om den vidtforgrenede Knudsen-slægt fra det lille fiskerleje Tangavik, hvor legendariske fyldebøtter og slagsbrødre, mesterfiskere og skibsredere, skønhedsdronninger og troldkvinder, distanceblændere og matematikgenier lever side om side.

 • af Yotam Ottolenghi & Noor Murad
  65,95 kr.

  Entspannt kochen mit dem Ottolenghi-Team Für dieses außergewöhnliche Kochbuch hat Weltbestsellerautor Yotam Ottolenghi sein Test Kitchen-Team bestehend aus Noor Murad, Verena Lochmuller, Tara Wigley und Gitai Fischer zusammengetrommelt. Und sie zeigen, wie einfach es ist mit bereits vorhandenen Zutaten aus der eigenen Küche einfache und köstlich schmeckende Kreationen zu kochen und ihnen dabei den besonderen Ottolenghi-Twist zu geben! Simple Ottolenghi-Rezepte für den Alltag Bringen Sie mehr Schwung in Ihre Küche - und zwar einfach mit dem, was Sie zu Hause da haben! Ob cremiger Hummus, unkompliziertes One Pot Chicken oder Blumenkohl-Käse-Kuchen - dieses Ottolenghi-Kochbuch überzeugt mit 90 einfachen Alltagsrezepten, die dennoch raffiniert und köstlich schmecken. Der typische Wow-Effekt von Ottolenghi verleiht den Gerichten das gewisse Etwas: Freuen Sie sich auf vielfältige Aromen, kreative Vielseitigkeit und innovative Einflüsse des Ottolenghi Test Kitchen-Teams!. Einfach Alltagsrezepte mit Zutaten aus dem Küchenregal: Was kann man alles aus einer Dose Kichererbsen oder einem Beutel tiefgefrorener Erbsen zaubern? Die Antwort liefern die flexiblen und originellen Ottolenghi-Rezepte, die das Beste aus den Zutaten holen, die Ihnen zu Hause zur Verfügung stehen.. Originelle Anregungen aus der Profiküche der Ottolenghi Test Kitchen: Schaffen Sie sich Ihre eigene Testküche im Ottolenghi-Style und experimentieren Sie mit fantasievollen Gerichten, die flexibel abgewandelt werden können -  wie z.B. Tabouleh-Bratlinge, Persische Kräuter-Feta-Taschen oder Blaubeeren-Zitronen-Sahne-Schnitten. . Das erste Buch der neuen Kochbuchserie von Ottolenghis grandiosem Test Kitchen-Team Innovative Alltagsrezepte im Ottolenghi-Style! Zusammen mit Ottolenghis Test Kitchen-Team zaubern Sie köstliche Gerichte, aus Zutaten, die Sie bereits zu Hause haben!

 • - 50 Easy & Tasty Recipes Using the Best Ingredients from the Grocery Store (Heart Healthy Budget Cooking)
  af Bobby Parrish & Dessi Parrish
  168,95 - 178,95 kr.

  The authors of the bestselling book are back with simple, five-ingredient recipes to help newbie cooks make delicious dishes and learn how to shop smarter.

 • af Louisa Lorang
  139,95 - 186,95 kr.

  Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge dit madbudget.Du får både opskrifter på grønne måltider, pasta-retter, enkle med kød og fyldige salater. Her er også masser af ideer til, hvordan du får mest muligt ud af dine råvarer.Desuden giver Louisa dig også en række nyttige spareråd til, hvordan du kan lette madlavningsbudgettet ved at planlægge mad til flere dage, spare på el og gas og undgå madspild.

 • af Karen-Elisabeth Gadtoft
  208,95 kr.

  Her er kogebogen, som gør det muligt for 2 personer at spise nem, hurtig og lækker aftensmad for under 400 kr. om ugen.Livet er for kort til kedelig mad, og derfor deler Karen-Elisabeth Gadtoft hver eneste dag sine budgetvenlige opskrifter på både Instagram og TikTok med alle, der gerne vil spare på madkontoen uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.Luksus på budget indeholder en bred vifte af spændende og velsmagende aftensmadsretter. I bogen deler Karen-Elisabeth ud af alt fra sine personlige favoritter til italienske, asiatiske og mexicanske klassikere. Alle bogens råvarer kan købes i det lokale supermarked, og der er nye retter til middagsbordet hver aften i mere end en måned. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise varieret – medmindre nogle af retterne bliver så populære, at de kommer på bordet igen og igen. Ud over opskrifter på aftensmad er der også lækre og billige forslag til både morgenmad, tilbehør og brød. Bogen indeholder desuden afsnittet Fest på budget, hvor Karen-Elisabeth deler sine allerbedste tips og tricks til at holde lækre og eksklusive arrangementer på selv det mindste budget.

 • af Jack Monroe
  198,95 kr.

  'Jack Monroe is a force for good in the world.' - Nigella LawsonThrifty Kitchen is Jack Monroe's bumper collection of over 120 brand-new, delicious, low-cost recipes, plus household tricks guaranteed to save you money.Number-one bestselling author and campaigner, Jack is one of the UK's best-loved experts on budget cooking. Through the gorgeous recipes and straightforward advice in Thrifty Kitchen, she proves that you don't need to sacrifice flavour or settle for lacklustre meals when you're spending less.Featuring everything from warming curries and a hearty pie to tasty sauces and indulgent puds, this must-have cookbook shows how easy it can be to turn basic ingredients into nourishing, mouth-watering meals that you and your wallet will love.

 • - Gode Raad fra gamle Dage
  af Gyldendal
  119,95 - 131,95 kr.

  Gode råd er dyre i disse tider. Derfor er det værd at vende tilbage til de gode og praktiske spareråd fra dengang, vores bedsteforældre var unge og levede i nøjsomme tider.Den lille Sparebog indeholder uddrag fra bestselleren Gyldendals Sparebog (1941). Gode – og sjove – råd, der stadig er brugbare i 2022. Her er tips til at lave sin egen te, praktiske spareråd til madlavningen, anvisning til barbering uden sæbe og til at bekæmpe møl og rense pletter af tøjet. Lige som man får en solid håndsrækning til at spare på varme og lys. Den perfekte værtindegave eller til dig, der sværger til de gode råd fra fortiden.

 • af Rebecca Serle
  127,95 - 195,95 kr.

 • af Hilda Solar
  247,95 - 321,95 kr.

 • af Michelle Robinson
  242,95 - 317,95 kr.

 • af Joyce B. Sykes Young
  350,95 kr.

 • af Adam Kowit
  317,95 kr.

  Transform pantry ingredients into creative, flavor-packed meals you won't need to head to the supermarket to make.Flexibility is at the core of pantry cooking-when every cook needs to improvise. The Complete Modern Pantry captures the ethos of true pantry cooking with a unique approach: clear blueprints for building simple dishes (brothy vegetable soup, one-pot pasta, Thai-inspired curry) combined with hundreds of flavor combinations and improv ideas that leave you plenty of room to play (and use up what you have on hand). A pantry is more than canned beans. Expand your pantry horizons with recipes like Butternut Squash and Spinach Galette, Frozen Veggie Frittata, and Bottom-of-the-Box Pasta (go ahead, mix together bow ties and rigatoni).Recipes focus on what the ingredients do, not just what they are. Because no two pantries are the same, every recipe gives you ideas for simple swaps. Trade bread crumbs for toasted nuts when you just need something crunchy to finish a dish, and sub soy sauce for Worcestershire for that umami boost. This book adapts to any pantry. Instead of calling for a finite list of ingredients, we encourage thinking by categories (such as grains, noodles, umami condiments, root vegetables) and write recipes accordingly.Become your own test cook. With 6-10 ways to vary every recipe, you'll gain the confidence you need to get creative in the kitchen.

 • af Kimberly Thanes
  174,95 kr.

 • af Charles Herman Senn
  181,95 kr.

  "Senn's War Time Cooking Guide" is a classic cook book by Charles Herman Senn that aims to provide fantastic recipes for hearty meals that can be made on a budget and with limited ingredients. Written for people living with the terrors of war and the scarcity of food that comes with it, the book has recipes for dishes that are both extremely nutritious and easy to produce. Highly recommended for those with an interest in economic cookery. Charles Herman Senn (1862 - 1934) was a German writer of cook books. He wrote profusely on the subject, producing cook books for all manner of people and situations, but was particularly well-known for his vegetarian and confectionery recipes. Other notable works by this author include: "Breakfast and Supper Dishes" (1898), "A book of Salads: The Art of Salad Dressing" (1922), and "British Red Cross Society Cookery Manual" (1915). Contents include: "War Time and Food Economy", "Recipes for Soups", "Fish Preparations", "Meat Dishes", "Vegetables", "Breakfast and Supper Dishes", "Sweets and Pastries", "Cakes and Pastries", "Invalid Dishes", "Sauces", "Management of Gas Stoves", "Inexpensive Family Meals", "Some Economy Hints", "Index of Recipes", etc. The Vintage Cookery Books series hopes to bring old wisdom and classic techniques back to life, as we have so much to learn from 'the old ways' of cooking. Not only can these books provide a fascinating window into past societies, cultures and every-day life, but they also let us actively delve into our own history - with a taste of what, how and when, people ate, drank, and socialised.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.