Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sparemad

Her finder du spændende bøger om Sparemad. Nedenfor er et flot udvalg af over 218 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Amanda Juul Jensen & Mathilde Munksø Bentsen
  166,95 - 217,95 kr.

  I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad.Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er, at der altid skal være plads til god mad, uanset om man har travlt er på SU eller blot savner inspiration til velsmagende, nem mad. I denne bog har de samlet de opskrifter, der er ekstra gode til små madbugetter og hvis det ska være ekstra nemt.

 • af Sebastian Mathson Randrup
  127,95 kr.

  Flyttehjemmefrakogebogen er en uundværlig guide for alle unge, der står over for at flytte hjemmefra. Skrevet af Sebastian Mathson Randrup, en anerkendt dansk forfatter, denne bog er fyldt med praktiske råd og tips til at gøre overgangen til selvstændighed så glat som muligt. Udgivet i 2016, denne bog er blevet en fast bestanddel på mange unge menneskers bogreoler. Bogen er en blanding af praktiske råd, personlige anekdoter og humor, der gør den både nyttig og underholdende at læse. Uanset om du er i færd med at flytte ind i din første lejlighed eller bare har brug for nogle tips til at klare hverdagens udfordringer, er Flyttehjemmefrakogebogen en fantastisk ressource. Bogen er udgivet af Lindhardt og Ringhof, en af Danmarks førende forlag, der er kendt for deres høje kvalitet og brede udvalg af bøger. Gør dig selv en tjeneste og få fat i en kopi af Flyttehjemmefrakogebogen - du vil ikke fortryde det!

 • - nem, hurtig, billig mad - og næsten ingen opvask
  af Louisa Lorang
  93,95 - 167,95 kr.

  Med denne bog får du over 60 opskrifter på nemme, hurtige og billige og ikke mindst sunde måltider. Mange af opskrifterne er baseret på få ingredienser, de kan laves på relativ kort tid - og efterlader stort set ingen opvask. Du får opskrifter på klassikere som cup noodles, bolognese, kartoffelsuppe, bøf bearnaise og tex-mex plus masser af ny inspiration til måltider, som er lette at bikse sammen og smager himmelsk f.eks. citronpasta med ærteskud, bowls, loaded sweet potatos og bao med hoisin flæsk. Louisa Lorang er kendt fra Go' Morgen Danmark og madskribent for bl.a. Aarstiderne og Alt for damerne og har online magasinet Lorang&Co.

 • - Ugemenuer til under 200 kroner
  af Karen Elene Thorsen
  197,95 kr.

  Bestseller!!! Fattig student er en genial kogebog for dig, der vil leve sundt, billigt og uden madspild - med nyt EKSTRA kapitel Ja, for alle, også familier, der gerne vil have pengene til at strække lidt længere. Der er opskrifter, sparetips og andre gode råd til dig, som gerne vil spise enkel og lækker mad, uden at det koster kassen. I denne kogebog finder du Karen Elenes mest populære madplaner, som alle kan laves for under 200 kroner pr. næse om ugen. Kender du det? Du får løn eller SU, og vupti er alle pengene borte, uden at du har flottet dig. Det opdagede Karen Elene, da hun flyttede hjemmefra, men hun fandt også ud af, hvad hun skulle gøre ved det. Det handler om planlægning. Lav en madplan, køb ind efter den, hold op med at smide mad ud, brug det, du har i køleskabet. Og … køb aldrig ind, når du er sulten! Plus et par tricks mere. Det lyder simpelt, men det virker. Karen Elenes motto er: “Jeg spiser det, som gør mig og min krop glad.” Du behøver ikke at skære alt det søde fra og nøjes med det sure. Eller gå på skrump. Når bare du spiser balanceret. Karen Elene Thorsen (f. 1997) er madblogger. Hun har Instagram-profilen @fattig.student med over 225.000 følgere. Karen Elene bor i Oslo og er i gang med en uddannelse inden for livsstilsændringer og folkesundhed.

 • - Brug hele råvaren og undgå madspild
  af Michael Folman Jensen
  128,94 - 197,95 kr.

  I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade.Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os.Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.Om forfatterenMichael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme.Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food­koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen.

 • af Karen-Elisabeth Gadtoft
  167,95 - 207,95 kr.

  Her er kogebogen, som gør det muligt for 2 personer at spise nem, hurtig og lækker aftensmad for under 400 kr. om ugen.Livet er for kort til kedelig mad, og derfor deler Karen-Elisabeth Gadtoft hver eneste dag sine budgetvenlige opskrifter på både Instagram og TikTok med alle, der gerne vil spare på madkontoen uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet.Luksus på budget indeholder en bred vifte af spændende og velsmagende aftensmadsretter. I bogen deler Karen-Elisabeth ud af alt fra sine personlige favoritter til italienske, asiatiske og mexicanske klassikere. Alle bogens råvarer kan købes i det lokale supermarked, og der er nye retter til middagsbordet hver aften i mere end en måned. Der er altså ingen undskyldning for ikke at spise varieret – medmindre nogle af retterne bliver så populære, at de kommer på bordet igen og igen. Ud over opskrifter på aftensmad er der også lækre og billige forslag til både morgenmad, tilbehør og brød. Bogen indeholder desuden afsnittet Fest på budget, hvor Karen-Elisabeth deler sine allerbedste tips og tricks til at holde lækre og eksklusive arrangementer på selv det mindste budget.

 • af Camilla Stemann Jensen
  260,95 kr.

  Den populære og udsolgte bog Vidunderlige Vafler er nu tilbage på markedet. Vidunderlige Vafler giver dig et magisk vaffelunivers fyldt med de lækreste og mest kreative vaffelkreationer. For hvis du troede at vafler kun var en skøn dessert, så kan du godt tro om igen: Vafler er så meget mere end det!

 • - og tryl med dine rester
  af Yvonne Luff Gottfredsen
  167,95 kr.

  Med sit fokus på at inspirere singler og små husstande til at lave sund, billig mad og undgå madspild, er denne bog den første af sin slags i Danmark. Bogen giver dig inspiration til at se masser af muligheder for at få brugt alle de råvarer, du får købt. Er der spidskål tilovers fra coleslaw’en om mandagen, vil den både være super til tortillawraps om tirsdagen og til en frisk spidskålsalat om onsdagen. Har du rester af ærter fra tunmousse om tirsdagen, så brug dem i en lækker ærtetapenade om torsdagen. Du får tips til at gøre det lettere for dig at spise sundt – uden løftede pegefingre – men derimod en hjælp til at du kan få råd til mere, til du kan holde dig sund og rask og samtidig vise omtanke for miljøet. Bogen præsenterer dig for 4 ugers madplaner (5 af ugens 7 dage) inkl. indkøbslister og opskrifter på nemme, lækre og smagfulde retter til én person - gang op hvis I er flere. Ved at følge bogens madplaner og handle ind efter indkøbslisterne, vil der som udgangspunkt ingen madspild være, når de 4 uger er gået. I Brug rub og stub kapitlet tryller du videre, hvis du har rester til overs fra madplanerne. Her bliver du introduceret for lækre og kreative opskrifter på at bruge rub og stub af dine rester uge for uge. Single-testpersonerne i bogen har handlet ind for mellem 1000-1300 kr. på en måned, hvor familier på 4 har handlet ind for mellem 3600-4000 kr. på en måned.

 • - En familiekogebog, der mindsker madspild
  af Selina Juul
  118,95 - 246,95 kr.

  Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion af fødevarer vurderet til at være den tredjestørste CO2-udleder i verden. Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske super­stjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter. Mad med respekt indeholder: 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud Ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, ­aftensmaden, desserten og festen Tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

 • af Kevin Tatar
  145,95 kr.

  In Tasty. Healthy. Cheap., social media and YouTube star Kevin Tatar (@kwoowk) offers cost-efficient, delicious recipes that you’ll love to eat and share.

 • - Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
  af Mia Sommer
  227,95 kr.

  Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.

 • af Amanda Cross
  127,95 kr.

  Denne fantastiske kogebog, inspirerer dig med mere end 70 opskrifter på sunde og nærende supper. Har du fokus på at forbedre dit immunforsvar og fremme sundhed, er dette bogen for dig. Bogen indeholder mere end 70 lækre og nemme opskrifter som er fyldt med vitaminer og mineraler. Slå træthed ned med en hjertelig rodfrugtsuppe, og genopret immunsystemet med velsmagende blomkål. Lad dig inspirere til en fantastisk citronsuppe eller en god gammeldags kylling noodle suppe. Giv dit vægttab et boost med kølet agurk og melonsuppe. Bogen indeholder inspirerende fotografier, giver et overblik over kalorieindhold ligesom ernæringsmæssige oplysninger ledsager. Bogen er en international bestseller med både nye og klassiske opskrifter som medvirker til at styrke dit immunforsvar og bekæmpe almindelige sygdomme - lige fra allergi, sukkersyge til højt blodtryk.

 • af Malene Søgaard & Astrid Søgaard
  277,95 kr.

  Bælgfrugter er en kogebog fyldt med inspirerende opskrifter med danske linser, ærter og bønner. I bogen deler de to søstre Astrid og Malene Søgaard opskrifter på alt fra morgenmad, brød og kager til klassiske hverdagsretter samt mad til middagsgæsten.Kogebogen viser med dens smukke billeder af fotograf Ditte Ingemann og smagfulde opskrifter, hvordan man på en simpel måde kan spise flere bælgfrugter uden at gå på kompromis med smag og mæthed – og samtidig hjælpe den grønne omstilling på vej.Bælgplanter har nogle næsten magiske kvælstoffikserende rødder, som omdanner kvælstof fra luften til næring i jorden, så ved at inddrage bælgfrugter i sin daglige kost kan man både skrue op for egen sundhed og leve mere bæredygtigt til gavn for alle.Bogens forfattere ønsker at hjælpe alle læsere på vej til at sammensætte mættende og velsmagende måltider med flere bælgfrugter, uanset om man spiser plantebaseret eller ej.Derfor indeholder bogen opskrifter både til læseren, som udelukkende spiser planterige måltider, men også til dem, som gerne vil skrue op for andelen af grøntsager og bælgfrugter – men uden helt at undvære kød, æg og mælkeprodukter. ASTRID SØGAARD og MALENE SØGAARD står bag virksomheden Pure Dansk, som sammen med danske landmænd dyrker økologiske danske bønner, ærter og linser. De to søstre er opvokset på et landbrug, hvor ærter og hestebønner altid har været en naturlig del af afgrøderne, og med Pure Dansk og kogebogen Bælgfrugter arbejder de ihærdigt på at genintroducere danske bælgfrugter på vores allesammens tallerken som en del af hverdagsmaden.

 • af Rebecca Serle
  122,95 - 167,95 kr.

 • - Nemme, billige og børnevenlige madplaner
  af Kristine Melgaard-Mani
  230,95 kr.

  Da Kristine fandt ud af, at hun og familien hver måned brugte for mange penge på mad, lavede hun en ny ordning: Hver mandag overfører hun nu et fast beløb til en husholdningskonto, og mere bruger familien ikke, før det igen bliver mandag.For Kristine er det blevet en livsstil at lave god billig mad, og i familieliv på budget deler hun sine tips og opskrifter: Skift dyr takeaway ud med hjemmelavet fastfood som kebabpizza og falafelwrap. Erstat madspild med datovarer i fryseren. Og undgå dyre impulskøb med en overskuelig madplan – mandag pitabrød med linsefyld, onsdag one pot og fredag pulledchicken-burger.

 • af Nancy Birtwhistle
  127,95 - 167,95 kr.

  'The tips and trick are just brilliant.' Jane Dunn, author of Jane's Patisserie'Finally, an eco-friendly home guide that's relatable and we can all follow.' Sophie Liard, author of The Folding LadyOne change, any change, will make a difference to our precious planet.We all want to do our best for our homes and the planet, but it's often hard to find the time and energy to think of alternatives. Nancy Birtwhistle makes it easy with 101 indispensable tips, ideas and recipes that will help you to live a more eco-friendly life without giving up on any home comforts.This practical book from Sunday Times bestselling author and Great British Bake Off winner Nancy Birtwhistle is the ultimate guide to reducing your environmental impact while saving you time and money. Inside are tips and home hacks on everything from eco cleaning, upcycling and making the most out of your weekly shop to small-space gardening and creative crafts, plus a selection of Nancy's delicious recipes. Clearly explained, accessible and beautifully illustrated with black and white line-drawings, Green Living Made Easy is the perfect guide for anyone looking to pursue a more sustainable lifestyle but unsure where to start.

 • af Anette Harbech Olesen
  167,95 kr.

  Det er blevet dyrere at leve, og blandt andet priserne på mad er steget voldsomt. Denne nye bog tager dig i hånden og hjælper dig med at spise sundt og lækkert for små penge. Målet er at tilbyde dig såvel velunderbyggede redskaber som brugbare tips, så du kan tilrettelægge dine indkøb optimalt og navigere i dine valg af råvarer, så du undgår store ekstraudgifter til mad. I kombination med bogens næsten 50 delikate opskrifter sikrer du dig og din familie sund mad, der både er budgetvenlig, bæredygtig og hurtig at tilberede, og som samtidig smager virkelig godt. Disse parametre er alle hjertesager for Anette og gennemgående for alle hendes opskrifter.I bogen finder du velunderbygget viden samt helt nye opskrifter på alt fra lækre supper og stuvninger til tærter, wokretter og mættende salater, alle fra Anette Harbech Olesens erfarne hånd. Anette er blandt andet kendt for sine populære bøger, hvor hun formidler sin store viden om mad og sundhed.Med Spar og Spis har Anette Harbech Olesen skrevet endnu en brugbar og aktuel bog, der denne gang kan inspirere dig til at holde udgifterne til mad nede, samtidig med at du kan spise både sundt, lækkert og mere bæredygtigt.

 • af Clare Andrews
  215,95 kr.

  The Ultimate Air Fryer Cookbook is a culinary masterpiece penned by Clare Andrews. Published in 2023 by the renowned Penguin Books Ltd (UK), this book is a must-have for every modern kitchen. As the title suggests, it is an ultimate guide to exploring the world of air frying, a genre that has been gaining popularity in recent years. Clare Andrews, with her unique and innovative cooking style, takes you on a gastronomic journey, offering a plethora of recipes that can be prepared using an air fryer. From appetizers to main courses, and even desserts, this cookbook has got you covered. The book not only provides recipes but also includes tips and tricks on how to use your air fryer to its fullest potential. The Ultimate Air Fryer Cookbook is more than just a cookbook; it's a comprehensive guide that will transform your cooking experience. So, whether you're a newbie to air frying or a seasoned chef looking for some inspiration, this book by Penguin Books Ltd (UK) is the perfect companion for your culinary adventures.

 • - de bedste opskrifter
  af Valentina Harris
  227,95 kr.

  Airfryeren har for alvor gjort sit indtog i de danske køkkener. Med denne smarte køkkenmaskine kan man tilberede sine yndlingsretter, så de bliver nøjagtig lige så lækre som sædvanlig, men uden at bruge nær så meget fedtstof og på meget kortere tid.Airfryer – de bedste opskrifter viser dig, hvordan du får mest muligt ud af denne køkkenmaskine, som gør det muligt at tilberede mad med en minimal mængde olie eller fedt. Du vil blive forundret over at opdage, hvor nemt det er at lave de lækreste retter i din airfryer – alt fra traditionel steg og grillmad til snacks, såsom sprøde kikærter og zucchinifritter, og søde sager som cookies, kager og muffins.I bogen gives der også tips til, hvordan man får det bedste resultat med sin airfryer, når man tilbereder forskellige retter. Med Airfryer – de bedste opskrifter får man alt, hvad man skal bruge for at komme godt i gang med sin airfryer, men også inspiration til, hvordan man med maskinen kan variere sin madlavning.

 • - Håndlangerne Undertitel
  af Einar Már Gudmundsson
  117,95 kr.

  Islændingene har aldrig haft deres egen konge - Island har været en republik siden løsrivelsen fra Danmark under Anden Verdenskrig. Men selvom man ikke har blåt blod i årerne, kan man jo godt te sig som en konge. ISLANDSKE KONGER er fortællingen om den vidtforgrenede Knudsen-slægt fra det lille fiskerleje Tangavik, hvor legendariske fyldebøtter og slagsbrødre, mesterfiskere og skibsredere, skønhedsdronninger og troldkvinder, distanceblændere og matematikgenier lever side om side.

 • af Madeleine Olivia
  245,95 kr.

  Make It Vegan aims to make vegan food accessible to everyone. Whether you’re looking to up your fruit and veg intake, a flexitarian, vegan curious, or taking that leap from vegetarian to full-on vegan, this book will bring flavorsome, fool proof, and fuss-free meals to your table—whatever your budget.   With recipes including Plant-based Pain au Chocolat, 10-minute Mac and Cheese, and Vegan Paella, Madeleine will teach you how to cook a variety of delicious, simple, and affordable meals taking you from breakfast right through to lunch and dinner (with some tasty treats thrown in for good measure!). Make It Vegan will provide plentiful options for mealtimes, making it easy for you to achieve and maintain a more plant-based lifestyle. .

 • af Jenny Tschiesche
  165,95 kr.

  A new air-fryer book from THE NUMBER ONE SUNDAY TIMES BESTSELLER AUTHOR on the subject. This is the MUST-HAVE cookbook for all those cooking on a budget. "The ultimate guide to the subject" The Telegraph magazine, for The Air-fryer Cookbook

 • af Louisa Lorang
  137,95 - 177,95 kr.

  Med stigende priser på el, gas og fødevarer, er der brug for gode råd til, hvordan du få mest muligt ud af lidt. I denne bog viser Louisa, at god mad ikke behøver koste alverden, og at du sagtens kan få et godt måltid på bordet uden at sprænge dit madbudget.Du får både opskrifter på grønne måltider, pasta-retter, enkle med kød og fyldige salater. Her er også masser af ideer til, hvordan du får mest muligt ud af dine råvarer.Desuden giver Louisa dig også en række nyttige spareråd til, hvordan du kan lette madlavningsbudgettet ved at planlægge mad til flere dage, spare på el og gas og undgå madspild.

 • af Eva Garcia-Diaz
  152,95 kr.

  Master your Air Fryer and relax...In this cookbook, you'll find:Affordable ingredients: cut expensive ingredients.Easy to find ingredients: easily online and at your local grocery store.Quick & easy recipes: cook simple, tasty and wholesome meals.Nutritional information: keep track of your daily calories.Servings: cook right-sized food portions.Cooking times: save time and stress around the kitchen.Highly rated recipes: enjoy 1001 most popular recipes.Holiday special recipes: feast on holiday meals all year round!Air Fryer guide: learn everything about your Air Fryer.The Easy Air Fryer Cookbook is for beginners and advanced cooks and includes a complete collection of 1001 affordable and easy to find ingredients to cook effortlessly with your Air Fryer. Science tells us air fried foods are a healthier alternative to traditionally fried foods and offer us many health benefits. Inside this cookbook, there is a diverse selection of traditional and modern recipes which feature detailed preparation and cooking times, like...Pancakes, Donuts, Hot dogs, Taco Wraps, Muffins, Lobster, Cheeseburgers, Poppin' Pop Corn Chicken, Southern Fried Chicken, Betty's Baked Chicken, Bacon, Chicken Breasts, Juicy Mexican Pork Chops, Beef Tenderloin, Mini Pepper Poppers, Pizza, Onion Rings, Mozzarella Sticks, Beef Jerky, BBQ Chicken Wings, Mighty Meatballs, French Fries, Peanut Butter Cookies, Chocolate Cookies, Apple Crumble, Vegan & Vegetarian... And so much more goodness!Start the Air Fryer Revolution in the cheapest and tastiest way possible.BUY NOW!

 • - Gode Raad fra gamle Dage
  af Gyldendal
  118,95 - 147,95 kr.

  Gode råd er dyre i disse tider. Derfor er det værd at vende tilbage til de gode og praktiske spareråd fra dengang, vores bedsteforældre var unge og levede i nøjsomme tider.Den lille Sparebog indeholder uddrag fra bestselleren Gyldendals Sparebog (1941). Gode – og sjove – råd, der stadig er brugbare i 2022. Her er tips til at lave sin egen te, praktiske spareråd til madlavningen, anvisning til barbering uden sæbe og til at bekæmpe møl og rense pletter af tøjet. Lige som man får en solid håndsrækning til at spare på varme og lys. Den perfekte værtindegave eller til dig, der sværger til de gode råd fra fortiden.

 • af Nathan Anthony
  195,95 kr.

  Bored of Lunch: The Healthy Air Fryer Book is a refreshing culinary guide penned by the talented Nathan Anthony. Published in 2023 by Random House UK Ltd, this book is a must-have for those seeking to revolutionize their daily meals. The genre of the book is primarily health and cooking, focusing on how to use an air fryer to create nutritious, appetizing dishes. The author, Nathan Anthony, uses his expertise to provide a variety of recipes that are not only easy to follow but also cater to different dietary needs and preferences. The book was published in March 2023 and since then, it has been inspiring people to explore the endless possibilities of cooking with an air fryer. Published by the reputable Random House UK Ltd, this book is a testament to their commitment to providing high-quality, informative books to readers around the world. If you're tired of the same old lunch and want to explore new, healthy options, Bored of Lunch: The Healthy Air Fryer Book is the perfect companion for you.

 • - En inspirationsbog med tips og tricks til billig og velsmagende aftensmad
  af Jonathan B. Erichsen
  130,95 - 157,95 kr.

  At være nødsaget til at leve på et meget sparsomt budget, er noget, de fleste af os oplever på et eller andet tidspunkt i livet. Det sætter blandt andet en række begrænsninger for, hvad man kan tillade sig at smide i indkøbskurven, når der skal handles ind til dagens bedste måltid: aftensmaden. Men bare fordi at man ikke har alverdens penge at gøre godt med, behøver det ikke betyde, at man ikke kan lave velsmagende og spændende mad i sin hverdag såvel som til særlige begivenheder. Den lille kogebog til små pengepunge indeholder tips og tricks til, hvordan du kan spare penge og samtidig lave velsmagende aftensmad. Bogens hensigt er at give dig inspiration i madlavningen, men opfordrer også til, at du gør retterne til dine egne og smager dem til, sådan som du bedst kan lide dem. God fornøjelse! Om forfatteren Jonathan er 24 år og bor i Aarhus sammen med sin kæreste. Til dagligt studerer han på Aarhus Universitet, og i fritiden er hans store passion madlavning. Han værdsætter at bruge ekstra tid i køkkenet for at udforske og kreere spændende og velsmagende mad, til trods for en lille pengepung.

 • - 50 Easy & Tasty Recipes Using the Best Ingredients from the Grocery Store (Heart Healthy Budget Cooking)
  af Bobby Parrish & Dessi Parrish
  175,95 - 312,95 kr.

  The authors of the bestselling book are back with simple, five-ingredient recipes to help newbie cooks make delicious dishes and learn how to shop smarter.

 • - 140 supernemme hverdagsopskrifter og teknikker
  af Sam & Dom Milner
  200,95 kr.

  140 lækre, nemme opskrifter med noget til ethvert måltid, fra morgenmad og bagværk til hverdagsmad og budgetvenlige alternativer til takeaway.Med favoritter lige fra honning-hvidløgskyllingelår og kartofler og regnbuelaksebowls til nemme Cajunkartoffelbåde og fudgebrownies, er det her den eneste guide, du har brug for til at lave lækker, problemfri mad.Indeholder lettilgængelige teknikker og viden fra ægte airfryereksperter.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.