Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Vegansk madlavning

Her finder du spændende bøger om Vegansk madlavning. Nedenfor er et flot udvalg af over 44 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (44)
  • (13)
Format
  • (27)
  • (11)
  • (8)
  • (8)
  • (2)
  • (1)
Sprog
  • (43)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (7)
  • (9)
  • (9)
  • (10)
  • (11)
Tag
  • (9)
  • (6)
  • (5)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Alt om vegansk ernæring til børn
    af Maria Felding
    283,95 kr.

    Grønne spirer er bogen, som alle forældre med interesse for grøn kost bør eje. I bogen gennemgår klinisk diætist Maria Felding, der har speciale i plantebaseret ernæring, alle de bekymringer og usikkerheder, der kan være omkring grøn børneernæring, og hvorfor der kan være store fordele ved at give sit barn grønne vaner fra start. Den populære kogebogsforfatter og mor til 3 veganske børn, Mia Sommer, har lavet en række simple, næringsrige og veganske opskrifter til bogen, der viser, hvordan man også i praksis kan give sit barn den lækreste og sundeste start på livet. Grønne spirer fokuserer på ernæring til spædbørn og småbørn, men den indeholder ligeledes udførlig information og vejledning om grøn kost under graviditet, amning og til ældre børn. Der redegøres bl.a. for, hvordan veganske børn får nok næringsstoffer, om relevante tilskud, om amning, modermælkserstatninger m.v.. Der gives svar på de hyppigste spørgsmål, og også hvordan man som veganer forholder sig til Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Alle børn har godt af sunde og grønne vaner, og med denne bog får forældrene hjælp til at give deres børn den bedste start. Om forfatterne Maria Felding er medforfatter til bogen Den plantebaserede kost, og Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære og Veganske fristelser, og hun er blevet valgt som årets veganer to gange af foreningen 'Mad med medfølelse'.

  • - Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
    af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen
    261,95 kr.

    Siden ”Den plantebaseret kost” udkom i 2016 har den været en grundbog for dem, som ønsker at spise grønnere. På baggrund af 800 videnskabelige studier og rapporter, gennemgik bogen alle de væsentlige aspekter af hvordan, man sikrer sig både at få optimal beskyttelse mod livsstilssygdomme og hvordan det sikres at få alle de nødvendige næringsstoffer på en plantebaseret kost. Efter første udgave af bogen udkom, er den blevet trykt i 6 oplag, og siden da er der kommet meget ny forskning omkring kost og sundhed. Derfor har forfatterne klinisk diætist Maria Felding og læge Tobias Schmidt Hansen opdateret alle bogens kapitler med den nyeste forskning og udvidet den med flere relevante kapitler om bl.a sportsernæring og global sundhed, ligesom alle bogens opskrifter er nye. Med den reviderede udgave af ”Den plantebaserede kost” får alle, der ønsker spise en grønnere kost dermed forsat den nyeste opdaterede viden om, hvad det vil betyde at spise en plantebaseret kost. Om forfatterne Maria Felding er uddannet klinisk diætist og er kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Stu- dies and eCornell. Hun er dernæst certificeret i Low Fodmap-diæten til behandling af irritabel tyktarm. Maria er privatpraktiserende diætist og har klinik i Rungsted og København Ø. Dernæst foredragsholder og skribent for flere magasiner, heriblandt Lægemagasinet. Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge og arbejder til daglig på en kræftafdeling. Han er der- udover patientrådgiver i Scleroseforeningen samt skribent og foredragsholder. Tobias har igen- nem mange år indgående beskæftiget sig med kost og naturmedicin og har bl.a taget kurser ved USA’s førende naturlæge, Dr. Andrew Weil.

  • af Yotam Ottolenghi
    273,95 kr.

    100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne køkken og for at skabe nye smagsoplevelser. Her inspirerer han til større velsmag med tre enkle principper i en bog med 100 opskrifter på de lækreste grøntsagsretter til både vegetariske og veganske måltider. Der er både nemme hverdagsretter, måltider, der kræver meget lidt, men som til gengæld smager himmelsk, og de lidt ekstra gode til madelskeren. Du finder blandt andet opskrift på aubergine dumblings, hasselbagte rødbeder med limesmør, kold avokadosuppe med hvidløgsolie, kåltacos med selleri og daddel-barbacuesauce, gnocchi med misosmør og krydret svampelasagne. Ottolenghi står bag de smukke kogebøger Jerusalem, Plenty, Plenty more og Enkelt.

  • af Stina Dannerfjord & Isabel Christensen
    198,95 kr.

    At spise mere grønt giver rigtig god mening – for din krop, for din sundhed og for miljøet. Men det kan være svært at lave om på sine madvaner. Især i en travl hverdag, hvor man ofte må ty til at lave de retter, man plejer.I Plantebaseret familiemad får du opskrifter og masser af gode råd til, hvordan du uge for uge kan gøre din hverdag mere grøn og lave mad uden kød til hele familien. Her er ingen løftede pegefingre, kun gode råd, enkle opskrifter og en opfordring til, at du tager et skridt ad gangen og selv mærker efter, om også du får det bedre af at spise sundt, vælge fuldkorn, grønt og frugt og spise mindre kød og færre æg og mælkeprodukter.Du får 50 opskrifter, der dækker alle døgnets måltider og hjælper dig med at lægge madplaner. På den måde bliver din grønne omstilling lettere og mere overskuelig.Isabel Christensen har længe haft en passion for at lave grønne retter til sin familie og oplever stor interesse fra sine følgere på Instagram for sine grønne opskrifter og grønne livsstil. Hun har sammen med sin mand og to små børn selv gennemgået grøn omstilling, hvor hun oplevede at få det bedre. Hun fik bl.a. mere energi og følte sig mindre træt.Stina Dannerfjord er udannet i klinisk ernæring og har specialiseret sig i, hvordan den rette kost kan være med til at forebygge og behandle kræftsygdomme samt en række livstilsrelaterede sygdomme. Derudover har hun ekspertise inden for vægttab og har optrådt som ekspert i tv-programmet "Fede parforhold".

  • af Johanne Mosgaard
    145,00 - 208,95 kr.

    Vegansk Grundkøkken er den ideelle guide til at leve efter den plantebaserede livsstil. Bogen guider læserengennem hele det veganske køkken og giver svar på alt, fra hvilke grønne proteiner man kan bruge, til hvordan man nemt kan erstatte æg og mælkeprodukter – samt en masse andre tips til at komme i gang med at spise vegansk. Bogen indeholder mere end 130 nye, smagfulde og farverige opskrifter – alle præsenteret på smukke og indbydende billeder. Opskrifterne dækker alt fra morgenmad – både til hverdag og weekendhygge – til inspiration til madpakkerne og på farten, mættende salater og supper, aftensmad for enhver smag samt sødesager og snacks. Desuden finder man også opskrifter til en grøn jul og andre festlige lejligheder. Bogen er til alle, der ønsker at gå hele vejen og skære alt animalsk ud af deres kost eller har levet vegansk i mange år og savner ny inspiration. Men den er også til alle, der bare elsker grøntsager eller gerne vil lære at elske dem lidt mere. Til dem, der er helt nye i den veganske verden, og til dem, der gerne vil indføre et par kødfrie dage, ikke tåler mælk eller æg, eller som spiser vegetarisk og plantebaseret. For udover at være en grundbog med en masse tips, information og opskrifter indeholder bogen overskuelige madplaner til alle fire årstider og inspiration til foodprep, så man både undgår unødigt madspild, og hverdagen samtidig bliver lidt nemmere.

  • af Mia Sommer
    262,95 kr.

    Vegansk velvære gør det nemt og lækkert at spise grønnere og lidt sundere, og hvis du ikke allerede elsker grøntsager og bælgfrugter, så kommer du til det, når du har været igennem Mias opskrifter! Bogen er for alle. Både dig, der er veganer, og dig, som er nysgerrig og måske søger inspiration til en grønnere livsstil. Bogen indeholder 110 veganske opskrifter på sund, hurtig og velsmagende hverdagsmad, samt mere tidskrævende opskrifter, der egner sig til jul, fødselsdag eller andre særlige anledninger.Vegansk velvære indeholder desuden et afsnit om basisvarer, og et afsnit om grundlæggende vegansk ernæring. I bogen findes også et afsnit om veganske børn og emner, som forfatteren finder relevante i forhold til at opdrage veganske børn i en ikke-vegansk verden.

  • af Thomas Erex
    173,95 kr.

    Med denne bog i hånden kan du på en enkel og overskuelig måde lave veganske retter i hverdagen. Det er enkel og smagfuld mad, som alle kan lave, og som kan laves af ganske almindelige ingredienser fra det lokale supermarked. Fokus i bogen er på danskernes favoritter. Det er især retter som frikadeller, karbonader, pizza, pastaretter, gryderetter mv. I bogen får læseren veganske udgaver af disse retter, sammen med masser af retter, der ikke nødvendigvis minder om en dansk favorit-klassiker, men som kan blive det. Danskerne har allerede taget hummus og falafel til sig, så bulgurkugler og kikærtepandekager ligger lige for. Langt de fleste retter i bogen er meget enkle at gå til, så alle vil kunne lave dem uden besvær. Det skal være enkelt og overskueligt for alle at spise veganske livretter, så niveauet er ikke sat unødigt højt. Forfatteren Thomas Erex bruger gerne vegansk kød, ost, yoghurt og andre af de mange veganske madvarer, der er på hylderne i supermarkedet. Disse produkter er ikke ”erstatningsprodukter”, de er veganske madvarer. Sojakød, kokosost og havremælk er bare nye udgaver af velkendte produkter, og de kan indgå i daglig madlavning på linje med alle mulige andre ingredienser. Om forfatteren: Thomas Erex driver veganer-bloggen "Kærlighed & kikærter". Han er stifter og formand for Mad med Medfølelse, Danmarks veganske forening.

  • - till vegetarer, veganere og alle andre gerne vil spise mere grønt
    af Meyers Madhus
    185,95 - 273,95 kr.

    MEYERS GRØN MAD tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter. Bogen er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, og til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind i om ugen. Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonus info om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

  • - Vegansk mad fra Café Mikuna
    af Mikuna
    190,95 kr.

    Bogen er opstået i forlængelse af det veganske madunivers, som Sigrid, Mette og Line, kvinderne bag cafeen Mikuna i Aarhus, har skabt, både i cafeen, på festivaller og diverse street food-arrangementer med stor succes landet over. Opskrifterne er simple og slår et kæmpe slag for brug af plantekød i lækre retter med masser af bid, krydderier og frem for alt smag. Smagen er i centrum, og bortset fra dogmet “altid vegansk” er der ingen regler.Opskrifterne bevæger sig jorden rundt og tilbage igen til mormorretter med jyske rødder. Man finder selvfølgelig opskriften på "Danmarks bedste burger”– en titel, som Mikuna vandt i 2018 – men også plantemagi som aubergine-ansjoser, marengsdrømme og hønseFRIsalat. Der er inspiration at hente for alle, både veganere og vegetarer, men i høj grad også alle dem, der ønsker at leve mere plantebaseret, men ikke vil gå på kompromis med nydelsen. Med Mikunas bog i hånden bliver vegansk mad let tilgængeligt og ikke så fremmed. Samtidig gives gode bud på, hvordan alle de nye typer af plantekød, som findes i supermarkederne, kan bruges. Bogen er fuld af mundvandsfremkaldende fotos af mad, som ingen vil tro er vegansk, tilsat fotos af glade, dejlige mennesker med mad på tallerknen og i munden. Madbillederne er smukke og portrætterne fulde af humor.

  • - Livin' la vida vegan
    af Johanne Mosgaard
    156,00 kr.

    Til alle dem, der elskede Grønskollings unge, friske, moderne tilgang til vegansk mad, er her godt nyt. Velkommen til endnu en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange flere nemme, lækre og sprudlende veganske retter. Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller får ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver. Vegansk indeholder over 120 nye opskrifter. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er lavet til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk eller ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser. ”Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”

  • - nemme vegetariske og veganske opskrifter
    af Louisa Lorang & Lisbeth Østergaard
    115,95 - 139,95 kr.

    I GRØN MAD TIL HELE FAMILIEN får du inspiration til sunde, grønne måltider. Bogen viser, hvordan du nemt tilsætter flere grøntsager i helt enkle hverdagsretter, og indeholder 100 opskrifter i alt på både vegetariske og veganske måltider, til morgen, middag, aften samt opskrifter på små snacks og søde sager. Louisa Lorang og Lisbeth Østergaard har til sammen fem børn i meget forskellige aldre. De har testet opskrifterne på både børn og mænd, og har samlet favoritter og deres bedste opskrifter på velsmagende, grønne retter til hele familien. I bogen får du blandt andet opskrifter på vafler, lavet på sød kartoffel, grønne smoothies, chunky monkey bowl, creamy spinatpasta, græskarsuppe med popcorn og æbler, sweet potato nuggets, forårsruller, grønne pizzasnegle og meget mere.

  • - Zero waste, vegansk, minimalisme
    af Calina Leonhardt
    138,95 - 184,95 kr.

    Bæredygtig livsstil er en bog til dig, der ønsker at gøre en forskel - både for dig selv og for miljøet. Calina Leonhardt blogger på NeoHippie.dk og praksisekspert i Zero Waste, minimalisme og miljøvenlig livsstil, guider dig i, hvordan du kan ændre dine vaner og vende tilbage til en mere simpel og bæredygtig livsstil uden at gå på kompromis med hverken smag eller komfort. De bæredygtige vaner er nemme at gå til i din hverdag, uanset om du bor i byen eller på landet, om du er single, del af en småbørnsfamilie eller et hippiekollektiv. Calina Leonhardt, født 1989, er uddannet sygeplejerske, men bruger al sin tid som bæredygtighedsforkæmper, mor, instagrammer og blogger på NeoHippie.dk, hvor hun deler tips til at finde nye minimalistiske og bæredygtige veje.

  • af Camilla Clevin
    96,95 - 131,95 kr.

    Kostvejleder Camilla Clevin viser i denne bog, hvordan du laver danske hverdagsretter med antiinflammatoriske ingredienser. Nemme og hurtige opskrifter, der passer ind i en travl hverdag. Antiinflammatorisk mad skaber en naturlig balance af næringsstoffer i kroppen. Det optimerer kroppens mulighed for at bekæmpe kronisk inflammation. Retterne er lavet med få ingredienser, der alle kan købes i ét supermarked, f.eks. Føtex, Bilka eller Kvickly. Opskrifterne er inddelt i tre afsnit, så man kan sammensætte sin mad efter eget ønske. Der er hovedretter, grøntsagsretter og dip. ”Udover at forebygge diabetes og inflammatoriske hudsygdomme som f.eks. psoriasis menes antiinflammatorisk kost endda også at forebygge kræft.” Tina Holst Larsen, hudlæge

  • - Plantebaserede opskrifter til jul og julefrokost
    af Thomas Erex
    165,95 kr.

    Vegansk julemad er et must-have, uanset om du er veganer, vegetar eller bare gerne vil spise grønnere. I bogen får du spændende opskrifter på lækre, plantebaserede retter til julemiddagen og julefrokosterne, som også sagtens kan bruges til andre af årets festlige lejligheder. Blandt retterne i bogen er der både nemme retter, du kan lave i en fart, pålæg, flotte hovedretter med tilbehør og klassiske julegodter. Med bogen i hånden kan du glæde dig til at sætte dig til julebordet og nyde det bedste fra den plantebaserede menu med dine nærmeste – uanset om de er veganere eller ej: Bogens opskrifter er nemlig testet og godkendt af kødspisere.

  • af Morten Bang Olsen
    265,95 kr.

    Vegansk til højbordsMed "Vegansk luksus" byder Morten Bang Olsen velkommen til sit plantebaserede køkken, hvor fantastiske smage og pragtfulde kreationer er i centrum. Bogen tager det veganske køkken til nye højder og henvender sig både til veganeren, der ønsker at udfordre sig selv, og til madnørden og amatørkokken, der ikke er bange for at tage det veganske køkken til sig. Retterne i "Vegansk luksus" er ikke blot velsmagende, men også harmoniske og æstetiske. Med bogen får du mere end 90 opskrifter samt en værktøjskasse af tilberednings- og grundteknikker til at lave forskellige olier, syltede, saltede og fermenterede fødevarer samt fonder og saucer. Morten Bang Olsen er uddannet kok og har arbejdet på anerkendte restauranter som bl.a. AOC, Restaurant Babette og No. 2. I dag er han ansat i en kantine for at have mere tid til familien.

  • af Neel Engholm
    173,95 kr.

    Planter har vi altid været omgivet af, de er et afgørende grundlag for vores eksistens og fortjener al vores opmærksomhed. Vi skal ære dem som vores livgivende kraft, og vi skal ære os selv og vore sanser med alt, hvad de giver os. Med respekt og ynde præsenterer en af Danmarks bedste veganske kokke denne ekstra flotte og velsmagende kogebog. I denne bog stifter vi bekendtskab med plantebaserede retter, der spiller på den visuelle oplevelse. Med fantastiske billeder til de mange opskrifter vil du nyde at bladre og kigge og finde menuen til din næste middag. Med velovervejede retter, der er kombineret af blødt og sprødt samt masser af umami, får du en god introduktion til og oplevelse af det veganske køkken, når det skal være lidt mere end bare. Hertil kommer tanker om naturen, om respekten for de gode råvarer, vi høster fra jorden, og et ønske om at videregive opskrifter, som er bæredygtige og skubber vores miljø i en bedre retning. Om forfatteren Neel Engholm har selv levet vegansk siden 2003 og arbejdet som kok i de sidste 15 år. Hun har gået på Mathew Kenny Kokkeskolen i Los Angeles og Maine, USA. Arbejder som Creative Menu Developer hos SOULS, som var nomineret til Byens Bedste Cafe i 2017. Derudover har hun også udviklet menuer for blandt andre Simpleraw, Kaffestuen, Hafnia, Cafe N, Zabellos mad, Juicy Jones (Barcelona) og Catbar (Barcelona). Ved siden af alt dette kører hun også sit eget cateringfirma og er på vej til at åbne sin egen restaurant i København.

  • - 117 nemme opskrifter lavet med uforarbejdede råvarer
    af Maria Rohde Madsen
    192,95 kr.

    Den plantebaserede kost vinder større og større indpas i verden, og Danmark er ingen undtagelse. Vegansk mad er mere populært end nogensinde, hvilket bl.a. ses på hylderne i supermarkederne, der fyldes med nye, veganske produkter hver uge.Desværre får vores travle livsstil os nemt til at række ud efter hurtige færdigretter og mystiske erstatningsprodukter, og her vinder man ikke synderligt på sundhedskontoen ved at vælge de veganske versioner. Vi skal tilbage til enkel og nærende mad, der fylder kroppen naturligt op med de byggesten, den har brug for. Vejen dertil er heldigvis simpel, den består nemlig af en kost lavet af hele, uforarbejdede råvarer, også kendt som wholefoods. Vink farvel til forarbejdet mad, mærkelige kød­erstatninger og dyre specialprodukter og sig goddag til en nem og nærende kost fuld af smag, kraft og sundhed.Hvis du tænker, at det lyder uoverskueligt, besværligt og kedeligt, så står du med den helt rigtige bog i hånden, for den plantebaserede kost er lige det modsatte – det kræver bare, at man har styr på sit basiskøkken. Denne kogebog indeholder intet mindre end 100 basisopskrifter, som i kombination med hinanden kan bruges til utallige sammensætninger – kun fantasien og smagsløgene sætter grænserne!Alle opskrifterne er nemme at gå til og vigtigst af alt - fyldt med smag! Ud over basisopskrifterne får du også forslag til måltider, tips og tricks til opbygningen af det smarte basiskøkken samt et afsnit om, hvordan forberedelse og foodprepping er en lifesaver i den travle hverdag.Bogen er desuden fyldt med inspirerende fotos, så dit mundvand hurtigt begynder at løbe og giver dig lyst til at hoppe i køkkenet asap. God fornøjelse og velbekomme!Om forfatterenMaria Rohde Madsen er grafisk designer, spirende fotograf og nyopstartet iværksætter med virksomheden Retable, der specialiserer sig i bæredygtig madfotografi og brugskunst. Hun begyndte at spise plantebaseret i foråret 2016 og har på egen krop oplevet, både hvor udfordrende og hvor givende det er at lægge livsstilen om og tage springet fra kødspiser til planteæder.

  • - Opskriften til et langt liv i balance
    af Martin & Zennie Bonde Mogensen
    218,95 kr.

    Et sundt og stærkt liv i balance med fornyet energi, mere ro, mindre stress og bedre søvn. Og naturlig ynde i alle aldre.Ayurveda er et 5000 år gammelt indisk sundhedssystem, der plejer sindet og kroppen. Ayurveda betyder "livets videnskab" – ayur (liv) og veda (viden).Zennie og Martin Bonde Mogensen gør med denne bog ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Man behøver ikke et leksikon eller at være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige "hemmeligheder" i ayurvedisk ernæring og livsstil. Ayurveda guider læseren til at finde sin præcise kropstype og dermed vejen til at nære kroppen bedst muligt; fysisk, psykisk og åndeligt, så man kan opnå et liv med balance. Bogen indeholder også sunde og lækre veganske opskrifter til morgen, middag og aften og tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i hverdagen uden af skulle vende op og ned på sit liv.Zennie og Martin Bonde Mogensen driver behandlingsstedet Kropsinstituttet og rejsebureauet ZEN Luxury Travels, der hjælper private såvel som elitesportsfolk, erhvervsledere og andre high perfomere på sporet af en sundere livsstil.Zennie er psykoterapeut, uddannet mentaltræner og coach. Derudover er hun stud.biopat IBM og studerer til phytoterapeut.Martin er kropsterapuet, foredragsholder og CoFounder af behandlingssystemet Body All Mind. Sammen har de udgivet bestsellerne Den fedeste juicekur, Flere fede juicer, Den sejeste suppekur og Ren selvkærlighed.

  • af Casper Bilton
    158,95 - 189,95 kr.

    De fleste forbinder fitness og hård træning med et solidt indtag af kød for at få proteiner nok til opbygning af muskler. Men hvis du tror, at grøntsager kun er for slapsvanse, så kan du roligt tro om. Den tidligere professionelle håndboldspiller Casper Bilton giver opskriften på, hvordan du kan komme i dit livs form med en sund plantebaseret kost. Det giver ikke blot god mening, men er også for længst videnskabeligt bevist:• Jo sundere du er, jo nemmere er det for dig at komme i form.• Jo grønnere du spiser, jo lettere er det at smide de overflødige kilo.• Jo mere du fokuserer på at spise en kost med de rigtige proteiner og kulhydrater, jo mere energi vil du have i din træning og hverdag. Denne bog vil guide dig igennem kosten, som du skal spise for at få succes med din træning. Den plantebaserede kost vil give dig et boost, som du aldrig før har prøvet, og gøre træning og motion en del sjovere og mere spændende. Bogen kan bruges af enhver, som gerne vil i form, men kan også læses af professionelle atleter, som har brug for inspiration til at nå deres målsætninger. Casper Bilton giver svar på, hvor vi skal få de gode næsringsstoffer fra, hvordan kostplanen skal se ud, og hvorfor vi bør spise grønnere. Han går i dybden med nogle af de vigtigste studier, giver ny viden omkring menneskets anatomi og kosten, berører de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved den plantbaserede kost, og hvordan vi kan undgå mange livsstilssygdomme, så vi kan forblive aktive, også efter de 50. Også Casper Biltons personlige beretning indgår: Hvordan han valgte at skifte kost for at opnå en bedre præstation og på kort tid opnåede imponerende resultater, samtidig med at han slap af med kronisk astma, dårlig hud og en mental løbeblokade. Endelig er der sidst i bogen et powerfyldt træningsprogram samt 10 plantebaserede træningsopskrifter. Om forfatterenCasper Bilton har spillet professionel og elitehåndbold, siden at han var 18 år. På rejsen til at forbedre sine præstationer stødte Casper på den plantebaserede kost, og efter at have eksperimenteret med kosten i et stykke tid, besluttede han at forblive på kosten og uddanne sig selv til plantebaseret kostvejleder & personlig træner. Igennem de seneste år har han hjulpet alt fra ungdomsspillere i diverse sportsgrene til landsholdspillere i håndbold. Casper blev kåret til Årets Veganske Atlet 2016 og driver Danmarks plantebaserede kost- & sportshjemmeside Earthlete.dk.

  • af Aine Carlin
    183,95 kr.

    Antallet af veganere i Danmark er eksploderet over de sidste par år, og flere og flere fravælger de animalske produkter helt – på grund af dyrevelfærden, men også for at leve et sundere liv. Indtil for fire år siden var den irsk-engelske skuespiller, kok og blogger Áine Carlin kødspiser som de fleste. Men hun var begyndt at føle, at den mad, hun spiste, ikke gjorde noget godt for hendes helbred (selv om hun faktisk spiste sundt). Hun havde det heller ikke godt med den måde, landbrugsdyr behandles på, og derfor besluttede hun sig for at blive veganer, uden at det skulle gå ud over hendes store glæde ved mad, madlavning og de lækre måltider, som betyder så meget for hende. Den store veganske kogebog rummer et stort udvalg af mere end 100 opskrifter, der vil inspirere både nye og gamle veganere. Bogen er Áine Carlins forsøg på at skrive en vegansk bibel med opskrifter både til nybegynderen og den øvede veganer, til den store fest og måltidet til én – og så selvfølgelig masser og masser af lækker hverdagsmad.

  • - Kødelskerens veganske kogebog
    af Sofie Bild
    130,95 - 154,95 kr.

    Du kender det sikkert godt: Du vil gerne indføre en kødfri dag om ugen, lave mad til din vegetariske ven eller bare generelt leve mere plantebaseret. Men hvordan gør man dét, hvis man samtidig ikke vil slippe alle hverdagsfavoritterne som burgere, frikadeller og kødsovs? Svaret findes i Sofie Bilds nye bog, Plantebaseret fars, hvor du får opskrifter på alle klassikerne – bare i en grønnere forklædning. Måske vil du gerne spise mere plantebaseret, men … Så er der jo lige burgeren om søndagen. Den gode bolognese. Frikadellerne til madpakken. Og scorelasagnen! Hvad med den? Ingen grund til panik, for det grønne køkken har din ryg. De gamle klassikere, du har spist i årevis, kan allesammen laves mindst lige så snaskede og lækre, som du kender dem – bare uden det hakkede kød. Det plantebaserede køkken kan for mange virke overvældende og en anelse kompliceret, men det behøver det ikke at være. Det kræver blot et åbent sind, lidt tålmodighed og kærlighed. Plantebaseret fars byder ind med 35 opskrifter på veganificerede klassikere som bønneburgere, quinoafrikadeller, valnøddebolognese og linselasagne og giver samtidig sit bud på veganske varianter af moderne fastfood – var det fx noget med en tacopizza eller linseshawarma? Uanset om du er til hakkebøffer eller taco-tirsdag, nybegynder eller øvet, vil du helt sikkert kunne finde en opskrift for dig. Og det hele smager naturligvis fantastisk. Om forfatteren Sofie Bild er uddannet idéhistoriker og evigt sulten madentusiast. Hun driver madbloggen Knaehoejkarse.dk, hvor hun kombinerer sin kærlighed for plantebaseret mad, fedtede kulhydrater og comfort food. Sofies mission er at gøre sund, plantebaseret mad tilgængeligt for alle.

  • - 21 lækre måltider – til morgen, middag og aften
    af Henriette Vesterbak
    155,95 - 198,95 kr.

    Denne kogebog indeholder opskrifter og idéer til en 100 % plantebaseret måde at spise low carb high fat på. Vegansk LCHF er fuld af liv, lækker mad og spændende grøn måltidsinspiration! I bogen får du: - 21 sammensatte måltider fordelt på morgenmad, frokost og aftensmad (i alt 35 opskrifter) - Inspiration til at spise LCHF uden kød og andre animalske produkter- Information om kulhydratsensitivitet og gode erfaringer med vegansk LCHF- Forslag til et vegansk LCHF-basislager- Gode tips og tricks til at komme i gang. Har du en tendens til at overspise, når du spiser kulhydrater? Mætter kulhydrater dig ikke særligt længe? Og bliver du oppustet af kulhydrater? Så er LCHF sandsynligvis noget for dig. Kogebogen egner sig især til dig, der: - Spiser traditionel LCHF, og som gerne vil have inspiration til måltider uden kød, æg og mælkeprodukter- Er veganer eller vegetar, og som gerne vil reducere dit indtag af hurtige kulhydrater- Har oplevet, at din krop reagerer negativt på kulhydrater, og som har brug for nogle lækre opskrifter til at komme i gang med LCHF. Om forfatteren:Henriette Vesterbak er født i 1978, uddannet cand.ling.merc. i fransk og har været veganer siden 2006. I de seneste tre år har Henriette eksperimenteret med at spise vegansk LCHF, og hun deler i denne kogebog ud af sin erfaring og opskrifter.

  • - Grønne håndmadder, sandwich og burgere
    af Asta Just Schack
    149,95 - 173,95 kr.

    Tiden er til at spise grønnere, sundere og mere bæredygtigt. Og det gør du bedst ved at blive gode venner med grøntsagerne og værdsætte dem for deres uforlignelige evner. De kan meget mere, end vi går og tror! Denne bog handler om plantebaseret pålæg og de tæt på uendelige muligheder, der findes, for lækre, smagfulde kombinationer. Om hvordan du kan skifte den klassiske rugbrødsmad med leverpostej eller spegepølse ud med planter – grøntsager kan nemlig snildt spille hovedrollen på dit rugbrød eller i din sandwich, som kan få liv, farve og smag, du ellers ikke har haft kendskab til. Det skal være simpelt at spise plantebaseret. I denne bog får du opskrifter på geniale basissmørelser som hummus, guacamole og pesto, du kan have stående på køl, og som let kan tages ud og smøres på et stykke ristet surdejsbrød eller en helt frisk skive rugbrød. Du får også inspiration til mættende sandwich, de friske af slagsen, og smagfulde burgere, der skriger efter at få lov at blive præsenteret for venner og familie en fredag aften. At dykke ned i planternes univers er i virkeligheden legende let, fascinerende og giver dig plads til at udforske verden og udvide din horisont. Glæd dig til en grønnere hverdag, hvor dine smagsløg bliver udfordret, og du opdager, hvor let og herligt det er at spise plantebaseret. Om forfatteren Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plantebaserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen Et Simpelt Grønt Liv, som kombinerer hendes passion for økologisk, plantebaseret og bæredygtig mad med et fint, æstetisk udtryk.

  • af Gaz Oakley
    190,95 kr.

    Er du fristet til at prøve vegansk mad, men ved ikke, hvordan du kommer igang? Eller vil du bare gerne gøre kødfri mandag til en ugentlig begivenhed? Så er der hjælp at hente i Gaz Oakleys nye bog, hvor maden er smagfuld, modig og fuld af smukke farver. Hovedsagen i Gaz Oakleys 100 lækre veganske opskrifter er først og fremmest masser af SMAG. Fra kokosgryde med stegte melbananer til Kentucky Fried Chick’n og sommerruller med sød chilidip, fra matcha-is til saltkaramel-barer med mandler og kakao. Det er alt sammen super velsmagende mad, der bare tilfældigvis også er vegansk. Smagfuld, smuk og pakket med lækre opskrifter er Gaz Oakleys Vegansk mad en kogebog, som ingen andre på det veganske marked.

  • - Naturligt - Enkelt - Vegansk
    af Asta Just Schack
    173,95 kr.

    Et simpelt grønt liv viser vejen til et simpelt, plantebaseret liv for alle dem, der har lyst og mod til mad primært baseret på planter. Ønsker du at spise mere grønt, så er det her bogen, der giver dig opskrifter på lækre retter. Bogen indeholder skønne opskrifter, som alle er uhyre simple og lavet med kendte og almindelige, grønne råvarer. Det er gode, nordiske grøntsager, som med simple kneb og nem tilberedning udfordrer dine smagsløg på en ny og spændende måde. Et simpelt grønt liv er en smuk bog med billeder af grøntsager og grønne retter i al deres pragt. Bogens forfatter, Asta Just Schack, står selv bag alle fotos i bogen, taget i eget køkken under ægte tilberedning af retterne.

  • - trin for trin guide - argumenter langs plantevejen
    af Lene Hansson
    202,95 kr.

    Når tiderne skifter, bliver vi nødt til at tage skeen i en anden hånd. Nu udgiver Lene Hansson en bog, som har været ventet længe, en bog om hendes egen kostomlægning. En omlægning, både af hensyn til miljøet og folkesundheden.For mange er det svært og urealistisk at foretage en konsekvent kostomlægning til vegetarisk og vegansk kost. Derfor titlen: Veganer på deltid.Det handler om spisevaner, men det handler også om immunforsvaret, og om virus, miljø og sundhed, Og selv om der er både for og imod, at vi skærer ned på bl.a. kød, så er en ting helt sikkert; man får et bedre helbred, fordøjelse og psyke, af at spise en mere plantebaseret kost, siger Lene Hansson,”Når jeg gennem årene har spurgt folk, om de kunne forestille sig at blive veganere, siger de for det meste ”nej.” …Så tænker de sig lidt om, og så svarer de ofte, ”jo hvis det var et par dage om ugen.”Det er bogen til disse – mange, mange mennesker, Lene Hansson har skrevet.Ved at leve vegetarisk og siden vegansk, opdagede Lene Hansson, at hun blev fri for en række sygdomme, der havde plaget hende i mange år, såsom irritabel tarm, allergi, astma, eksem, leddegigt og overvægt. Det er baggrunden for Lene Hanssons Veganer på deltid, en fremkommelig opskrift på "en trin for trin" livsstilsbog.

  • af Meyers Madhus
    310,95 kr.

    Meyers Grønne Proteiner tager en udfordring op: hvis vi vil spise mere klimavenligt, så skal vi hente flere af vores proteiner i planteriget. Det er budskabet fra forskere verden over, og det bliver et tema i de nye danske kostråd, der er på vej. Men hvordan gør vi det? Det giver bogen sit meget konkrete svar på i form af over 120 opskrifter med de proteinrige ingredienser fra planteriget i centrum som bælgfrugter, korn, svampe og bladgrøntsager - altid med velsmagen som ledestjerne. Bogen er fyldt med inspiration fra lande som Italien, Spanien, Mexico, Indien, Marokko og Brasilien, hvor man har knækket koden til at bruge bælgfrugter som bønner, linser og kikærter i et væld af fantastiske retter. Men også de nordiske råvarer og årstider står skarpt, når bogen følger naturens gang i køkkenet. Meyers Grønne Proteiner dyrker det fuldendte grønne måltid. Det er vegetarisk og plantebaseret mad, hvor selv inkarnerede kødspisere går mætte og tilfredse fra bordet.

  • - En plantebaseret start på dagen
    af Asta Just Schack
    204,95 kr.

    Morgenmaden i dag cirkulerer omkring mælkeprodukterne. Den sure yoghurt, komælk i kaffen og ost på håndværkeren, der først er blevet smurt med et godt lag smør. Men tænk sig engang, at man kan gøre hele morgenmadsritualet plantebaseret! Bogens tykke omslag huser over 100 opskrifter på alt fra varm grød med karamelliseret bananer, til grønne, sprøde vafler og smoothiebowls med talrige spændende toppings. Sirupper, marmelade, kanelsnegle og alt det, der både skal kunne mætte i en solid hverdagsmorgen og forkæle smagsløgene i weekenden, hvor der er tid til at bruge lang tid i køkkenet og nyde små og mindre små, sultne munde. Alt dette finder du i ”Plantebaseret morgenstund”. Der bliver bestemt ikke sparet på lysten og fantasien i bogen, der både inspirerer og gør brød- flov. Man siger, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke tillade sig selv at kredse lidt mere om den? Bogen er perfekt til dem, der ønsker at udvide deres morgenmads-horisont og ønsker himmelske, plantebaserede opskrifter, der behager i alle aldre. Udover de mange gode opskrifter, sætter billedernes æstetik ikke en stopper for sulten heller. Bogen indbyder til varme kram og hyggelige stunder, familiært samvær og fantastiske smagsoplevelser. Om forfatteren Asta Just Schack har det meste af sit unge liv haft en stegepande i hånden. Inden for de seneste år har fokus primært været på det plantebaserede madunivers, og gennem Instagram-profilen @eatingthemplants bliver flere tusinde følgere dagligt inspireret af de plante- baserede retter, hun præsenterer på smukkeste vis. I foråret 2018 debuterede Asta Just Schack med bogen ”Et Simpelt Grønt Liv”, der blev fulgt op af titlen ”Plantemadder” i foråret 2019, og nu kommer så den tredje i rækken.

  • af Gaz Oakley
    218,95 kr.

    Plantekøkkenet tilbyder en eksplosion af smage med mere end 70 veganske opskrifter, der tager udgangspunkt i din hverdag og livsstil.Ved hjælp af små symboler, der viser, hvornår en opskrift er rig på proteiner, tager mindre end 15 minutter at lave eller kan lette din madlavning resten af ugen, er Plantekøkkenet beregnet til at få en vegansk kost til at fungere bedst muligt for dig. Ingen udenomssnak, ingen smarte ingredienser – bare fantastisk mad lavet af planter.Gaz Oakley (aka@avantgardevegan) har samlet flere end en million følgere på sociale medier med sine spændende veganske retter, der sætter en fed streg under, at en plantebaseret kost ikke betyder, at man må gå på kompromis med smagen. I Plantekøkkenet er Gaz’ opskrifter nemmere end nogensinde. Hvis man følger hans instruktioner trin for trin og læser hans gode råd og tips, kan alle og enhver lave skøn vegansk mad.

  • - Veganske, vegetariske eller glutenfrie retter uden tilsat sukker
    af EASIS
    130,95 kr.

    Hvad vil du gerne være fri for?Der er nogle ting som, vi gerne vil være fri for i vores mad og drikke. Noget giver sig selv, som rester af sprøjtemidler. Hvem vil ikke gerne slippe for gift? Andre ingredienser er ok for nogle,men kan nærmest tage livet af andre, fx hvede. Noget gør bare livet surt for visse, overfølsomme mennesker. Såsom laktose. Gluten er til gene for særligt sensitive, men er en meget alvorlig sag for et lille antal mennesker, der har cøliaki. En voksende gruppe mennesker anser ikke en masse ganske almindelige fødevarer for at være moralsk spiselige. Nemlig alle dem med dyr i. Visse ingredienser har aldrig været godt for nogen eller noget som helst: fx tilsat sukker. Derfor er alle EASIS-produkter fremstillet uden.I denne bog får du information om nogle af de naturlige eller unaturlige ingredienser, vi allesammen eller i hvert fald nogle af os gerne vil være foruden i vores mad og drikkevarer. Lær om:Glutenfri fødevarerGiftstoffer og økologiVegansk kost, fri for dyrLaktosefri produkterKost fri for tilsat sukkerOg få gode råd til at forbedre din kost og livsstil med ikke mindre end 40 opskrifter på lækre retter, der alle er uden tilsat sukker, og så kan de tilmed være enten glutenfri, veganske ellervegetariske. Alle Opskrifter er tydeligt markeret med disse egenskaber, så det er nemt at gå til.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.