Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger med/for børn

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med/for børn. Nedenfor er et flot udvalg af over 48 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Børnemad, kogebøger for børn.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (48)
  • (15)
Format
  • (31)
  • (14)
  • (10)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
Sprog
  • (48)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (7)
  • (10)
  • (10)
  • (10)
  • (10)
Serie
  • (1)
Tag
  • (8)
  • (5)
  • (5)
  • (4)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 228,95 kr.

    Ann-Christine Hellerup Brandt er endnu engang tilbage med en inspirerende kogebog til det grønne køkken med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’, som er den mest sælgende kogebog i flere år. Du bliver i bogen introduceret til et hav af endnu grønnere men lækre retter, som er fyldt op med massere af velsmag og nydelse, så du ikke længere skal servere kedelige retter til enten din familie, dine venner eller til dig selv. Ann-Christine Hellerup Brandt og hendes familie har selv stort fokus på at spise grønne retter, hvor der altid er plads til én eller flere gode salater på spisebordet. De har ligeledes ligesom så mange andre fokus på at spise mindre kød og mere grønt, hvilket har været en af årsagerne til udvikle denne kogebog, for at inspirere så mange familier som muligt. Med ‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ bliver du inspireret med den ene lækre grønne opskrift efter den anden om alt lige fra hovedretter, grøntsagstærter til måltidssalater og grøntsagssupper. Kogebogen indeholder desuden mange andre skønne tilbehørsretter, og det kan være du enten finder madbrød, dressinger, dips eller knasende sprødt tilbehør til supper og salater interessant, så findes alt dette også her. Der er ligeledes mange interessante og velsmagende salater, som er et fantastisk supplement til alle kogebogens aftensmåltider. Gå på opdagelse i det grønne køkken og find din næste sunde aftensmad i en bog, hvor der er noget til enhver smag. Der findes desuden få opskrifter som indeholder kød, kylling eller fisk, så bogen ikke kun vedrører det veganske køkken - Bogen kommer i øvrigt godt omkring de danske madvarer året rundt.‘Valdemarsro - grøn aftensmad’ er en efterfølger til bestselleren ‘Valdemarsro - Aftensmad’, som blev udgivet sidste år, som siden har været elsket hos læserne med mere end 50.000 solgte eksemplarer. Bogen kan både læses og bruges som et supplement til den populære bog, men kan ligeledes også læses selvstændigt. 

  • - De skønneste livretter til hele familien
    af Ann-Christine Hellerup Brandt
    145,00 - 197,95 kr.

    Valdemarsro er på banen igen med en ny super lækker kogebog med nem hverdags aftensmad for hele familien. Valdemarsro kender de fleste fra Ann-Christine Hellerup Brandt’s madblog, hvor hun har fået enormt mange følgere hver dag og deler ud af hundredevis af spændende lækre madopskrifter til hele familien. Valdemarsro aftensmad kogebogen er en flot tyk bog i hårdt omslag, som nemt guider dig til at lave lækker mad. Den er fyldt med over 200 opskrifter med alt ligefra pastaopskrifter, thailands og indisk mad. Tanken med bogen er at modsat bloggen lade kunden være offline og blot fordybe sig i madlavningen og det er lykkedes enormt godt. Så køb bogen og få en masse god inspiration til lækker hverdagsmad og vær offline med familien. 

  • af Gorm Wisweh
    198,95 kr.

    Alt i én gryde. Enkelt, nemt, velsmagende.Det er ikke så mærkeligt at one pot-konceptet brager frem. Travle familier, der værdsætter god og hjemmelavet mad, er der massevis af, men ofte kan tiden eller de truende bunker opvask sætte en stopper for madlavningen i de mange hjem.Med one pot-opskrifter bliver det fulde måltid tilberedt i én gryde, og med kokken Gorm Wiswehs opskrifter giver det ingen kulinariske begrænsninger. Tværtimod. Gorms ONE POT byder på opskrifter lige fra den gode gamle paprikagryde med cocktailpølser til marrokkansk kalvesteg, fra sønderjysk kartoffelgryde til kinesisk kyllingegryde og mange flere opskrifter med inspiration i klassiske danske retter og andre hentet fra den store verden. Prøv en ”kreolsk grissebasse med søde kartofler”!One pot er nemlig meget mere end hurtige pastaretter med tomat i Gorms univers. Men bare rolig, nemme, billige og lækre pastaretter er der naturligvis også opskrifter på.Der er opskrifter med brug af pasta, kartofler, linser, bønner og ris. Retter med gris, kalv, okse, lam, fisk, skaldyr og vegetarretter: en bog hvor alle kan være med, blot de ejer én god gryde.

  • - Bagning med børn
    af Ditte Julie Jensen
    116,95 - 153,95 kr.

    Bageeventyr af Ditte Julie indeholder 30 opskrifter på fantasifulde, sjove, farverige og festlige kager til børn.Når børn bager, er det med kaos, mel, krymmel og uorden over det hele, men der er også mange succes-oplevelser: at bage giver glæde indeni, også hos dem, der forkæles med kage.Bageeventyr er ikke kun for børn, men også for dig, som er nybegynder eller elsker at bage sjove, fantasifulde kager. Alle bogens opskrifter er enkle, gode og velsmagende. 

  • af Martin Wiese
    198,95 kr.

    De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte ... Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere.Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.

  •  
    63,00 kr.

    Lær at lave mad med Anders And, Rip, Rap og Rup, Bedstemor And, Fætter Højben og alle de andre fra Andeby. Alle opskrifterne er forklaret meget omhyggeligt med tegninger trin for trin - så alle kan være med, og intet går galt. Lyder "Fætter Højbens brændende kærlighed" ikke spændende? Eller hvad med "Anders Ands kanelsnegle"?Den helt rigtige kogebog til både små og "store" kokke.

  • - små portioner til små personer
    af Søren Ejlersen & Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
    118,95 - 139,94 kr.

    Babymad er ikke bare mad til baby. Det er sunde, nærende, duftende måltider af gode råvarer, som hele familien kan nyde sammen. Den rigtige mad er utrolig vigtig for en hurtigvoksende lille krop – også på lang sigt. Du får over 90 velsmagende opskrifter, som er skræddersyet til din babys udvikling – fra den første oplevelse med mad til at baby kan spise stort set alt. Her er mos, grød, saucer, hverdagsretter, supper, grøntsagssmagsprøver, mellemmåltider, frugtpuréer og dejlige drikke. Retterne er tilpasset babys udviklingstrin fra 4-6 måneder, 6-9 måneder og 9-12 måneder. Forskere fortæller om de bakterier i babys tarmflora, der er så vigtige for en sund udvikling, og om hvordan den lille får mod på og bliver glad for en skøn og sund madverden. Babymad indeholder også den nyeste viden, så babys behov i det første leveår dækkes fra top til tå. Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste og har altid haft som hjertesag, at babyer fra første mundfuld skal opleve glæden ved velsmagende, nærende mad i trygge fællesskaber. Kirsten er forfatter til flere publikationer samt foredragsholder, konsulent og underviser. Søren Ejlersen er medstifter af Aarstiderne og stifter af Haver til maver, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger. Han har viet sit arbejde til at skabe en grøn, sund og velsmagende madkultur. Søren er initiativtager til Babymad.

  • - Mad og kærlighed
    af Maria Christensen
    236,95 kr.

    TIL HELE FAMILIEN Juniorkogebogen er til dig, der elsker mad. Til store og små, som gerne vil i køkkenet og lave mad. Jeg har sammen med min datter Josefine på 10 år udvalgt nogle af vores hverdagsfavoritter, som vi nyder at lave sammen. Bogen er fyldt med en masse inspirerende, farverig og skøn mad til os alle sammen. Den er udviklet med det for øje både at inspirere børn til at lave mad alene og sammen med deres forældre. Nogle opskrifter skal laves sammen med en voksen, mens andre kan laves alene af de lidt større børn. Der er børnemad, og så er der voksenmad. Sådan bliver det tit hos mange. Fordi børn allerhelst vil have enkel mad uden for mange dikkedarer. Gerne uden krydderurter på toppen, dimser og dutter og helst ikke for mange ting rodet sammen. Det er der også taget højde for. Her kan vi spise det samme alle sammen! At lave mad sammen er kvalitetstid, også selvom det kan udvikle sig til en smule kaos i køkkenet. Ofte har jeg stået som mor lettere panisk og tørret bordet af og samlet skidt op fra gulvet, mens Josefine var i køkkenet og i fuld gang. Men hvorfor? Så længe skarpe knive og varme kogeplader er under kontrol – så er det bare skønt, når børnene er i sving og har lysten og modet til at lave mad. De er så velkomne. Gør madlavningen til et fælles projekt. Måske ikke hver dag. Men nogle dage. Det giver også de mindste meget større lyst til at smage på maden. Blive mere nysgerrige på mad. Jeg har kun gode ting at sige om det. Lad os endelig komme i gang.

  • - Sjove opskrifter for børn!
     
    76,00 kr.

    Klassiske opskrifter fra Disney's vidunderlige univers!

  • af Katrine Klinken
    80,00 - 158,95 kr.

    Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødseldsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifterpå fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave. Om forfatteren: Katrine Klinken er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder som freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet og dagbladet Information. Katrine er forfatter til en stribe kogeboger for børn og voksne. Hun holder foredrag og underviser på kurser for børn og professionelle madhåndværkere i bl.a. at lave velsmagende mad, der både bevarer lokale madtraditioner, er fornyende og sæsonbetonet. Hun brænder for dejlige fælles måltider og mad, der er lavet godt og af den rene vare - mad med stor smag, nydelse og oplevelse. Katrine Klinken er desuden medlem af Slow Foods Internationale Råd som repræsentant for Norden. Katrine Klinken er forfatter til bøgerne: 'Nem Mad' (app), 'Børnenes bagebog' (2005), 'Børnenes køkken' (2007), 'Sovs skal der til' (2008), 'Lutter lagkage' (2008), 'Skaldyr' (2010), 'Måltider' (2012) og 'I love nem vegetarisk' (2012).

  • af Børneavisen
    112,00 - 148,95 kr.

    Hver uge er der på Børneavisens bagside en lettilgængelig opskrift på kager, brød eller lækre retter, sat op som en tegneserie, så alle kan være med. Opskrifterne er udarbejdet af deltagere fra Bagedysten, Børneavisens ansatte og avisens egne læsere – der også sender en masse fine billeder ind af deres resultater i køkkenet. Opskrifterne har fået mange børn i køkkenet, som ellers ikke før har vist interesse for mad eller bagning. Bag f.eks. Mickis banankage eller hans lækre kanelsnegle, bliv populær fredag aften med Jasmins chokoladefirkanter, Mias bananbrød, Rosas marengskys og Jons apppelsinmazarinkage, eller gå i køkkenet med Børneavisens egne opskrifter og lav lasagne eller den lækreste bulgursalat.I Børneavisens kogebagebog er alle opskrifterne fra Børneavisen samlet for første gang, så de kan tages med i køkkenet og bruges igen og igen. Opskrifterne er suppleret med fakta om råvarer samt fakta og anekdoter om retter og ingredienser.

  • - Over 300 nemme opskrifter – også til andre nybegyndere
    af Katrine Klinken
    172,95 kr.

    Denne populære kogebogsklassiker til børn og deres forældre, der er solgt i næsten 30.000 eksemplarer, kommer nu i en let revideret udgave. Der er tale om den samme pædagogiske bog med 300 lette opskrifter, viden om forskellige madvarer, køkkenredskaber og teknikker, men Katrine Klinken har i overensstemmelse med tidsånden valgt at gøre bogen lidt mindre sød og i stedet fylde den med endnu flere grøntsager og mere fuldkorn. Om forfatteren: Katrine Klinken er uddannet kok og ernærings- og husholdningsøkonom, fast madskribent for bl.a. ugebladet Hjemmet og forfatter til en lang række kogebøger, senest Måltider, en bog for hele familien, og I love nem vegetarisk, en bog specielt henvendt til unge.

  • - det første år uge for uge
    af Karsten Pers & Dorte Fischer
    171,95 kr.

    Med Babykalenderen får du løbende den viden du har brug for det første år med din baby. Du får fakta, inspiration, ´barnets bog´, dagbog, scrapbog, kalender og direkte adgang til relevante hjemmesider - alt sammen i én bog. Nu i 5. udgave Gem bogen: Engang i fremtiden bliver bogen en enestående gave at give videre til næste generation - om dengang den nye far/mor selv var baby.

  • - 125 enkle opskrifter trin-for-trin
    af Linn Grubbström med Jacob Damgaard
    161,95 kr.

    Den store mad for begyndere 125 enkle opskrifter trin for trinEr du lige flyttet hjemmefra eller ny i køkkenet, er der hjælp at hente i ‘Den store mad for begyndere’. Den populære billedkogebog er nu på hylderne igen i nyt oplag med nyt omslag og i nyt format.I bogen vises alle opskrifter foto for foto, fra de ingredienser, du skal bruge, til det færdige måltid. Der er 125 opskrifter, til når det skal være hurtigt, sundt, sødt, billigt, imponerende eller to go: klassikere som boller i karry, minestrone-suppe og pizza, lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies.Linn Grubbström arbejder som madskribent på Aller Mad. Hun har tidligere stået bag den populære danske madblog Frk. Kræsen og udgivet tre kogebøger – senest Den store mad for begyndere.

  • - Nem vegetarmad til børn og deres forældre
    af Luise Vindahl & David Frenkiel
    185,95 kr.

    Hverdagsmad, snacks og desserter med grøntsagerne i fokus til børn og deres forældre. Som de fleste andre forældre ved David Frenkiel og Luise Vindahl alt om, at det ikke altid er ligetil at få børn til at spise deres mad – og spise sundt. Med tre børn har de både oplevet masser af grøntsagsstrejker og mad, der er er endt på gulvet. Men de har også fundet ud af, hvordan man undgår disse madkriser. I Little Green Kitchen deler de over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, men lavet så der er taget hensyn til børnenes smagsløg. Uanset om man lever vegetarisk derhjemme eller bare gerne vil have, at alle i familien, børn som voksne, spiser flere grøntsager, er der i denne bog masser af inspiration at hente i opskrifter på aftensmad og ting til madkassen, sjove desserter, partyfood, kage og andet sødt samt praktiske tips. De fleste opskrifter har en ’opgradering til voksne’ (som for eksempel at toppe med et pocheret æg, tilsætte lidt spicy sauce eller ekstra krydderurter), så man ikke skal lave to forskellige retter. Der er også ideer til, hvordan man inddrager børnene i madlavningen og på den måde gør dem mere interesseret i maden, som de skal spise. Men mest af alt kan David og Luise godt lide at lære børnene, at grøntsager gør os stærke, desserter gør os glade, og alle har brug for en god blanding af begge dele. Familien Frenkiel-Vindahl er ikke vegetarer, men spiser 90 procent vegetarisk, grøntsagsbaseret mad. Dette er derfor heller ikke en ’frelst’ bog, som lægger op til, at børn kun skal spise grøntsager. Men den lærer dem at spise mange flere af dem!

  • - Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde.
    af Rose Maimonide
    293,95 kr.

    Dit sunde barn - sådan!Slip for kemi og grå samvittighed. Få tid til hverdagslykke i familien, og giv dit barn æblekinder på en ny måde. Vil du gerne give dit barn en naturlig sund opvækst? Mangler du tid og overskud til at skabe et sundere og gladere familieliv uden kedelig kemi? Længes du efter at se dit barn med vitale æblekinder? Med denne bog kan du hoppe direkte i mål med alle de trygge og overkommelige løsninger, så du kan sætte guld ind på dit barns sundhedskonto. Du behøver aldrig mere at være i tvivl om det, du giver dit barn at spise, at tage på eller at lege med. Jeg lover, at du finder gejsten til at vælge bæredygtigt og passe godt på Moder Jord. Du lærer også at aktivere dit barns selvhelbredende kræfter, så det kommer styrket gennem sygdom og skranten. Når dit barn bobler af livskraft og har et stærkt immunforsvar, får I overskud til et sjovere familieliv med tid til nærvær. Dit barn bliver glad i låget, skarp i sit fokus og får mod på indlæring. Og du bliver en gladere og mere rolig mor. Din genvej til naturlig sund mad, kosttilskud, tøj, legetøj og stærkt immunforsvar til dit barn 1-12 år. Bonus: 38 opskrifter, som får dig og din familie til at blive forelskede i sundere alternativer til hverdagens måltider – uden at gå på kompromis med smag og nydelse. "Fra almindelig hverdagsgøremål til sygdomme, tøj, kosttilskud og mad giver Rose dig en stressfri guide til at styre uden om den kemi, vi så nødigt vil fylde vores børn med. Det er mig en stor glæde at se, at Rose Maimonide igen har skrevet en inspirerende, fængende og indsigtsfuld bog."Irene HageLæge

  • - Sund start på livet
    af Charlotte Nowak
    45,19 - 138,95 kr.

    Giv baby en sund start på livet med lækker hjemmelavet mad. Charlotte Nowak er uddannet kok og har arbejdet 10 år i køkkenet på en vuggestue, så hun ved, hvad hun skriver om.

  • af Christine Erritzøe
    153,95 kr.

    Det er sjovt at lave mad, når man får det hele til at spille, så risene er færdige samtidig med karryen er varm og kødbollerne er klar! Denne store bog byder på en lang række klassiske og børnevenlige opskrifter, der er lige til at gå til, og rummer meget udførlige trin-for-trin-beskrivelser af retterne. Flere af opskrifterne har vegetariske varianter. Bogen rummer desuden masser af gode tips, som gør køkkenarbejdet lidt nemmere – og meget sjovere.

  • af Kaja Nymand
    93,95 - 157,95 kr.

    Sådan skal den madpakke smøres! Her får du 50 opskrifter til madpakken fra den utrolig populære blog "Sunde madpakker". Helt enkle opskrifter med råvarer, der er nemme at få fat i, og mad som er let at spise. Bogen indeholder bl.a.: To grundopskrifter på brød, som du kan bruge til at lave meget forskelligt bagværk med. Opskrifter på både kødpålæg, som fx kyllingesalat og skinkesalat, og grønt og vegansk pålæg som fx grøntsagsdeller og falafler. Små retter, som fx pastasalat, risruller, kyllingespyd og madpandekager, pizzasnegle og madmuffins. Hjemmelavede frugtstænger, barer og chips. Forslag til morgenmad og eftermiddagssnack.

  • - En familiekogebog, der mindsker madspild
    af Selina Juul
    116,95 - 231,95 kr.

    Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af driv­husgasser. Samtidig er produktion af fødevarer vurderet til at være den tredjestørste CO2-udleder i verden. Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske super­stjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter. Mad med respekt indeholder: 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud Ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, ­aftensmaden, desserten og festen Tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

  • - Is, kager, desserter & søde sager
    af Ditte Ingemann
    129,95 kr.

    Vil du gerne forkæle dit barn - men undgå tilsat sukker? Så har du fundet den rigtige bog. ’SUKKERFRI BØRNEFEST’ er en glad kogebog fyldt med sjove opskrifter til fest, fødselsdag og når der skal hygges hjemme i sofaen, i skolen eller børnehaven. Der er enkle opskrifter, som børn kan lave på egen hånd – og nogle, som I skal lave sammen. Men fælles for dem er, at det hvide sukker er skiftet ud med sundere, naturlige alternativer. Bogen indeholder opskrifter på alt fra boller & varm kakao til is, smoothies, små & store kager og masser af søde sager. Bogen henvender sig både til forældre og bedsteforældre, men også til institutioner, der har en ’nul sukker politik’. Opskrifterne kan nemlig let ganges op, så der er nok til alle. DITTE INGEMANN er bachelor i ernæring og sundhed og står bag Danmarks populæreste blogs The Food Club. Hun er desuden forfatter til ’Low carb fra The Food Club’, ’Sunde søde sager fra The Food Club’ og ’ Salater fra The Food Club’. Ps. De voksne må også godt smage!

  • af Jonas Gerdes Vigkilde & Mette Bøgebjerg Jørgensen
    158,95 - 192,95 kr.

    Til trods for at der udgives et væld af kogebøger i Danmark, er der endnu ingen, som er målrettet fædre og børn. Ideen til bogen ”Fars køkken” udspringer af kurset ”Fars køkkenskole”, som forfatterne har udviklet i Vallensbæk Kommune. På 2 år har kurset tiltrukket mere end 300 fædre og deres børn – der alle har deltaget med stor gejst, og som gennem deres deltagelse har fået lyst og kompetencer til at fortsætte madlavningen derhjemme. ’’Fars køkken’’ rammer lige ind i fædres og børns hjerter, da de får sjove, fælles oplevelser og en fælles referenceramme for mad og madlavning. Det pædagogiske setup i ”Fars køkken” består bl.a. af gode opgaver til far- og barn og en masse tips og tricks til, hvordan far inddrager barnet i madlavningen. Det skaber en ligeværdighed i køkkenet, og dermed gode oplevelser sammen i køkkenet. Bogen ”Fars køkken” giver alle danske fædre og børn mulighed for at gå på opdagelse i ’’Fars køkkenskole’’s univers, så de får lyst og læring til at kokkerere og hygge sig sammen. Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas er far til Livia. Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet som PBA’er i Ernæring og Sundhed og har gennem 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette er papmor til Elliot.

  • af Emil Obel
    132,00 - 185,95 kr.

    Bagedyst-vinderen Emil Obel dækker op til fest og farver med smukke og kreative kager, der alle smager fantastisk, og som alle kan bage.Festlige og fantasifulde kageborde indeholder 40 skønne kager, der er perfekte at nyde i en hyggestund med venner og familie – eller overdådige at servere til den helt store begivenhed. Emil har taget udgangspunkt i otte forskellige festtemaer, hvortil han har skabt otte vilde kageborde med dertilhørende opskrifter. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravante temaer lige fra halloween til ’karneval’ og ’rokoko’. Hvert kapitel indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at lave, andre er lidt mere komplicerede, men alle er skabt med Emils legendariske sans for både smagen og det færdige grafiske resultat. ”Jeg synes, det er sjovt, når kager kan fortælle en historie, og jeg har derfor gjort meget ud af, at både kagernes smag og udseende skal tage dig med ind i kagebordenes universer,” fortæller Emil. For eksempel kan man komme med til teselskab i ’Alice i Eventyrland’, hvor man både bliver budt på enkelt og lækkert hverdagsbagværk i form af klassiske britiske scones og vilde og mere tidskrævende kagekreationer som lagkagen ’Hjerter Dronning’.Nogle af kagerne er nyfortolkede klassikere, mens andre opskrifter er Emils egne opfindelser, som fx en nyudgave af hans mesterværk fra finalen i ’Den store bagedyst’ – en selvlysende og edderkoppebefængt lagkage til Halloween. Opskrifterne i bogen er for alle! Både dem, der elsker at bage, og som måske ønsker lidt udfordringer, og dem, der har brug for en mere enkelt tilgang med supplerende råd i form af tips og tricks til vejledning og teknikker. Selvom alle kagerne selvfølgelig også kan bages og nydes hver for sig, ønsker Emil med bogen at inspireretil at skabe fantastiske kageborde med kager, der er en oplevelse ud over det sædvanlige.

  • af Nikolaj Juel
    208,95 kr.

    Grillen er et fantastisk socialt samlingspunkt, og er synonym med sommer, hygge med familie og venner og kolde lækre drinks. De fleste kan grille en bøf. Men vi bliver ofte udfordret, når det kommer til grøntsager og vegetarmad på grill. Man kan altid grille en aubergine, en courgette eller en rød peber. Men det kan være svært at finde på nye og sjove ideer, der kan udvide ens repertoire.Når man laver mad ved grillen, vil de fleste helst lave alt på grillen. Det vil sige at grillen skal kunne mange forskellige ting. Den skal være en grill, en ovn og en kogeplade. Tænk på grillen som en ”madstation”, mere end en grill. Selvfølgelig skal man kunne grille i en traditionel forstand, men det er også ret anvendeligt at bruge indirekte varme. Og med en grill med låg kan man transformere sin grill til en ovn. Man kan tilberede rodfrugter, bage brød, lave lækre fade med ovnbagte grøntsager og meget andet.

  • af Adam Engel & Nanna Damkjær Østensgaard
    188,95 kr.

    I Spis & Gro får du 70 velsmagende og næringsrige opskrifter både til babyen, der skal have sin første skefuld og til barnet, der er 1 år og kan spise stort set det samme som resten af familien.Spis & Gro rummer også opskrifter til hele familien, så du undgår at skulle tilberede forskellige retter – alle kan spise det samme, blot i forskellige udgaver alt efter alder og spiseudvikling.Bogen har fortællinger om barnets kost gennem tiden, under krige og under andre himmelstrøg – alt sammen til stunder med tid til eftertanke, imens der bag i bogen er et babyleksikon, hvor du hurtigt kan finde svar på spørgsmål samt råd og anbefalinger til barnets kost.Spis & Gro hviler på Sundhedsstyrelsens anbefalinger og sundhedsfaglig, evidensbaseret viden om babymad.

  • af Denise Smart
    118,95 kr.

  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    235,95 kr.

    ‘Hverdagsmad fra River Cottage’ er den ultimative grundkogebog for alle, der har en holdning til den mad, de spiser til daglig. Heri er samlet Hugh Fearnley-Whittingstalls bedste bud på økonomisk, sund og velsmagende hverdagsmad – og alle kan være med. Den frygtløse kok Hugh Fearnley-Whittingstall er kendt fra DR2’s programserie ‘River Cottage’, hvor han har lært danskerne om bedre madvaner, bæredygtighed og vigtigheden af gode råvarer. Ifølge Hugh er det nemlig sådan, at ændrer man menneskers holdning til mad, ændrer man deres holdning til livet! Og det er netop udgangspunktet for denne kogebog fra River Cottage, der med massevis af lækre opskrifter og tips til hverdagen giver et bud på en sundere hverdagskost for alle. Det er mad med holdning og velsmag.

  • af Thomas Schrøder
    161,95 kr.

    (Under)verdenens førende kok (det er selvfølgelig mig, gode gamle Fætter Klam, HVIS nogen skulle være i tvivl), har samlet 30 af de mest skræmmende monstre og deres yndlingsopskrifter i den mest (u)lækre kogebog, verden nogensinde har set. Lær at lave bl.a. Kerberos' puhapølle, Reptilicus' skælkager og varulven Lupus' hundeæde. Det smager monstergodt! Det samme gjorde Thomas Schrøder og Jan Kjær, da de ville tage, da de ville tage æren for æren for at stå bag FÆTTER KLAMS (U)LÆKRE MONSTERKOGEBOG! Hæ! Hæ! Bøøøvs!

  • af Inie Færk Sørensen & Benny Skovsende
    146,95 kr.

    Trangia på fjeld & camping Synes du også, at mad på trangia ret hurtigt bliver kedeligt? Sådan behøver det ikke at være. Med denne bog er der rig mulighed for at variere og forny menu’en på dine friluftsture. Lige fra festmåltider bestående af roastbeef og flødekartofler med creme brulee som prikken over i’et, over eksotiske retter som dybstegte rejer i sur sød sovs til minimalistiske, men velsmagende fjeldturs retter som turbogullasch og fjeldcarbonara. Alt sammen tilberedt på trangia. Og skal du rigtigt gøre indtryk på kæresten, så væk ham eller hende i soveposen med duften af kaffe og nybagt kanelsnegl.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.