Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger med kød og vildt

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med kød og vildt. Nedenfor er et flot udvalg af over 102 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
  250,95 kr.

  En kogebog – kun med RåvildtEndelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.

 • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
  af Karsten Tanggaard
  284,95 - 309,95 kr.

  "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 • af Nicolai Tram & Eva Helbæk Tram
  184,95 - 260,95 kr.

  I lang tid har det at lave mad over bål været noget, spejdere og elitesoldater har haft patent på, mens vi andre har været henstillet til at grille pølser i bar mave på terrassen. Men mad over åben ild er for alle og ikke kun for friluftsentusiaster. Det er sanseligt og upraktisk på den fede måde. Det handler lige så meget om den tid, man bruger, mens man laver maden, som det gør om at spise den. Bogen om bålmad giver dig forslag til bålretter i forskellig sværhedsgrad, den lærer dig at bygge og tænde bål, giver dig et indblik i ildens ni liv samt alt, hvad du har brug for at lære for at tæmme ilden. Du finder klassiske opskrifter som chili con carne og ristede kastanjer, men også mere udfordrende retter som kræver koncentration og overskud – og det er en god ting. For hvis der er én ting, bogens forfattere vil opnå med denne bog, så er det at give læseren friheden til med god samvittighed at sætte sig ved bålet og med maden som påskud se på flammerne og lade roen falde over sig. På den måde er dette måske den første kogebog, hvor maden er det næstvigtigste. Det vigtigste er dig. Bålmad er nemlig også åndelig næring, og den ro, der følger med, når man ser ind i flammerne, finder man ingen andre steder. Om forfatterne Eva Helbæk Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange år, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i billeder også. Nicolai Tram har som kok arbejdet på toprestaurater i ind- og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med denne bog markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.

 • af Meyers Madhus
  235,95 kr.

  Med bogen her fra Meyers Madhus kan du nu trygt kaste dig ud pølsemageriets ædle kunst. 130 lækre opskrifter fordelt på Grillpølser/stegepølser, Modnede pølser, Vildtpølser, Pålægspølser, Pølser med indmad, Pølser med fjerkræ og Vegetarpølser. Her er også afsnit og teknik og udstyr samt et kapitel med garniture såsom sennep, ketchup, ristede løg, relish og meget andet fuldender dit hjemmelavde pølsemåltid. Meyers Madhus’ pølsekurser er blandt deres mest populære kurser, der lynhurtigt overtegnes.

 • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
  af Mette Mølbak
  129,95 - 159,95 kr.

  Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

 • af Giorgio Locatelli
  184,95 - 309,95 kr.

  MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

 • af Stéphane Reynaud
  309,95 kr.

 • - En grundbog om sundhed og vægttab med keto med 85 ernæringsberegnede opskrifter
  af Nicolai Varney
  199,95 kr.

  At spise keto-baseret kost er en meget effektiv metode til at opnå et betydeligt vægttab. Men en dagligdag baseret på keto er meget mere end bare vægttab. Bogens forfatter, Nicolai Varney, er via Ketoliv.dk i løbende kontakt med mange mennesker, der har oplevet flere helbredsmæssige fordele af en keto-baseret kost. Der er brugere, der har langt mindre kronisk inflammation, andre har fået et normalt kolesteroltal, og mange oplever generelt øget velvære på baggrund af en kostomlægning, hvor man ikke sulter sig igennem en kur og gerne må spise fedt – bare man spiser den rigtige slags og undgår for mange kulhydrater.Hvad er ketose? Kan det virkelig være sundt at spise fedt? I så fald hvilke? Hvorfor kan det være gavnligt at nedsætte indtagelsen af kulhydrater? Hvordan kommer man i gang med en keto-kostomlægning i dagligdagen? Spørgsmål som disse besvarer Nicolai Varney i bogen, hvor han også giver 84 ernæringsberegnede opskrifter på keto-retter – baseret på almindelige og lettilgængelige råvarer.

 • af Mark Lundgaard
  159,95 - 183,95 kr.

  Michelinkok giver sit bud på helt vildt lækker og superenkel mad, der kan laves på under en time, i denne brugervenlige vildtkogebog med en helt ny tilgang til emnet.Køkkenchef på Kong Hans Kælder, Mark Lundgaard, har jagt som sin helt store passion og derigennem udnyttelse af det vildt, man som jæger er så heldig at få med hjem. Bogen er skrevet til jægere og andre med let adgang til vildtkød, men ambitionen er ikke mindst, at den kan være med til at bane vejen for, at endnu flere også almindelige forbrugere får lyst til at spise vildt.Mad lavet på vildtkød har ry for at være tidskrævende og traditionelt med en tydelig smag af vildt. Men igennem de seneste par år har Mark eksperimenteret med at lave vildtretter i øjenhøjde til både jagtarrangementer og i privaten for at vise, hvor skøn en spise vildt kan være med den rette tilberedning, og at den kan inkorporeres i en travl hverdag. Det har været en stor succes.Inspirationen til bogens 64 superlækre retter har han fundet helt tæt på. I det daglige arbejder han i restauranten sammen med folk med mange forskellige nationaliteter, og hans kæreste er halvt thai. Det bærer bogen præg af. Fastfood er derfor i denne forbindelse en god blanding af udenlandske streetfoodklassikere og danske cafeteria-evergreens fra Marks egen hånd: Fra ravioli, tacos, empanadas, pad thai, bahn mi og forårsruller til frikadellesandwich, pariserbøf, bbq-ribs, chili og hotdogs.De fleste opskrifter er reelle bud på hurtig fastfood i ordets egentlige forstand, som mange af os kender og elsker det. Et fåtal er mere weekendprojekter, som kan laves, når tiden er til det. Mange af dem kan dog fryses til senere brug, så der dermed netop er hurtig mad en anden dag.

 • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
  250,95 kr.

  Perfekt tilberedt fasan - sådan gør du, når fasanen skal være saftig og mør. Bogen indeholder kun opskrifter på fasan og viser i flotte billeder og gode beskrivelser, hvordan du får det optimale resultat med fasanen både til hverdagsretter og festmiddagen.

 • - Bogen om verdens bedste kød - med opskrifter
  af Jacob Jørgsholm
  148,95 - 177,95 kr.

  Mange folk vil rigtig gerne smage det eksklusive wagyu-kød, men ikke alle tør kaste sig ud i det. Verdens bedste kød er som regel forbundet med en lang række spørgsmål. Hvordan får jeg den ultimative smagsoplevelse? Hvordan vælger jeg den rette udskæring? Hvordan får jeg det maksimale ud af fx én enkelt wagyu-ribeyebøf, så intet går til spilde? I min bog vil du få svar på alle dine spørgsmål, og jeg vil guide dig gennem en verden af wagyu og bl.a. lære dig, hvordan én wagyu-ribeyebøf bliver til en wagyu-wellington-forårsrulle, et stykke sashimi, en portion tartar, mens fedtet bliver til den mest vidunderlige mayo. Verdens første wagyu-kogebog er drevet af min passion for wagyu og spækket med unikke og eksklusive opskrifter, som jeg selv har udviklet. I en tid, hvor vi går over mod en tendens i samfundet, hvor der spises mindre kød, er det helt essentielt, at det kød, man spiser, smager fantastisk, og at dyret har haft et godt liv. Det er en af grundene til, at salget af det smagfulde, flotte, og fedtmarmorerede wagyu-kød de seneste år er eksploderet i hele verden i takt med, at salget af ’almindeligt’ oksekød er faldende. I kogebogen Wagyu tager jeg dig ikke blot gennem den spændende historie om wagyu-racen og de gener, der gør wagyu til koens svar på en Rolls Royce, betydningen af MBS-gradueringsskalaen, valg af udskæring i en given sammenhæng, og hvordan du steger den perfekte, store og flotte bøf – jeg tager dig med endnu dybere ind i wagyu-køkkenet, som jeg har brugt uendelig mange timer på at eksperimentere i.Om forfatterenI 2015 åbnede den dengang 20-årige restauratør og selværte kok Jacob Jørgsholm restauranten Feed Bistro på Nørrebro i København. Sideløbende driver han en af Danmarks mest populære Youtube-madkanaler og har senest åbnet egen webshop med salg af netop wagyu-kød, som han selv nøje udvælger og importerer direkte fra forskellige gårde rundt omkring i verden. Jacob er også aktuel i tv-programmet Madnørderne på DR. Jacob har gennem den seneste tid afholdt månedlige 10-retters wagyu-events på Feed Bistro, hvor han har haft plads til at teste og eksperimentere med forskellige wagyu-retter. Alle Jacobs oplevelser, eksperimenter og store viden inden for wagyu har han samlet i denne bog sammen med de allerbedste opskrifter.

 • af Jim Lyngvild
  206,95 kr.

  Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den. Den er en indlevende fortælling om vikingernes kultur, men også en praktisk håndbog til selv at lave ægte vikingemad i dit eget køkken eller på bålet i haven.Forfatteren har udgivet bogen i samarbejde med Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter.

 • af Katrine Klinken
  130,95 kr.

  Tatar er delikat og lidt ud over det sædvanlige og er alligevel enkelt, rent og lige ud af landevejen. Der er næppe noget sted på kloden, hvor man ikke spiser eller har spist råt kød. At spise råt kød er uragtigt – det er så grundlæggende, med mange historiske, kulturelle og smagsmæssige variationer verden over. Her er en god bid af dem. Katrine Klinkens bog byder på mere end 50 opskrifter med tatar af forskellige slags kød og med tilbehør, der passer til sæsonen og til alle typer af måltider. Ud over opskrifterne gives der grundlæggende anvisninger på teknik og hygiejne og lidt om kulturhistorien.

 • af Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
  250,95 kr.

  I den tredje kogebog i serien ’DET HELT VILDT’ går vi i kødet på vildsvinet. Alle opskrifter i denne kogebog handler kun om vildsvin og om de mange tilberedningsmuligheder, når vildsvinet kommer i køkkenet. Her er grundige beskrivelser af håndteringen af vildsvinet - fra nedlæggelsen af dyret, hvor vildsvinet skal brækkes og parteres, og til de mange forskellige muligheder for tilberedning af kødet lige fra hverdagsretter til vildtmiddage.Udkommer også på svensk primo 2023

 • af Mikael Einarsson & Hubbe Lemon
  346,95 kr.

  Mikael Einarsson ist Chefkoch der Brasserie Astoria in Stockholm. Er hat beträchtliche kulinarische Erfahrung über die Jahre in verschiedenen Arten von Küchen gesammelt. DE TITLE ist sein viertes Buch, das erste mit gestalten.Hubbe Lemon is Förster und Jäger in Skebo Herrgård in Schweden. Er fischt und jagt seitdem er 10 Jahre alt war und geht das ganze Jahr über in den Wald. Dies ist sein erstes Buch.

 • af Severin Corti & Florian Weitzer
  372,95 kr.

  Which ten commandments did the Lord of Schnitzels enact? How can one's seat of pants be applied to test the quality of a Wiener Schnitzel? Why does the Schnitzel most certainly not come from Milan? How much Schnitzel does a true Viennese actually consist of? And how do people indulge in the Schnitzel cult in Tel Aviv or Tokyo, Montevideo or Copenhagen?The Schnitzel is sacred. If you really want to make enemies, then regale a Viennese with a Schnitzel with sauce spattered on its delightfully crispy, golden brown coat of breadcrumbs! Apart from that, the Viennese Schnitzel is a cult, and that's why, at last, the time has come for a cult book to truly honor the icon of Austrian being.Florian Weitzer, hotelier and host at the Meissl & Schadn restaurant, asked colorful characters to do precisely this. The result is an irresistible compendium of delicacy - and, as is right and proper for a truly profound piece of workmanship, it also ceases to stop at abysses.

 • af Brikena Spaho
  447,95 kr.

 • af George Motz
  217,95 kr.

 • af Florian Christoph Woerwag
  439,95 kr.

 • af Jenny Jefferies
  217,95 kr.

  Celebrating our amazing farmers and the food they produce, this timely and topical sequel highlights 40 of the UK's most influential and innovative farms through their own fascinating stories and delicious recipes. This book is also the perfect read for anyone who is interested in where their food comes from.

 • af Various
  319,95 - 372,95 kr.

 • af V¿n ¿¿c
  383,95 kr.

  Trong h¿n hai th¿p k¿, B¿n t¿ng h¿p V¿t béo ¿ã ¿i ¿¿u trong ¿¿i m¿i ¿m th¿c, v¿¿t qua ranh gi¿i c¿a nh¿ng gì có th¿ trong nhà b¿p. Gi¿ ¿ây, l¿n ¿¿u tiên, ¿¿u b¿p kiêm ch¿ s¿ h¿u Heston Blumenthal chia s¿ các công th¿c n¿u ¿n ¿¿c tr¿ng c¿a mình trong B¿n t¿ng h¿p V¿t béo, m¿t s¿ tri ân tuy¿t v¿i dành cho nhà hàng ¿¿¿c g¿n sao Michelin n¿i ti¿ng th¿ gi¿i.Cün sách d¿y n¿u ¿n này ¿¿a ¿¿c gi¿ vào cüc hành trình ¿m th¿c qua nh¿ng món ¿n mang tính bi¿u t¿¿ng nh¿t c¿a nhà hàng, t¿ món cháo ¿c n¿i ti¿ng ¿¿n món ¿¿y sáng t¿o. M¿i công th¿c ¿¿¿c trình bày v¿i hình ¿nh tuy¿t ¿¿p và h¿¿ng d¿n chi ti¿t, cho phép ng¿¿i ¿¿c t¿o l¿i s¿ k¿ di¿u c¿a B¿n t¿ng h¿p V¿t béo trong nhà b¿p c¿a riêng h¿.Nh¿ng cün sách d¿y n¿u ¿n này không ch¿ là m¿t b¿ s¿u t¿p các công th¿c n¿u ¿n - nó còn là cái nhìn thoáng qua v¿ quy trình sáng t¿o ¿ã giúp B¿n t¿ng h¿p V¿t béo tr¿ thành m¿t trong nh¿ng nhà hàng sáng t¿o và ¿¿¿c kính tr¿ng nh¿t trên th¿ gi¿i. T¿ vi¿c s¿ d¿ng các k¿ thüt và thi¿t b¿ tiên ti¿n ¿¿n vi¿c xem xét c¿n th¿n t¿ng thành ph¿n, B¿n t¿ng h¿p V¿t béo là m¿t l¿p h¿c b¿c th¿y v¿ sáng t¿o ¿m th¿c.Cho dù b¿n là m¿t ¿¿u b¿p chuyên nghi¿p hay m¿t ¿¿u b¿p t¿i gia mün nâng cao k¿ n¿ng c¿a mình lên m¿t t¿m cao m¿i, B¿n t¿ng h¿p V¿t béo là m¿t b¿ sung c¿n thi¿t cho b¿ s¿u t¿p sách d¿y n¿u ¿n c¿a b¿n. Hãy s¿n sàng d¿n thân vào m¿t cüc phiêu l¿u ¿m th¿c không gi¿ng b¿t k¿ cüc phiêu l¿u nào khác

 • - 30 jægere fortæller
  af Zenia Maltha
  292,95 kr.

  “Følelsen er vidunderlig. Triumferende.”– Rane WillerslevEr du én gang trådt ind i jagtens univers, træder du aldrig ud igen! Den erfaring har Zenia Maltha gjort sig som jægerinde i en selvforsynende småbørnsfamilie. I Jagtberetninger – 30 jægere fortæller – med forord af Rane Willerslev– folder Zenia Maltha jagtuniverset ud med præsentationer af 30 forskellige typer jægere og beretninger fra deres jægerliv. Det er fortællinger om liv og død. Om rigtigt og forkert. Om fjordjagt i Nordjylland og bjørnejagt i Canada. Fælles for dem alle er en glødende kærlighed til alt det, som naturen og jagten kan give os. Jagtberetningerne kommer hele vejen rundt i jagtens univers. Du lister afsted i buejægerens fodspor. Du venter tålmodigt i tårnet med den nye jæger, på at bukken dukker frem af morgendisen. Og du mærker hjertet hamre, mens noget sort og ukendt stormer mod dig gennem en majsmark. Fortællingerne er for alle − både dig, der er garvet jæger og dig, der aldrig har holdt et gevær.Bogen er for dig, der vil finde tilbage til det bæredygtige liv − både for dyr og mennesker. Den er for dig, der tror på, at dyrevelfærd også er menneskers velfærd. Til sidst i bogen, efter jagtberetningerne, finder du derfor også eventyrlige vildt-opskrifter som agerhøne-risotto og vildt-tartar, der bringer dig fra jord til bord. Gennem 30 jægeres beretninger – om nederlaget, om sejren og om moralen – bliver du ét med jagtens univers. Zenia Maltha har en populær profil på Instagram, hvor små 30.000 jagtelskere følger hendes liv med jagt og natur.

 • af Marcus Bawdon
  159,95 kr.

 • af Manuel Weyer
  296,95 kr.

  Smart grilling, high performance - get the ultimate gas BBQ experienceOn a hazy summer evening there is no better sound than the gentle hiss and sizzle of tender vegetables and juicy cuts of meat, gently cooking on a gas BBQ.

 • af &915, &92, &921, mfl.
  434,95 kr.

 • af &12495, &12489, &12483, mfl.
  444,95 kr.

 • af Renato Lima
  422,95 kr.

 • af Océane Bourhis
  427,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.