Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger med fisk og skaldyr

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med fisk og skaldyr. Nedenfor er et flot udvalg af over 410 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    284,95 - 310,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • af Gordon P. Henriksen
    218,95 - 273,95 kr.

    Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. Der er inspiration til fiskeeventyr rundt omkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og på havet – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder. Gordon P. Henriksen fangede sin første fisk som syvårig i Lake Butler i Florida. Siden da kan man roligt sige at hans liv er gået i fisk. Han er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans selvstændige lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio-og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler som har inspireret mange til at komme ud i den danske natur med en fiskestang i hånden.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    137,95 - 157,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • af Giorgio Locatelli
    187,95 - 297,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

  • - Tang, skaldyr og strandurter
    af Karen Lise Krabbe & Julie Anette Swane
    198,94 kr.

    Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter.Karen Lise Krabbe deler i bogen sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Hun har udvalgt de mest oplagte brun-, grøn- og rødalger, der findes i Danmark.Selvom tang er bogens hovedvægt, byder den også på information om forskellige muslinger og krebsdyr, når du nu alligevel står i vandkanten. Ved stranden kan du også sanke nogle af de mest delikate vilde spiseplanter, og i denne bog får du et udpluk af de mest velsmagende. Julie A. Swane, der er medforfatter til bogen SANK – spis af naturens køkkenhave, giver en beskrivelse af, hvor, hvornår og hvilke plantedele, du kan sanke.Tina Brok Hansen har fotograferet til Høst ved havet, og bogen er fyldt med smukke fotos, der supplerer beskrivelserne, så du kan få succes med din høst og få endnu mere fornøjelse af en tur ved havet.

  • af Stéphane Reynaud
    297,95 kr.

  • af Gordon P. Henriksen
    218,95 - 273,95 kr.

    Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan vi får en tættere og mere meningsfuld forbindelse med naturen når vi fisker, jager og tilbereder de vilde råvarer. Og om hvordan man kan ha’ det for vildt samtidig med at man bliver klogere på sig selv. Ligesom Et liv i fisk, Gordons første bog, er kammeratskabet og fællesskabet i centrum. Det skinner igennem i Columbus Leths fantastiske fotos og i de lækre og inspirerende opskrifter hvor det handler om eventyr med kammeraterne og om at lave mad til familie og venner – nu også med vildt. Michelinkokken Christian F. Puglisi og smørrebrødskongen Adam Aamann bidrager med opskrifter inspireret af naturoplevelser de har haft med Gordon. Der er masser af inspiration at hente til nye jagtformer, fiskemetoder og ikke mindst tilberedning af fangsten og byttet for både nybegyndere og de mere erfarne jægere og fiskere. Gordon P. Henriksen er en af Danmarks mest erfarne formidlere af lystfiskeri og lever af at dele sin passion gennem foredrag, bøger, tv, radio, podcast, events og artikler. I 2019 fik han jagttegn, og siden har jagt og mad med vildt fyldt mere og mere i hans liv. Denne bog er et håndgribeligt bevis på at man sagtens kan blande sine passioner og inspirere andre til bare at ha’ det for vildt.

  • af Jesper Rais & Dennis Rafn
    196,95 - 197,95 kr.

    Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.

  • af Manuel Weyer
    251,95 kr.

    Weber's Gas Barbecue Bible is an exceptional book penned by the talented Manuel Weyer. This masterpiece, which belongs to the culinary genre, was published on 13th April 2023. As the name suggests, it is a comprehensive guide for all barbecue enthusiasts who wish to master the art of gas grilling. Weyer, with his extensive knowledge and experience, provides readers with a plethora of recipes, techniques, and tips to ensure a perfect barbecue every time. Published by the renowned Octopus Publishing Group, this book is a must-have for all those who wish to take their grilling skills to the next level. The book is written in English, making it accessible to a wide audience. Grab your copy today and embark on a flavorful journey with Weber's Gas Barbecue Bible.

  • af Jim Lyngvild
    227,95 kr.

    Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder han vikingerne og deres kultur, men også naturen og de ressourcer, vi får fra den. Den er en indlevende fortælling om vikingernes kultur, men også en praktisk håndbog til selv at lave ægte vikingemad i dit eget køkken eller på bålet i haven.Forfatteren har udgivet bogen i samarbejde med Liv Louise Holm og Ribe Vikingecenter.

  • - hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta
    af Vicky Bennison
    198,95 kr.

    Lær at lave pasta som en rigtig italiensk nonna. I bogen Bedstemors pasta bliver du undervist i at lave verdens bedste og tidsløse pastaretter af dem, som har brugt et helt liv på at lave pasta: de italienske bedstemødre. ”Når du har de bedste ingredienser, så behøver du slet ikke bekymre dig om madlavningen. Ingredienserne gør alt arbejdet”, siger 85-årige Lucia.Opskrifterne kommer fra hele Italien, og du bliver inviteret helt ind i hjertet af et italiensk hjem, mens du lærer at lave lækker italiensk mad. De forskellige typer pasta går ligefra pici, en type håndrullet spaghetti, som er meget simpel at lave, til lumachelledella duchesse, små, foldede kanelsmagende rør, der kræver både håndelag og udholdenhed. Men bogen er ikke bare et kompendium med pastaretter, det er en fortælling om ni fantastiske kvinders liv, der viser dig, at med den rette viden og lidt øvelse, så er det muligt for enhver at lave ægte, autentisk italiensk mad, som er både frisk og smuk.

  • af Cynthia Nims
    242,95 kr.

  • - 40 opskrifter med blåmuslinger
    af Mikkel Wejdemann & Maren Moltke Lyngsgaard
    247,95 kr.

    Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med.Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige.I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen.Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.

  • - Fisk & vildt
    af Kristine Marie Jensen
    43,94 - 63,99 kr.

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør Fiskelasagne og fyldige supper Dyreryg og sommerbuk Vildtragout, -frikadeller og -paté Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan Grundopskrifter og tilbehør

  • af Nathan Outlaw
    142,95 kr.

  • af Jesper Rais & Dennis Rafn
    157,95 - 236,95 kr.

    Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog, har denne gang kastet sig over den lidt mere ekstravagante ende af havets rigdomme, nemlig hummer, muslinger, østers med mere. Eller kort sagt SKALDYR. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter til nye og kreative løsninger – med respekt og forståelse for den enkelte råvarers gastronomiske egenskab. Opskrifterne er fyldt med smag, friskhed og finesse, og der er fokus på retter med lettilgængelige og gode råvarer, som ikke kræver et hjemmekøkken fyldt med professionelt køkkengrej.Velbekomme!

  • af Markus Lien
    452,95 kr.

  • af Jun Nakajima
    193,95 kr.

    In How to Make Sushi At Home, Jun—along with his wife Stephanie— has compiled his years of knowledge to offer readers a well-rounded guide to the art of sushi.

  • - en kogebog med fiskekonserves
    af Martin Grøndal
    277,95 kr.

    DÅSEMAD er en guide til at forvandle kvalitetsfisk på dåse til mindeværdige måltider. Med lidt omhu i køkkenet og med god fisk på dåse bliver selv små måltider til store oplevelser. Opskrifterne i bogen er lige til at gå til og tager sjældent lang tid at tilberede, og alligevel munder hver opskrift ud i måltid, der imponerer.Bogens opskrifter er baseret på Martin Grøndals egne dåser, og han bruger udelukkende fiskearter fanget efter skånsom metode for såvel fisk som miljø. Det er fx stangfisket tun på dåse fra Atlanterhavet. Der er makrel, sardiner, tun, blæksprutter, ansjoser og andet godt fra havet i dåserne, og det handler ikke kun om at tage hensyn til miljø, natur og fiskebestand. Det handler om god smag i sin helhed.Martin Grøndal lægger sig i kølvandet på en mere end 100 år gammel håndværksmæssig portugisisk tradition om, at kun det bedste smagsmæssigt er godt nok til at havne i dåsen. Det gælder fisken såvel som den tilsatte olivenolie og krydderier, som gør, at dåsefisk forvandles til måltider, der gør sig lige godt på det fine søndagsbord som den nemme hapser i sommerhuset. Sidst men ikke mindst er den gode fiskekonserves og bogens opskrifter en mulighed for at tilvejebringe en fin middag i en håndevending, når der kommer uventede gæster.

  • - Hverdagsretter med den optimale balance
    af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
    197,95 kr.

    Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en koststrategi, som tager hensyn til, at der ofte også er en familie at tænke på. Det er til dem, vi har skrevet flexitarens kogebog. Ud over en grundig teoretisk introduktion til denne sundhedsfremmende koststrategi byder bogen på et væld af smagfulde opskrifter. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/variationsmuligheder. Med bogen i hånden er man klar til at betræde det sundhedsspor, som med garanti får hver eneste celle i kroppen til at sprudle af begejstring. Bogens vinkel: Hvad er en flexitar, og hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af animalske råvarer? Råvareleksikon: Hvad giver de forskellige råvarer af særegne kvaliteter, og hvor meget skal der spises for at hæve en optimal sundhedsbonus. Opskrifter: Lækre opskrifter til hele dagen, ugen og livet. Læseren lærer at sammensætte udvalgte råvarer til den perfekte ’sundhedskombi’. Desuden konkrete forslag til dagskostens sammensætning. Om forfatterne Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

  • af Ane¿Ka Mar¿Íková
    318,95 kr.

    Vstupte do pulzujícího sv¿ta paelly, kde kädé zrnko rý¿e vypráví p¿íb¿h a kädé ko¿ení p¿ispívá k symfonii chutí, které tan¿í na pat¿e. ¿Rý¿e, ko¿ení a v¿e chutné-bible paelly" není jen kuchäka; je to kuliná¿ská cesta, která vás zve k prozkoumání bohatého d¿dictví a rozmanitých chutí oblíbeného ¿pan¿lského pokrmu. Paella, hluboce zako¿en¿ná ve ¿pan¿lské tradici, je víc ne¿ jen jídlo - je to zá¿itek, který shromá¿dí lidi kolem spole¿ného stolu a podpo¿í oslavu ¿ivota, lásky a naprostého pot¿¿ení z výjime¿né kuchyn¿.Kdy¿ se vydáme na tuto kuliná¿skou výpravu, p¿edstavte si sluncem políbenou krajinu ¿pan¿lska, kde se v¿n¿ ¿afránu mísí s mo¿ským vánkem a rytmické sy¿ení pánví paella se ozývá na ru¿ných trzích a rodinných setkáních. V knize ¿Rý¿e, ko¿ení a v¿e chutné-bible paelly" se pono¿íme do srdce paelly, odhalíme její kulturní význam a odhalíme tajemství, která ji prom¿¿ují z pokrmu v kulturní ikonu.Tato kuchäka slou¿í jako vá¿ pas, abyste se stali maestrem paella, bez ohledu na väe kuliná¿ské znalosti. A¿ u¿ ovládáte ost¿ílený kuchäský n¿¿ nebo d¿láte své první kroky do kuchyn¿, p¿ipojte se k nám a prozkoumejte historii, regionální variace, základní ingredience a techniky väení, díky kterým je kädá paella mistrovským kuliná¿ským dílem. Zde nejen zdokonalíte své kuchäské dovednosti, ale také se pono¿íte do zá¿ivých barev a drá¿divých v¿ní autentické ¿pan¿lské kuchyn¿.Nechte tedy cestu do sv¿ta ¿rý¿e, ko¿ení a v¿eho hezkého" zäít. Od tradi¿ních recept¿ p¿edávaných z generace na generaci ä po moderní zvraty, které posouvají hranice chuti, tato bible paella je väím komplexním pr¿vodcem. A¿ u¿ vás p¿itahuje nad¿asové kouzlo valencijské klasiky nebo vás lákají inovativní variace, tyto stránky jsou pokladnicí kuliná¿ské inspirace a lákají vás k p¿em¿n¿ väí kuchyn¿ ve ¿pan¿lské úto¿i¿t¿ chutí.A¿ je väe kuliná¿ské dobrodru¿ství tak chutné a napl¿ující jako dokonale uväená paella. Zde je radost z väení, pot¿¿ení z objevování a bohatá tapisérie chutí, které na vás ¿ekají ve strhujícím sv¿t¿ mistrovství paelly.

  • af Suzana Pavlin
    315,95 kr.

    Dobrodo¿li v Elegantnem priro¿niku o skledah za su¿i, väem dokon¿nem vodniku, kako popestriti izku¿njo sklede za su¿i s 100 skledami veselja. Ta priro¿nik je praznovanje ustvarjalnosti, okusov in umetnosti izdelave skledic za su¿i, ki niso samo okusne, temve¿ tudi elegantno predstavljene. Pridru¿ite se nam na kulinari¿nem potovanju, ki tradicionalno izku¿njo su¿ija spremeni v ¿udovito skledo veselja.Predstavljajte si mizo, ki jo krasijo pisane in umetelno urejene sklede za su¿i, od katerih je vsaka mojstrovina okusov in tekstur. "Elegantni priro¿nik za su¿i sklede" ni le zbirka receptov; gre za raziskovanje sestavin, predstavitve in veselja ob ustvarjanju osebnih izku¿enj s skledo su¿ija. Ne glede na to, ali ste izku¿en navdu¿enec nad su¿ijem ali novinec v svetu su¿ija, so ti recepti oblikovani tako, da vas navdihnejo, da si na novo zamislite in izbolj¿ate svoje dogodiv¿¿ine s skledo su¿ija.Od klasi¿nih sestavin za su¿i do domiselnih kombinacij, vsaka skleda je praznovanje sve¿ine, uravnote¿enosti in elegance, ki jih sklede za su¿i prinäajo na väo mizo. Ne glede na to, ali gostite ve¿er su¿ija s prijatelji ali u¿ivate v samostojni kulinari¿ni pustolov¿¿ini, je ta priro¿nik vä vir za pripravo skledic za su¿i, ki so zadovoljive in vizualno osupljive.Pridru¿ite se nam, ko se potopimo v svet elegantnih skled za su¿i, kjer je vsaka kreacija dokaz veselja in umetnosti te priljubljene kulinari¿ne izku¿nje. Torej, nadenite si predpasnik, sprejmite ustvarjalnost in se podajte na okusno popotovanje skozi Priro¿nik o elegantnih skledah za su¿i.

  • af Franjo Horvatin¿I¿
    317,95 kr.

    Malo koje morsko blago u svijetu gastronomije plijeni osjetila i raspaljuje kulinarsku strast poput kamenica. Njihova slankasta so¿nost i prepoznatljive teksture stolje¿ima su isplele pri¿e o pomorskom u¿ivanju, stvaraju¿i naslje¿e koje nadilazi vrijeme i plimu. Dobrodo¿li u "Kompletna kuharica ljubitelja kamenica" kulinarski zbornik koji vas poziva da krenete na impresivno putovanje kroz neobi¿no carstvo kamenica.Kad otvorimo stranice ove kuharice, zakoräimo u svijet u kojem simfonija mora dirigira kulinarskom pri¿om. Kamenice, sa svojom bogatom povije¿¿u i raznolikim sortama, postaju ne samo sastojci , ve¿ i protagonisti u gastronomskoj pri¿i koja se odvija kroz obalne krajolike, pomorsku tradiciju i kuhinje strastvenih ljubitelja kamenica.Zamislite surove obale, gdje plima i oseka diktiraju ritam ¿ivota. Zamislite ¿ivahne tr¿nice plodova mora, vrve od energije ribara koji donose dnevni ulov. Zamislite zajedni¿ku radost zabava i intimnih okupljanja u kojima kamenice zauzimaju sredi¿nje mjesto, a svaka ¿koljka je posuda koja nosi esenciju oceana do ¿eljnog nepca.Ova je kuharica putovnica za isträivanje nijansiranog umije¿a obo¿avanja kamenica. Nadilazi sam ¿in lju¿tenja, pozivaju¿i vas da razotkrijete misterije raznih vrsta kamenica, shvatite suptilnu me¿uigru okusa i ovladate tehnikama koje ove meku¿ce pretvaraju u kulinarska remek-djela. Od bar¿unastog zagrljaja sirovih kamenica do cvr¿ave privlänosti kuhanih kreacija, svaki je recept ljubavno pismo vi¿estrukom ¿armu ovih oceanskih dragulja.Bilo da ste iskusni ljubitelj kamenica ili netko tko je krenuo na putovanje isträivanja kamenica, ove su stranice kulinarsko uto¿i¿te. Pridru¿ite nam se dok isträujemo nijanse terroira kamenica, eksperimentiramo s inventivnim kombinacijama i slavimo bezvremensku privlänost ovih ¿uda ¿koljkäa. Krenimo zajedno slo¿enim, bogatim i neodoljivim svijetom kamenica-putovanjem koje ne obe¿ava samo slatke zalogaje, ve¿ i duboko po¿tovanje za oceansku blagodat.Dakle, s no¿em za kamenice u ruci i osje¿ajem kulinarske avanture, neka isträivanje po¿ne. Neka väa kuhinja bude platno za okuse mora, a "Cjelovita kuharica ljubitelja kamenica" neka bude vä pouzdani vodi¿ kroz o¿aravaju¿i svijet u¿ivanja u kamenicama.

  • af Marta Kalinowska
    319,95 kr.

    Wejd¿ do t¿tni¿cego ¿yciem ¿wiata paelli, gdzie käde ziarenko ry¿u opowiada histori¿, a käda przyprawa tworzy symfoni¿ smaków täcz¿cych na podniebieniu. ¿Ry¿, przyprawy i wszystko, co smaczne-biblia paelli" to nie tylko ksi¿¿ka kucharska; to kulinarna podró¿, która zaprasza Ci¿ do odkrywania bogatego dziedzictwa i ró¿norodnych smaków ulubionego dania Hiszpanii. Paella, g¿¿boko zakorzeniona w hiszpäskiej tradycji, to co¿ wi¿cej ni¿ posi¿ek - to prze¿ycie, które gromadzi ludzi przy wspólnym stole, sprzyjaj¿c celebracji ¿ycia, mi¿o¿ci i czystej przyjemno¿ci p¿yn¿cej z wyj¿tkowej kuchni.Wyruszaj¿c w t¿ kulinarn¿ wypraw¿, wyobrä sobie sk¿pane w s¿o¿cu krajobrazy Hiszpanii, gdzie zapach szafranu miesza si¿ z morsk¿ bryz¿, a rytmiczny skwierczenie patelni z paell¿ odbija si¿ echem na t¿tni¿cych ¿yciem targowiskach i rodzinnych spotkaniach. W ¿Ry¿, przyprawy i wszystko, co smaczne-biblia paelli" zag¿¿biamy si¿ w serce paelli, odkrywaj¿c jej kulturowe znaczenie i odkrywaj¿c tajemnice, które przeksztäcaj¿ j¿ z dania w ikon¿ kultury.Ta ksi¿¿ka kucharska s¿u¿y jako paszport do zostania mistrzem paelli, niezale¿nie od Twojej wiedzy kulinarnej. Niezale¿nie od tego, czy dzier¿ysz wytrawny nó¿ szefa kuchni, czy stawiasz pierwsze kroki w kuchni, do¿¿cz do nas i poznaj histori¿, ró¿nice regionalne, niezb¿dne sk¿adniki i techniki gotowania, które sprawiaj¿, ¿e käda paella jest kulinarnym arcydzie¿em. Tutaj nie tylko udoskonalisz swoje umiej¿tno¿ci gotowania, ale tak¿e zanurzysz si¿ w ¿ywych kolorach i kusz¿cych aromatach autentycznej kuchni hiszpäskiej.

  • af Emre Kesk¿¿N
    315,95 kr.

    Her pirinç tanesinin bir hikaye anlatt¿¿¿, her baharat¿n damakta dans eden lezzet senfonisine katk¿da bulundu¿u paellan¿n canl¿ dünyas¿na ad¿m at¿n. "Pirinç, baharatlar ve lezzetli her ¿ey - paella'n¿n incil'i" yaln¿zca bir yemek kitab¿ de¿il; sizi ¿spanya'n¿n sevilen yeme¿inin zengin miras¿n¿ ve çe¿itli lezzetlerini ke¿fetmeye davet eden bir mutfak yolculu¿u. Kökleri ¿spanyol gelene¿ine dayanan Paella, bir yemekten çok daha fazlas¿d¿r; insanlar¿ ortak bir masa etraf¿nda toplayan, yäam¿n, sevginin ve oläanüstü mutfä¿n saf zevkinin kutlanmas¿n¿ te¿vik eden bir deneyimdir.Bu mutfak yolculu¿una ç¿kt¿¿¿m¿zda, safran kokusunun deniz meltemiyle kar¿¿t¿¿¿ ve paella tavalar¿n¿n ritmik c¿z¿rt¿s¿n¿n hareketli pazarlarda ve aile toplant¿lar¿nda yank¿land¿¿¿ ¿spanya'n¿n güne¿le öpülmü¿ manzaralar¿n¿ hayal edin. "Pirinç, Baharat ve Güzel Olan Her ¿ey"de paellan¿n kalbine iniyor, onun kültürel önemini ortaya ç¿kar¿yor ve onu bir yemekten kültürel bir simgeye dönü¿türen s¿rlar¿ aç¿¿a ç¿kar¿yoruz.Bu yemek kitab¿, mutfak uzmanl¿¿¿n¿z ne olursa olsun, paella ustas¿ olman¿z için pasaportunuz görevi görüyor. ¿ster deneyimli bir ¿ef b¿çä¿ kullan¿yor olun ister mutfäa ilk ad¿mlar¿n¿z¿ at¿yor olun, her paellay¿ bir mutfak ¿aheseri haline getiren tarihi, bölgesel farkl¿l¿klar¿, temel malzemeleri ve pi¿irme tekniklerini ke¿federken bize kat¿l¿n. Burada sadece yemek pi¿irme becerilerinizi geli¿tirmekle kalmayacak, ayn¿ zamanda kendinizi otantik ¿spanyol mutfä¿n¿n canl¿ renklerine ve bätan ç¿kar¿c¿ aromalar¿na kapt¿racaks¿n¿z.Öyleyse "Pirinç, Baharat ve Güzel Olan Her ¿ey" dünyas¿na yolculuk bälas¿n. Nesiller boyunca aktar¿lan geleneksel tariflerden lezzetin s¿n¿rlar¿n¿ zorlayan modern dokunu¿lara kadar bu paella ¿ncili kapsaml¿ rehberinizdir. ¿ster bir Valensiya klasi¿inin zamans¿z cazibesine kap¿l¿n, ister yenilikçi varyasyonlar¿n cazibesine kap¿l¿n, bu sayfalar, mutfä¿n¿z¿ bir ¿spanyol lezzet cennetine dönü¿türmeniz için sizi çä¿ran, mutfak ilham¿n¿n hazinesidir.Mutfak maceran¿z mükemmel pi¿mi¿ paella kadar lezzetli ve tatmin edici olsun. Paella ustal¿¿¿n¿n büyüleyici dünyas¿nda sizi bekleyen yemek pi¿irme keyfi, ke¿fetme keyfi ve zengin lezzetler sizlerle.

  • af Samsani Bin Halin
    314,95 kr.

    Dalam dunia gastronomi, beberapa khazanah dari laut memikat deria dan menyalakan keghairahan masakan seperti tiram. Rasa manis dan teksturnya yang tersendiri telah menganyam kisah-kisah kemanjaan maritim selama berabad-abad, mencipta warisan yang melampaui masa dan arus. Selamat datang ke "Buku masakan pencinta tiram lengkap" ringkasan masakan yang menjemput anda untuk memulakan perjalanan yang mengasyikkan melalui alam tiram yang luar biasa.Semasa kami membuka halaman buku masakan ini, kami melangkah ke dunia di mana simfoni laut mengatur naratif masakan. Tiram, dengan sejarah yang kaya dan kepelbagaian jenis, menjadi bukan sahaja ramuan tetapi protagonis dalam kisah gastronomi yang merentasi landskap pantai, tradisi maritim dan dapur penggemar tiram yang gemar.Bayangkan pantai berceranggah, di mana pasang surut air pasang menentukan rentak kehidupan. Bayangkan pasaran makanan laut yang meriah, sibuk dengan tenaga nelayan yang mengeluarkan hasil tangkapan hari itu. Bayangkan kegembiraan komunal pesta shucking dan perhimpunan intim di mana tiram menjadi tumpuan utama, setiap shell kapal membawa inti laut ke lelangit bersemangat.Buku masakan ini adalah pasport untuk meneroka kesenian bernuansa penghayatan tiram. Ia melangkaui tindakan shucking, menjemput anda untuk membongkar misteri pelbagai jenis tiram, memahami interaksi halus rasa, dan menguasai teknik yang mengubah moluska ini menjadi karya kulinari. Daripada pelukan lembut tiram mentah kepada daya tarikan yang mendesis dari ciptaan yang dimasak, setiap resipi adalah surat cinta kepada pesona pelbagai rupa permata lautan ini.

  • af Jeanne Lemlin
    237,95 kr.

    More than 175 quick, wholesome, nutritious, and delicious recipes to be enjoyed by vegetarians and non-vegetarians alike.

  • af Malle Raudsepp
    315,95 kr.

    Tere tulemast "Elegantsete sushikausside käsiraamatusse", mis on teie lõplik juhend oma sushikausikogemuse suurendamiseks 100 kausitäie rõõmuga. See käsiraamat tähistab loovust, maitseid ja sushikausside meisterdamise kunsti, mis pole mitte ainult maitsvad, vaid ka elegantselt esitletud. Liituge meiega kulinaarsel teekonnal, mis muudab traditsioonilise sushikogemuse veetlevaks kausitäie rõõmuks.Kujutage ette lauda, mida kaunistavad värvilised ja kunstipäraselt paigutatud sushikausid, millest igaüks on maitsete ja tekstuuride meistriteos. "Elegantsete sushikausside käsiraamat" ei ole ainult retseptide kogum; see on koostisosade uurimine, esitlus ja rõõm isikupärastatud sushikausikogemuste loomisest. Olenemata sellest, kas olete kogenud sushihuviline või sushimaailma uustulnuk, need retseptid on loodud selleks, et inspireerida teid oma sushikausi seiklusi uuesti ette kujutama ja täiustama.Alates klassikalistest sushi koostisosadest kuni leidlike kombinatsioonideni - iga kauss tähistab värskust, tasakaalu ja elegantsi, mille sushikausid teie lauale toovad. Olenemata sellest, kas korraldate sõpradega sushiõhtut või naudite kulinaarset seiklust üksinda, on see käsiraamat teie ressurss, mille abil saate luua nii rahuldust pakkuvaid kui ka visuaalselt vapustavaid sushikausse.Liituge meiega, kui sukeldume elegantsete sushikausside maailma, kus iga looming annab tunnistust selle armastatud kulinaarse kogemuse rõõmust ja kunstilisusest. Niisiis, pange põll selga, võtke omaks loovus ja asume maitsekale teekonnale läbi "Elegantsete sushikausside käsiraamatu".

  • af Albert Molina
    318,95 kr.

    Maligayang pagdating sa "ANG PINAKAMAHUSAY TUNA SALADS," isang compilation ng 100 pambihirang mga likha na idinisenyo upang palakihin ang iyong panlasa at muling tukuyin ang klasikong tuna salad. Ang cookbook na ito ang iyong gabay sa pag-explore ng versatility, flavors, at creativity na maaaring ilagay sa minamahal na dish na ito. Samahan kami sa isang paglalakbay sa pagluluto na higit sa karaniwan, na nagpapalit ng tuna salad sa isang pambihirang at kasiya-siyang karanasan. Isipin ang isang mundo kung saan ang tuna salad ay nagiging canvas para sa culinary artistry, na may sari-saring hanay ng mga sangkap , texture, at lasa na iyong magagamit. Ang "ANG PINAKAMAHUSAY TUNA SALADS" ay hindi lamang isang koleksyon ng mga recipe; ito ay isang paggalugad ng mga posibilidad na lumitaw kapag pinagsama mo ang mataas na kalidad na tuna sa mga makabagong sangkap. Kung ikaw ay isang tuna salad aficionado o isang taong naghahanap upang muling isipin ang klasikong ulam na ito, ang mga recipe na ito ay ginawa upang magbigay ng inspirasyon sa pagkamalikhain at matugunan ang iyong culinary cravings.Mula sa zesty Mediterranean twists hanggang sa Asian-inspired delight, at mula sa masaganang mga mangkok na puno ng protina hanggang sa nakakapreskong mga sensasyon sa tag-araw, ang bawat recipe ay isang pagdiriwang ng iba't ibang paraan kung saan maaaring muling likhain ang tuna salad. Nagpaplano ka man ng isang magaan na tanghalian, isang makulay na hapunan, o simpleng naghahanap ng kasiya-siyang meryenda, ang cookbook na ito ay ang iyong mapagkukunan para sa pagkuha ng tuna salad sa mga bagong taas.Sumali sa amin habang tinutukoy namin muli ang mga hangganan ng tuna salad, kung saan ang bawat paglikha ay isang testamento sa walang katapusang mga posibilidad at masasarap na kumbinasyon na naghihintay sa iyong kusina. Kaya, ipunin ang iyong sariwangsangkap , yakapin ang iyong pagkamalikhain, at magsimula tayo sa isang culinary adventure sa pamamagitan ng "ANG PINAKAMAHUSAY TUNA SALADS."

  • af Patrícia Péter
    318,95 kr.

    Üdvözlünk kulináris kalandorokat és sushi-rajongókat! Üdvözöljük a "Korszer¿ Sushi Uralom Kézikönyv" leny¿göz¿ világában. A gasztronómia folyamatosan fejl¿d¿ birodalmában, ahol az innováció a hagyományokkal táncol, ez a kézikönyv az Ön kapuja egy magával ragadó utazáshoz a kortárs sushi-készítés szívébe. Ahogy belevágunk ebbe a kulináris odüsszeába, képzelj el egy konyhát, amely a szaggatás ritmikus hangjaitól, a tekercselés finom m¿vésziségét¿l és a friss alapanyagok aromás szimfóniájától él.A sushi, amelynek gyökerei mélyen beágyazódnak a japán hagyományokba, figyelemre méltó átalakuláson ment keresztül a 21. században. A " Korszer¿ Sushi Uralom Kézikönyv " több mint útmutató; a kulináris reneszánsz felfedezése, ahol a klasszikus technikák találkoznak az avantgárddal, és minden recept egy ecsetvonás a korszer¿ szusim¿vészet vásznán.Képzeljen el egy olyan sushi-élményt, amely túlmutat a hétköznapokon, ahol az ismer¿s ízek kortárs fordulatokkal vannak átitatva, és minden tekercs a kreativitás és az innováció történetét meséli el. Ez a kézikönyv az Ön társa ezen a gasztronómiai úton, és nemcsak recepteket ígér, hanem a korszer¿ szusimesterséget meghatározó technikák, összetev¿k és m¿vészi alapelvek átfogó megértését is.Legyen szó tapasztalt sushiszakácsról, aki friss ihletet keres, vagy egy házi szakácsról, aki alig várja, hogy belevágjon egy szusikészítési kalandba, ezt a kézikönyvet úgy alkottuk meg, hogy er¿t adjon Önnek. Merüljünk el együtt a kortárs sushi-készítés mélységeibe - egy olyan utazásba, ahol a hagyomány és a korszer¿itás egyesülve olyan kulináris kárpit jön létre, amely id¿tlen és élvonalbeli.Konyhája váljon a kísérletezés menedékévé, a sushi tekercsei az Ön kreatív szellemiségér¿l tanúskodjanak, és mindegyik a korszer¿ sushi dinamikus és folyamatosan fejl¿d¿ világának ünnepe. Csatlakozz hozzám, miközben tekerjük, szeleteljük, és belekóstolunk a "Korszer¿ Sushi Uralom" magával ragadó m¿vészetébe!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.