Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Kogebøger med fisk og skaldyr

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med fisk og skaldyr. Nedenfor er et flot udvalg af over 15 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (15)
  • (6)
Format
  • (9)
  • (6)
  • (4)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (15)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (3)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Tag
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • - Opskrifter, teknik, tips og tricks
    af Karsten Tanggaard
    288,95 - 314,95 kr.

    "Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. "Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt. "Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

  • af Gordon P. Henriksen
    277,95 - 347,95 kr.

    Et liv i fisk handler ikke om hvordan man fanger fisk, men mere om hvorfor vi fanger dem: eventyr, oplevelser, fællesskaber, udfordringer, kammeratskaber, mental sundhed og tid til ro og fordybelse. Og ikke mindst muligheden for at få den friskeste, dejligste råvare med hjem til spisebordet. Der er inspiration til fiskeeventyr rundt omkring i Danmark – ved fjorde og kyster, på søer og på havet – såvel som en masse dejlige opskrifter der kan laves på fisketurene eller hjemme i køkkenet. Størstedelen af opskrifterne er Gordons, men flere af hans fiskekammerater, bl.a. kokkene Simon Jul, Thomas Rode og Francis Cardenau, byder også ind med deres lækkerier. Med Columbus Leths mange inspirerende og flotte fotos er bogen en hyldest til lystfiskerlivet og alt hvad det har at byde på – uanset om man er erfaren fisker eller nybegynder. Gordon P. Henriksen fangede sin første fisk som syvårig i Lake Butler i Florida. Siden da kan man roligt sige at hans liv er gået i fisk. Han er Danmarks mest kendte lystfisker, og hans selvstændige lystfiskerkarriere inkluderer et hav af radio-og tv-programmer, YouTube-serier, foredrag, events og artikler som har inspireret mange til at komme ud i den danske natur med en fiskestang i hånden.

  • - Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad
    af Mette Mølbak
    130,95 - 158,95 kr.

    Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen. Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr. Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats. One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra. One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away. Om forfatteren Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne. Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.

  • af Giorgio Locatelli
    185,95 - 308,95 kr.

    MADE IN ITALY, er den ultimative italienske kogebog. 625 sider og mere end 180 klassiske opskrifter på supper, risottoer, pastaretter samt fiske- og kødretter, og krydret med personlige anekdoter og historiske detaljer. Forfatteren, Giorgio Locatelli, er verdensberømt italiensk kok og ejer af Michelin-restauranten Locanda Locatelli i London. Han er opvokset i Italien og hjalp til i familiens restaurant, fra han var 5 år gammel. Locatellis roste bog er en fornøjelse at læse og uundværlig at lave mad efter.

  • - Tang, skaldyr og strandurter
    af Karen Lise Krabbe & Julie Anette Swane
    202,95 kr.

    Danmarks har en kystlinje på 8.750 km, og der er masser af skønne råvarer derude. Med Høst ved havet i hånden kan du på din gåtur langs stranden supplere dit køkken med frisk tang, skaldyr og urter. Karen Lise Krabbe deler i bogen sin viden om, hvordan man kender de enkelte tangarter fra hinanden, hvor de vokser, hvordan og hvornår man høster, og hun giver tips til, hvordan de kan bruges i køkkenet. Hun har udvalgt de mest oplagte brun-, grøn- og rødalger, der findes i Danmark. Selvom tang er bogens hovedvægt, byder den også på information om forskellige muslinger og krebsdyr, når du nu alligevel står i vandkanten. Ved stranden kan du også sanke nogle af de mest delikate vilde spiseplanter, og i denne bog får du et udpluk af de mest velsmagende. Julie A. Swane, der er medforfatter til bogen SANK – spis af naturens køkkenhave, giver en beskrivelse af, hvor, hvornår og hvilke plantedele, du kan sanke. Tina Brok Hansen har fotograferet til Høst ved havet, og bogen er fyldt med smukke fotos, der supplerer beskrivelserne, så du kan få succes med din høst og få endnu mere fornøjelse af en tur ved havet.

  • af Restaurant Palægade
    356,95 kr.

    Det ultimative værk om sild.Kogboge med 100 af Restaurant Palægades bedste sildeopskrifter i en stor, smuk coffee table book.Indeholder bl.a.:Forord af Claus Meyer.Originalt digt af Jørgen Leth om hans kærlighed til sild.Indslag fra en række sildeelskere heriblandt:Bo Lidegaard, Nikolaj Kirk, Helle Brønnum Carlsen, Bente Scavenius, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, mfl.Indeholder desuden indslag, om hvordan man selv fanger, salter, fileterer og laver sild fra bunden, sildens danmarkshistorie og meget andet.

  • af Søren Ejlersen m.fl.
    222,95 kr.

    Alle Aarstidernes livretter samler for første gang alle opskrifterne fra bestsellerne Aarstidernes livretter, Aarstidernes nye livretter og Aarstidernes kød i én stor kogebog med fokus på let og god hverdagsmad, men også med løsninger til den perfekte gæstemad. Med sine over 900 opskrifter kommer dette store opslagsværk hele vejen rundt. I al sin mangfoldighed byder det på alt fra elskede køkkentravere som frikadeller, paprikagryde og ossobuco til rene grønsagsretter som rustik rodfrugtsfrikassé, asiatiske wokretter med spicy attitude og masser af sunde og velsmagende retter med alle typer fisk. Du kan finde opskrifter til næsten enhver tænkelig grøntsag, og rodfrugter og kål betragtes som Nordens gastronomiske arvesølv. Kødet er en dejlig supporter til måltiderne, og bogen indeholder også opskrifter på kød i alle udskæringer. Endelig får du selvfølgelig lettilgængelige opskrifter på hjemmebagt brød og til din søde tand. Med denne kogebog er du sikker på at finde opskriften til enhver lejlighed – gamle elskede køkkenklassikere og moderne kogekompositioner, der har format til at blive nye favoritter ved middagsbordet.

  • - 40 opskrifter med blåmuslinger
    af Mikkel Wejdemann & Maren Moltke Lyngsgaard
    202,95 kr.

    Blåmuslingen er en af havets mest bæredygtige, prisvenlige og delikate ressourcer. Med simpel tilberedning får man en stor kulinarisk oplevelse. Både topkokken såvel som køkken-novicen klar på nye smagseventyr kan være med.Blåmuslingen kan kombineres med et hav af forskellige krydderier og ingredienser, og så er den fremragende som hyggelig familiemad, til den unge på SU eller som lynhurtig lækker aftensmad i en travl hverdag. Mulighederne er tæt på uendelige.I Blå finder du 40 inspirerende opskrifter fra gastronomen Mikkel Wejdemann – alle med blåmuslingen i hovedrollen.Havbiologen Maren Moltke Lyngsgaard giver læseren et indblik i blåmuslingen som den enestående ressource, den er. En sund råvare med et CO -aftryk mindre end 1 % af aftrykket for oksekød. Blåmuslingen bidrager ikke til en overbelastning af de naturlige økosystemer, men hjælper dem faktisk tilbage i balance.

  • - hemmeligheden bag Italiens bedste hjemmelavede pasta
    af Vicky Bennison
    202,95 kr.

    Lær at lave pasta som en rigtig italiensk nonna. I bogen Bedstemors pasta bliver du undervist i at lave verdens bedste og tidsløse pastaretter af dem, som har brugt et helt liv på at lave pasta: de italienske bedstemødre. ”Når du har de bedste ingredienser, så behøver du slet ikke bekymre dig om madlavningen. Ingredienserne gør alt arbejdet”, siger 85-årige Lucia.Opskrifterne kommer fra hele Italien, og du bliver inviteret helt ind i hjertet af et italiensk hjem, mens du lærer at lave lækker italiensk mad. De forskellige typer pasta går ligefra pici, en type håndrullet spaghetti, som er meget simpel at lave, til lumachelledella duchesse, små, foldede kanelsmagende rør, der kræver både håndelag og udholdenhed. Men bogen er ikke bare et kompendium med pastaretter, det er en fortælling om ni fantastiske kvinders liv, der viser dig, at med den rette viden og lidt øvelse, så er det muligt for enhver at lave ægte, autentisk italiensk mad, som er både frisk og smuk.

  • - 50 opskrifter til kyst og køkken
    af Lilli Gruwier
    165,95 kr.

    Illustreret opskriftsbog fyldt med tips og tricks til at bruge tang i hverdagens yndlingsretter. Bogen, der er udgivet i samarbejde med Nationalparken Mols Bjerge, er en praktisk guide i at finde og håndtere tang som råvare. I Hverdagsmad med tang finder man et bredt udvalg af opskrifter, hvor alle kan være med.Læseren finder opskrifter på hovedretter, desserter og brød, hvor man på forskellige måder bruger tang som tilbehør.Med bogen i hånden får man en gennemgang af, hvordan tang skal håndteres for at få de bedste gastronomiske oplevelser.Alle opskrifterne er velkendte hverdagsretter, men med det tvist, at de anviser en bred vifte af anvendelsesmulighed for tang. I bogen er der udvalgt seks arter af tang, der alle findes i det meste af Danmark langs kysterne, eller som kan købes enten tørret eller frisk.Man kan også tilberede et bredt udvalg af opskrifterne direkte på shelterturen.

  • - Hverdagsretter med den optimale balance
    af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese
    197,95 kr.

    Kvinder i alle aldre higer efter at leve grønnere og skære ned på kødet, uden dog at tage skridtet til at blive hverken fuldtidsvegetarer eller veganere. De søger samtidig en koststrategi, som tager hensyn til, at der ofte også er en familie at tænke på. Det er til dem, vi har skrevet flexitarens kogebog. Ud over en grundig teoretisk introduktion til denne sundhedsfremmende koststrategi byder bogen på et væld af smagfulde opskrifter. Her findes ingen besværlige madplaner, men til gengæld konkrete forslag til dagskostens sammensætning og masser af kombinations/variationsmuligheder. Med bogen i hånden er man klar til at betræde det sundhedsspor, som med garanti får hver eneste celle i kroppen til at sprudle af begejstring. Bogens vinkel: Hvad er en flexitar, og hvorfor giver det mening at kombinere masser af grøntsager med velvalgte mængder af animalske råvarer? Råvareleksikon: Hvad giver de forskellige råvarer af særegne kvaliteter, og hvor meget skal der spises for at hæve en optimal sundhedsbonus. Opskrifter: Lækre opskrifter til hele dagen, ugen og livet. Læseren lærer at sammensætte udvalgte råvarer til den perfekte ’sundhedskombi’. Desuden konkrete forslag til dagskostens sammensætning. Om forfatterne Sandra Pugliese og Martin Kreutzer er et stærkt team, som står bag flere populære kostbøger, blandt andet Souping og Ingefær. Sandra mestrer de smagfulde opskrifter, som sprudler af styrke, til perfektion, mens Martin med sin store ernæringsfaglige ballast bidrager med teoretisk tyngde, som garanterer, at du får fuldt sundhedsmæssigt udbytte af din indsats.

  • af Cecilie Svensson & Jane Pedersen
    118,95 - 153,95 kr.

    De hippe newyorkere er allerede i gang med trenden. Flere og flere vælger en kop næringsrig bone broth to go i stedet for den daglige latte. Bone broth er en langtidskogt suppe af knogler, brusk og marv med gode mineraler og kollagen, som nemt optages af kroppen. Den både styrker og nærer – og giver desuden smukke negle, flot hud og hår. Drikker du en kop bone broth flere gange om ugen, kan du opleve at få et styrket immunforsvar og dermed mindre forkølelse, influenza, ledsmerter og allergier. Det er en sundheds-eliksir, der hydrerer og er utrolig genoprettende. I bogen er der grundopskrifter på bone broth kogt på ben og knogler af kylling/høne, and, okse/kalv, svin og fisk/skaldyr – enten købt til formålet eller som rester fra middagen. Til hver type bone broth er der inspiration til topping med lækre krydderurter og krydderier, der gør en kop bone broth helt uimodståelig. Og desuden opskrifter på nemme og mættende supper med masser af friske grøntsager.

  • - Fisk & vildt
    af Kristine Marie Jensen
    45,95 - 68,95 kr.

    Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et stort udvalg af de bedste opskrifter på fisk og vildt. Lækre fisk på alverdens måder – stegt, kogt, dampet, pocheret, ovnbagt Muslinger og fiskefrikadeller med hjemmelavet tilbehør Fiskelasagne og fyldige supper Dyreryg og sommerbuk Vildtragout, -frikadeller og -paté Hare og kanin. Gråand, skovduer, sneppe og fasan Grundopskrifter og tilbehør

  • af Stephane Reynaud
    330,95 kr.

  • - Din personlige kogebog
    af Peter Hørning
    206,69 kr.

    Kogebogen Kokken & Kærligheden er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine i flere prisklasser – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommelier Peter Hørning. ​Det er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, hvor der ud over kogekunst af høj karat og vinklub også er plads til både en af hovedstadens ældste danseskoler, private selskaber og spirituelle arrangementer med hyppige besøg fra åndeverdenen. ​Peter Hørning deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv – om de mange år som SAS-steward og rejserne til hele verden, hvor han kunne dyrke sin passion for mad og vin og surfing, tiden som ishockeyspiller, opvæksten med dans, mødet med sit livs Annette og tabet af sin lille søn.Men han fortæller også om maden, vinen, kærligheden, livet, døden, sin spirituelle overbevisning – og om en helt anderledes intens og autentisk kernefamilie helt ud over det sædvanlige, hvor den enkle hemmelighed er, at alle følger deres mavefornemmelser og lever deres drømme. ​Kokken & Kærligheden er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der kan dufte en blomst, frydes over en stjerne – og som elsker dejlig mad og ikke mindst vin! En bog som denne er ikke set tidligere.http://www.horninghuset.dk/mad-vin/bogen-kokken-kaerligheden.aspx

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.