Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Kogebøger med chokolade

Her finder du spændende bøger om Kogebøger med chokolade. Nedenfor er et flot udvalg af over 20 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Louise Sloth
    116,95 - 232,95 kr.

    Igennem mere end 10 år har tv-programmet Den store bagedyst lagt gaderne øde. Millioner har fulgt med i deltagernes kamp for at få glazen til at skinne og når chokoladen skulle tempereres og cremen hænge sammen. Det er et af dansk tv’s største succeser i nyere tid og får folk i alle egne af landet til at sidde parat foran fjernsynet, når der bliver sagt: ”Klar, parat, bag!”I BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST kan du komme med gennem 10 sæsoner fyldt med farverige deltagere, bagværk og kager. For første gang nogensinde kommer hele historien om det folkelige og kendte tv-program.Her kan du møde vinderne af bagedysten og blive klogere på alt det, der sker bag kameraerne under optagelserne. Hvem tager for eksempel opvasken, når lyset er slukket?Bogen, der er skrevet af journalist Louise Sloth, er spækket med opskrifter og sjov viden: Hvor meget mel og sukker bliver der for eksempel brugt i en hel sæson? Hvor kommer ideen fra til programmet? Og hvem er den typiske person, der ser bagedysten? BOGEN OM DEN STORE BAGEDYST er for hele familien og for dig, der er nysgerrig på at vide endnu mere om kager og bagværk. Klar, parat, læs!

  • af Martin Wiese
    200,95 kr.

    De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte ... Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere.Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.

  • af Annemette Voss Fridthjof
    157,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum.Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler.I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer.I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

  • af Mette Blomsterberg
    116,95 - 199,95 kr.

    65 skønne opskrifter fra Mette Blomsterberg, alle lavet med kærlighed til julen.Bogen rummer alt det søde ’knas’, som hører julen til: nye småkagekreationer, lækker konfekt og syndige fyldte chokolader, julevafler, julekager, kransekager, nytårsdesserter, men selvfølgelig også klassikere som fx vaniljekranse, brunkager og risalamande.Mange af opskrifterne er nemme at gå til, for julen er en tid, hvor der er ’mange jern i ilden’, men der er selvfølgelig også enkelte mere avancerede kreationer, hvor Mette Blomsterberg tryller med sin kompromisløse faglighed, og hvor det kræver lidt ekstra god tid i køkkenet.Du får også Mette Blomsterbergs helt egen julemenu og forslag til, hvordan den kan udbygges med gode salater.

  • af Annemette Voss Fridthjof & Iben Devantie
    160,95 - 188,95 kr.

    Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager? Så er denne nye bog fra bageeksperten Annemette Voss Fridthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. De to forfattere har lært hinanden at kende igennem Den store bagedyst, hvor de deltog i henholdsvis 2013 og 2016, og deres makkerskab bærer præg af lige dele erfaring og nytænkende idérigdom. Det er mere populært end nogensinde blandt bageelskere og krea-folk at arbejde med chokolade, hvilket også resulterer i, at sociale medier flyder i øjeblikket over med billeder af luksuriøse chokoladekreationer. Du kan også være med. I bogen tager Annemette og Iben dig på en let og overskuelig måde i hånden og afmystificerer alle trin og teknikker i en chokoladetemperering, så du aldrig mere vil føle berøringsangst over for chokoladen. Du får alt det vigtigste at vide om udstyr, god chokolade og faldgruber. Og så lærer du ikke mindst at støbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade. Bogen er et overflødighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbærganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. også på flødeboller med solbær, passionsfrugt og en inside-out udgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, påskeæg, romkugler og endelig, men ikke mindst, de skønneste chokoladekager med forskellig slags pynt. Bogen indeholder rigeligt af how to-billeder, så du tydeligt forstår instruktionerne.

  • af Kathrine Juul Faudel & Marie-Louise Richardson
    216,95 kr.

    I 100 SMAGFULDE CHOKOLADER finder du en masse forskellige opskrifter, så du kan sammensætte og servere dine yndlingssmage i lækker chokolade. Du kan lave dine egne kombinationer, i et, to eller tre lag eller fx kaste dig ud i vores nyfortolkninger af dessert- og kageklassikere. Måske der ligger et bud på dit nye go-to fyld

  • af Henriette Søvind
    200,95 kr.

    Denne bog er til dig, som ønsker en sund livsstil med fokus på princippet: fra mere mad til bedre mad!Kogebogen er fyldt med lækre opskrifter, som vil mætte og inspirere alle din sanser og samtidig forstærke din energi og livsglæde. Og naturligvis med masser af god chokolade.Du får en masse sunde alternativer til dine normale rutiner. • Morgenmad der gør dig stærk• Frokost der giver energi til resten af dagen• Aftensmad som gør dig glad i lågetAlle opskrifter er bygget op omkring simple living. Det er enkle opskrifter, hvor de fleste kan laves på 10-15 minutter med udgangspunkt i et ganske almindeligt hverdagskøkken eller med resterne fra køleskabet. Det skal være nemt og lækkert at spise sundt.Bogen indeholder også forfatterens personlige guide til en sundere livsstil. Hun tabte selv 45 kg og har nu holdt vægten i 13 år. Hun har skrevet bogen, så alle kan få let adgang til en sund livsstil. Du får også svar på, hvad der sker med mængden af mad, hvis du skifter til en mindre størrelse af tallerken eller spiser med tungt bestik.Om forfatterenHenriette Søvind er indehaver af adfærdsdesignerskolen og har i årevis arbejdet med sund livsstil og adfærd. Hun deltog i Masterchef 2019 på TV3.

  • af Isabella Svensson
    150,95 - 259,95 kr.

    I min verden er der altid plads til søde sager, og for mig er det søde punktum prikken over i’et. Her får du 40 opskrifter, som er delt op i temaer, så du let kan finde den kage eller dessert, som passer til lige netop din søde tand. Er du mest til det sprøde, det bløde eller det iskolde? Måske er du blot på udkig efter en snack, når den søde sult melder sig? Der bliver leget med smage og konsistenser, og gamle klassikere bliver klædt fint på, så du kan imponere dine venner og bekendte med smukke lækkerier. Fælles for alle herlighederne er, at de smager af mere. Desuden kan du lære, step by step, at tage elegante og indbydende billeder af dine kreationer. Jeg giver dig mine bedste tips til at kreere en smuk fotobaggrund, finde de helt rigtige rekvisitter og skabe liv i dine billeder. Jeg har givet gamle klassikere nyt liv, udtænkt helt nye finurligheder, smeltet en masse chokolade, leget med forskellige former og farver og selvfølgelig drysset det hele med en omgang glimmer. Og hvis du, ligesom jeg, både har gemt en gammel dame og et lille legebarn inden i dig, så vil denne bog, forhåbentlig, kunne inspirere dig til at give dig i kast med en eller flere af disse opskrifter. Du er også velkommen til at bruge delelementer af opskrifterne eller blot kigge billeder. Det er helt op til dig. Jeg vil bare ønske dig god fornøjelse. Om forfatteren Isabella Svensson deltog i 2018 i TV 2 Fris madprogram Sukkerchok, hvor hun med sine 20 år var den yngste deltager. I dag deler hun aktivt smukke billeder af søde sager på sin Instagramprofil, hvor hun er kendt under navnet DanishDelights. Dette er hendes første opskriftsbog med 40 helt uimod­ståelige opskrifter.

  • af Louisa Lorang
    66,95 - 131,95 kr.

    Konfekt hører især julen til - men kan sagtens spises hele året.Konfekt er lavet af de sødeste sager som marcipan, nougat, chokolade, nødder og tørret frugt. I bogen finder du både opskrifter på den helt klassiske konfekt, knas og juleslik, men også ny inspiration til at lave små lækkerier med hele familien. Her er opskriften på hjemmelavet marcipan, både med mandler, pistacie, og valnødder, chokolader, kandiserede appelsinskal og syltede ingefær, pebermyntepletter, fudge og karameller, fransk nougat, trøfler og meget, meget mere.

  • af Martin Wiese
    200,95 kr.

    Hjemmelavet juleslik indeholder alle de bedste opskrifter på de lækreste julegodter. Julen handler om kærlighed, om at give og at være sammen med de nærmeste. Og det er lige præcis det, der er formålet med Martin Wieses juleslik – at skabe den traditionsrige hygge, som julen handler om. Julen er den tid på året, hvor vi især hygger om slikskålen, og juleslik findes i et væld af varianter – konfekt, lakrids, skum, de syrlige, de knasende, de sjove, de hårde, de salte og mange flere. Martin Wiese leverer 60 opskrifter og idéer til søde julefristelser på den hjemmegjorte måde. Læseren får opskrifter på det klassiske slik, vi kender fra juleslikskålen, børnevenligt juleslik, voksent juleslik, juleslik, vi giver i mandelgave og ikke mindst det juleslik, som vi kan bruge til den fineste julepynt. Opskrifterne er delt op i sværhedsgrader, så alle kan være med.Bogen indledes med en grundig guide til de vigtigste ingredienser og det udstyr, der er særligt godt at have, hvis man vil lave sit eget juleslik. Forfatteren giver i øvrigt en udførlig chokoladetempereringsguide, så hjemmebageren kan lykkes med at få en skinnende og blank chokolade.

  • af Trine Juel Clement
    259,95 kr.

    Chokolade er en klassiker i det søde køkken. Men chokolade har ry for at være svært at mestre, og søger man råd, møder man et hav af teknikker og holdninger, som kan være svære at gennemskue. Denne bog går i dybden med teknikkerne og hjælper dig med at finde de arbejdsmetoder, der passer til dine ønsker, dit udstyr og dit tempo.Bogen er inddelt i fire sværhedsgrader, som udfordrer med spændende smagssammensætninger og design. Her er mere end 100 teknikker og opskrifter til fyldt chokolade, trøfler, flødeboller og chokoladedekorationer – til utallige kreative timer for alle, der finder glæde i chokolade.Chokoladehåndbogen er den essentielle grundbog, der hjælper alle til at komme i gang med eller blive dygtigere til chokoladekunsten. Godt håndværk kræver både gode teknikker og kreativ inspiration. Og belønningen er stor, når man får skabt smuk, blank chokolade med det helt rigtige knæk og fantastisk smag!Om forfatterTrine Juel Clement står bag bageglad.dk, den populære mad- og livsstilsblog. Hun elsker det søde køkken, især chokolade, og er selvlært ud af en familie af madelskere. Hun elsker at eksperimentere og ikke mindst at dele oplevelserne med andre. Trine tror på, at friske råvarer og mad lavet fra bunden er altafgørende for den gode smag, og på baggrund af hendes opvækst i Japan henter hun ofte inspiration fra det asiatiske køkken. Denne bog er blevet til ud fra Trines drøm om at skabe en grundbog inden for chokolade, som kan hjælpe andre, på alle niveauer, med deres chokoladedrømme. For Trine er chokoladehåndværket et kreativt frirum, som hun har dyrket i mere end 15 år, og hun brænder for at inspirere andre. Trine bor i Nordsjælland med sin mand og (snart) to små piger.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Maja Vase
    219,95 kr.

    Maja Vase udforsker den magiske macaron i en juvel-butik af en bog spækket med smukke, farverige og sirligekagekunstværker. Den lille, sammenlagte macaron fortolkes og forfines i et utal af kreative varianter med vilde og velkendte smags-kombinationer. Hver eneste macaron i bogen præsenteres både alene i sin smukke enkelhed og i følgeskab af en kunstnerisk kage i samme smagsunivers.I bogen deler Maja alle sine bedste tips til macarons, så du også kan lykkes med de små magiske mundfulde i dit eget køkken.

  • - Tærter
    af Maja Vase
    150,95 kr.

    Med sin bogserie MAJAS CHOKOLADE erklærer Maja Vase sin kæmpestore kærlighed til chokolade. I anden bog byder hun på et væld af delikate tærter med nøje udvalgte smage, ekstrafine detaljer og konsistenser, der sidder lige i øjet. Små chokoladekunstværker, du overraskende nemt kan genskabe - og hjertens gerne må dele! #majaschokoladeMAJA VASE er inkarneret chokoladenørd, detaljeskarp kagekunstner, forfatter til fem kogebøger og kvinden bag den meget populære Instagramprofil @majachocolat med over 330.000 følgere.

  • - For hele familien
    af Kathrine Juul Faudel & Marie-Louise Richardson
    171,95 - 202,95 kr.

    FORÅR er påskeæg og chokoladeskæg. SOMMERens insekter elsker ting, der smager og er vilde med søde sager. EFTERÅR er blade, der falder – efterår er chokoladeværkstedet, der kalder. VINTER er varm chokolade og flæskesteg – vinter er helt perfekt til chokoladeleg! Vi giver dig og barnet ideer til sjove og anderledes chokoladekreationer, der ikke nødvendigvis kræver et fuldt udstyret chokoladeværksted for at komme i mål. Der findes opskrifter på alt fra fyldte chokolader forklædt som sommerens insekter og til spiselige kattekongekroner til fastelavn. Der findes opskrifter på chokoladepynt og tilmed opskrifter på de bagværk/kager, som chokoladepynten pryder. Der findes helt simple kreationer, men også mere udfordrende.

  • af Naomi Snee
    558,95 kr.

  • - 70 forførende opskrifter med chokolade
    af Tanja Dusy, Rose Marie Donhauser & Sabrina Sue Daniels
    222,95 kr.

    Chokolade er lykkenLækre og inspirerende opskrifter med alle former for chokolade – uanset om du er til mælke-, hvid eller mørk chokolade!Forfør – og glæd – dem du holder af med chokolade- lagkage, brownies, chokoladetærte, mexicansk chokolade, fyldte chokolader, chokolade-fondue og meget mere.Gå chokoladeamok i kager, lagkager, desserter og drikke i fantastiske variationer – der er også nogle superlækre veganske sager. Oh, lálá!

  • af Eddie Ludlow
    181,95 kr.

    Das ultimative Whisky-Buch für Anfänger & Fortgeschrittene Stillen Sie Ihren Durst nach Wissen & gutem Whisky - dieses Buch verwandelt Sie in einen echten Whisky-Kenner! Von der Geschichte über die Whisky-Herstellung, Kauf & Lagerung bis zum Whisky-Tasting. Erweitern Sie Ihr Whisky-Wissen und lassen Sie sich mit eindrucksvollen Bildern auf eine lukullische Reise durch die bekanntesten Destillerien der Welt entführen. In 20 Verkostungen entdecken Sie einfach erklärt verschiedene Whisky-Sorten.Whisky-Tasting in einem praktischen Handbuch  . Umfangreiches Whisky-Wissen: Von der Geschichte des Whiskys über die Whisky-Herstellung, praktische Tipps zu Einkauf, Lagerung & Foodpairing bis zu detaillierten Whisky-Tastings - füllen Sie Ihr Glas mit großen Schlucken voller Whisky-Know-how.. 20 Verkostungen führen Sie Schritt für Schritt an die verschiedenen Geschmäcker heran. Lernen Sie, Whisky mit allen Sinnen richtig zu schmecken - mit den Augen, mit der Nase, mit der Zunge. Jedes Tasting ist systematisch gleich aufgebaut und geht genau auf die Zusammensetzung des Whiskys, auf Aussehen, Geruch und die verschiedenen Geschmacksnoten ein. . Internationale Whiskysorten: Sie entdecken die Unterschiede zwischen Scotch, Single Malt, Blended & Co. - von Irland und Schottland über Europa bis nach Nordamerika, von Japan über Indien und Taiwan bis nach Australien. Sie erfahren, was die Herkunft des Whiskys ausmacht und wie unterschiedliche Länder mit dem Whisky umgehen. . Moderne Gestaltung: Die geschmackvollen Bilder, informativen Illustrationen und die edle Ausstattung mit Kupferfolie sind ein absoluter Augenschmaus. Damit ist das Buch auch das perfekte Geschenk für alle, die mehr über Whisky erfahren möchten. Das perfekte Handbuch & Geschenk für alle Whisky-Liebhaber und solche, die es noch werden wollen!

  • af Michael D. Coe & Sophie D. Coe
    172,95 kr.

    Dieses Buch entführt uns in die uralte, wechselhafte und überaus spannende Geschichte der Schokolade, die vor dreitausend Jahren in den Hochkulturen der Maya und Azteken begann. Unser »Schokoladenriegel für zwischendurch« verrät nur noch wenig von dieser atemberaubenden und wahren Geschichte, die hier wie in einem Roman nachzulesen ist und Aufschluß gibt über Mentalitäten und Alltagsleben von den mittelamerikanischen Hochkulturen bis heute. (Dieser Text bezieht sich auf eine frühere Ausgabe.)

  • af Hannah Miles
    121,95 kr.

    Glück in flüssiger FormWenn die Tage ungemütlich werden, braucht es Wärme von innen und außen, damit wir uns rundum wohl und glücklich fühlen: eine Kuscheldecke, ein gutes Buch und... heiße Schokolade! Dann sind nasse Füße, kalte Ohren und Nasen sofort vergessen. Wenn alles nach schokoladig-süßem Glück duftet, ist die Welt wieder in Ordnung. Wer schon einmal echte Schokolade probiert hat, wird sich nicht mehr mit einfachem Kakaotrinkpulver zufrieden geben. Im neuen Buch der quadratischen Reihe finden sich viele abwechslungsreiche Rezepte, um die dunkle Jahreszeit gut zu überstehen. Wie wäre es z.B. mit der dickflüssigen italienischen Variante oder aromatisiert mit Meersalz, Haselnüssen oder Chili? Mit Marshmallows, Zimt oder Kürbispüree? Sie haben die Wahl zwischen türkischer, französischer, wienerischer oder afrikanischer Schokolade, hellen und dunklen Varianten, sogar einer in Rot. Probieren Sie selbst, welches Ihr absolut glücklich machender Zaubertrank ist.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.