Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger: hovedretter

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: hovedretter. Nedenfor er et flot udvalg af over 252 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Peter Friehling
    220,95 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkyllingog hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

  • af Kirsten Skaarup
    220,95 kr.

    Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

  • af Peter Friehling
    198,94 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.Aftensmad 1: tilberedning på under én timeAftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.Sødt: ingen kogebog uden desserterAf forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

  • af Nadia Mathiasen
    247,95 kr.

    100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

  • af Stéphane Reynaud
    297,95 kr.

  • - Nem og lækker hverdagsmad
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    187,95 kr.

    Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde. Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen. Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter. Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet. En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration. Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.

  • af Jørgen Smidstrup
    273,95 kr.

    Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver bureauet Lower East, har skabt ”Camillos køkken”, som står for pop-up-middage og madworkshops i Danmark og Berlin. Jørgen Smidstrup lægger vægt på, at både dufte, stemning og smag betyder meget for oplevelsen, så derfor er bogen også en nydelse at røre ved og se på: De smukke billeder og opskrifter på retterne er krydret med stemningsfulde sort-hvide fotos og fem korte essays om det gode måltids betydning for fællesskab og socialt samvær. Bogen er fyldt med opskrifter på retter, der får folk til at tale sammen. Retterne er lavet med inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken – med afstikkere til den øvrige store, spændende verden. Man finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter - og drinks dertil.

  • - Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
    af Mia Sommer
    216,95 kr.

    Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.

  • - Den ultimative grundbog til det grønne køkken
    af Tom Victor Gausdal & Stian Floer
    235,95 kr.

    Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på. Bogen kan hjælpe dig til at lære, hvilke metoder der egner sig bedst i grøntsagskøkkenet, og hvordan du komponerer de bedste grøntsagsretter til frokost eller aftensmad. Hvad enten du leder efter nye favoritretter eller sundt og spændende tilbehør til hverdagsmaden, er bogen for dig. Kokkene bag Grøntsagskogebogen er Tom Victor Gausdal og Stian Floer. De er blandt Norges førende kokke, og har sammen solgt over 300.000 kogebøger. I Grøntsagskogebogen får du deres bedste opskrifter og råd om grøntsagerne.

  • af Anne-Kathrine Schelde
    215,95 kr.

    ”Hvad skal vi have til aftensmad?” Det spørgsmål er vi mange, der stiller os selv hver dag. Og selvom der findes virkelig mange muligheder, så er det et faktum, at en stor del af os sidder fast i de samme fem til ti retter. Aftensmad til hverdag og weekend er en moderne grundbog, der giver dig mere end 120 opskrifter på aftensmadsfavoritter og de mest popu­lære opskrifter fra forfatterens hjemmeside madenimitliv.dk. Her er klassiske opskrifter på boller i karry, lasagne og kartoffel­porresuppe og de bedste opskrifter fra mormors køkken. Men her er også uden­landske livretter, som fx thaisuppe og butter chicken, samt en masse tilbehør, som kan binde måltidet sammen. Det er nemme og lækre opskrifter, som ikke kræver særlige forudsæt­ninger for madlavning eller indkøb i specialbutikker, og opskrifterne henvender sig til alle: nybegyndere og de mere rutinerede, singler, par, børnefamilier og seniorer.Velbekomme! Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde (f. 1982) er uddannet PB i ernæring og sundhed og har siden 2010 drevet den populære hjemmeside Madenimitliv.dkOpskrifterne fra Madenimitliv.dk er kendte for at være nemme at gå til og lavet af ingredienser, som er tilgængelige i de fleste supermarkeder, hvilket også kendetegner opskrifterne i Aftensmad til hverdag og weekend. Anne-Kathrine debuterede som kogebogsforfatter i 2019 med bogen Maden i mit liv – Nem og lækker hverdagsmad, som er udgivet på Muusmann Forlag.

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    81,95 - 167,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • af Clare Andrews
    215,95 kr.

    The Ultimate Air Fryer Cookbook is a culinary masterpiece penned by Clare Andrews. Published in 2023 by the renowned Penguin Books Ltd (UK), this book is a must-have for every modern kitchen. As the title suggests, it is an ultimate guide to exploring the world of air frying, a genre that has been gaining popularity in recent years. Clare Andrews, with her unique and innovative cooking style, takes you on a gastronomic journey, offering a plethora of recipes that can be prepared using an air fryer. From appetizers to main courses, and even desserts, this cookbook has got you covered. The book not only provides recipes but also includes tips and tricks on how to use your air fryer to its fullest potential. The Ultimate Air Fryer Cookbook is more than just a cookbook; it's a comprehensive guide that will transform your cooking experience. So, whether you're a newbie to air frying or a seasoned chef looking for some inspiration, this book by Penguin Books Ltd (UK) is the perfect companion for your culinary adventures.

  • - Til dig, som ønsker mere grønt i hverdagen
    af Camille Maja
    212,95 kr.

    I Grøn hverdag udfolder Camille Maja sin madfilosofi til fulde: Det skal være nemt at spise flere grøntsager. Glæd dig til en bog spækket med smagfulde og enkle opskrifter med det grønne i fokus. I bogen finder du alt fra nem hverdagsmad til grønt tilbehør, gryderetter og de mere snaskede retter. Der skal nemlig være plads til det hele. Her er ingen løftet pegefinger i nogen af de 70 dejlige opskrifter, men derimod en stor håndsrækning til dig, som synes, at det grønne kan være lidt svært. I Grøn hverdag bliver du blandt andet vejledt i, hvordan du kan smage maden til med andet end salt og peber. Grøntsagerne kan så meget, og du kan få rigtig meget smag med få råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får også en oversigt, hvor alle retterne er inddelt efter, hvor lang tid de tager. Så her er alt fra ca. ti minutter til en time i køkkenet.

  • af Luke Findlay
    255,95 kr.

    Eclectic, playful and delicious. - Yotam Ottolenghi

  • af Ovidiu Petrescu
    315,95 kr.

    Bine äi venit la ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" ghidul dumneavoastr¿ suprem pentru a explora lumea verzei bogate în nutrien¿i ¿i arta de a crea kimchi delicios. Aceast¿ carte de bucate este o s¿rb¿toare a varietatii incredibile de varz¿ ¿i a puterii transformatoare a fermentäiei, oferindu-v¿ 100 de re¿ete pentru a v¿ îmbun¿t¿¿i experien¿ele culinare cu aceste ingrediente s¿n¿toase. Al¿turäi-v¿ nou¿ într-o c¿l¿torie care aduce la masa dumneavoastr¿ beneficiile pentru s¿n¿tate ¿i aromele îndr¿zne¿e ale varzei ¿i kimchi-ului.Imaginäi-v¿ o buc¿t¿rie plin¿ de arome de varz¿ proasp¿t¿ ¿i de notele picante ¿i picante ale kimchi-ului în fermentäie. ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" nu este doar o colec¿ie de re¿ete; este o explorare a diverselor varze disponibile ¿i a nenum¿ratelor moduri în care kimchi-ul v¿ poate îmbun¿t¿¿i mesele. Indiferent dac¿ sunte¿i un cunosc¿tor de kimchi sau cineva nou în lumea alimentelor fermentate, aceste re¿ete sunt create pentru a v¿ inspira s¿ îmbr¿¿i¿äi bun¿tatea varzei ¿i arta de a face kimchi.De la kimchi clasic de varz¿ Napa pân¿ la creäii inventive care folosesc varz¿ ro¿ie, varz¿ Savoy ¿i multe altele, fiecare re¿et¿ este o s¿rb¿toare a bog¿¿iei nutri¿ionale ¿i a aromelor îndr¿zne¿e pe care varza le aduc la masa ta. Indiferent dac¿ preg¿te¿ti o s¿rb¿toare tradi¿ional¿ coreean¿, experimentezi mânc¿ruri de fuziune sau cau¿i s¿ adaugi o not¿ nutritiv¿ meselor tale de zi cu zi, aceast¿ carte de bucate este resursa ta de baz¿ pentru a explora lumea varzei ¿i a kimchi-ului.Al¿turäi-v¿ nou¿ în timp ce ne aprofund¿m în beneficiile pentru s¿n¿tate, aromele ¿i semnificäia cultural¿ a varzei ¿i a kimchi-ului, unde fiecare creäie este o dovad¿ a versatilit¿¿ii ¿i vitalit¿¿ii acestor ingrediente umile, dar puternice. A¿adar, adun¿-¿i verzele, îmbr¿¿i¿eaz¿ arta fermentäiei ¿i haide¿i s¿ pornim într-o aventur¿ culinar¿ prin ¿Carte de bucate "varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi".

  • af Árpád Gulyás
    315,95 kr.

    Üdvözöljük a "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi"-ban, amely a végs¿ útmutató a tápanyagban gazdag káposzta világának és a finom kimchi készítésének m¿vészetének felfedezéséhez. Ez a szakácskönyv a káposzta hihetetlen sokféleségének és az erjesztés átalakító erejének ünnepe, és 100 receptet kínál, amelyekkel ezekkel az egészséges alapanyagokkal még gazdagabbá teheti kulináris élményeit. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeit és merész ízeit hozza asztalára.Képzeljen el egy konyhát, amely tele van a friss káposzta aromáival és az erjed¿ kimchi csíp¿s, f¿szeres jegyeivel. Az ¿Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" nem csupán receptgy¿jtemény; ez a különféle elérhet¿ káposztafélék felfedezése, és a kimchi számtalan módja annak, hogyan javíthatja az étkezést. Legyen szó kimchi ínyencer¿l vagy valakir¿l, aki még nem ismeri a fermentált ételek világát, ezek a receptek azért készültek, hogy inspiráljanak a káposzta jóságának és a kimchi-készítés m¿vészetének megismerésére.A klasszikus napa káposzta kimchit¿l a vörös káposztát, Savoy káposztát és sok mást használó ötletes alkotásokig minden recept a tápanyag gazdagság és a merész ízek ünnepe, amelyet a káposzta hoz az asztalra. Akár hagyományos koreai lakomát készít, akár fúziós ételekkel kísérletezik, akár tápláló csavart szeretne hozzáadni mindennapi étkezéseihez, ez a szakácskönyv a káposzta és a kimchi világának felfedezéséhez szükséges forrás.Csatlakozz hozzánk, amikor elmélyülünk a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeiben, ízeiben és kulturális jelent¿ségében, ahol minden alkotás ékes bizonyítéka ezeknek az alázatos, mégis er¿teljes összetev¿knek a sokoldalúságának és vibrálásának. Gy¿jtsd össze tehát a káposztát, ismerkedj meg az erjesztés m¿vészetével, és vágjunk bele egy kulináris kalandba az "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" segítségével.

  • af Kelly Johnson
    166,95 kr.

    Indulge in the warmth and comfort of homemade soups with "60 Soup Recipes for Home," a delightful collection of soul-soothing recipes that will elevate your culinary experience. This soup cookbook, designed for both novice and seasoned chefs, invites you to discover the joy of creating delicious and nourishing soups in the comfort of your own kitchen.Inside, you'll find a diverse array of recipes, carefully crafted to suit every palate and occasion. From hearty stews that fill your home with enticing aromas to light and refreshing broths perfect for a cozy night in, each recipe is thoughtfully presented with easy-to-follow instructions.

  • af Kelly Johnson
    181,95 kr.

    Dive into the world of comforting and convenient meals with "Savor the Simplicity: A Casserole Cookbook." This culinary treasure trove brings together a collection of mouthwatering casserole recipes that are not only delicious but also easy to prepare. Whether you're a seasoned home cook or a kitchen novice, this cookbook is your go-to guide for creating wholesome and satisfying dishes with minimal effort.Inside, you'll discover a diverse array of casserole recipes that cater to different tastes and dietary preferences. From classic comfort foods that evoke nostalgia to innovative and modern twists on traditional favorites, each recipe is thoughtfully crafted to elevate the art of casserole cooking. Explore the pages and find inspiration for breakfast casseroles perfect for lazy weekends, hearty dinner options to please the whole family, and even creative desserts that will sweeten your palate.What sets "Savor the Simplicity" apart is its emphasis on using fresh, wholesome ingredients to create flavorful and nutritious casseroles. The cookbook provides helpful tips, cooking techniques, and suggested variations to empower you to customize each recipe to suit your preferences. With step-by-step instructions and vibrant, appetizing photos, even novice cooks can confidently whip up impressive casseroles that are sure to become family favorites.Say goodbye to mealtime stress and embrace the joy of easy, one-dish wonders with "Savor the Simplicity: A Casserole Cookbook." Whether you're looking to streamline your weeknight dinners or impress guests at your next gathering, this cookbook is your gateway to a world of delicious and fuss-free cooking. Get ready to savor the simplicity of casseroles and make every meal a memorable experience!

  • af Sammy Andrews
    123,95 kr.

    Embark on a delectable culinary adventure with "New England Clam Chowder Recipes" This comprehensive cookbook takes you on a flavorful journey through the world of chowder, the beloved comfort food that warms the soul. From traditional New England clam chowder to international variations, creative adaptations, and even chowder-inspired desserts, this cookbook is your passport to a world of savory and sweet surprises. Discover the secrets to crafting the perfect chowder base, sourcing and handling fresh clams, and selecting essential ingredients and equipment. Dive into the art of choosing between creamy and tomato-based chowders, crafting homemade broth, and achieving the ideal thickness for your chowder. Explore coastal towns and iconic destinations as you learn about regional specialties and capture those coastal flavors in your own kitchen. Whether you're a seafood lover or a vegetarian, looking for a lighter option or seeking chowder for all seasons, this cookbook has something to satisfy every palate and dietary preference. Simplify your cooking with slow cooker and one-pot wonders, making chowder accessible for busy lifestyles and entertaining guests. Delve into the international world of chowder, from Manhattan clam chowder to Portuguese caldeirada, and expand your culinary horizons. Host unforgettable chowder-themed parties and make chowder appealing to kids and picky eaters with creative recipes and presentation ideas. And don't miss the sweet surprise at the end-desserts inspired by chowder ingredients and unique pairings that will tantalize your taste buds.

  • af Karla Mohamed
    323,95 kr.

    Welkom in de betoverende wereld van madeleines, die delicate, schelpvormige lekkernijen die al generaties lang de harten en smaakpapillen van voedselliefhebbers veroveren. Op de volgende pagina's beginnen we aan een heerlijke reis door de kunst van het bakken van madeleines, waarbij we de geheimen onthullen van het maken van deze sierlijke lekkernijen die een gevoel van nostalgie en comfort oproepen.Madeleines zijn meer dan alleen een zoete verwennerij; ze zijn een venster naar de ziel van het Franse bakken. Met hun knapperige randen en zachte kruim bieden deze kleine wonderen bij elke hap een voorproefje van eenvoud en elegantie. In dit kookboek duiken we in de essentie van madeleines en vieren we hun geschiedenis, hun culturele betekenis en het pure plezier dat ze bieden aan degenen die het geluk hebben ervan te genieten.Of je nu een doorgewinterde bakker bent of net aan je culinaire reis begint, dit kookboek is je vertrouwde metgezel. Binnenin vind je een breed scala aan madeleine-recepten, van klassieke lekkernijen met citroen tot innovatieve variaties die je smaakpapillen zullen prikkelen. Deze recepten zijn ontworpen voor elke gelegenheid, of u nu aan het bakken bent voor een gezellige afternoon tea, een speciaal feest of gewoon als een welgemeend cadeau.Terwijl we door de pagina's van dit kookboek navigeren, ontdek je niet alleen een schat aan recepten, maar leer je ook de technieken en tips die nodig zijn om de kunst van het madeleine bakken onder de knie te krijgen. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het bereiken van de perfecte textuur en smaak: wij begeleiden u bij elke stap, zodat uw madeleines keer op keer voortreffelijk worden.Dus of u nu de smaken van een Parijse patisserie wilt nabootsen of uw madeleine-herinneringen wilt creëren, dit kookboek is uw paspoort naar een wereld van verrukkelijke mogelijkheden. Ga met ons mee op dit culinaire avontuur terwijl we de geheimen ontsluiten, de verhalen delen en de onweerstaanbare allure van Franse madeleines vieren. Maak je klaar voor een reis vol meel, eieren en een vleugje magie terwijl we de kunst van het bakken van deze kleine meesterwerken verkennen.

  • af John Ahmad
    125,95 kr.

    Unlock the delicious potential of tortilla soup with "The Tortilla Soup Cookbook." This comprehensive guide takes you on a culinary journey, exploring the rich history, diverse flavors, and endless possibilities of this beloved dish. From traditional Mexican-style recipes to innovative twists, this cookbook offers something for every soup enthusiast. Inside, you'll find 20 captivating chapters filled with mouthwatering recipes, expert tips, and techniques to help you create restaurant-quality tortilla soups in the comfort of your own kitchen. Start with the basics in Chapter 1, where you'll learn about the history and origins of tortilla soup, its importance in various cuisines, and essential tips for achieving the perfect bowl every time. Delve into Classic Tortilla Soup Recipes in Chapter 2, featuring traditional variations using chicken, beef, or vegetable broth, along with tips for garnishing and serving. Then, prepare to indulge in Creamy Tortilla Soup Creations, where velvety textures and luscious flavors take center stage. For spice lovers, Chapter 4 offers Spicy and Bold Tortilla Soup Variations that will ignite your taste buds. And if you're looking for healthier options, Chapter 5 presents a range of nutritious and light tortilla soups, including low-fat, gluten-free, and vegetarian alternatives. Explore the delights of seafood-inspired tortilla soups in Chapter 6, where shrimp, fish, crab, and other aquatic treasures shine. Then, embark on an international culinary adventure with Chapter 7, featuring tortilla soups influenced by Asian, Mediterranean, and fusion cuisines.and so on...............

  • af Jill R. Jennings
    150,95 - 231,95 kr.

  • af Wan Salam
    314,95 kr.

    Kia ora, ucapan tulus ikhlas yang bergema dengan kemesraan dan keramahan Zealand baru, dan selamat datang ke pengembaraan masakan yang tiada tandingannya- "Muktamad Zealand baruJalan Buku." Buku masakan ini lebih daripada kompilasi resipi; ia menyelami degupan jantung jalan-jalan yang sibuk di Aotearoa, di mana setiap hidangan menceritakan kisah, dan setiap gigitan merangkumi permaidani yang kaya dengan pengaruh budaya yang mentakrifkan pengalaman makanan jalanan Kiwi.Sambil anda membuka halaman buku masakan ini, bayangkan diri anda berjalan-jalan melalui pasar yang meriah dan jalan-jalan yang meriah di Zealand baru, di mana aroma gril yang mendesis dan aroma rempah eksotik yang menarik. Makanan jalanan Zealand baruialah perayaan-mozek perisa yang meriah yang mencerminkan tradisi kulinari yang lebur, daripada orang asli Maori kepada masyarakat Pasifik yang pelbagai dan pengaruh global yang telah menemui rumah di syurga Pasifik ini.Dalam kesibukan jalan raya Zealand baru, makanan merupakan bahagian penting dalam fabrik sosial. Ia adalah pengalaman yang menjangkaui rezeki semata-mata-ia adalah urusan bersama, kegembiraan bersama yang menyatukan orang ramai. Buku masakan ini memanjangkan jemputan untuk menerokai budaya makanan jalanan Kiwi, di mana setiap resipi adalah pasport ke pasar makanan yang meriah, trak makanan eklektik dan gerai menawan yang memenuhi jalanan, menawarkan kaleidoskop citarasa dan tekstur.Bersedia untuk memulakan pengembaraan gastronomi yang melampaui biasa. Temui kesenian di sebalik hidangan Kiwi yang ikonik, bayangkan semula klasik tradisional dengan sentuhan moden, dan mendalami gabungan inovatif yang mencirikan suasana makanan jalanan yang dinamik di Zealand baru. Sama ada anda peminat masakan berpengalaman atau orang baru di dapur, anggap buku masakan ini sebagai panduan peribadi anda untuk mencipta semula rasa tulen makanan jalanan Zealand barubetul-betul di tengah-tengah rumah anda sendiri.

  • af Andrew Carmellini
    367,95 kr.

    Andrew Carmellini, two-time James Beard Award winner, acclaimed author of Urban Italian, and executive chef?owner of the hit New York City restaurants Locanda Verde and The Dutch, takes readers on a wonderfully rich and diverse tour through the ingredients and cuisines that constitute American flavorFor most of his life, Andrew Carmellini has been hitting the road, tasting the best of American flavors. Whether on childhood trips escaping from the hard-bitten winters of Ohio to sunny Florida and its fresh citrus fruit, cross-country trips in pursuit of the Great American Breakfast, or five-meal-a-day swings through barbecue country, he absorbed everything he could about regional cooking, American-style, at every stop.In American Flavor, Carmellini shares the lessons of his culinary life on the road in recipes and stories that get at the soul of how we eat today. Using the traditional regional foodways and the multicultural neighborhoods, global eateries, and ethnic groceries that dot the American landscape as his inspiration, he introduces delectable, enticing dishes that deliver maximum impact yet are surprisingly simple to make. In the book, you'll find cheese pierogies inspired by the Polish church ladies of Carmellini's native Cleveland right next to his take on savory-sweet barbecued beef short ribs from L.A.'s Korea Town; seriously smoky southwestern mole alongside savory lamb stew that takes its flavors from Astoria, the historically Greek neighborhood in Queens, New York. Every recipe reflects Carmellini's laid-back style, midwestern roots, big-city palate, and dedication to great ingredients and serious flavor.Along with the recipes are true-life tales of Carmellini's crazy culinary travels across America, into Canada, and even to Europe. Whether he's hunting ramps with the locals during an extern summer at a Virginia mountain resort or sampling some of the surprising off-menu specials at a hippie café in Vancouver, British Columbia, these hilarious, engaging stories tell the tale of the education of an American chef inside the kitchen?and out. Entertaining and inspiring, American Flavor is a book that readers will turn to again and again, not only for special occasions and everyday meals, but also as a portrait of real American food in the twenty-first century: sophisticated but down-to-earth, rustic but refined, and always deeply flavored and delicious.

  • af Emeril Lagasse
    277,95 kr.

    If you know Emeril, you know that he always takes cooking to the next level. And when it comes to grilling, that means that instead of hamburgers he's making Pork and Chorizo Burgers with Green Chile Mayo. Instead of corn on the cob, he's got Grilled Corn with Cheese and Chile. Anyone can grill a chicken, but only Emeril would come up with Northern Italian?Style Chicken Under a Brick (yes?a brick!). And while we all love peach pie, how about Grilled Peaches with Mascarpone and Honey?You've never grilled like this before. The 158 recipes in this book are easy, fast, and make every meal a party. And why should grilling happen only in the summer? Emeril at the Grill is full of techniques for both indoor and outdoor cooking, so you can keep the party going all year round. From drinks (Watermelon Margaritas) to meats (Grilled Marinated Flank Steak with Chimichurri Sauce, anyone?), from salads (Watercress, Avocado, and Mango Salad) to desserts (ever grill a banana split?), this is a grilling book like no other.

  • af John Ahmad
    125,95 kr.

    Delicious and Time-Saving Recipes for Hearty Beef Stews Made Effortlessly in Your Pressure Cooker Are you ready to revolutionize your cooking and create mouthwatering beef stews in a fraction of the time? Look no further than the "Pressure Cooker Beef Stew Cookbook"! This comprehensive cookbook is your guide to mastering the art of pressure cooking and exploring a wide range of flavorful and satisfying beef stew recipes. With over 20 chapters filled with delectable recipes, this cookbook offers something for everyone. Discover classic beef stews with tender root vegetables, hearty Guinness beef stew, and French-style beef bourguignon. Indulge in exotic flavors with spicy Mexican-inspired beef stew, fragrant Indian beef curry stew, and Thai-style lemongrass-infused beef stew. Explore comforting slow-cooked stews, one-pot wonders, creative variations, and even vegetarian/vegan alternatives. Plus, get inspired by festive and special occasion stews that will elevate any celebration. The "Pressure Cooker Beef Stew Cookbook" provides essential tips, safety guidelines, and information on selecting the best ingredients. Each recipe includes detailed instructions and variations, allowing you to customize the dishes to your preferences. Whether you're a seasoned chef or a beginner, the step-by-step guidance ensures successful and delicious results every time. Say goodbye to long hours spent in the kitchen and hello to quick and flavorful meals that will impress your family, friends, and guests. The pressure cooking method locks in the flavors and tenderness of the beef, resulting in meals that taste like they've been simmering for hours. Save time without compromising on taste or quality! But the journey doesn't end with savory stews. The "Pressure Cooker Beef Stew Cookbook" also offers a delightful surprise-desserts with stew ingredients! Experience the richness of chocolate and beef-infused desserts, fruity compotes with a stew twist, and even decadent ice cream sundaes with stew toppings. These sweet endings will leave you craving for more.

  • af Nikoletta Barta
    319,95 kr.

    Lépjen be a "Szakacskönyv fall leves, húsleves és kenyér" szívmelenget¿ öleléséhez, ahol minden oldal egy kulináris szentély portálja - egy olyan hely, ahol a vigasztaló tál átalakító ereje kerül a középpontba. Ebben a kulináris menedékben szívb¿l jöv¿ meghívást küldünk, és arra buzdítunk, hogy ne csak olvassa el a recepteket, hanem merüljön el a lelkes levesek, gazdag húslevesek és kiadós kenyerek készítésének m¿vészetében, amelyek túlmutatnak a táplálék birodalmán, és nemcsak a testet, hanem a testet is felmelegítik. az otthonod lényege.Képzelje el a szimfóniát a konyhájában - egy fortyogó fazék ritmikus bugyborékolását, egy g¿zölg¿ tál illatos ölelését és a frissen sült kenyér ellenállhatatlan aromáját, ami a leveg¿ben száll. A "Szakacskönyv fall leves, húsleves és kenyér" túllép a szakácskönyv hagyományos határain; ez egy odüsszea - egy utazás a kényelem szívébe, a táplálék lelkébe és a konyha egyszer¿, mégis mélységes örömeib¿l fakadó örömbe.Lapozgatás közben képzeljen el egy gobelin kibontakozását - egy olyan sz¿tt ízekkel, textúrákkal és szívmelenget¿ pillanatokkal, amelyek túlmutatnak a receptek puszta átadásán. Itt a f¿zés az otthon ünnepévé válik, egy kulináris narratívává, amely életet lehel az ételekbe, és ezzel együtt a mindennapi lét szövetébe.Ez a szakácskönyv óda a fortyogó edényb¿l áradó melegségr¿l, a jól összegyúrt tésztából fakadó elégedettségr¿l és a megnyugtató étkezésben rejl¿ örömr¿l. Miközben 100 kiadós, gondosan kidolgozott és szeretettel f¿szerezett recept között indulunk útnak, készüljünk fel egy érzékszervi expedícióra - egy olyan átformáló élményre, amely a hétköznapi f¿zést a rendkívüliek ünnepévé változtatja.

  • af Sila Aslan
    319,95 kr.

    Her sayfan¿n rahatlat¿c¿ bir kasenin dönü¿türücü gücünün merkezde yer ald¿¿¿ bir mutfak mabedine aç¿lan bir kap¿ oldu¿u "Yemek kitab¿ çorba, et suyu ve ekmek içeren bir kase"n¿n yürek ¿s¿tan kucaklämas¿na ad¿m at¿n. Bu mutfak cennetinde, sizi yaln¿zca tarifleri incelemeye de¿il, ayn¿ zamanda yaln¿zca vücudunuzu de¿il ayn¿ zamanda sizi ¿s¿tmak için besin alemini äan duygusal çorbalar, zengin et sular¿ ve doyurucu ekmekler haz¿rlama sanat¿na kendinizi kapt¿rmaya te¿vik ederek yürekten bir davette bulunuyoruz. Evinizin özü.Mutfä¿n¿zdaki senfoniyi hayal edin; kaynayan bir tencerenin ritmik köpürmesini, buhar¿ tüten bir kab¿n kokulu kucaklay¿¿¿n¿ ve havada süzülen taze pi¿mi¿ ekme¿in kar¿¿ konulmaz aromas¿n¿. "Yemek kitab¿ çorba, et suyu ve ekmek içeren bir kase" bir yemek kitab¿n¿n geleneksel s¿n¿rlar¿n¿ ä¿yor; bu bir yolculuk; rahatl¿¿¿n kalbine, beslenmenin ruhuna ve mutfä¿n basit ama derin zevklerinden elde edilen ne¿eye bir yolculuk.Sayfalar¿ çevirdikçe, sadece tariflerin aktar¿lmas¿n¿n ötesine geçen tatlar, dokular ve iç aç¿c¿ anlarla örülmü¿ bir duvar hal¿s¿n¿n ortaya ç¿kt¿¿¿n¿ hayal edin. Burada yemek pi¿irme eylemi bir ev kutlamas¿na, yemeklere ve dolay¿s¿yla günlük varolu¿unuzun dokusuna hayat veren bir mutfak anlat¿s¿na dönü¿üyor.Bu yemek kitab¿, kaynayan bir tencereden yay¿lan s¿cakl¿¿a, iyi yörulmu¿ bir hamurun verdi¿i tatmine ve rahatlat¿c¿ bir yeme¿i payläman¿n döas¿nda var olan ne¿eye bir övgüdür. Titizlikle özenle haz¿rlanm¿¿ ve sevgiyle tatland¿r¿lm¿¿ 100 doyurucu yemek tarifiyle bir yolculu¿a ç¿karken, s¿radan yemek pi¿irme eylemini s¿ra d¿¿¿ bir kutlamaya dönü¿türen dönü¿türücü bir deneyim olan duyusal bir yolculu¿a ç¿kmaya haz¿rlan¿n

  • af Lan H¿Ng
    315,95 kr.

    B¿¿c vào vòng tay ¿m áp c¿a "Bát sách d¿y n¿u ¿n v¿i súp, n¿¿c dùng và bánh mì", trong ¿ó m¿i trang là cánh c¿ng d¿n ¿¿n thánh ¿¿¿ng ¿m th¿c - n¿i mà s¿c m¿nh bi¿n ¿¿i c¿a m¿t chi¿c bát thöi mái chi¿m v¿ trí trung tâm. T¿i thiên ¿¿¿ng ¿m th¿c này, chúng tôi g¿i l¿i m¿i chân thành, kêu g¿i b¿n không ch¿ ¿¿n thün nghiên c¿u các công th¿c n¿u ¿n mà còn ¿¿m mình trong ngh¿ thüt ch¿ bi¿n nh¿ng món súp có h¿n, n¿¿c dùng ¿¿m ¿à và nh¿ng chi¿c bánh mì th¿nh sön v¿¿t qua l¿nh v¿c th¿c ph¿m ¿¿ s¿¿i ¿m không ch¿ c¿ th¿ mà còn c¿ c¿ th¿ b¿n. b¿n ch¿t c¿a ngôi nhà c¿a b¿n.Hãy t¿¿ng t¿¿ng b¿n giao h¿¿ng trong nhà b¿p c¿a b¿n - nh¿p nhàng s¿i b¿t c¿a n¿i sôi, mùi th¿m c¿a bát h¿p và mùi th¿m không th¿ c¿¿ng l¿i c¿a bánh mì m¿i n¿¿ng lan t¿a trong không khí. "Bát sách d¿y n¿u ¿n v¿i súp, n¿¿c dùng và bánh mì" v¿¿t qua ranh gi¿i thông th¿¿ng c¿a m¿t cün sách d¿y n¿u ¿n; ¿ó là m¿t cüc phiêu l¿u-m¿t cüc hành trình vào trung tâm c¿a s¿ thöi mái, tâm h¿n c¿a s¿ nuôi d¿¿ng và ni¿m vui b¿t ngün t¿ nh¿ng thú vui ¿¿n gi¿n nh¿ng sâu s¿c c¿a c¿n b¿p.Khi b¿n l¿t trang, hãy hình dung m¿t t¿m th¿m tr¿i ra-m¿t t¿m th¿m d¿t v¿i h¿¿ng v¿, k¿t c¿u và nh¿ng khönh kh¿c c¿m ¿¿ng v¿¿t xa vi¿c ch¿ chuy¿n giao công th¿c n¿u ¿n. ¿ ¿ây, hành ¿¿ng n¿u ¿n tr¿ thành m¿t l¿ k¿ ni¿m gia ¿ình, m¿t câu chuy¿n ¿m th¿c th¿i s¿c s¿ng vào các món ¿n và t¿ ¿ó tr¿ thành c¿ s¿ cho cüc s¿ng hàng ngày c¿a b¿n.Cün sách n¿u ¿n này là l¿i ca ng¿i s¿ ¿m áp t¿a ra t¿ m¿t chi¿c n¿i ¿ang sôi, s¿ hài lòng có ¿¿¿c t¿ m¿t kh¿i b¿t ¿¿¿c nhào k¿ và ni¿m vui v¿n có khi ¿¿¿c chia s¿ m¿t b¿a ¿n thöi mái. Khi chúng ta b¿t ¿¿u cüc hành trình qua 100 công th¿c n¿u ¿n th¿nh sön, ¿¿¿c ch¿ bi¿n t¿ m¿ b¿ng s¿ quan tâm và dày d¿n b¿ng tình yêu th¿¿ng, hãy chün b¿ tham gia vào m¿t chuy¿n thám hi¿m giác quan-m¿t tr¿i nghi¿m bi¿n ¿¿i bi¿n hành ¿¿ng n¿u n¿¿ng thông th¿¿ng thành m¿t l¿ k¿ ni¿m ¿i¿u phi th¿¿ng

  • af Asher Redwood
    160,95 kr.

    "Soup Fusion: A Gastronomic Journey through World Soups" is an enticing exploration into the heart and soul of global cuisine, where the humble bowl of soup becomes a passport to diverse cultures and flavours. Authored with a passion for culinary diversity, this book takes readers on a captivating voyage across continents, unravelling the rich tapestry of soups that define each region's gastronomic identity.From the bustling streets of Asia, where fragrant noodle soups like ramen and pho reign supreme, to the sun-kissed kitchens of the Mediterranean, featuring iconic dishes like minestrone and gazpacho, the pages come alive with vibrant colours and aromatic profiles. The journey continues through the hearty stews of Central Europe, such as goulash and lentil soup, offering a taste of the comforting warmth that defines European kitchens. The narrative then ventures into the Americas, where chilli and corn chowder showcase the robust and varied flavours of the Western Hemisphere. Tropical delights like tom kha and bouillabaisse beckon from Southeast Asia and the Mediterranean, adding a touch of exoticism to the culinary expedition.Beyond traditional recipes, "Soup Fusion" introduces the concept of culinary crossroads, where flavours intersect and fuse, giving birth to innovative creations. Miso-Chili Fusion, Coconut Corn Chowder, and other inventive recipes showcase the boundless possibilities when global influences collide. This book is not just a collection of recipes; it's a celebration of cultural heritage, culinary traditions, and the universal comfort found in a steaming bowl of soup. Each page invites readers to savour the essence of different regions, appreciate the history and stories simmering within each pot, and embark on their gastronomic adventures in the kitchen.Whether you're an experienced chef or a novice home cook, "Soup Fusion" inspires creativity, encourages exploration, and transforms the act of cooking into a global journey. With its engaging storytelling and mouthwatering recipes, this book invites readers to embrace the world of soups as a bridge that connects us all, one delicious spoonful at a time.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.