Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger: hovedretter

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: hovedretter. Nedenfor er et flot udvalg af over 277 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Friehling
  277,95 kr.

  Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkyllingog hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

 • af Stéphane Reynaud
  297,95 kr.

 • af Kirsten Skaarup
  237,95 kr.

  Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

 • af Peter Friehling
  247,95 kr.

  Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.Aftensmad 1: tilberedning på under én timeAftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.Sødt: ingen kogebog uden desserterAf forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

 • af Nadia Mathiasen
  247,95 kr.

  100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

 • - Nem og lækker hverdagsmad
  af Anne-Kathrine Palm Schelde
  187,95 kr.

  Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde. Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen. Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter. Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet. En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration. Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.

 • af Jørgen Smidstrup
  277,95 kr.

  Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver bureauet Lower East, har skabt ”Camillos køkken”, som står for pop-up-middage og madworkshops i Danmark og Berlin. Jørgen Smidstrup lægger vægt på, at både dufte, stemning og smag betyder meget for oplevelsen, så derfor er bogen også en nydelse at røre ved og se på: De smukke billeder og opskrifter på retterne er krydret med stemningsfulde sort-hvide fotos og fem korte essays om det gode måltids betydning for fællesskab og socialt samvær. Bogen er fyldt med opskrifter på retter, der får folk til at tale sammen. Retterne er lavet med inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken – med afstikkere til den øvrige store, spændende verden. Man finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter - og drinks dertil.

 • - Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
  af Mia Sommer
  227,95 kr.

  Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.

 • af Gozney
  245,95 kr.

  The ultimate cookbook for food- and pizza-lovers everywhere! A beautiful book with everything you need to know about wood-fired and outdoor cooking.

 • af Anne-Kathrine Schelde
  215,95 kr.

  ”Hvad skal vi have til aftensmad?” Det spørgsmål er vi mange, der stiller os selv hver dag. Og selvom der findes virkelig mange muligheder, så er det et faktum, at en stor del af os sidder fast i de samme fem til ti retter. Aftensmad til hverdag og weekend er en moderne grundbog, der giver dig mere end 120 opskrifter på aftensmadsfavoritter og de mest popu­lære opskrifter fra forfatterens hjemmeside madenimitliv.dk. Her er klassiske opskrifter på boller i karry, lasagne og kartoffel­porresuppe og de bedste opskrifter fra mormors køkken. Men her er også uden­landske livretter, som fx thaisuppe og butter chicken, samt en masse tilbehør, som kan binde måltidet sammen. Det er nemme og lækre opskrifter, som ikke kræver særlige forudsæt­ninger for madlavning eller indkøb i specialbutikker, og opskrifterne henvender sig til alle: nybegyndere og de mere rutinerede, singler, par, børnefamilier og seniorer.Velbekomme! Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde (f. 1982) er uddannet PB i ernæring og sundhed og har siden 2010 drevet den populære hjemmeside Madenimitliv.dkOpskrifterne fra Madenimitliv.dk er kendte for at være nemme at gå til og lavet af ingredienser, som er tilgængelige i de fleste supermarkeder, hvilket også kendetegner opskrifterne i Aftensmad til hverdag og weekend. Anne-Kathrine debuterede som kogebogsforfatter i 2019 med bogen Maden i mit liv – Nem og lækker hverdagsmad, som er udgivet på Muusmann Forlag.

 • - Helt uden mælk og gluten
  af Karina Villumsen
  127,95 - 167,95 kr.

  Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

 • af Clare Andrews
  215,95 kr.

  The Ultimate Air Fryer Cookbook is a culinary masterpiece penned by Clare Andrews. Published in 2023 by the renowned Penguin Books Ltd (UK), this book is a must-have for every modern kitchen. As the title suggests, it is an ultimate guide to exploring the world of air frying, a genre that has been gaining popularity in recent years. Clare Andrews, with her unique and innovative cooking style, takes you on a gastronomic journey, offering a plethora of recipes that can be prepared using an air fryer. From appetizers to main courses, and even desserts, this cookbook has got you covered. The book not only provides recipes but also includes tips and tricks on how to use your air fryer to its fullest potential. The Ultimate Air Fryer Cookbook is more than just a cookbook; it's a comprehensive guide that will transform your cooking experience. So, whether you're a newbie to air frying or a seasoned chef looking for some inspiration, this book by Penguin Books Ltd (UK) is the perfect companion for your culinary adventures.

 • af John Ahmad
  147,95 kr.

  Are you ready to embark on a flavorful journey into the world of yakitori? Look no further than the "Yakitori Cookbook 101," your ultimate guide to mastering the art of Japanese grilled skewers. This cookbook is packed with mouthwatering recipes, insightful techniques, and cultural insights that will take your yakitori skills to new heights. Discover the rich history and tradition of yakitori as you dive into the introduction, understanding its cultural significance and the fundamental tools and ingredients needed for preparation. With step-by-step instructions and detailed recipes, you'll learn how to create classic chicken yakitori, explore variations with pork, beef, seafood, and even cater to vegetarian options. Take your taste buds on a journey through the diverse flavors of yakitori as you explore chapters on sauce variations, grilling techniques, tantalizing dips and accompaniments, and even special dietary options like gluten-free, vegetarian, and vegan yakitori. Uncover the secrets of grilling with charcoal versus gas and learn how to create perfect skewers every time. Not just limited to savory delights, this cookbook also delves into yakitori-inspired bites, desserts, and sweet treats that will satisfy your cravings for a complete yakitori feast. With family-friendly recipes and tips, you can introduce your kids to the flavors of yakitori and create memorable family meals together. Discover the health benefits of yakitori as a lean protein source, and learn how grilling enhances flavors while minimizing the need for added fats. With detailed instructions on garnishing and plating, you'll elevate your presentation skills, creating stunning dishes that will impress your guests. But the adventure doesn't stop there! Venture into the regional variations of yakitori and explore unique flavors from different prefectures across Japan. From Hokkaido to Okinawa, savor the diverse tastes and techniques that make each region's yakitori a culinary treasure.

 • af Luke Findlay
  255,95 kr.

  Eclectic, playful and delicious. - Yotam Ottolenghi

 • af Dunja Gulin
  145,95 kr.

  Enjoy freshly cooked falafel at home with more than 65 recipes for deep-fried and oven-baked patties, plus sauces, pickles and salads plus easy flatbreads.

 • af Kristine Marie Jensen
  297,95 kr.

  I Frøken Jensens Kogebog - Året rundt finder du opskrifter på mad til 365 dage tilpasset sæson og sammensat ugevis med alt fra kød, fisk, det grønne, det nemme, det lækre og – ikke mindst – det familieorienterede til middagsbordet. Her er kort sagt alt – til hverdag og fest – året rundt.Siden 1901 har Frøken Jensens opskrifter været en tro følgesvend i køkkenet i mangen et dansk hjem. De klassiske opskrifter - baseret på erfaringer, traditioner og ikke mindst lokale råvarer og deres sæsoner - giver vejledning og inspiration til middagsretter året rundt, alle ugens syv dage, til hverdag såvel som til weekend.

 • - Lyst til mere grønt
  af Søren Ejlersen
  347,95 kr.

  I 25 år har Aarstiderne og inspireret os i køkkenet. Det fejrer vi med en stor, smuk samling af alle de bedste opskrifter.Få ideer har haft så stor gennemslagskraft de sidste 25 år som den, Søren Ejlersen og Thomas Harttung fik med Aarstiderne. Med et ønske om at gøre verden til et grønnere sted introducerede han danskerne for måltidskasserne, der for første gang gjorde den økologiske tanke oprigtigt tilgængelig i hverdagen og køkkenet. Siden fulgte mange nye, succesfulde initiativer, og i dag er Aarstiderne kendt af næsten alle danskere. Men 25 år er ingen alder, og Aarstiderne er nu på en gang en klassiker og under evig forandring.Det fejres her med en stor samling af Aarstidernes allerbedste opskrifter i indbundet pragtudgave. På over 600 sider dækker vi alle måltider til hverdag og fest med fokus på det, der ligger Aarstiderne nærmest: det grønne, lækre måltid, der både er en fryd for øjet, ganen og planeten, så vi holder CO2-regnskabet nede og nydelsen helt i top.

 • af Søren Ejlersen
  297,95 kr.

  Fermentering er trendy, men Aarstiderne har gjort det længe. Her er alle tips, tricks og opskrifter samlet på ét sted.I 2015 udgav Aarstiderne den første danske bog om fermentering, som på det tidspunkt var under genopdagelse i køkkenerne hos nogle af de mest trendsættende restauranter i Norden, heriblandt Noma. Siden fulgte Fermentering 2.0 og Det fermenterede køkken, og alle tre bøger har nået et stort publikum.Siden er interessen for fermentering eksploderet, i takt med at madlavningselskere får øjnene op for, hvor nemt og lækker en metode det er til at fordybe smagsoplevelserne i køkkenet, mens holdbarheden forlænges markant med naturlige processer. Men mange tror stadig det er komplekst og tidskrævende, og det er det, Aarstiderne gerne vil gøre op med her, for ALLE KAN FERMENTERE.Vi har samlet alt det bedste fra de tre fermenteringsbøger i Den store bog om fermentering, en smuk, farverig, grundig, men let tilgængelig kogebog om alt det, der kan skabes hjemme i køkkenet, når fermentering bliver en del af hverdagspaletten.

 • af Inga Zink
  227,95 - 339,95 kr.

 • af Ovidiu Petrescu
  321,95 kr.

  Bine äi venit la ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" ghidul dumneavoastr¿ suprem pentru a explora lumea verzei bogate în nutrien¿i ¿i arta de a crea kimchi delicios. Aceast¿ carte de bucate este o s¿rb¿toare a varietatii incredibile de varz¿ ¿i a puterii transformatoare a fermentäiei, oferindu-v¿ 100 de re¿ete pentru a v¿ îmbun¿t¿¿i experien¿ele culinare cu aceste ingrediente s¿n¿toase. Al¿turäi-v¿ nou¿ într-o c¿l¿torie care aduce la masa dumneavoastr¿ beneficiile pentru s¿n¿tate ¿i aromele îndr¿zne¿e ale varzei ¿i kimchi-ului.Imaginäi-v¿ o buc¿t¿rie plin¿ de arome de varz¿ proasp¿t¿ ¿i de notele picante ¿i picante ale kimchi-ului în fermentäie. ¿Cartea de bucate cu varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi" nu este doar o colec¿ie de re¿ete; este o explorare a diverselor varze disponibile ¿i a nenum¿ratelor moduri în care kimchi-ul v¿ poate îmbun¿t¿¿i mesele. Indiferent dac¿ sunte¿i un cunosc¿tor de kimchi sau cineva nou în lumea alimentelor fermentate, aceste re¿ete sunt create pentru a v¿ inspira s¿ îmbr¿¿i¿äi bun¿tatea varzei ¿i arta de a face kimchi.De la kimchi clasic de varz¿ Napa pân¿ la creäii inventive care folosesc varz¿ röie, varz¿ Savoy ¿i multe altele, fiecare re¿et¿ este o s¿rb¿toare a bog¿¿iei nutri¿ionale ¿i a aromelor îndr¿zne¿e pe care varza le aduc la masa ta. Indiferent dac¿ preg¿te¿ti o s¿rb¿toare tradi¿ional¿ coreean¿, experimentezi mânc¿ruri de fuziune sau cau¿i s¿ adaugi o not¿ nutritiv¿ meselor tale de zi cu zi, aceast¿ carte de bucate este resursa ta de baz¿ pentru a explora lumea varzei ¿i a kimchi-ului.Al¿turäi-v¿ nou¿ în timp ce ne aprofund¿m în beneficiile pentru s¿n¿tate, aromele ¿i semnificäia cultural¿ a varzei ¿i a kimchi-ului, unde fiecare creäie este o dovad¿ a versatilit¿¿ii ¿i vitalit¿¿ii acestor ingrediente umile, dar puternice. A¿adar, adun¿-¿i verzele, îmbr¿¿i¿eaz¿ arta fermentäiei ¿i haide¿i s¿ pornim într-o aventur¿ culinar¿ prin ¿Carte de bucate "varz¿ s¿n¿toas¿ ¿i kimchi".

 • af Árpád Gulyás
  321,95 kr.

  Üdvözöljük a "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi"-ban, amely a végs¿ útmutató a tápanyagban gazdag káposzta világának és a finom kimchi készítésének m¿vészetének felfedezéséhez. Ez a szakácskönyv a káposzta hihetetlen sokféleségének és az erjesztés átalakító erejének ünnepe, és 100 receptet kínál, amelyekkel ezekkel az egészséges alapanyagokkal még gazdagabbá teheti kulináris élményeit. Csatlakozzon hozzánk egy olyan utazásra, amely a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeit és merész ízeit hozza asztalára.Képzeljen el egy konyhát, amely tele van a friss káposzta aromáival és az erjed¿ kimchi csíp¿s, f¿szeres jegyeivel. Az ¿Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" nem csupán receptgy¿jtemény; ez a különféle elérhet¿ káposztafélék felfedezése, és a kimchi számtalan módja annak, hogyan javíthatja az étkezést. Legyen szó kimchi ínyencer¿l vagy valakir¿l, aki még nem ismeri a fermentált ételek világát, ezek a receptek azért készültek, hogy inspiráljanak a káposzta jóságának és a kimchi-készítés m¿vészetének megismerésére.A klasszikus napa káposzta kimchit¿l a vörös káposztát, Savoy káposztát és sok mást használó ötletes alkotásokig minden recept a tápanyag gazdagság és a merész ízek ünnepe, amelyet a káposzta hoz az asztalra. Akár hagyományos koreai lakomát készít, akár fúziós ételekkel kísérletezik, akár tápláló csavart szeretne hozzáadni mindennapi étkezéseihez, ez a szakácskönyv a káposzta és a kimchi világának felfedezéséhez szükséges forrás.Csatlakozz hozzánk, amikor elmélyülünk a káposzta és a kimchi egészségügyi el¿nyeiben, ízeiben és kulturális jelent¿ségében, ahol minden alkotás ékes bizonyítéka ezeknek az alázatos, mégis er¿teljes összetev¿knek a sokoldalúságának és vibrálásának. Gy¿jtsd össze tehát a káposztát, ismerkedj meg az erjesztés m¿vészetével, és vágjunk bele egy kulináris kalandba az "Szakácskönyv "egészséges káposzta és kimchi" segítségével.

 • af Kelly Johnson
  170,95 kr.

  Indulge in the warmth and comfort of homemade soups with "60 Soup Recipes for Home," a delightful collection of soul-soothing recipes that will elevate your culinary experience. This soup cookbook, designed for both novice and seasoned chefs, invites you to discover the joy of creating delicious and nourishing soups in the comfort of your own kitchen.Inside, you'll find a diverse array of recipes, carefully crafted to suit every palate and occasion. From hearty stews that fill your home with enticing aromas to light and refreshing broths perfect for a cozy night in, each recipe is thoughtfully presented with easy-to-follow instructions.

 • af Gisela Schütz
  218,95 - 331,95 kr.

 • af Kelly Johnson
  232,95 kr.

  Dive into the world of comforting and convenient meals with "Savor the Simplicity: A Casserole Cookbook." This culinary treasure trove brings together a collection of mouthwatering casserole recipes that are not only delicious but also easy to prepare. Whether you're a seasoned home cook or a kitchen novice, this cookbook is your go-to guide for creating wholesome and satisfying dishes with minimal effort.Inside, you'll discover a diverse array of casserole recipes that cater to different tastes and dietary preferences. From classic comfort foods that evoke nostalgia to innovative and modern twists on traditional favorites, each recipe is thoughtfully crafted to elevate the art of casserole cooking. Explore the pages and find inspiration for breakfast casseroles perfect for lazy weekends, hearty dinner options to please the whole family, and even creative desserts that will sweeten your palate.What sets "Savor the Simplicity" apart is its emphasis on using fresh, wholesome ingredients to create flavorful and nutritious casseroles. The cookbook provides helpful tips, cooking techniques, and suggested variations to empower you to customize each recipe to suit your preferences. With step-by-step instructions and vibrant, appetizing photos, even novice cooks can confidently whip up impressive casseroles that are sure to become family favorites.Say goodbye to mealtime stress and embrace the joy of easy, one-dish wonders with "Savor the Simplicity: A Casserole Cookbook." Whether you're looking to streamline your weeknight dinners or impress guests at your next gathering, this cookbook is your gateway to a world of delicious and fuss-free cooking. Get ready to savor the simplicity of casseroles and make every meal a memorable experience!

 • af Ana Quincoces
  448,95 kr.

  "Cooking delicious Cuban meals for people of all backgrounds Serving up a fresh take on Cuban food, Ana Quincoces reimagines traditional recipes for today's home chefs in Modern Cuban. This cookbook unites generations by helping readers make timeless dishes that showcase the distinctive flavors of classic Cuban cuisine while crafting meals that are accessible to everyone. Modern Cuban shows how to welcome guests to an inclusive culinary celebration, demonstrating how many of these much-loved recipes can be tweaked or are already good fits for vegetarian, vegan, gluten-free, ketogenic, and other diets. With ingredients and alternatives that are easy to find or already in most home kitchens, learning Cuban cooking has never been so simple! Readers will find instructions for preparing essentials like fragrant sofrito and tangy mojo criollo along with irresistible croquetas, yuca frita (fried yuca), sopa de platano (plantain soup), picadillo (beef hash), buttery guava-filled pastelitos (pastries), flan de coco (coconut flan), and an abundance of other delectable sides, mains, and desserts. Accompanied by beautiful photos that present iconic dishes in a new, modern light, the recipes in this cookbook include Ana Quincoces's personal memories of her family and the food culture they passed down to her. Modern Cuban is perfect for beginners and advanced cooks alike who want to celebrate Cuban favorites in ways that honor the past and present. Above all, this cookbook is for anyone who enjoys gathering good company for great food that feeds the soul. Buen provecho!"--

 • af Sammy Andrews
  147,95 kr.

  Embark on a delectable culinary adventure with "New England Clam Chowder Recipes" This comprehensive cookbook takes you on a flavorful journey through the world of chowder, the beloved comfort food that warms the soul. From traditional New England clam chowder to international variations, creative adaptations, and even chowder-inspired desserts, this cookbook is your passport to a world of savory and sweet surprises. Discover the secrets to crafting the perfect chowder base, sourcing and handling fresh clams, and selecting essential ingredients and equipment. Dive into the art of choosing between creamy and tomato-based chowders, crafting homemade broth, and achieving the ideal thickness for your chowder. Explore coastal towns and iconic destinations as you learn about regional specialties and capture those coastal flavors in your own kitchen. Whether you're a seafood lover or a vegetarian, looking for a lighter option or seeking chowder for all seasons, this cookbook has something to satisfy every palate and dietary preference. Simplify your cooking with slow cooker and one-pot wonders, making chowder accessible for busy lifestyles and entertaining guests. Delve into the international world of chowder, from Manhattan clam chowder to Portuguese caldeirada, and expand your culinary horizons. Host unforgettable chowder-themed parties and make chowder appealing to kids and picky eaters with creative recipes and presentation ideas. And don't miss the sweet surprise at the end-desserts inspired by chowder ingredients and unique pairings that will tantalize your taste buds.

 • af Frida Krauß
  219,95 - 332,95 kr.

 • af Karla Mohamed
  457,95 kr.

  Welkom in de betoverende wereld van madeleines, die delicate, schelpvormige lekkernijen die al generaties lang de harten en smaakpapillen van voedselliefhebbers veroveren. Op de volgende pagina's beginnen we aan een heerlijke reis door de kunst van het bakken van madeleines, waarbij we de geheimen onthullen van het maken van deze sierlijke lekkernijen die een gevoel van nostalgie en comfort oproepen.Madeleines zijn meer dan alleen een zoete verwennerij; ze zijn een venster naar de ziel van het Franse bakken. Met hun knapperige randen en zachte kruim bieden deze kleine wonderen bij elke hap een voorproefje van eenvoud en elegantie. In dit kookboek duiken we in de essentie van madeleines en vieren we hun geschiedenis, hun culturele betekenis en het pure plezier dat ze bieden aan degenen die het geluk hebben ervan te genieten.Of je nu een doorgewinterde bakker bent of net aan je culinaire reis begint, dit kookboek is je vertrouwde metgezel. Binnenin vind je een breed scala aan madeleine-recepten, van klassieke lekkernijen met citroen tot innovatieve variaties die je smaakpapillen zullen prikkelen. Deze recepten zijn ontworpen voor elke gelegenheid, of u nu aan het bakken bent voor een gezellige afternoon tea, een speciaal feest of gewoon als een welgemeend cadeau.Terwijl we door de pagina's van dit kookboek navigeren, ontdek je niet alleen een schat aan recepten, maar leer je ook de technieken en tips die nodig zijn om de kunst van het madeleine bakken onder de knie te krijgen. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het bereiken van de perfecte textuur en smaak: wij begeleiden u bij elke stap, zodat uw madeleines keer op keer voortreffelijk worden.Dus of u nu de smaken van een Parijse patisserie wilt nabootsen of uw madeleine-herinneringen wilt creëren, dit kookboek is uw paspoort naar een wereld van verrukkelijke mogelijkheden. Ga met ons mee op dit culinaire avontuur terwijl we de geheimen ontsluiten, de verhalen delen en de onweerstaanbare allure van Franse madeleines vieren. Maak je klaar voor een reis vol meel, eieren en een vleugje magie terwijl we de kunst van het bakken van deze kleine meesterwerken verkennen.

 • af Agnes Braun
  222,95 - 334,95 kr.

 • af Mara Bauer
  267,95 - 359,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.