Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger: hovedretter

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: hovedretter. Nedenfor er et flot udvalg af over 14 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (14)
  • (1)
Format
  • (8)
  • (5)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (14)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Serie
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (4)
  • (3)
  • (3)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Vis mere
Sorter efterSorter Populære
  • af Nadia Mathiasen
    188,95 kr.

    100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

  • af Peter Friehling
    220,95 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkyllingog hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

  • af Hugh Fearnley-Whittingstall
    235,95 kr.

    Den kendte tv-kok, forfatter og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage er tilbage med ‘Meget mere grønt’ i bedre form end nogensinde. Bogen er en uundværlig for alle, der gerne vil spise lidt mere grønt – og som elsker den gode smag. ‘Meget mere grønt’ er opfølger til bestselleren Grøn hverdagsmad fra River Cottage, der er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark. ‘Meget mere grønt’ er fyldt med nemme, indbydende opskrifter, der gør det sjovere at tilberede – og især at spise – grønt. Der er kapitler med hovedretter, hvor det grønne kombineres med kerner, nødder og bælgfrugter og krydres med krydderier og krydderurter, så maden mætter og tilfredsstil- ler alle sanser. Der er sunde salater, mættende supper og lækre tapasretter, som inspirerer dig til at spise på en livsbekræftende måde. Og så er der et stort kapitel med raw food – lutter gode, grønne sager, der bare er skåret, snittet, blendet og pureret, så de er nemme at få ind i din daglige kost.

  • af Nadia Mathiasen
    198,95 kr.

    Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Og efter bestselleren Kødfri mandag udgiver hun nu efterfølgeren Flere kødfrie dage. Her får du 52 nye opskrifter, der viser dig, hvordan du kan tilberede endnu flere nemme og smagfulde retter uden kød. Nadia Mathiasens budskab er stadig klart og enkelt: En kødfri dag om ugen gavner både miljøet og sundheden.

  • af Peter Friehling
    198,95 kr.

    Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.Aftensmad 1: tilberedning på under én timeAftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.Sødt: ingen kogebog uden desserter Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

  • - Nem og lækker hverdagsmad
    af Anne-Kathrine Palm Schelde
    177,95 kr.

    Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde. Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen. Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter. Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet. En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration. Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.

  • af Amanda Hellberg & Eveline Johnsson
    129,95 kr.

    Fantastisk lækker og sund Junk Food – uden kød! Alle mennesker kender trangen til en fedtet burger, en stor portion nachos eller en fed indisk curry. Men bare fordi man har lyst til en omgang Junk Food, behøver det jo ikke være usundt af den grund. Eller indeholde kød for den sags skyld. I bogen Vegetarisk Junk Food kommer de to forfattere Amanda Hellberg og Eveline Johnsson med masser af mundvandsfremkaldende bud på, hvordan man tilfredsstiller trangen til noget rigtig lækker, hurtig mad uden at kuren ryger sig en tur. Med opskrifter på pizza, friske forårsruller, Bahn Mi, Gnocchi, Burger, Mac’n’cheese og meget, meget mere er der noget for enhver lækkersulten hjemmekok, som ikke orker en tur på grillen eller det lokale pizzeria. Maden I Vegetarisk Junk Food er så absolut det modsatte af McDonalds og burger King. Sundt og friskt, lavet fra bunden, altid vegetarisk og ofte vegansk, og så smukt og indbydende, så det kan få selv den mest inkarnerede kødspiser til at smaske. Masser af lækker mad – lige til at gå til!

  • af Jørgen Smidstrup
    273,95 kr.

    Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver bureauet Lower East, har skabt ”Camillos køkken”, som står for pop-up-middage og madworkshops i Danmark og Berlin. Jørgen Smidstrup lægger vægt på, at både dufte, stemning og smag betyder meget for oplevelsen, så derfor er bogen også en nydelse at røre ved og se på: De smukke billeder og opskrifter på retterne er krydret med stemningsfulde sort-hvide fotos og fem korte essays om det gode måltids betydning for fællesskab og socialt samvær. Bogen er fyldt med opskrifter på retter, der får folk til at tale sammen. Retterne er lavet med inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken – med afstikkere til den øvrige store, spændende verden. Man finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter - og drinks dertil.

  • af Søren Ejlersen m.fl.
    220,95 kr.

    Alle Aarstidernes livretter samler for første gang alle opskrifterne fra bestsellerne Aarstidernes livretter, Aarstidernes nye livretter og Aarstidernes kød i én stor kogebog med fokus på let og god hverdagsmad, men også med løsninger til den perfekte gæstemad. Med sine over 900 opskrifter kommer dette store opslagsværk hele vejen rundt. I al sin mangfoldighed byder det på alt fra elskede køkkentravere som frikadeller, paprikagryde og ossobuco til rene grønsagsretter som rustik rodfrugtsfrikassé, asiatiske wokretter med spicy attitude og masser af sunde og velsmagende retter med alle typer fisk. Du kan finde opskrifter til næsten enhver tænkelig grøntsag, og rodfrugter og kål betragtes som Nordens gastronomiske arvesølv. Kødet er en dejlig supporter til måltiderne, og bogen indeholder også opskrifter på kød i alle udskæringer. Endelig får du selvfølgelig lettilgængelige opskrifter på hjemmebagt brød og til din søde tand. Med denne kogebog er du sikker på at finde opskriften til enhver lejlighed – gamle elskede køkkenklassikere og moderne kogekompositioner, der har format til at blive nye favoritter ved middagsbordet.

  • - I klimakøkkenet
    af Ditte Ingemann
    161,95 kr.

    GRØNT I FRONT I klimakøkkenet Kogebogen er til alle, der gerne vil være klimavenlige i køkkenet. Med udgangspunkt i klimamadpyramiden – en opdateret version af den velkendte madpyramide – laver Ditte Ingemann lækker og bæredygtig mad. Bogen er bygget op, så den er nem at overskue. Opskrifterne beskrives simpelt og nemt forståeligt, så alle kan være med. Klimaforkæmper Anders Morgenthaler står bag bogens forord, og så folder Ditte Ingemann bogens dogmer ud helt kort – hvilke principper er opskrifterne lavet ud fra, hvilke varer er de bedste at vælge? Derudover følger ti simple råd til hjemmekøkkenet, der handler om rester, madsspild, indpakning, opbevaring, sæson, dyrkning med mere. De 60 lækre opskrifter er inddelt efter årstid, og hver opskrift er udstyret med en beregning af rettens CO2-belastning. Udgivet af Samvirke.

  • - Den ultimative grundbog til det grønne køkken
    af Tom Victor Gausdal & Stian Floer
    235,95 kr.

    Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på. Bogen kan hjælpe dig til at lære, hvilke metoder der egner sig bedst i grøntsagskøkkenet, og hvordan du komponerer de bedste grøntsagsretter til frokost eller aftensmad. Hvad enten du leder efter nye favoritretter eller sundt og spændende tilbehør til hverdagsmaden, er bogen for dig. Kokkene bag Grøntsagskogebogen er Tom Victor Gausdal og Stian Floer. De er blandt Norges førende kokke, og har sammen solgt over 300.000 kogebøger. I Grøntsagskogebogen får du deres bedste opskrifter og råd om grøntsagerne.

  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    116,95 - 155,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

  • - Til dig, som ønsker mere grønt i hverdagen
    af Camille Maja
    277,95 kr.

    I Grøn hverdag udfolder Camille Maja sin madfilosofi til fulde: Det skal være nemt at spise flere grøntsager. Glæd dig til en bog spækket med smagfulde og enkle opskrifter med det grønne i fokus. I bogen finder du alt fra nem hverdagsmad til grønt tilbehør, gryderetter og de mere snaskede retter. Der skal nemlig være plads til det hele. Her er ingen løftet pegefinger i nogen af de 70 dejlige opskrifter, men derimod en stor håndsrækning til dig, som synes, at det grønne kan være lidt svært. I Grøn hverdag bliver du blandt andet vejledt i, hvordan du kan smage maden til med andet end salt og peber. Grøntsagerne kan så meget, og du kan få rigtig meget smag med få råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får også en oversigt, hvor alle retterne er inddelt efter, hvor lang tid de tager. Så her er alt fra ca. ti minutter til en time i køkkenet.

  • - Din personlige kogebog
    af Peter Hørning
    205,95 kr.

    Kogebogen Kokken & Kærligheden er meget mere end en kogebog med 42 vidunderlige, personlige retter med tilhørende forslag til skønne vine i flere prisklasser – alt sammen valgt, skabt og tryllet frem i køkkenet af den livskloge, livsglade, nysgerrige og passionerede kok og sommelier Peter Hørning. ​Det er også en portrætbog, som gennem fortællingerne, ordene og de mange smukke fotos former sig som en hed og intens kærlighedserklæring til nuet, dagen, hustruen Annette, parrets seks børn og familiens smukke hvide hus på Amager, hvor der ud over kogekunst af høj karat og vinklub også er plads til både en af hovedstadens ældste danseskoler, private selskaber og spirituelle arrangementer med hyppige besøg fra åndeverdenen. ​Peter Hørning deler med rund hånd og med humor og indsigt mellem de skønne retter ud af hele sit liv – om de mange år som SAS-steward og rejserne til hele verden, hvor han kunne dyrke sin passion for mad og vin og surfing, tiden som ishockeyspiller, opvæksten med dans, mødet med sit livs Annette og tabet af sin lille søn.Men han fortæller også om maden, vinen, kærligheden, livet, døden, sin spirituelle overbevisning – og om en helt anderledes intens og autentisk kernefamilie helt ud over det sædvanlige, hvor den enkle hemmelighed er, at alle følger deres mavefornemmelser og lever deres drømme. ​Kokken & Kærligheden er et fascinerende, gribende og nyskabende værk til emotionelt orienterede mennesker, der kan dufte en blomst, frydes over en stjerne – og som elsker dejlig mad og ikke mindst vin! En bog som denne er ikke set tidligere.http://www.horninghuset.dk/mad-vin/bogen-kokken-kaerligheden.aspx

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.