Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kogebøger: hovedretter

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: hovedretter. Nedenfor er et flot udvalg af over 45 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Friehling
  220,95 kr.

  Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke. Nu har en dansk opfinder og ph.d. i kemi brugt sin faglighed til at bringe det mere avancerede køkken ned på et brugbart hverdagsplan. I disse år finder sous vide en plads i mange danske køkkener. Sidste år solgte sousvide. dk alene mere end 2000 vandbade til private, og store butikskæder som Coop og Imerco har længe solgt udstyr til sous vide. Det er ganske forståeligt at sous vide nu går sin sejrsgang. Med sous vide får du mad i topklasse og mørt kød, hver gang. Sous vide er fransk for ”under vakuum”. Rent praktisk er metoden at du vakuumpakker dine råvarer med krydderurter eller anden ønsket smag i en pose og lægger posen i vandbad. Vandbadet holder en stabil temperatur under hele tilberedningen. Vakuumpakningen sikrer at smagen bliver i maden, og sammen med den kontrollerede temperatur, får du et væld af nye muligheder i madlavningen. En stensikker genvej til et topresultat. Sous vide giver optimalt udbytte af råvarerne, og du kan bruge billigere og mere smagfulde udskæringer, der nu med garanti bliver saftige og møre. Du behøver aldrig mere at være nervøs for fødevaresikkerheden når du spiser grillkyllingog hverdagsmadlavningen bliver lettere, med lækre, frysevenlige retter. Med sous vide i huset og denne bog i hånden, får du kontrol med kvaliteten og kan imponere familie og venner med en perfekt tilberedt T-bone steak.

 • af Kirsten Skaarup
  220,95 kr.

  Ny bog om et skønt, grønt køkken bugnende af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Kirsten Skaarup har skabt delikate plantebaserede alternativer, der desuden kommer både kroppen og jordens klima til gode.Bogen er fuld af praktiske anvisninger og rummer alt om, hvordan man håndterer de enkelte fødevarer, om deres næringsindhold, om æggeerstatninger osv. Der er over 40 opskrifter på delle- og bøfretter og på traditionelle retter som forloren hare og boller i karry og over 25 opskrifter på postejer og pateer, på pålæg, sovse og salater.Opskrifterne kan naturligvis også bruges til den plantefars, som fås i supermarkedernes kølediske.

 • af Peter Friehling
  199,95 kr.

  Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. Bogens kapitler:Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.Aftensmad 1: tilberedning på under én timeAftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.Sødt: ingen kogebog uden desserterAf forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.

 • af Nadia Mathiasen
  199,95 kr.

  100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er tilpasset årstiderne og tager udgangspunkt i sæsonens grøntsager. Alle opskrifter har masser af smag, da Nadia bruger mange krydderier og umami-rige ingredienser. Og det er lige præcis det, der gør, at selv inkarnerede kødspisere er vilde med Nadias opskrifter. Du får også gode råd til, hvordan du erstatter kødet med friske grøntsager.Nadia Mathiasen står bag den populære madblog Foodfanatic. Hun har jævnligt undervist i madlavning og optrådt på landsdækkende TV. Herudover leverer hun opskrifter til magasiner, aviser og virksomheder.‘100 Kødfrie Dage’ er en samlet genudgivelse af bestsellerne ‘Kødfri Mandag’ og ‘Flere Kødfrie Dage’.

 • af Stéphane Reynaud
  309,95 kr.

 • - Nem og lækker hverdagsmad
  af Anne-Kathrine Palm Schelde
  180,95 kr.

  Madenimitliv.dk er en hverdagsblog med hverdagsmad til helt almindelige mennesker. Sådan betegner bloggeren Anne-Kathrine Schelde selv den mad- og livsstilsblog, hun startede i 2010, og som i dag hører til blandt landets største madblogs med 800.000 sidevisninger om måneden. Bloggen er fyldt med lækre opskrifter til hverdag og fest, men der fokuseres især på let og lækker hverdagsmad, hvor alle – også de knap så erfarne – kan være med. Her er ingen løftede pegefingre, og der skal være plads til det hele, for i Anne-Kathrines køkken er der ikke noget, der er forbudt. Og så gør det i øvrigt ikke noget, hvis resultatet ”ligner en million” med et minimum af arbejde. Det er da også med udgangspunkt i de populære hverdagsretter, at Anne-Kathrine nu udgiver sin første kogebog, som indeholder 55 skønne opskrifter, der aldrig tidligere har været publiceret på bloggen. Bogen indeholder masser af inspiration til aftensmaden, bl.a. opskrifter på snacks, salater og lette retter samt klassiske aftenmåltider, mormormad på den nemme måde, bagværk og desserter. Præcis som på bloggen er ”det gode måltid” og hverdagshyggen i højsædet. Der er desuden inspiration til madpakkehit, ugentlige madplaner og 3-retters hverdagsmiddage lavet ud fra bogens opskrifter. Der er tale om relativt simple hverdagsopskrifter lavet af gode og lettilgængelige råvarer, som kan købes i langt de fleste supermarkeder. Helt enkelt er der tale om helt almindelig mad til helt almindelige mennesker, som ikke nødvendigvis har en ”maskinpark” til rådighed i køkkenet. En bog, som henvender sig til alle os, som skal have mad på bordet hver dag, og uanset økonomi, tid og evner i køkkenet er der noget at komme efter. Det gælder fx både for den unge studerende, som måske lige er flyttet hjemmefra mors kødgryder, børne- familierne, der skal tilberede aftensmad i ulvetimen, og det ældre ægtepar, som har masser af erfaring i køkkenet, men måske trænger til nye ideer og inspiration. Om forfatteren Anne-Kathrine Schelde er uddannet professions- bachelor i Ernæring og Sundhed og er derudover en passioneret madelsker, som holder til i Vejle. Hun oprettede i 2010 mad- og livsstilsbloggen Madenimit- liv.dk og har siden 2016 arbejdet som fuldtidsblogger. Madenimitliv.dk har i dag +280.000 unikke læsere om måneden, ligesom flere end 46.000 følger Anne- Kathrine og hendes madunivers via de sociale medier. Anne-Kathrine holder til i Vejle.

 • af Jørgen Smidstrup
  272,95 kr.

  Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver bureauet Lower East, har skabt ”Camillos køkken”, som står for pop-up-middage og madworkshops i Danmark og Berlin. Jørgen Smidstrup lægger vægt på, at både dufte, stemning og smag betyder meget for oplevelsen, så derfor er bogen også en nydelse at røre ved og se på: De smukke billeder og opskrifter på retterne er krydret med stemningsfulde sort-hvide fotos og fem korte essays om det gode måltids betydning for fællesskab og socialt samvær. Bogen er fyldt med opskrifter på retter, der får folk til at tale sammen. Retterne er lavet med inspiration fra det italienske, det franske og det danske køkken – med afstikkere til den øvrige store, spændende verden. Man finder appetizers, salater, forretter, supper, pasta, pizza, risotto, hovedretter, brød, desserter - og drinks dertil.

 • - Nemme retter som gør dig vild med bønner, linser og kikærter
  af Mia Sommer
  216,95 kr.

  Fantastiske bælgfrugter er til dig, der gerne vil spise sundere og grønnere, uden at det skal tage alverdens tid i køkkenet. Bogen er fyldt med lækre retter til alle dagens måltider samt den søde tand. Retterne henvender sig både til børn og voksne og bruger bønner, linser og kikærter på en kreativ og velsmagende måde. Bogen indeholder nemme opskrifter på alt lige fra fyldige gryderetter, lasagne og salater til romkugler, kage og smoothies. Få desuden masser af tips og gode råd til madlavningen i den travle hverdag.Der er talrige gode grunde til at spise flere af de sunde bælgfrugter: De er mættende, billige, bæredygtige, børnevenlige og lækre. Med andre ord super food, og denne boglærer dig at bruge dem.Mia Sommer er forfatter til kogebøgerne Vegansk velvære, Veganske fristelser, Vegansk madglæde og har bidraget med opskrifter til bogen Grønne spirer - alt om vegansk ernæring til børn. Mia er mor til tre børn, der vokser op med plantebaseret mad.

 • - Den ultimative grundbog til det grønne køkken
  af Tom Victor Gausdal & Stian Floer
  235,95 kr.

  Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og inspirerende værk, som garanteret vil forandre måden, du laver mad på. Bogen kan hjælpe dig til at lære, hvilke metoder der egner sig bedst i grøntsagskøkkenet, og hvordan du komponerer de bedste grøntsagsretter til frokost eller aftensmad. Hvad enten du leder efter nye favoritretter eller sundt og spændende tilbehør til hverdagsmaden, er bogen for dig. Kokkene bag Grøntsagskogebogen er Tom Victor Gausdal og Stian Floer. De er blandt Norges førende kokke, og har sammen solgt over 300.000 kogebøger. I Grøntsagskogebogen får du deres bedste opskrifter og råd om grøntsagerne.

 • - Helt uden mælk og gluten
  af Karina Villumsen
  81,95 - 160,95 kr.

  Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

 • - Til dig, som ønsker mere grønt i hverdagen
  af Camille Maja
  276,95 kr.

  I Grøn hverdag udfolder Camille Maja sin madfilosofi til fulde: Det skal være nemt at spise flere grøntsager. Glæd dig til en bog spækket med smagfulde og enkle opskrifter med det grønne i fokus. I bogen finder du alt fra nem hverdagsmad til grønt tilbehør, gryderetter og de mere snaskede retter. Der skal nemlig være plads til det hele. Her er ingen løftet pegefinger i nogen af de 70 dejlige opskrifter, men derimod en stor håndsrækning til dig, som synes, at det grønne kan være lidt svært. I Grøn hverdag bliver du blandt andet vejledt i, hvordan du kan smage maden til med andet end salt og peber. Grøntsagerne kan så meget, og du kan få rigtig meget smag med få råvarer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du får også en oversigt, hvor alle retterne er inddelt efter, hvor lang tid de tager. Så her er alt fra ca. ti minutter til en time i køkkenet.

 • af Amy Lanza
  197,95 kr.

  Nourishment meets flavor in this collection of vibrant and delicious vegan recipes.Nourishing Vegan Every Day embraces the flow of everyday life by providing recipes that range from nutritious to decadent, recognizing the importantbalance between time and taste buds. Whether you're in need of a quick and energizing breakfast or a show-stopping meal to impress your guests, this book will provide inspiration for delectable plant-based meals. With gorgeous photography for every recipe and helpful kitchen tips, discover family favorites like Cheesy Pesto Tomato Swirl Buns; weeknight meals like Cashew Cauliflower and Spinach Dahl; and delightful vegan desserts like Strawberries andCream Cheesecake. Beyond bringing flavorful meals to the kitchen table, this book creates a basis for nourishment and satisfaction, giving you the tools to build your own plant-based pantry. From kitchen staples to easy vegan swaps, learn more about low-waste meal preparation and methods to enhance your cooking experience as you craft delicious meals, snacks, and desserts.Breakfast: Nourish on the go with quick morning recipes such as Nourish Me Smoothies or Overnight Oats! The choice is yours. Brunch: Lazy weekends and beautiful brunches are the perfect time to serve up towering plates of delicious Chocolate Chip Raspberry Waffles orVegan Eggs Benedict. Lunches, Salads, and Light Meals: Liven up your lunch break with easy-to-prep recipes like Herby Chickpea Tabouleh Salad andMoroccan Style Quinoa Salad. Dinner: Vegan dinner has never been more versatile! Chock full of vegetables and nourishment, recipes like Sweet Potato Gnocchi and Sesame Chili and Garlic Tofu Noodles will be a hit at the dinner table. Snacks: Easy recipes such as No-Bake Chocolate-Covered Muesli Bars and 2-Ingredient Flatbreads will have youreaching for homemade plant-based snacks, whether you're craving something salty or sweet. Desserts: Enjoy a variety of vegan treats sure to satisfy any sweet tooth, such as No-Churn Salted Caramel Cookie Dough Ice Cream orApple and Blackberry Crumble Pie. Celebration and Gathering Dishes: These sweet and savory recipes will prove to be crowd-pleasers at your next gathering. Impress your family and friends with aVegan Celebrations Snack Board or Pumpkin Layer Cake.

 • af Lavonne Fulton
  262,95 - 357,95 kr.

 • af Various
  389,95 kr.

  Soup lovers rejoice! This vintage book contains a fantastic selection of old-time recipes for creating interesting and delicious soups, as well as chapters on making stocks. All the recipes are for meatless dishes, making this volume ideal for modern vegetarians looking for some variety. Contents include: ¿Soup-making Hints¿, ¿Stock for Meatless Soups¿, ¿Flour-Thickened Soups¿, ¿Minestrone¿, ¿Soup Garnishes, Etc¿, ¿Hints on Pastry Making¿, ¿Vegetable Stock¿, ¿Clear Soup¿, ¿Artichoke Soup¿, ¿Beetroot Soup¿, ¿Cabbage Soup¿, ¿Cauliflower Soup¿, ¿Celery Soup¿, ¿Green Pea Soup¿, etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on vegetarianism.

 • af Becky Foulk
  575,95 kr.

 • af Stephen Porter
  239,95 - 262,95 kr.

 • - Årets gang i kokkens køkken
  af Anders Harbo & Poul Alexandersen
  49,95 - 106,95 kr.

  "Årets gang i kokkens køkken" er nummer to kogebog i serien "Kogebog for voksne". 24 opskrifter med inspiration fra både det danske køkken og forskellige mere eksotiske.

 • af Sophia Hobbs
  133,94 kr.

 • af &1086, &1072, &1085, mfl.
  538,95 kr.

 • af &945, 925, &964, mfl.
  538,95 kr.

 • af Mitch Lane
  161,95 kr.

  Feed a family of 4 for under GBP5 in this essential new cookbook - no fancy equipment, skills or ingredients required! Feed Your Family for Under a Fiver is the debut cookbook from TikTok sensation Mitch Lane, saving your family's mealtimes, and your budget!

 • af Susanna Unsworth
  147,95 kr.

 • af Stephanie Ashcraft & Janet Eyring
  107,95 kr.

 • af Sarah Woods
  296,95 kr.

  Join Sarah Woods on a mouth-watering celebration of British and South Asian fusion recipes, featuring the Desi communities who created them'Fascinating exploration and celebration of the food that migrants from the Indian sub-continent have brought to the UK. Each chapter shines a spotlight on a region and gives voice to first-, second- and third-generation diaspora. There are dozens of wonderful recipes, each with its own story of origin and adaptation' BBC GOOD FOOD'These recipes are guaranteed to satisfy your tastebuds' STYLIST'I've longed for a book like this. A fascinating read with glorious recipes' DIANA HENRY'What a book' NIHAL ARTHANAYAKE, BBC Radio 5 Live'An evocative visual feast that speaks to your very heart. The mouth-watering recipes leap off the page and I am left wanting to bookmark nearly every dish' LARA LEE, author of Coconut and Sambal'Beautiful book, great recipes, really well written and original' PRUE LEITH____________Sarah Woods has spent her whole life surrounded by a fusion of South Asian and British cooking. Now, she speaks to the many desi communities across the UK to provide a unique culinary roadmap to the diaspora of the Indian subcontinent in Britain today.Travelling from the Pakistani community of Glasgow to the Nepalese community of Kent and everywhere in between, the book explores how groups from different regions have blended their food and culture to create a cuisine that is distinct, special and diverse.With Sarah's expert guidance, you will . . .- Cook Gujarati Hasselback Potato Shaak for an alternative take on a side dish- Make a Ugandan Chapatti Rolex for a great way to use leftover curry- Sticky and Spicy Mango Chicken Wings are quick and easy to make and finger licking good- Try Welsh Chilli Rarebit with curry oil and crispy shallots- Dive into Peshawari Bread and Butter Pudding with honeyed figsPacked with recipes, stories and authentic voices from each of the communities covered, Sarah Woods, finalist of BBC One's Britain's Best Home Cook and herself a second-generation Punjabi, has brought together this collection of mouth-watering dishes and provided a rare and privileged glimpse into desi kitchens from all over modern Britain.____________'A mesmerising cookbook filled with gorgeous recipes from Desi kitchens all over modern Britain' ATUL KOCHHAR

 • af Clare Andrews
  197,95 kr.

  Discover easy, delicious and energy-saving recipes with The Ultimate Air-Fryer Cookbook - the MUST-HAVE kitchen companion to save you time and moneyTHE SUNDAY TIMES NO. 2 BESTSELLER'From simple midweek meals to whole joints of meat and even desserts, you'll discover how to bring the magic of air-frying to every culinary occasion' SUNDAY EXPRESS'The air fryer guru . . . Packed with tasty and accessible recipes and invaluable advice' OK! MAGAZINE'A real must-have for the kitchen. Delicious recipes' CHAT SPECIAL'Speedy, healthy family meals that are bang on budget and delicious to boot' HELLO!__________The last thing anyone needs right now is to worry about the cost of cooking their dinner. And with air fryers proven to be quicker, healthier and up to 80% cheaper than a traditional oven, we don't need to . . .This is the ultimate guide to cooking easy and delicious meals using the most valuable kitchen item. From simple midweek meals to whole joints of meat, hearty breakfasts to desserts and cakes, The Ultimate Air-Fryer Cookbook will teach you how to bring the magic of air-frying into every meal.Featuring over 80 delicious recipes that will show you that the air fryer is for so much more than chips, including:· Celeriac Rösti served with the perfect air-fried poached egg· Turkey Meatballs with Air-Fried Tomato Sauce to· Butternut Squash Sliders and· Choc Chip Cookies. . . there really is no end to what you can make with you air fryer!As well as these mouth-watering recipes, you will also find expert guidance on making the most of your air fryer, metric measurements for UK kitchens, and practical advice on cleaning and maintenance, making this the must-have air fryer cookbook.__________Why use an air fryer? . . .· They use 80% less energy and cooking meals up to twice as fast, air fryers offer the perfect low-energy alternative to traditional ovens.· Crisp and delicious food that is low in fat. Air fryers use substantially less fat than other methods of frying.· Not just for chips! Includes over 80 recipes covering everything from meat and vegetables to desserts and cakes· Invaluable advice talks you through the different types of air fryer, as well as how to use and maintain them.

 • af &1051, &1040, &10, mfl.
  569,95 kr.

 • af Julián Borrero
  538,95 kr.

  Una olla a presión es una olla herméticamente sellada que produce calor de vapor para cocinar alimentos rápidamente. La olla a presión apareció por primera vez en 1679 como Papin's Digester, llamada así por su inventor, el físico francés Denis Papin. La olla calienta el agua para producir vapor muy caliente que fuerza la temperatura dentro de la olla hasta 266 °F (130 °C), significativamente más alta que el calor máximo posible en una cacerola ordinaria. La temperatura más alta de una olla a presión penetra rápidamente en los alimentos, reduciendo el tiempo de cocción sin disminuir el contenido de vitaminas y minerales. Las ollas a presión son especialmente útiles en altitudes elevadas, donde alivian el problema de la ebullición a baja temperatura causado por la presión atmosférica reducida.

 • af Adam Walton & Brett Walton
  167,95 kr.

  Adam Walton: Orlando, Florida Brett Walton: Gainesville, Florida

 • af Sarah Rossi
  197,95 kr.

  The first book in the new Fuss-Free Family Foods series, from mum of two and much-loved social media star, Sarah Barnes

 • af Cathy McGough
  177,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.