Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Dyk ned i den søde verden med 'Valdemarsro kager og desserter', en nydelig bog skrevet af den talentfulde forfatter Ann-Christine Hellerup Brandt. Denne bog, udgivet af Politikens Forlag den 22. september 2022, er en sand skat for enhver, der elsker at lave kager og desserter. Med sin unikke blanding af traditionelle og innovative opskrifter, er denne bog en uundværlig ressource for både nye og erfarne bagere. Ann-Christine Hellerup Brandt deler sin lidenskab for bagning gennem inspirerende opskrifter og smukke billeder, der vil få dine tænder til at løbe i vand. Uanset om du er på udkig efter en klassisk kage til eftermiddagste, eller en udsøgt dessert til en særlig lejlighed, vil du finde det i 'Valdemarsro kager og desserter'. Takket være Politikens Forlag, kan vi alle nyde denne vidunderlige bog. God fornøjelse!
De fleste af os er ellevilde med slik og søde sager. Slik findes i tusindvis af variationer – de syrlige, de knasende, de bløde, de sjove, de hårde, de salte ... Slik kan i den grad samle os og er en fast ingrediens i opskriften på danskernes elskede hygge. Vi er faktisk så vilde med slik i Danmark, at vi spiser 6,6 kilo slik i gennemsnit om året pr person.Vi kender alle den sædvanlige skål med slik, der rammer bordet hver fredag, og hvorfor ikke lave det selv? Med denne bog i hånden kan du lave de bedste varianter hjemme i eget køkken. Du får både opskrifter til det slik, vi kender, børnenes favoritter, den særlige slik, vi spiser til jul og opskrifter på romantisk slik, på lidt sundere slik, som vi med god samvittighed må spise om mandagen – og meget mere.Bogens opskrifter er inddelt efter sværhedsgrad med 1-3 karameller, og der er symboler ved de mange af bogens opskrifter, der gør det muligt at servere vegansk slik.
Maja Vase udforsker den magiske macaron i en juvel-butik af en bog spækket med smukke, farverige og sirligekagekunstværker. Den lille, sammenlagte macaron fortolkes og forfines i et utal af kreative varianter med vilde og velkendte smags-kombinationer. Hver eneste macaron i bogen præsenteres både alene i sin smukke enkelhed og i følgeskab af en kunstnerisk kage i samme smagsunivers.I bogen deler Maja alle sine bedste tips til macarons, så du også kan lykkes med de små magiske mundfulde i dit eget køkken.
Alle er vilde med kage, og man går aldrig galt i byen med at bage en helt almindelig god, fugtig skærekage. Bare forventningens glæde, duften, smagen, hyggen – ja det hele. Og så er skærekager lette at bage. Kagebogen sikrer duften af hjemmebag i køkkenet med nemme og hurtige opskrifter og et godt resultat – hver gang. Skærekagerne er simpelthen tilbage på banen. De helt store armbevægelser og svære teknikker har længe fyldt i kageverdenen, men ikke alle er vilde med at bruge lang tid på at bage kage, når trangen melder sig, eller der skal bages en bradepandekage til børnehaven. Kagebogen gør det let at gøre det lækkert. Alle opskrifter er suppleret af de smukkeste billeder, så man inspireres til at gå i køkkenet, og man med ganske lidt køkkenudstyr og simple teknikker lykkes med at bage, uanset hvilken kage man vælger. Her får man alle klassikerne og lidt til – samlet i én bog, så man ikke behøver at gå på nettet og bruge en vilkårlig opskrift. Alle opskrifterne er bullet proof. De fungerer bare – hver gang. Der er alt fra de mest traditionelle klassikere som marmorkage, banankage, klassens time-kage og gulerodskage til mere nytænkte, men dog simple kager som fx pistaciekage. Derudover indeholder bogen et helt afsnit med gode frostings, cremer og andet lækkert tilbehør, der gør sig godt på og i de friskbagte kager. Man behøver ikke tænke så længe, når man står med Kagebogen i hånden, for der er virkelig ikke langt fra tanke til handling. Sværhedsgraden er i bund, der er lagt an til hygge, og den dejlige duft af hjemmebag er snart i hus.
Med sin bogserie MAJAS CHOKOLADE erklærer Maja Vase sin kæmpestore kærlighed til chokolade. I anden bog byder hun på et væld af delikate tærter med nøje udvalgte smage, ekstrafine detaljer og konsistenser, der sidder lige i øjet. Små chokoladekunstværker, du overraskende nemt kan genskabe - og hjertens gerne må dele! #majaschokoladeMAJA VASE er inkarneret chokoladenørd, detaljeskarp kagekunstner, forfatter til fem kogebøger og kvinden bag den meget populære Instagramprofil @majachocolat med over 330.000 følgere.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.