Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant

Her finder du spændende bøger om Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant. Nedenfor er et flot udvalg af over 23 bøger om emnet.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (23)
  • (9)
Format
  • (18)
  • (8)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (23)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Serie
  • (1)
  • (1)
Tag
  • (7)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
  • - Saras ynglingsopskrifter
    af Sara & Mia Franck Nersting
    149,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Dannmarks yngste iværksætter, som startede sin første virksomhed som 8-årig og sikrede sig over 500.000 kr. i finansiering fra Løvens hule til sit onlinekageunivers kforkage.dk, der sælger alt man kunne ønske sig til sit kagekøkken. Nu er hun klar med en kogebog. 13-årige Sara Nersting er en imponerende entreprenant pige, og med K FOR KAGE deler hun ud af sine egne yndlingsopskrifter på kager som napoleonshatte, hindbærsnitter, pandekagekager, macarons, chokolademuffins og mange, mange flere lækre kager, som alle kan bage. Saras opskrifter gør det muligt for små som store at være med i køkkenet, og hvis man har mod på en mere avanceret udgave af kagen, giver Sara tips og tricks til pynt som smukke marengstoppe, moussebomber eller flødebolletopping på din chokolademuffin. Der er noget for enhver smag og ambitionsniveau i K FOR KAGE.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Frederikke Wærens
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram!En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker chokoladepavlova eller hvad med en svampet flødebollekage? I BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine bedste opskrifter på skønne og velsmagende kager, der oser af hjemmebag og hygge. Præcis som du kender dem fra Frederikkes populære Instagramprofil @frederikkewaerens, er det overdådige kager, der er nemme at gå til og lavet af gode råvarer. For bagning handler ikke om præcision og svære teknikker, men om at skabe de skønneste kager, der gør alle livets særlige øjeblikke endnu mere specielle. Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark – dette er hendes første bog. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Alle årstidens favoritter
    af Ditte Julie Jensen
    73,95 - 195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    For første gang deler den populære Bagedyst-deltager Ditte Julie Jensen ud af sit hjerteblod og udgiver en selvstændig kogebog med sine yndlingsopskrifter. I denne bog – som i Dittes liv generelt – er det årstiderne, der er den helt store inspirationskilde. Hver en lille tur ud i haven eller naturen kan inspirere Ditte til at bage. De friske ingredienser, de liflige dufte og de spiselige blomster titter frem overalt og nærmest tigger om at blive brugt. Og i koldere årstider eller perioder med mindre tid til selv at plukke og dyrke kan selv en tur i supermarkedet virke inspirerende. For også her er der masser af variation i udbuddet af råvarer, der er i sæson og ekstra gode netop nu – og dermed masser af grunde til at gå i køkkenet! For Ditte er det at bage blevet en slags ventil for kreative impulser og fantasifulde indfald, og hun ønsker at smitte sin læser med lysten til at udtrykke sig gennem det perfekte lærred, en kage udgør. I hendes verden er det altid tid til kage – og så er det op til humøret og anledningen, om man har lyst til at skrue op for ambitionerne og teknikkerne, eller man bare vil fokusere på den gode smag og det gode bagværk. Der skal være plads til det hele – året rundt.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss & Ditte Julie Jensen
    138,95 - 184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    De smukkeste, mest imponerende kager – der kan glæde og begejstre alle de heldige, der får dem at se og smage. I bogen er der opskrifter på 40 kager, der alle er inddelt efter emnerne: chokolade, eksotisk, bær, citrus, lakrids, blomst eller frugt. Og pynten på kagen er mindst lige så vigtig, om det så er guld, glimmer, blomster eller andre lækkerier. Kagerne er nemme at lave selv, når blot man har sørget for at have opskrift, ingredienser og udstyr klar – og en god portion bagelyst. I KAGEMAGI er der nemme trin for trin-anvisninger og detaljeret vejledning, der sikrer, at resultaterne bliver til små og store helt fantastiske kage-kunstværker.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    161,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Alle spiser lagkage indimellem. Og alle bør selv lære at bage og lave lagkage. Bare lige til den ene særlige anledning om året – mindst! Det er magisk at se en lagkage pryde et kagebord, som kronen på værket. Og intet er bedre, end når man selv har haft en finger med i spillet i skabelsen af dette lille prydstykke på bordet. Lagkage handler først og fremmest om vidunderlig smag. Men derudover er der i bogen lagt særlig vægt på kreativitet og kunstnerisk udfoldelse. Simpelthen for at gøre det sjovt for dig, når du slår dig løs i dit eget køkken. Der er step by step-fotos og enkle forklaringer, der gør det muligt for selv den mest uerfarne køkkenaspirant at lave klassiske og enkle lagkager, såvel som mesterlige lagkager, der tager folk med storm. Bogen er inspireret af dansk, klassisk bagekunst og holder traditionelle dyder i hævd, samtidig med at bogen søger inspiration på moderne medier og pepper de traditionelle udtryk og smagsnoter op med vor tids nyklassiskere. Bogen er illustreret med smukke fotos taget af Maja Vase.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - 70 lækre opskrifter fra det salte og søde køkken
    af Mette Blomsterberg
    253,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Mette Blomsterberg har en forkærlighed for god mad. Ikke bare fra det søde, men også det salte køkken. At den superpopulære konditor og tv-vært mestrer begge dele, viser hun i sin nye bog med lækker fingermad, der har et utal af anvendelsesmuligheder. Baggrunden for bogen er, at Mette selv elsker at blive forkælet med små, sirlige og appetitlige hapsere, der både pirrer ganen og er smukke for øjet. Når hun er på restaurant, vælger hun derfor tit to-tre forretter i stedet for én hovedret for at smage så meget som muligt. Opskrifterne i denne bog er som skabt til forkælelse, når man skal have gæster. De i alt 80 forslag til snacks og hapsere er lavet efter devisen ”småt, men godt”, og Mette kalder selv resultatet ”smukt, smagfuldt, sanseligt og selskabeligt”, for det er mad, der både ser superlækkert ud og indbyder til samvær. Fra den ene del af bogen kan de salte opskrifter fx bruges ved en fødselsdags-velkomstdrink på terrassen eller på den lille buffet ved en sammenkomst i haven om sommeren. Eller man kan anvende dem til den store fest på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvor man ikke bare laver flere forskellige slags hapsere, men måske også en større portion af hver. Det er selvfølgeligt muligt at justere op eller ned på mængderne, præcis som det passer én. Dette gælder også opskrifterne i bogens anden del på et væld af små, søde kager og desserter, der udgør den perfekte lille mundfuld. De søde ting kan serveres hver for sig, mens et tip til en virkelig luksus er at kombinere flere kager og sætte dem sammen på en desserttallerken, hvor de forskellige elementer tilsammen danner en helhed. Også for Mette selv er der ikke noget bedre end at smage lidt af hvert af flere kager. Alt i alt en bog med ren forkælelse, hvor som altid, når det gælder Blomsterberg, de bedste råvarer, den gode smag og den visuelle oplevelse er i centrum. Lav fx • Smørstegte rugbrødscroutoner med parma og agurk • Caprese-snack • Brownie med saltkaramel og ribs • Mini-citrontærter • Jordbær i hvid chokolade med hakket pistacie og kakaonibs

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss Fridthjof
    96,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Konfekt er små syndige mundfulde og indbegrebet af hygge. I mange familier er det næsten lige så meget traditionen omkring at lave konfekt sammen som selve det at spise de små magiske mundfulde, der er i centrum. Denne nye konfektbog byder på klassisk konfekt som fyldte chokolader med saltkaramel, cognackugler, kransekagekonfekt og blomme i madeira. Et andet kapitel indeholder nytænkt konfekt som solbærtrøffel med hvid chokoladeglase, julefudge med hasselnødder og passionstrøfler. Skal det være lidt sundt, er der lækre alternativer som dadelkugler med sesam, chokoladebrud og knaskonfekt a la riskiks. Endelig er der også tænkt på børnene med konfekt som tivolikugler, snebolde og bountykugler. I alt mere end 40 opskrifter med marcipan, chokolade, nougat, nødder, tørrede frugter, guld og glimmer. I modsætning til klassiske kager bør konfekt aldrig tage lang tid at lave. Derfor kan det meste konfekt i bogen trilles, rulles, blendes, fyldes og dyppes inden for en overskuelig tidsramme. Og naturligvis kan al konfekten tilberedes i fællesskab med dem, man holder af – også børnene.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Yotam Ottolenghi
    185,95 - 253,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Yotam Ottolenghi har kastet sig over det søde køkken i selskab med sin gode veninde Helen Goh. Ottolenghis har hentet inspiration fra en række forskellige kulinariske traditioner, så her er opskrifter på alt fra cheesecakes, kardemomme pavlova med friske figner til pana cotta og persiske kærllighedskager. Alle bogens opskrifter er lavet med Yotams sædvanlige kærlighed til friske ingredienser, eksotiske krydderier og komplekse smagssammensætninger.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Maja Vase
    124,95 - 212,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Sprøde og fløjlsbløde, salte og syrligsøde, delikate og dejligt inspirerende. 74 kager til dig, der elsker at bage. MAJAS KAGER er nyeste bog fra kageeksperten Maja Vase. Med små tvists og fine detaljer fortolker hun her en lang række klassiske kager og giver dem nyt liv. Nogle vender hun helt på hovedet, andre bliver blot finpudset lidt. Der er opskrifter til dig, der elsker enkle kager med få ingredienser og helt uden dikkedarer. Kager, der er klar på en time og smager drøngodt. Der er også opskrifter til dig, der vil udfordres. Kager, der kræver lidt tålmodighed, men får dine gæster til at måbe. Maja tager dig ved hånden og støtter med mange uddybende tips, så du bliver ført sikkert i mål med den ene delikate kage efter den anden. Samtidig viser hun, hvordan du alene med et par spiselige blomster eller lidt bærstøv kan få en klassisk kage til at ligne en million.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Ditte Julie Jensen
    195,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    KAGEMINDER er Ditte Julies 40 fantastiske fortolkninger af klassiske danske kager, som der knytter sig et minde til. Nogle af minderne er hendes egne, andre kommer fra hendes læsere og så er der de kager, vi alle sammen har et forhold til. Ditte Julie har givet alle kagerne et løft til en ny og mere moderne udgave, så der kan skabes nye minder. Mine kageminder er med mig hver dag, og det er dem, der inspirerer mig til at bage. Når jeg dufter til en ingrediens, smager en kage eller går forbi kagevinduet hos bageren, minder det mig om begivenheder, mennesker og stemninger. De kager, jeg altid fik hos min morfar, de kager, som altid blev serveret til fødselsdagen eller den is, min far og jeg altid købte på vej hjem fra ridning. Det, synes jeg, er det allersmukkeste ved kager – og ved kageminder.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Christel Pixi
    139,95 - 198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    En lille bid af det søde amerikanske køkken. Her er både opskrifter på pandekager, vafler, cookies, tærter, cheesecakes, scones og doughnuts. Det er sødt, snasket og skal smages. Christel Pixi er dessertkok og fast på Go' Morgen Danmark, hvor hun viser, hvordan man bager overdådige kager, ofte med inspiration fra det amerikanske køkken. Alle opskrifter er nemme at gå til og kan sagtens laves af hele familien. Prøv f.eks. de amerikanske pandekager, blåbærmuffins, en helt klassisk New York-cheesecake eller en Pecan Pie. Her er også lækre cookies med kokos og skumfiduser, pandekager med chokolade og karamel, citron- og limetærte og skønne scones til morgenbordet.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Mette Blomsterberg
    160,95 - 185,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Fra maj til september deler naturen gavmildt ud af frugter og bær, som passer perfekt til sommerens bedste desserter og kager. Mette Blomsterberg giver her sin personlige fortolkning af den danske sommer og det søde gulds mange muligheder for at gå i køkkenet og bage. Blomsterbergs sommer beskæftiger sig med alle sæsonens velsmagende frugter, bær og urter: Fra forårets spæde rabarber til de mange skønne bær i de varme måneder – og til sensommerens intense slutspurt med æbler, pærer, brombær og havtorn. Med er selvfølgelig klassikere som jordbær, blomme, hyben og blåbær, men også dem, vi ofte glemmer, som stikkelsbær, solbær og hyldebær. De mere end 80 nye opskrifter på kager og desserter, saft, marmelader og sylt bringer alle havens bær i spil. Intet er glemt, for dybt i hjertet ligger sommeren gemt som en helt særlig sæson, og Mette Blomsterberg mindes og fortæller sin helt egen kage- og dessertfortælling. Bogen indeholder ikke bare opskrifter til den hurtige kage og dessert, men også de fineste små petit four-kreationer, portionsanrettede desserter perfekte til sommerens mange fester, lækre lagkager, moussekager med et flot snit og perfekte cheesecakes. Mette Blomsterberg deler generøst ud af konditorfagets hemmelige tips og tricks, så man kan gribe udfordringer som en farverig glaze og andre krævende, men spændende teknikker og processer. Nogle gange skal bær og frugter bruges friske, andre gange i en mousse eller kompot. Så hyggen ved at høste i rigelige mængder i haven og naturen er selvfølgelig også med. Det samme er gode råd til opbevaring og frys. På den måde kan bogen med fordel bruges hele året og give dejlige sommerminder, når naturens overskud rækker langt ind i de koldere måneder.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Bagværk til højtiden helt uden hvedestivelse
    af Theresa Vangsøe
    168,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Særligt i højtiderne kan det være svært at være den, der ikke kan tåle gluten. Det søde bagværk er en af de største juletraditioner, ikke bare at spise, men også at bage sammen i familien. Nu er der hjælp fra kogebogsforfatter Theresa Vangsøe til dem, der gerne vil både spise og bage med familien, men ikke kan være med på almindelig glutenholdig vis. Glutenfri jul er opskrifter på al det traditionelle bagværk, som kendetegner den søde juletid. Theresa Vangsøe har udviklet glutenfrie versioner af de klassiske opskrifter. Målet har således ikke været nye og eksotiske tilføjelser til julesortimentet – det dur ikke, hvis julegodterne pludselig smager af boghvede eller ris, men de skal smage, som de plejer, og Glutenfri jul er netop klassikere i glutenfri version. Processerne er enkle, og alle ingredienserne er stort set lige så nemme at få fingre i som en almindelig pose hvedemel. Glutenfri jul er Theresa Vangøes anden bagebog, og ligesom i den første, Ægte glutenfrit, er der netop tale om 100 % glutenfri opskrifter. Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri”, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker, er det selvfølgelig bedst at spise ægte glutenfrit – og det er, allergi eller ej, en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ’ægte glutenfri’, samtidig med ’glædelig jul’.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Claus Meyer
    93,95 - 235,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Meyers Kager er den søde søster til bestselleren Meyers Bageri. Bogen er skrevet til dig, der elsker kager og gerne vil videre med din bagning. Som altid når Claus Meyer er på spil, bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide, denne gang om kagebagningens råvarer,redskaber og grundprincipper.Glæd dig til at læse kagernes dragende historie, inden du kaster dig over bogens overvældende opbud af knasende sprøde, lokkende søde, behageligt bløde og ikke mindst fuldfede og smørgode opskrifter fra Meyers eget kageværksted.Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med kagekammeraten og chokoladeelskeren Morten Borup. Mortener til daglig tilknyttet Meyers Madhus som underviser, han er medstifter af Chokoladeselskabet og i det hele taget et ikon inden for kage- og dessertfremstilling.Læs mere om bagekurserne på meyersmadhus.dk."Som det forhåbentlig fremgår af bogens billeder og opskrifter, har vi ikke ønsket at lave en blærebog med snorlige komplicerede udstyrsstykker, men at vise dig de kager, vi selv elsker højest og som vi tror, du har størst glæde af at mestre."Claus Meyer OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Katrine Foged Thomsen
    184,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I KONDITORKAGER, ALLE KAN BAGE præsenterer konditor og dommer fra Den store bagedyst, Katrine Foged Thomsen, de mest populære konditorkager, som ikke er sværere at lave, end at selv de mindste kan være med til at bage, dekorere og nyde dem. Der er kendte og elskede klassikere som Jordbærkager, Tivolikager, Medaljer, Fuglereder og Kransekager. Men der er også moderne klassikere som Kajkager, Træstammer og en overdådig Banoffee pie med kiksebund, bananer og karamelcreme til den store fest. Flere af kagerne præsenteres også med en variant: Eksempelvis får Kajkager selskab af Andreakager, og Træstammer præsenteres også i et stilet stribet pastellook. Bogen indeholder i alt 25 opskrifter, der kan fremtrylles på blot en til to timer i familiens kagekøkken. Pynten er vigtig på en konditorkage og desuden noget af det, børn elsker at være med til. Katrine giver undervejs gode og enkle råd til at pynte med chokolade, marcipanroser, fine farver på overtræk og glasur og festligt og smukt drys.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - sødt og simpelt til hverdag og fest
    af Claus Holm
    108,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Den landskendte tv-kok Claus Holm har i årevis brilleret med opskrifter, tv-optræden og kogebøger med opskrifter fra det salte køkken. Det søde køkken har han langt hen ad vejen holdt sig fra – undtagen i hjemmet i Svendborg, hvor kone og gæster gennem mange år er blevet budt på Claus Holms eksperimenter fra det søde univers. Nu kommer opskrifter frem fra de private gemmer og udgives i bogform i Holms desserter. Som altid med Claus Holm er der noget for alle, uøvet som veltrænet i køkkenet – alle kan være med. Opskrifter er inddelt i "De kolde", "De hotte", "Dem du kan lave dagen før", "De nemme" og "De svære" – med andre ord, der er noget for enhver smag og evne i et køkken.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Emil Obel
    189,00 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Bagedyst-vinderen Emil Obel dækker op til fest og farver med smukke og kreative kager, der alle smager fantastisk, og som alle kan bage.Festlige og fantasifulde kageborde indeholder 40 skønne kager, der er perfekte at nyde i en hyggestund med venner og familie – eller overdådige at servere til den helt store begivenhed. Emil har taget udgangspunkt i otte forskellige festtemaer, hvortil han har skabt otte vilde kageborde med dertilhørende opskrifter. Temaerne spænder fra helt klassiske højtider som jul og påske til mere ekstravante temaer lige fra halloween til ’karneval’ og ’rokoko’. Hvert kapitel indeholder fem forskellige opskrifter på små og store kager – nogle er enkle at lave, andre er lidt mere komplicerede, men alle er skabt med Emils legendariske sans for både smagen og det færdige grafiske resultat. ”Jeg synes, det er sjovt, når kager kan fortælle en historie, og jeg har derfor gjort meget ud af, at både kagernes smag og udseende skal tage dig med ind i kagebordenes universer,” fortæller Emil. For eksempel kan man komme med til teselskab i ’Alice i Eventyrland’, hvor man både bliver budt på enkelt og lækkert hverdagsbagværk i form af klassiske britiske scones og vilde og mere tidskrævende kagekreationer som lagkagen ’Hjerter Dronning’.Nogle af kagerne er nyfortolkede klassikere, mens andre opskrifter er Emils egne opfindelser, som fx en nyudgave af hans mesterværk fra finalen i ’Den store bagedyst’ – en selvlysende og edderkoppebefængt lagkage til Halloween. Opskrifterne i bogen er for alle! Både dem, der elsker at bage, og som måske ønsker lidt udfordringer, og dem, der har brug for en mere enkelt tilgang med supplerende råd i form af tips og tricks til vejledning og teknikker. Selvom alle kagerne selvfølgelig også kan bages og nydes hver for sig, ønsker Emil med bogen at inspireretil at skabe fantastiske kageborde med kager, der er en oplevelse ud over det sædvanlige.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Annemette Voss
    174,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Et væld af skønne ideer til kagepynt fra Annemette Voss, der altid har haft det sirlige håndværk og æstetikken som passion. Blomsterstilke sat ned i små rør, så kagen ligner en hel lille blomstermark, flotte farvede ’koraller’ eller sukkerspiraler i pastelfarver er alle eksempler herpå. Smagen af en kage er naturligvis lige så afgørende som pynten, og derfor er der i bogen også mange opskrifter på forskellige bunde, mousser, cremer, geléer og overtræk; eksempelvis konfektbund med lakrids, passionsfrugtmousse, kokoscreme eller choko-karamelganache. PYNTEBOGEN er en selvstændig opfølger til LAGKAGEBOGEN – alle mål passer sammen i begge bøger. Dermed kan opskrifterne frit kombineres, og der er rig lejlighed til at kreere smukt pyntede lag- og moussekager til særlige fejringer.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Klippe-klistre-idéer, opskrifter og lege til julemåneden
    af Alexander Steffensmeier
    85,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Nyd julen med Lotte. På bondegården elsker de at jule. Men der er sååååååå lang tid til jul ... heldigvis har Lotte og hendes venner mange og sjove idéer, der kan gøre ventetiden lidt kortere. Hver dag i december kan du lave noget spændende sammen med Lotte, hønsene, bondekonen, og alle de andre beboere på bondegården: Du kan fx bage lækre småkager, synge skønne julesange, lave fin julepynt og lære en masse om naturen og forskellige juleskikke.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Abigail Wheatley
    85,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Denne herlige bog er fuld af enkle og lækre kageopskrifter, som alle kan bage. Men du får mere end det. Her er også tips om pyntning, masser af dejlige cremer og glasurer samt idéer til justering af opskrifter til allergikere. Følg bogens enkle trin for trin-instruktioner, så kan du bage cupcakes, brownies, franske makroner, roulader og meget, meget mere ...

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Snurrer, snegle og semlor fra @frederikkewaerens
    af Frederikke Wærens
    198,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Frederikke Wærens er tilbage med en kagebog inspireret af de svenske snurrer, de danske snegle og alt det dejlige, man ellers kan bage med gærdej.Frederikke Wærens har gennem flere år drevet den største kage-Instagram i Danmark og har tidligere udgivet bestselleren Baking Momens. Hun er kendt for sine legesyge og lækre kager, der tiltaler både børn, unge og voksne.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • af Isabella Svensson
    148,95 - 210,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    I min verden er der altid plads til søde sager, og for mig er det søde punktum prikken over i’et. Her får du 40 opskrifter, som er delt op i temaer, så du let kan finde den kage eller dessert, som passer til lige netop din søde tand. Er du mest til det sprøde, det bløde eller det iskolde? Måske er du blot på udkig efter en snack, når den søde sult melder sig? Der bliver leget med smage og konsistenser, og gamle klassikere bliver klædt fint på, så du kan imponere dine venner og bekendte med smukke lækkerier. Fælles for alle herlighederne er, at de smager af mere. Desuden kan du lære, step by step, at tage elegante og indbydende billeder af dine kreationer. Jeg giver dig mine bedste tips til at kreere en smuk fotobaggrund, finde de helt rigtige rekvisitter og skabe liv i dine billeder. Jeg har givet gamle klassikere nyt liv, udtænkt helt nye finurligheder, smeltet en masse chokolade, leget med forskellige former og farver og selvfølgelig drysset det hele med en omgang glimmer. Og hvis du, ligesom jeg, både har gemt en gammel dame og et lille legebarn inden i dig, så vil denne bog, forhåbentlig, kunne inspirere dig til at give dig i kast med en eller flere af disse opskrifter. Du er også velkommen til at bruge delelementer af opskrifterne eller blot kigge billeder. Det er helt op til dig. Jeg vil bare ønske dig god fornøjelse. Om forfatteren Isabella Svensson deltog i 2018 i TV 2 Fris madprogram Sukkerchok, hvor hun med sine 20 år var den yngste deltager. I dag deler hun aktivt smukke billeder af søde sager på sin Instagramprofil, hvor hun er kendt under navnet DanishDelights. Dette er hendes første opskriftsbog med 40 helt uimod­ståelige opskrifter.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
  • - Helt uden mælk og gluten
    af Karina Villumsen
    45,95 - 155,95 kr.
    Fragt 39,95 kr.

    Vafler til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert? Det er lettere, end man kan forestille sig. I dag kan man få vaffelforme til ovnen. Det gør vaffelbagning meget nemmere og med mindre rengøring og ventetid.Alle opskrifterne i denne bog er mælkefri og glutenfri.Gør det let for dig selv, når du er på en glutenfri og mælkefri diæt. Opskrifterne kan også laves uden æg.Velbekomme!Bogen indeholder 32 opskrifter på vafler med flotte farvefotos og nemme løsninger.

    • Fragt
    • 39,95 kr.
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.