Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mad og drikke: spiritus og cocktails

Her finder du spændende bøger om Mad og drikke: spiritus og cocktails. Nedenfor er et flot udvalg af over 124 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Karen Nielsen & Tore Leifer
    185,95 kr.

    VELSMAGENDE COCKTAILS GARNERET MED GODE HISTORIER.En veloplagt og rigt illustreret bog om vidunderlige klassiske cocktails og deres historier. Cocktailhistorie er kulturhistorie og verdenshistorie, og bogen kommer vidt omkring: fra Caribiens sukkerrør og slaveri over Singapores luksushotel Raffles til Frankrig, hvor en gal (eller genial?) læge transplanterede abetestikler til rigmænd med drømme om evigt liv.I 2016 og 2017 præsenterede P1 Eftermiddag Cocktailtimen. De populære cocktailhistorier bliver nu samlet i en skøn bog. 52 cocktails i alt – det er én om ugen i et helt år, hvis man vil prøve dem alle sammen. Grev Negroni, manden bag cocktailen af samme navn, blev advaret mod at drikke flere end 20 om dagen, det samme gør vi.Det er en samling af klassiske cocktails, nogle af dem næsten glemt, men altid med den gode historie om, hvordan den blev til, er blevet berømt eller omfortolket af senere tider. Cocktailopskrifter og -historier er samlet og nedfældet af Radioavisens Karen Nielsen i samarbejde med P1 Eftermiddags Tore Leifer.

  • af Rasmus Brøchner Hansen & Mads Heitmann
    159,95 - 202,95 kr.

    Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.

  • - - de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks
    af Jeppe Nothlev & Nicklas Jørgensen
    144,95 - 202,95 kr.

    En bog til alle, der gerne vil byde gæster velkommen med en velsmagende og veltillavet cocktail.Med Bartenderens cocktails byder de to kyndige bartendere Nicklas Jørgensen og Jeppe Nothlev velkommen inden for i en vidunderlig verden af cocktails, bartending og spiritusnørderi.Her finder man opskrifterne på alle de klassiske cocktails; fra den notoriske Margarita til Old Fashion, Whiskey Sour, Sidecar, Daiquiri og Mojito. Men de to bartendere løfter også sløret for de bedste af deres egne nye cocktails, hvoraf en del har nordisk inspiration, og flere har vundet priser både herhjemme og i udlandet med navne som Summertime Madness, Evergreen Sour og Sweet Effort.Bogen har en udførlig introduktion til bartenderens univers i form af glastyper og det gode, anvendelige udstyr, en gennemgang af forskellige teknikker samt et væld af tips og tricks. De to bartendere øser desuden ud af deres store viden om de forskellige typer spiritus – om oprindelse, klassifikation, smagssammensætning og ikke mindst hvilke cocktails, de forskellige typer kan indgå i.Med denne bog kan man hurtigt få hjemmebaren op at køre og invitere på prisvindende cocktails hjemme i stuerne, så man kan imponere sine gæster med fantastiske cocktails. Sidst men ikke mindst bliver man udstyret med de bedste forudsætninger til at begå sig på enhver cocktailbar ude i byen. Bogen er blevet til i et samarbejde med Cocktail Studio.

  • - Historie - Opskrifter - Ginkartotek
    af Iben Diamant
    235,95 kr.

    Efter succesen med den lille handy Gin, tonic og tilbehør åbner Iben Diamant nu portene til et større, spændende ginunivers, hvor man virkelig får noget at vide om den herlige alkohol.Den begejstrede ginamatør indvier os i sin passion for yndlingsalkoholen og fører os gennem ginnens historie, inviterer os med på destillerier og viser de forskellige måder at fremstille gin på. De faglige termer forklares, så man kan nørde med sin ginviden - fx  'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader deres aroma i den rene alkohol og karakteriserer de forskellige typer gin.I bogens store, omfattende ginkartotek kan man slå op og se, hvad der kendetegner de enkelte ginmærker, så man kan matche dem med en tonic, der understreger egenarten.Gin er den alkohol, der mixes i flest drinks, og Iben byder på spændende G&Ts og klassiske cocktails med gin som hovedaktør. Hun har også inviteret en række bartendere til at mixe deres egen yndlingsgindrink. Bogen sluttes af med nogle mere praktiske sider om tilbehør, glas og gear.

  • - Mere end 650 af de bedste
    af Charles Maclean
    197,95 kr.

    Over 650 detaljerede smagsnoter og afbildninger af de mest spændende maltwhiskyer, blends og grains fra hele verden. Hoveddelen er opdelt i lande. Den beskriver mærkerne i alfabetisk orden hos hovedproducenterne i Skotland, Irland, USA, Canada og Japan efterfulgt af whiskyer fra andre dele af Europa, Sydasien, Australien og Afrika. Ikke alene dækker den produktionen hos både små og store whiskydestillerier, men den omfatter også et bredt udvalg af blendede whiskyer. Ind i mellem oversigterne over verdens whiskyer er der artikler om produktionsprocesser og de forskellige whiskytyper, portrætter af bestemte destillerier og ’guidede ture’, der går gennem whiskyregionerne i Skotland, Irland, USA og Japan. For ingen oplevelse forstærker nydelsen af whisky så meget som et besøg på et destilleri i aktion, hvor man kan nyde duftene, få en fornemmelse af den dygtighed, dedikation og tid, der skal til for at fremstille den udsøgte spiritus, og naturligvis at smage en dram lige ved kilden.

  • af Charles Maclean
    309,95 kr.

    WHISKY MED SJÆL er et storslået portræt af Skotlands destillerier. Tag på en rejse rundt i otte af Skotlands regioner,og oplev landets 50 bedste destillerier. Læs om ingredienser, håndværket og traditionerne bag de magiske gyldne dråber.Bogen indholder 250 fotografier, der gennem skiftende årstider fanger sjælen i de omkringliggende landskaber og lokalsamfund, og bringer os helt tæt på arbejdet inden i destillerierne, hvormed whiskeyen bliver til.Whisky er meget mere end væsken i flasken, det er historie, håndværk, traditioner samlet gennem århundredes erfaring.

  • af Iben Diamant
    60,95 kr.

    Gin er in, så in … og gin er ikke bare gin. Hver enkelt mærke har sit særpræg, der kan understreges med et særligt mix af ingredienser. Iben Diamant er en begejstret ginamatør og fortæller i sin bog om typer, mærker og tilbehør, glas og gear. Her er ginnens historie, introduction til de faglige termer, alt om de forskellige 'botanicals' - de smagsstoffer, der efterlader  deres aroma i den rene alkohol og giver forskellige typer gin deres særpræg. Om destillerierne, og Ikke mindst byder Iben Diamant på en klassiske og nye drinksopskrifter og fortæller, hvordan man finde frem til sin helt egen ginstil. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget. En tonic skal fremhæve og understrege ginnens mange nuancer, så den kompletterer drinken. Dette helt særlige er traditionelt og historisk set en bitterhed fra kinin og citrus, men det kan også være sødme, vand og sidst, men bestemt ikke mindst de skønne bobler. er et helt særligt kapitel for sig, for det er ikke alle. En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, men ikke for meget.

  • - Bryg din egen vin, øl, cider og andre drikke
    af Nick Moyle & Richard Hood
    225,95 kr.

    De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution!Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre alkoholiske drikke overraskende hurtigt, nemt og uden at det koster en formue. Ud fra deres to passioner - alkohol og havedyrkning - vil de to kendte engelske "Tørstige Gartnere" inspirere dig til at forvandle en overskudshøst i din have, et besøg på en frugtplantage eller et besøg i et supermarked til et fantastisk udvalg af drinks.Fra pære- og ingefærcider og vikingeøl til hindbær- og timian-whisky og limoncello, vil de 70 opskrifter i "Bryg det selv" bringe dit hjemmebryg til nye højder.Bogen gennemgår hovedtrækkene i hver drinks fremgangsmåde, afliver myter, hylder eksperimenterer og viser den ufarlige videnskab bag fermentering. Tag med på deres hjemmebrygs-odysse

  • af Per Gregersen
    188,95 kr.

    Historien om dansk whisky handler om stædighed, iderigdom, iværksætteri, tålmodighed, udfordringer, lange arbejdsdage og ikke mindst god smag. Gennem personlige portrætter af whisky-producenterne fortælles en helt ny side af dansk spiritushistorie.DANSK WHISKY er en coffee table-bog i et stort, lækkert og læsevenligt format. Det er en bog for nydere, men også for nørder.DANSK WHISKY udgives som et samarbejde mellem Byens Forlag, Gren & Lund Reklamebureau og pgkommunikation.

  • - Et hav af smag
    af Mads Heitmann
    187,95 - 202,95 kr.

    Caribien er centret for verdens romproduktion, og det er på de caribiske øer, at der laves noget af den bedste rom, der findes. Caribisk rom er derfor også emnet for den til dato mest dybdegående bog om rom skrevet på dansk.Meget er sket, siden bestselleren Rombogen – Opdag de gyldne dråber udkom i 2015. Der er kommet flere danske romnydere til, og dem, der har været med siden begyndelsen, er blevet mere erfarne og ikke mindst mere kritiske. Der er løbende kommet nye, revolutionerende og anderledes romprodukter på markedet, som gradvist er gået i en stadig mere avanceret retning. Disse har fanget nutidens erfarne rominteresserede, som hele tiden søger mere viden om rom.Mads Heitmann, Danmarks mest fremtrædende formidler af rom, beskriver i denne bog for både den nye og erfarne rominteressede romscenen, som den ser ud i dag. Han går i dybden med produktionen af rom og rykker sukkerrøret op ved roden i jagten på forståelsen af alle de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser, som findes i det caribiske romunivers.Som læser kommer man på besøg hos mange forskellige caribiske romdestillerier, lærer om produktionen, og hvad der er unikt fra ø til ø, fra destilleri til destilleri. Den smagsmæssige diversitet, som findes på øerne i det caribiske øhav, illustreres via grundig grafik. Man kan også læse interviews med vigtige personligheder inden for rombranchen. Endelig, men ikke mindst, indeholder bogen inspiration til de næste romindkøb gennem anbefalinger af 20 helt særlige flasker, og man lærer at mixe otte ekstraordinære romcocktails.Caribisk rom – Et hav af smag er en bog om det, der er kendt som noget af verdens bedste spiritus.

  • - Amerikansk Whiskey
    af Henrik Brandt
    218,94 kr.

    Alt hvad du behøver at vide om Bourbon, Rye og de andre amerikanske whiskeytyper.Amerikansk whiskey – og specielt Bourbon – har været inde i en fantastisk udvikling de seneste 5-6 år, og man taler ligefrem om et ”Bourbon boom”. Amerikansk whiskey ikke bare staves anderledes end den skotske fætter (whisky) – det smager også helt anderledes. Blødt, rundt og helt, helt vidunderligt. Stort set det hele produceres i Kentucky og Tennessee. Den mest udbredte type er Bourbon, som udgør 75 % af alt, hvad der drikkes, men der er faktisk intet mindre end 36 officielle amerikanske whiskeytyper, brygget på rug, byg, hvede eller majs eller en blanding af det hele. Det kan drikkes rent, i cocktails, ved bålet, i lænestolen og kan lokke selv de mest bitre modstandere af skotsk whisky i fordærv.Bourbon – Bogen om Amerikansk Whiskey fortæller hele historien og alt det, du behøver at vide om denne skønne drik. Som den legendariske amerikanske tv-vært Johnny Carson har formuleret det: “Happiness is having a rare steak, a bottle of whiskey, and a dog to eat the rare steak.”

  • af Iben Diamant
    67,95 kr.

    Gin er virkelig oppe i tiden, og det ser ikke ud til, at trenden er for nedadgående. Ingen ved mere om den delikate driks potentiale end Iben Diamant fra Whynotgin. Efter succeserne med både Gin, tonic og tilbehør, der har solgt over 25.000 eksemplarer, og ginbiblen GIN, er hun nu klar med endnu en lille bog om den skønne væske. Hun har smagt sig gennem en lang række af de nye ginner, der i øjeblikket  giver de gamle baghjul, og har mixet en kavalkade nye lækre drinks. Også på tonicfronten er der sket en masse, så bogen vil byde på en bred liste af originale Iben Diamant-opskrifter, som nok skal tilfredsstille enhver ginnyder.

  • af Ingvar Ronde
    181,95 kr.

  • af Steven Roennfeldt
    197,95 kr.

  • - Sagen & smagen
    af Bo Nygaard Larsen
    185,95 kr.

    Gin er sagen og smagen. I denne bog kommer Bo Nygaard Larsen med nye vinkler på ginnens, tonicens og cocktailens fantastiske historie, og han hiver fat i både gamle avisnoter og nogle af litteraturens største værker for at fortælle om ginnens store betydning. Bogen indeholder masser af opskrifter, der er lige til at gå til, blive klogere på og imponere sine gæster med. Læs interviews og udtalelser med og fra eksperter, entusiaster og nydere fra den ganske verden, og bliv inspireret af de mange smukke billeder. Bo Nygaard Larsen er uddannet journalist, ginblogger og manden bag @ginsins_com.

  • af Iben Diamant
    67,95 kr.

    Ny skøn bog af gindronnngen Iben DiamantIbens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

  • af Mads Schytte
    180,95 - 219,95 kr.

    Stadig flere går op i whisky og drikker de gyldne dråber. Whiskybølgen vælter i disse år ind over Danmark, hvor den populære spiritus nydes af flere og flere. Alene i Danmark er der de seneste år åbnet flere nye destillerier årligt, og Danmark har i dag mere end 25 aktive whiskydestillerier. Mange nyder en whisky om aftenen efter en travl dag – enten ren eller i en velsmagende cocktail. Og mange vil gerne vide mere om de gyldne dråber.Whiskynørden Mads Schytte arbejder til dagligt med whisky og kender alt til den ædle spiritus. På Instagram skriver han under navnet ”Whiskytossen” om de gode flasker. Nu er han aktuel med denne whiskybog, hvor han deler ud af sin erfaring med og viden om whisky.Bogen beskæftiger sig med alt, hvad der er værd at vide om drikken. Den giver en generel introduktion til whisky – herunder produktionens forskellige faser og stilarter – samt en gennemgang af alle de væsentligste whiskyproducerende lande og whiskyens historie. I bogen fortæller Mads Schytte også om investering i whisky, der gennem de seneste år er blevet mere og mere populært. Endelig indeholder bogen naturligvis også en beskrivelse af intet mindre end 45 udvalgte whiskyer, som alle bør kende og ikke mindst smage.Bogen, der er gennemillustreret, henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til de mere erfarne whiskynydere.

  • af Michelle Brachet
    227,95 kr.

    The World of Cognac is a carefully researched study about the history and culture of Cognac - the most revered spirit in the world. Ranging from historical brandy anecdotes dating back to the 7th century all the way up to our modern-day cocktail culture, this is cognac's story.

  • - Og anden Asiatisk single malt i verdensklasse
    af Daniel Bruce
    157,95 - 192,95 kr.

    I Japansk whisky kommer du med på en rejse til nogle af de mest kendte destillerier i Japan, Indien og Taiwan. Pionererne inden for japansk whisky vidner om en snart 100 år gammel tradition for produktion af maltwhisky. Ud over klassiske destillerier, som Yamazaki og Yoichi, besøges også mindre destillerier, alt fra det nyåbnede Mars Tsunuki til det lille legendariske Chichibu. I bogen beskrives, hvordan single malt produceres, og hvor du kan købe asiatisk whisky. Nogle af forfatterens egne favoritbarer præsenteres med nedslag fra skånske Hven til Phnom Penh. Der indgår desuden opskrifter på asiatiske whiskycocktails, som du kan lave derhjemme. Om forfatteren Daniel Bruce er freelancejournalist og skriver om whisky og vin. Hans artikler kan læses i tidsskrifter som Whisky & Bourbon, svenske Livets Goda og danske Whisky & Rom. Han har desuden skrevet for Whisky Advocate og Art of Eating.

  • - cocktails med lidt eller helt uden alkohol
    af Jesper Schmidt
    173,95 - 199,95 kr.

    Lækre drinks uden eller med meget lidt alkohol. En cocktail uden alkohol kan være lige så perfekt som en god G&T, og en Negroni kan sagtens laves, så man kan nyde den, uden de høje alkoholprocenter. I denne bog får du masser af forslag og inspiration til, hvordan du kan nyde alkoholfri drinks eller servere cocktails for dine gæster, der ikke drikker alkohol, og som kan være et skønt alternativ til sodavand og juicedrinks.

  • - Et brusende univers
    af Thomas Cilius Hansen
    67,95 kr.

    Thomas Cilius mener, at der vil altid være en passende lejlighed til at lade korkproppen springe – det være sig som en drink i haven en almindelig hverdag eller til en fest, hvor flaskehalsen måske ovenikøbet kappes af med et sværd.De boblende vine produceres over hele verden og findes i et væld af varianter – champagne, cremant, cava, prosecco, sekt, sparkling wine osv. Hvert land har sine regioner og vinlove, der dikterer rammerne for produktionen. Og for forbrugeren er rammerne vide og byder på et sortiment, der spænder fra de mere ydmyge typer til topsofistikerede champagner. Bogen serverer den nødvendige viden om de delikate dråber: historien, fremstillingen og de mange typer af mousserende vin, og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Den fortæller om druer, produktionsmetoder, regioner - og om hvordan man yder boblerne den største respekt, når det gælder glas, udstyr, servering og mad. Hvad går til hvad – og hvorfor? Desuden er der forslag til delikate champagnecocktail.

  • af Steen Lykke Laursen
    67,95 kr.

    Tag med Steen Laursen på en spændende tur til Skotland og oplev alt det single malt- whiskyen byder på. Hans bog er en lettilgængelig guide til whiskynybegýnderen.Steen Laursen er en rigtig whiskynørd og øser gerne af sin store viden om single malt scotch whisky, som er hans helt store passion. Han fortæller, hvad en single malt scotch whisky er, om forkortelser, man skal kende for at kunne manøvrere, om næsen som et vigtigt redskab, om typer, årgange, køb, servering og meget andet. Et vist mål af baggrundsinfo vil garanteret gøre nydelsen af de gyldne dråber større for de fleste.Pressen skriver:»Lettilgængelig guide til whisky-nybegynderen skrevet af en entusiast.«– Mad og Bolig

  • - Tipsy tricks og herlige historier
    af Bo Nygaard Larsen
    228,95 - 260,95 kr.

    COCKTAILEN ER TILBAGE. DET ER IGEN BLEVET IN AT MIXE, RØRE OG SHAKE – BÅDE PÅ BARERNE OG I HJEMMENE.Cocktail-specialisten Bo Nygaard Larsen præsenterer 60 klassiske og moderne cocktails med opskrifter, der er til at forstå og lette at følge – og alligevel til at imponere gæsterne med.Cool Cocktails er en brugsbog, der guider læseren til at optimere sin hjemmebar med spiritusser fra den ganske verden. Og i tilgift er der tips og tricks til udstyret, garnishen, glassene, krydderurterne og isen.Forfatteren bruger sin journalistiske og historiske viden og erfaring og graver dybt ned i cocktailens historie og formidler fortællinger, der enten har været glemte eller ufortalte. Det hele er suppleret med henvisninger til og citater fra nogle af cocktailverdenens største navne. Således er bogen også en kulturrejse ind i et fag, der på alle måde er berusende.Om forfatterBo Nygaard Larsen er journalist og forfatter og har de seneste år beskæftiget sig med spiritusser og cocktails. I denne bog deler han med glæde ud af sin viden og erfaring og går bag om kendte og ukendte cocktails.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Christopher Stage Rasmussen, Stephanie Straube Alemanno & Njord
    410,95 kr.

    Denne bog indeholder originale gincocktail- og madopskrifter, der matcher hinanden. Hver opskrift tager udgangspunkt i en urt, et bær eller en blomst fra den vilde danske natur. Naturen er indsamlet af forfatterne løbende igennem hver af årets 12 måneder, og hver plante spiller en nøglerolle i både cocktail- og madopskrifterne, som er tilpasset hinanden. Disse benspænd i udviklingen af opskrifterne bidrager til et univers af nye og fascinerende smagsoplevelser, hvor du som læser kan opdage det samme stykke af naturen smage forskelligt i cocktailen sammenlignet med maden - men stadig med et overraskende sublimt match. I alt indeholder bogen 16 naturbeskrivelser, 16 madopskrifter og 16 cocktailopskrifter samt grundopskrifter til cocktailfremstillingen. Bogen er skrevet af chefmixolog Christopher Stage Rasmussen, madskribent & naturformidler Stephanie Straube Alemanno i samarbejde med det danske destilleri Njord. Bogen er skrevet på dansk.Hardback med kapitælbånd og bogmærke i stof.Trykt i Danmark på svanemærket papir. Indbundet i Danmark. Forlag: LowDown Publishing.

  • - A Gazetteer of Scotch Whisky
    af Charles Maclean
    157,95 kr.

    New edition of the essential handbook for all whisky lovers

  • af Christian Wendelboe
    290,95 kr.

    Dansk gin gør både gin og Danmark større og kendt – ude i verden. Flere danske gin har vundet internationale medaljer og det skyldes ikke smagen af gran med en snert af terpentin, men fordi mange danske ginmagere har knækket koden til, hvordan en gin smager meget bedre end du vidste den kunne smage. I denne bog afslører jeg nogle af hemmelighederne. Fortæller om passionen. Løfter en flig af ginnens historie. Krydrer tilværelsen med nye, spændende cocktails. Er du nysgerrig, videbegærlig og tørstig efter mere viden om de 33 udvalgte danske gin brands? Så læs den her bog.

  • - More Than 30 Pink-Hued Cocktails
    af Small & Ryland Peters
    89,95 kr.

    Pink gin has never been more popular so why not shake up your own rosy-hued cocktails at home with more than 25 perfectly-pink recipes.

  • af Tristan Stephenson
    197,95 kr.

    Discover why rum is becoming the hottest spirit in the world right now with the latest and greatest offering from bestselling author and master mixologist Tristan Stephenson.

  • - En presset historie om citronen
    af Gyldendal
    72,95 - 144,95 kr.

    Citronen er én af vores mest elskede frugter. Den er uundværlig på en fiskefilet, sætte prikken over i’et i en cocktail, gør kyllingen og laksen mør, og så kan de ansatte i politiet efter sigende ikke klare sig uden citronmånen. Men hvad er citroner for en størrelse, hvor kommer de fra, og hvorfor er vi så vilde med dem?Den lille sure tager et saftigt dyk ind i citronens gule verden. Fra Middelhavsområdet, hvor citrontræerne vokser, til dyrkning i orangeri og på friland, over frugtens lange historie og op til nutidens besættelse af citroner.Og selvfølgelig ingen bog om citroner uden opskrifter. Fra klassisk lemonade, gin og tonic og limoncello til  citronkylling og pasta al limone. Glem heller ikke de  søde sager: tærte, småkager og marmelade.Vi lever i en sur verden, elsk det!

  • af Small & Ryland Peters
    158,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.