Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Antikviteter og samleobjekter: guld, sølv og andre metaller (andet end smykker)

Her finder du spændende bøger om Antikviteter og samleobjekter: guld, sølv og andre metaller (andet end smykker). Nedenfor er et flot udvalg af over 5 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Fra gamle gravskatte til vikingerov, sørøversølv og forsvundet naziguld
  af Klaus Aarsleff
  74,95 - 236,95 kr.

  Guldet venter! I grotter og i huler i Andesbjergene ligger der måske skjult offerguld og tempelsølv fra det gamle inkafolk for milliarder af kr. På bunden af Det Caribiske Hav og på strandene i Caribien ligger der spanske skatte for utallige millioner. I USA har en rigmand begravet en skat til 12 millioner og han har udfordret alle med skattejagt i blodet til at finde den. Og i Europa leder man stadig efter guld og kunstskatte, som forsvandt under 2. Verdenskrig. På Egeøen ved Canadas Atlanterhavskyst og på Seychellerne i Det Indiske Ocean har eventyrere ledt efter store piratskatte i generationer. Nær Cape Cod ved Boston er en skattejæger i disse år ved at hæve en sørøverskat, der er mellem en og to milliarder kr. værd. Og i en saltmine i Tyskland fandt amerikanske soldater i 1945 guldbarrer og guldmønter for 85 milliarder kr. I denne bog fortæller Klaus Aarsleff om skattelegender, om skatte der ikke er fundet endnu, om store skatte som er fundet og om, hvordan moderne teknologi i dag har gjort det meget lettere at være skattejæger.

 • af Anthony Blake Rathborne
  166,95 - 355,95 kr.

 • af Doris Behrens-Abouseif
  347,95 - 496,95 kr.

 • - hvilke historier gemmer det på?
  af Elsemarie Døssing
  223,95 kr.

  Bestik fortæller historier – særligt socialhistorie. Holder du af kulturarv, historiefortælling og hverdagslivet flettes det i denne bog sammen med forfatterens bestiksamlinger. Historierne fortælles igennem 4 generationer, startende mednutidens teenagers syn på bestik, og slutter af med hvad der gemte sig i skufferne hos oldemor.Bogen er rigt illustreret med de beskrevne bestik, og indeholder bestikkataloget fra den tidligere sølvvarefabrik Horsens Sølv. Du finder tips og tricks til at holde sølv, pletsølv og rustfrit stål pænt de næste 100 år. Bogen dækker perioden fra da bestik bliver allemandseje for 100 år siden, til sølv bliver håbløst umoderne og frem til nutidens nostalgiske og bæredygtige tanker

 • - The hunt for the divine and eternal beauty
  af Henrik Bo Andersen
  1.917,95 kr.

  Inspired by the fresh perspective of a collector and an adventurer, westep into a rare universe of Ancient Miniature Art humbly illuminatingcritical historical principles we have forgotten.A crisp presentation of more than three hundred photographs withdescriptions tiptoes us back to the beginning of Western culture. Wediscover hidden art and artists who were silent visionaries interpretingmessages in astrology, politics, medicine, science, love and emotions.Apollo to Apollo is our ‘wake-up call’ to explore, not just the stars in ourskies, but much closer; the intuitive world of Ancient Miniature Art thatwe, today, can still hold in our hands.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.