Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Maling og kunsthåndbøger

Her finder du spændende bøger om Maling og kunsthåndbøger. Nedenfor er et flot udvalg af over 152 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Rigetta Klint
  190,95 - 274,95 kr.

  I Danmark har vi en lang tradition for design og håndværk. En tradition, hvor kompetente håndværkere, enten selv eller i et samarbejde med designere og arkitekter, har udviklet og produceret. Møbelbranchen er et godt eksempel. Den har taget udgangspunkt i lige dele håndværksmæssig kunnen og lige dele formsans. Et lykkeligt og respektfuldt parløb om at skabe det perfekte. En tradition, som de fleste forbinder med dansk møbelkunsts storhedstid og med de ikoniske og eftertragtede møbler fra 50’erne og 60’erne. Siden 1960’erne har der været mere fokus på formgivning end på håndværk, og det har i en lang periode været mere prestigefuldt at være designer end at være snedker. For en periode blev håndværksfagene fravalgt af de kreative og visionære, men sådan er det ikke længere. Håndværk er en hyldest til den udvikling. Bogen portrætterer 15 unge og deres virksomheder. Rigetta Klint har over en længere periode fulgt håndværkerne og deres familier. Hun har besøgt deres hjem og deres arbejdsplads. Håndværk handler om faglig stolthed. Bogen fokuserer ikke kun på slutprodukterne, men lige så meget på proces, materialer, værktøj og på de mennesker, som står bag, og de livsstilsvalg, de har truffet. I få, men velvalgte, ord og i mange mange billeder beskriver hun deres passion, deres produkt og deres tanker om livet. Derudover taler hun med håndværkerne om, hvad de tænker om fremtiden for deres egen virksomhed og for deres fag. Mange af de portrætterede håndværkere håndterer hele deres produktion selv, andre bruger deres håndværk til at kunne lave prototyper, som siden hen produceres hel- eller halvindustrielt. Fælles for dem er passionen. Selv om mange af dem arbejder langt mere end 40 timer om ugen, oplever de stor frihed, og de oplever at have et sammenhængende liv. Om forfatteren Rigetta Klint har i mere end 30 år arbejdet med kunsthåndværk og design som sit udgangspunkt. Tidligere som designer og nu, de seneste 10 år, som stylist, fotograf, skribent og branding--ekspert. Rigetta er en passioneret historiefortæller, og hendes stil er ”ro for øjet”, hvad enten hun formidler mennesker, mad, mode eller interiør.

 • af Chris Riddell
  124,95 kr.

  En slags malebog til børn og barnlige sjæle, hvor det ikke nødvendigvis gælder om at male inden for stregerne!Chris Riddells kreative tegnekalender udfordrer fantasien hos både børn og voksne - mal, tegn og skriv sammen med en af verdens allerbedste illustratorer, og få din helt personlige kalender som resultat. Du skal fx tegne din yndlingskage, skrive et postkort i vrede versaler eller tegne et familiemedlem blive angrebet af et husholdningsprodukt! Eller du skal farvelægge nogle af Riddells fantastiske illustrationer, hjælpe ham med at tegne dem færdig - eller skrive starten på en historie, som en af hans tegninger lægger op til. 365 muligheder for at udfolde din kreativitet!Tegn, mal eller skriv: Der er en kreativ opgave til hver dato i året. Hvilket år, du bruger kalenderen, er ligegyldigt, for datoerne har ikke ugedage. Pressen skriver:»Nogle gange er der ting, som sker for os, som gør det svært at komme igennem dagene. Andre dage flyver afsted, fordi vi ikke kan stoppe med at smile, takket være dem vi er sammen med […] Chris Riddell har med En krusedulle om dagen skabt en lidt sjovere hverdag for os. Rent faktisk gør han hele vores år sjovere, da det kreative krusedulle-eventyr starter 1. januar og slutter 31. december […] Man føler sig nysgerrig og eventyrlysten, når man griber tuschen og kaster sig over Chris Riddells bog.«– Eva, Bookeater »Chris Riddell er sådan en virkelig dygtig illustrator. Jeg elsker hans stil, der både er sjov, skør, finurlig, eventyrlig og forunderlig på en og samme tid […] MEN jeg kan ikke tegne. Altså virkelig ikke tegne. Men jeg kan da lave kruseduller. Og mine kruseduller vil komme i et virkelig godt selskab i den her bog […] For hold da op sikke de illustrationer dog kan sætte fantasien i gang. Det er jo lige til at blive inspireret af.« – Karin Hald, Skrivepulten

 • af Frau Annika
  147,95 kr.

  Hand Lettering 1.000 dekorative idéer er for alle - fra nybegyndere til øvede. Bogen er fuld af overskuelige vejledninger, så man nemt lærer de grundlæggende teknikker. Du får masser DIY's, øvelser og tips, så du selv som nybegynder kan være med. Bogen indeholder masser af inspirerende eksempler, som bl.a. kan bruges i bullet journals. Denne bog er både et opslagsværk, en inspirationskilde med masser af idéer og en guldgrube af dekorative elementer. Hand Lettering er håndtegnede og smukt dekorerede ord og statements. Skab selv unikke og personlige fødselsdagskort og indbydelser, lav fine mærkater og skilte eller sæt dit eget præg på alt fra t-shirts, tasker, porcelæn og glas til billeder og tavler.Bogen er trykt i Danmark på papir fra bæredygtigt skovbrug.

 • af Keri Smith
  109,95 kr.

  Ny bog af forfatteren bag fænomenet Wreck This Journal. Endnu et oplagt hit til alle dem, der elsker det kreative univers.Dette er ikke en bog, men hvad er det så? I hvert fald en form for publikation, der helt igennem er skør og appellerende og i den grad sætter spørgsmålstegn ved, hvad en bog er og ikke er.Tegn, skriv, riv, hop, fold, farv, klip, lim - gør hvad som helst. Det er dig, der bestemmer, hvordan indholdet skal være. Ingen vil nogen sinde lave noget magen til. Fantasien skal på turbotur, alle tøjler kan slippes - i jagten på at give den indestængte kreative kraft frit spil.

 • af HuskMitNavn
  253,95 kr.

  HuskMitNavn har skabt den perfekte gave til hele familien. En æske med 40 sjove og finurlige motiver, der skal tegnes færdige og farvelægges. Grib farveladen og lad børn og voksne samle sig ved bordet og tegne videre på alt fra spåkoner til rummænd og tatovører med HuskMitNavns nye tegnesæt ”Out of the box drawings”. Ud over at tegningerne, som titlen antyder, kommer i en boks, sætter de skæve og humoristiske motiver fantasien i gang hos store og små. Og det er netop, hvad vi har brug for i en tid, hvor Corona sætter en kæp i hjulet på mange af de aktiviteter, vi plejer at lave sammen, mener kunstneren, HuskMitNavn.”Jeg begyndte projektet i foråret under lock down, hvor alle sad derhjemme. Nogle gange er det jo svært at finde på, hvad man skal give sig til sammen med ungerne. At tegne er fedt for både voksne og børn,” siger han og påpeger, at motiverne også godt må have lidt kant.”Det gør jo ikke noget, at onklerne og tanterne eller far og mor også synes, det er sjovt at tegne med, og hvis de så samtidig bliver glade for de motiver, de får af ungerne, når de er færdige, så er det jo helt perfekt,” siger han. Motiverne er trykt på lækkert, tykt papir, så de kan sættes i rammer, når de er færdigtegnede.

 • - 60 mal-efter-tal geometriske tegninger
  af Cetin Can Karaduman
  137,95 kr.

  Du får mulighed for at farvelægge 60 forskellige katteracer, alle nummereret med tal i felter. Du kan vælge at farvelægge kattene i deres naturlige farver eller vælge et mere levende, livligt og frisk udtryk ved at male efter den valgfri farvepalette. Endelig kan du helt vælge at eksperimentere med dine egne farvepaletter. Bagerst i bogen finder du desuden otte perforerede sider med katteansigter, som du efter farvelægning kan lave til masker. Systemet med trekanter i serien Trianimal er unikt. Alle kan få et flot resultat. Man kan benytte de foreslåede originale farver eller man kan selv vælge andre farver, når man farvelægger de små trekanter. De sidste 6 sider er desuden perforeret til udtagning, hvis man ønsker af bruge dyrehovedtegningerne som maske. På bagsiden er klippestreger.

 • - postkort-malebog
  af Kathrine Svejstrup & Amalie Skriver
  131,95 kr.

  Smukke postkort, dekoreret med velkendte motiver fra Århus by! Tag din ven i hånden og udforsk kortet over Århus og find vej til Århusianernes yndlingssteder og -stræder. En kombination af postkort med håndtegnede motiver og en turistguide til dig, som ønsker at sende en personlig hilsen eller at få en anderledes souvenir med hjem. Motiverne er velegnede til både til børn og voksne, da sværhedsgraden varierer mellem de mange sjove motiver. Her støder du på alt fra anerkendt arkitektur til godsbanens pulserende liv. På bagsiden af de store postkort, finder du et sort-hvid fotografi fra stedet, som vil give dig lyst til at besøge det eller gemme det, som nu er et kært minde. Derudover kan du læse lidt om lokationen, som selvfølgelig både er på dansk og engelsk. Nu mangler illustrationerne blot at blive farvelagt, så vi kan få lidt mindful hygge – så farv løs!

 • - Lær at lave smukke og livagtige blomster af crepepapir
  af Sophie Longhurst
  200,95 kr.

  Den udsøgte kunst at lave papirblomster har eksisteret i århundreder og har sin oprindelse i Kina længe år før vores tidsregning. Denne smukke, fotoillustrerede bog indeholder tyve projekter i forskellige sværhedsgrader. Trin for trin-vejledninger og inspirerende billeder guider dig gennem processen fra start til slut. Du bliver opmærksom på naturens farver, strukturer og detaljerigdom, mens du lærer at skabe dine egne livagtige blomsterdekorationer.Sophie Longhurst driver den bæredygtige blomsterhandel Ginger & Flynn i North Yorkshire i England med fokus på økologisk dyrkede blomster fra England uden brug af plastic – og så skaber hun de smukkeste papirblomster.

 • af Karen Borch
  253,95 kr.

  Teknikker, inspiration og redskaber til at arbejde kreativt med akvarel»AKVAREL« er ikke til at komme uden om, hvis du vil i gang med at male akvarel. Bogen forklarer alt, hvad du har brug for at vide, om redskaber, farver, papir og pensler. Med trin for trin-tegninger og enkle øvelser bliver du introduceret til akvarelmaleriets forskellige teknikker, processer og virkemidler. Bogen gennemgår begreber som kontrast, komposition, perspektiv, transparens, proportioner og meget mere. Der er mange tilgange til at male akvarel, fra det forfinede og sarte til det ekspressive med masser af kolorit, og fra det konkrete til det fabulerende. Karen Borch mestrer dem alle, og i bogen viser hun eksempler på forskellige malemåder, du kan have glæde af at udforske, og som kan bringe dig på sporet af dit eget personlige udtryk. Karen Borch er uddannet fra Danmarks Designskole og arbejder som illustrator, udstiller og underviser i akvarel.

 • - 60 mal-efter-tal geometriske tegninger
  af Cetin Can Karaduman
  137,95 kr.

  Udforsk den geometriske hundeverden med én farve af gangen!Er du på udkig efter en ny og unik farveoplevelse? I denne sjove bog får du mulighed for at farvelægge 60 forskellige hunderacer, alle nummereret med tal i felter. Du kan vælge at farvelægge hundene i deres naturlige farver eller vælge et mere levende, livligt og frisk udtryk ved at male efter den valgfri farvepalette. Endelig kan du helt vælge at eksperimentere med dine egne farvepaletter. Bagerst i bogen finder du desuden otte perforerede sider med hundeansigter, som du efter farvelægning kan lave til masker.Systemet med trekanter i serien Trianimal er unikt. Alle kan få et flot resultat. Man kan benytte de foreslåede originale farver eller man kan selv vælge andre farver, når man farvelægger de små trekanter.De sidste 6 sider er desuden perforeret til udtagning, hvis man ønsker af bruge dyrehovedtegningerne som maske. På bagsiden er klippestreger.

 • - Rollingernes univers
  af Hannah Tørnstrøm Jørgensen
  76,95 kr.

  Hannah T. Malerier kendetegnes ved de farvestrålende baggrunde, og de glade rollinger. Her kan du blive din egen farvemester.

 • af Stephan Koja & Saskia Wetzig
  188,95 kr.

 • af Amie Howard
  152,95 kr.

 • af Kerby Rosanes
  106,95 kr.

 • af Johanna Basford
  106,95 kr.

 • af Sarah Richter
  222,95 kr.

 • af Joshua Kirby
  222,95 kr.

  Rock painting for beginners explains how simple it is to create colorfully painted rocks. In this book, i will provide you with historical information regarding the beginnings of rock painting, as well as a variety of do-it-yourself rock painting projects.This is the ideal book for you if you've ever considered dabbling in rock painting. Using step-by-step art projects, this manual for novices will educate you to feel comfortable with a paintbrush. Learn how to add beauty to your life using a simple craft.Here's a preview of what this book contains...An introduction to rock paintingThe facinating history of rock paintingThe best places to get rocks for freePreparing your stonesTools, equipment, and suppliesEverything you need to know about paint brushesPainting on rocks is relaxing while being the perfect stress release. Studies show that working with your hands on creative projects improves mental and emotional capabilities. We can clearly see added improvement in observing details, finer motor skills, and better concentration abilities. Painting brings out hidden emotions while encouraging optimism in making you feel better in general. Painting is also an excellent tool for helping to heal traumatic and minor brain injuries.

 • af Eeli Aalto
  164,95 kr.

  The book "Behind his Pictures" describes vividly, along with many pictures, what all the 85-year-old visual artist has done. He has done everything in the field of visual art; first he studied, then he taught, wrote, painted, sculpted, made TV films, books, founded a Nordic cultural magazine, wrote in a newspaper, and blogged in the web. Rich and high-quality artwork makes the book easy to read. It includes the growth of a Vyborish boy with his pictures from a 3-year-old child to a 85-year-old, vibrant old man. Aalto has touched and influenced an astonishing number of lives, and he has accomplished much. He is a true Renaissance man.

 • af Frechverlag
  121,95 kr.

 • af Ilka Wonschik
  228,95 kr.

  Erinnerungen sind ein unausweichlicher Bestandteil der Beziehung zwischen Israel und Deutschland. Wie setzen sich Künstler*innen dieser Länder mit diesem Thema auseinander? Ist es ihnen möglich, trotz der zum Teil traumatischen Vergangenheit ein gemeinsames Erinnern zu entwickeln?Vorgestellt werden 14 jüdische, deutsche und palästinensische Künstler*innen, die sich mittels Kinetik, Malerei, Performance, Installation, Skulptur oder Videokunst mit dem komplexen Thema Kunst und Erinnerung auseinandersetzen. Sie gehen dabei unkonventionelle Wege und schicken uns auf eine spannende Reise durch den kulturell kontroversen Erinnerungsdschungel, auf der unsere Wahrnehmungen auf rationale, aber auch sinnliche Weise sensibilisiert werden für einen immerwährenden Perspektivwechsel in unseren allzu stereotypen Denkmustern. Künstler*innen: Annegret Soltau, Joscha Steffens, Hanna Hennenkemper, Willi Reiche, Cornelia Renz, Raafat Hattab, Anisa Ashkar, Raida Adon, Fatma Shanan, Belle Shafir, Zvi Tolkovsky, Merav Kamel, Halil Balabin, Adva Drori

 • af Sarah Nisbett
  171,95 kr.

  Entdecken Sie Ihre Welt mit dem Stift Der gelungene Einstieg in das Zeichnen kleiner lockerer Skizzen unterwegs Das Außergewöhnliche im Alltäglichen finden und zeichnen Unplugged: Realität und Stift statt Smartphone Mit Anleitungen, Übungen, Tipps und jeder Menge Inspiration Vielleicht haben auch Sie schon den einen oder die andere mit dem Skizzenbuch bewundert und sich gewünscht, Leerlaufzeiten auf der Fahrt in Zug oder Bahn, im Café oder im Wartezimmer ebenfalls so kreativ füllen zu können. Lassen Sie sich von Sarah Nisbett dazu ermutigen, die ihre langjährige Erfahrung mit dem Zeichen on the go mit Ihnen teilt. Einstiegsübungen helfen Ihnen, die Angst vor dem weißen Blatt zu überwinden und den inneren Kritiker zum Schweigen zu bringen. Die Autorin führt Sie an einzelne Objekte und Szenen heran. Sie zeigt, wie Sie Motive erfassen und ihre Komplexität zeichnerisch reduzieren. So werden Sie einen immer besseren Blick bekommen für die kleinen Geschichten um Sie herum: den Gentleman mit Filzhut in zerknittertem Dreiteiler, der verspielte kleine Hund, die schüchtern einwärts gedrehten Füße. Durch die Zeichentechniken, Hinweise und Übungen werden Sie bald in der Lage sein, die kleinen Schätze des Lebens in lebendige Zeichnungen zu übersetzen und Ihr Skizzenbuch mit leichter Hand und raschen Strichen zu füllen. Entdecken Sie: Wie Sie lockere Linien zeichnen, Umrisse skizzieren, mit Schraffuren und Texturen für räumliche Tiefe sorgen, mit Farbe einen Fokus setzen Herangehensweisen zum Zeichnen von Bewegung, Körpersprache und lebendigen Gesichtern Wie Sie durch Kompositionsprinzipien auch mit komplexen Szenen fertig werden Wie Sie Fehler in gelungene Bildelemente verwandeln Wie Sie visuell Geschichten erzählen Bereichern Sie mit den festgehaltenen alltäglichen Momenten Ihr Skizzenbuch und Ihr Leben!

 • af Tugce Audoire
  175,95 kr.

 • af Ana Jarén
  118,95 kr.

  Dieses Malbuch wird jeden Astrologie-Fan in den Bann ziehen. Mit kraftvollen und wunderschönen Illustrationen der Künstlerin Ana Jarén begleitet es auf der Reise durch die faszinierende Welt der Tierkreise. Ergänzt durch wertvolle Informationen kann man die bekannten Tierkreiszeichen durch das Ausmalen wunderschöner Bilder tiefergehend kennenlernen und die eigenen Gedanken durch das meditative Malen abschalten.

 • af Frechverlag
  108,95 kr.

  Der praktische Quick-Start-Block Perspektive aus der Reihe "Die Kunst des Zeichnens" lädt zum Sofort-Loszeichnen ein. Durch praktische Zeichenübungen direkt im Block ist es die perfekte Starthilfe für Zeichenneulinge und Zeicheninteressierte. Anschauliche Grundlagen kombiniert mit vielfältigen Übungen ermöglichen den erfolgreichen Start ins räumliche Zeichnen. Besonderes Augenmerk gilt der Ein- und Zweipunktperspektive beim räumlichen Zeichnen von Häusern, Landschaften, aber auch bei Tieren- und Menschendarstellungen. Dieser Block zeigt anschaulich, wie es geht. So baut sich Learning by doing das Wissen um die Perspektive fast wie von selbst auf. Durch die Klebebindung lassen sich die Seiten leicht heraustrennen und weiterverarbeiten: als Postkarte, Lesezeichen, Motivsucher u.v.m.

 • af Christopher Hart
  134,95 kr.

  Nichts lieben Anime-Künstler*innen mehr, als originelle Charaktere zu erschaffen, die in einem Comic oder Graphic Novel verwendet werden können. Der Bestseller-Autor von How-to-Draw, Christopher Hart, hilft dabei, dieses Ziel zu erreichen, indem er Einblicke in die sechs beliebtesten Anime-Typen gibt: Schulmädchen, Schuljungen, Kinder bzw. Jugendliche, rachsüchtige "Bösewichte", karikaturartig  gestaltete Persönlichkeiten und Fantasy-Figuren. Er liefert eine umfangreiche Auswahl an "Menüs" mit Kopf- und Körpertypen, Outfits und Accessoires - sowie detaillierte, leicht zugängliche Schritt-für-Schritt-Demonstrationen und Zeichenübungen. Es ist der Leitfaden, nach dem jeder angehende Anime-Künstler gesucht hat! Das neue Standardwerk für jeden Animezeichner - mit zahlreichen unverzichtbaren Profi-Tipps des Bestsellerautors Christopher Hart Vom klassischen Schulmädchen bis hin zum rachsüchtigen "Bösewicht": Step by Step können individuelle Charaktere im Animestyle entworfen werden Alle Grundlagen easy Schritt für Schritt: detaillierte Demonstrationen und Zeichenbungen zu Kopf- und Körpertypen, Outfits und Accessoires

 • af Harriet de Winton
  127,95 kr.

  Ganz einfach wunderschöne Motive zaubern mit Watercolor Ein imposanter Hirsch, ein zarter Kolibri oder eine filigrane Schmetterlingsorchidee. Anhand von 30 Schritt-für-Schritt-Projekten entstehen wunderschöne Aquarelle. Kreieren Sie einzigartige Bilder, Karten oder auch Einladungen im topaktuellen Watercolor-Stil mit diesem perfekten Arbeitsbuch für Anfänger*innen und Fortgeschrittene. Zarte Töne und zauberhafte Motive aus Flora und Fauna In leicht verständlichen Schritten erlernen Sie die Grundlagen der Anatomie von Tieren und den Aufbau von Pflanzen, alles über wichtige Materialien und wie Sie die richtigen Pinselstriche setzen. Im Anschluss geht es direkt los mit den ersten Projekten. Durch einfache und anschauliche Erklärungen werden so aus einfachen Strichen und Tupfen wunderschöne Tiere oder Pflanzen.Tiere und Pflanzen malen mit Watercolor . Über 30 Schritt-für-Schritt-Anleitungen zeigen, wie einfach sich Olivenzweige, Käfer, Hirsch und Hummel gestalten lassen. Alles wird anschaulich erklärt und lässt sich im Handumdrehen nachmachen. Erweiterung des Motiv-Repertoires aus Fauna und Flora aus der ganzen Welt - garantiert mit Wow-EffektWatercolor und Motive aus der Tier- und Pflanzenwelt in einem frischen und zeitgenössischen Stil: Mit dem Watercolor-Buch für Anfänger*innen und Fortgeschrittene gelingt es garantiert.

 • af Yoai
  128,95 kr.

  Die ultimative Zeichenschule für junge Mangaka! Mit einem einfachen Grundlagenteil, kindgerechten Motiven und einer großen Vielfalt weiterer Ideen entstehen kleine Manga-Kunstwerke. Durch große Schrittbilder und Tipps und Tricks werden Kinder ab 9 Jahren von den ersten Schritten auf ihrem Weg zum Zeichenprofi begleitet. Durch die große Vielfalt an möglichen Stiften und Farben, darunter Bleistift, Buntstifte, Tuschestifte, Copic Marker und Watercolor wirken die Motive immer unterschiedlich und jeder und jede kann sich seine bevorzugte Art des Malens und Zeichnens aussuchen.

 • af Alexander Adams
  110,95 kr.

  This revelatory examination of the Surrealist master updates prevailing theories about Magritte's life and beliefs, and offers a surprising new assessment of an artist who strived for anonymity rather than fame. Throughout his career, Magritte subverted expectations about artists in the world by disguising himself as an unremarkable member of the bourgeoisie. While the public mined his work for symbolism and deep meaning, the truth is, that with Magritte, what you see is what you get. What readers will get with this gorgeous volume is a deeply engaging overview of Magritte's entire career, and an eloquent argument that his Surrealist masterpieces were simply an extension of the Romantic tradition. Chronologically arranged, this volume features fullpage reproductions of thirty-five works, each paired with a concise text that highlights its significance in Magritte's catalog. In addition to greatest hits, such as Time Transfixed, 1938; The Treachery of Images, 1929; and The Lovers, 1928, the inclusion of several lesser-known works provides an overview of the range and character of Magritte's art. Readers will become acquainted with the main figures in the artist's life, including relatives, colleagues, rivals, and they will see how Magritte's relationships with collectors and dealers led to the production of particular works, as well as how his theories about painting evolved over the years. Across this compact but utterly satisfying book, Magritte's exquisite use of color, his grasp of collage and composition, and his superb gifts for invention and mood are luminously and thrillingly in evidence.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.