Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I denne bog besøger vi ti danske samtidskunstnere på deres værksteder og vi kigger med over skulderen når der skabes. Vi ser både igangværende og færdigt arbejde, de materialer der arbejdes med og de værktøjer der anvendes. Kunstnernes vej til det sted, hvor de er i dag fortælles og igennem samtaler får vi svar på spørgsmål som hvorfor og hvordan de er blevet kunstnere? Hvad der optager og driver dem? Hvad der inspirerer dem og hvordan deres idéer opstår? Efter hvert kunstnerportræt inviterer vi indenfor hos en samler. Nogle af hjemmene er vilde og farverige. Andre er monokrome og afdæmpede. Enkelte er feminine mens andre oser af maskulinitet. Fællesnævneren er, at de er fyldt med kunst og at der er taget stilling til alt. Og så har de naturligvis et værk eller to af den kunstner vi netop har besøgt. Vi taler med ejerne om hvad kunsten betyder for dem og viser hvordan de indretter sig med deres værker.Den danske kunstscene er helt særegen. Friheden til altid at stille kritiske spørgsmål gør kunsten til et felt, hvorfra diskussioner begynder, og holdninger brydes. Dét kan skærpe vores fælles dannelse, og udviklingen på kunstscenen afspejler i høj grad de store begivenheder og strømninger i en verden præget – og forbundet – af klimakrise, migration, politisk polarisering og en altoverskyggende pandemi. Alt dét påvirker kunsten lige nu, og det har vi talt med både kunstnere og samlere om.Herudover har vi inviteret en række personer med kunstfaglig viden til at bidrage til bogen med deres reflektioner over samspillet mellem skaber og samler og det at leve med kunst.Medvirkende kunstnere: John Kørner, Evren Tekinoktay, Josefine Winding, Sophie Klerk, Jacob Egeberg, Sara Martinsen, Cathrine Raben Davidsen, Mie Olise Kjærgaard, Ask Emil Skovgaard og Naja Utzon Popov. Medvirkende samlere: Nadia Olive og Adam Schnack, Bo Bech, The Darling, Anne Aarsland og Christian Dubois, Peter Amby og Caroline af Rosenborg, Louise og Bjarke Vind Normann, Sara Lysgaard, Ann-Birgitte og Ole Gregersen, Thomas Schlosser Svendsen samt Katrine Martensen-Larsen. Medvirkende bidragsydere: Todd Bishop, Frederikke Aagaard, Natalia Gutman og Jannik Martensen-Larsen.
Alle kan dreje en kop, skål, tallerken, kande eller vase i keramik ved at følge en række enkle trin. Denne bog er en informativ og praktisk håndbog til nybegyndere, der har lyst til at prøve kræfter med leret og opleve glæden ved at skabe fine, brugbare ting i hånden.Drejebogen hjælper dig til succes med at dreje. Her er alt, hvad du skal vide om form og design, redskaber, lertyper, æltning, drejemetoder, afdrejning, signatur, tørreproces, glasering og brænding. De forskellige teknikker gennemgås, og alle trin i processen er visualiseret, så opskrifterne er nemme at gå til.Det ser let ud, men det tager tid og kræver teknik at blive god. Til gengæld er der ikke noget bedre end at dække op med service eller drikke kaffe af en kop, man selv har drejet. Med denne bog får du let teknikken på plads og kan nyde den meditative stemning, der er ved at dreje.Om forfatterneSus Borgbjerg er uddannet fra Danmarks Designskole og partner i JE;SU Graphic Design. Sus har arbejdet med grafisk design og været AD/grafiker på flere bøger og er blandt andet medforfatter og designer på strikkebogen Vrang. Se mere på www.jesu.dk.Susan Liebe er uddannet designer fra Danmarks Designskole i København og har siden arbejdet med keramisk formgivning, kopper til familien, skåle til hverdagen og hånd- og fodaftryk i ler til de små. Susan driver Liebe Shop og sælger i ind og udland. Se mere på www.liebeshop.dk.E-bogen er lavet i fixed format
Dansk keramik er populært som aldrig før. I tv konkurrerer keramikere om at lave funktionelle, æstetiske og teknisk komplicerede værker. Udstillinger trækker massevis af besøgende og små værksteder trives overalt.Nu kommer bogen, der giver en samlet fremstilling af den moderne, danske keramiske tradition. 100 års dansk keramik tegner de store linjer: lige fra modernismens frembrud med Thorvald Bindesbøll og den tidlige kunstkeramik, over 1930’ernes stentøjsrevolution på Den kongelige Porcelænsfabrik, enkeltværkstederne og studiekeramikken fra 50’erne og endelig frem til den nyere og mere eksperimenterende, skulpturelle keramik.Den kronologiske fremstilling gør det muligt at se både kontinuitet og brud i udviklingen af den danske keramik. Men samtidigt bryder 100 års dansk keramik vanlige afgrænsninger mellem kunsthåndværk og keramisk kunst i sin fortælling.Carsten Bagge Laustsen indkredser den særlige, danske keramiske traditions udvikling og dokumenterer den ved mere end 100 udvalgte keramikere, værksteder og fabrikker. Fotografen Erik Balles billeder lader de enkelte værker træde skarpt frem.100 års dansk keramik henvender sig både til dem, der har en interesse for dansk design og til dem, der samler på keramik, hvad enten det er den keramiske kunst, eller den man finder på markeder og i antikvitetsbutikker. Bogens spændvidde er stor, og det, som holder den sammen, er keramikhistoriens mange forgreninger og fremstillingens overordnede insisteren på at vise godt dansk håndværk og design.
Med fokus på keramikkens overflade viser Keramik – Teknikker til udskæring og dekoration en bred vifte af dekorative udskæringsteknikker, lige fra indskæring, kæmning, indlægning af ler til sgraffito, facettering og finskrabning. Teknikkerne præsenteres gennem 16 projekter med klar trin-for-trin vejledning i fotos og instruktioner, der er lette at følge, så man opnår smukke resultater. Med nemme instruktioner i hvordan man former, glaserer og brænder, er bogen en god og omfattende guide, der kan bruges af både nye og erfarne keramikere. Hilda Carr begyndte at arbejde med keramik i 2014 og sælger i dag sine emner i egen webshop samt butikker og gallerier i hele Storbritannien. Hun har opbygget et stort følgerskab på Instagram, hvor hun hyppigt deler ud af sine opdagelser og teknikker.
”KERAMIK - KOM GODT I GANG” henvender sig til dig, der har lyst til at få ler på fingrene, men som savner grundlæggende teoretisk og teknisk viden om materialer og proces, og som også gerne vil inspireres til udvikling af egne projekter. Det kan også være, at du som underviser gerne vil inddrage keramikken i din billedkunstundervisning. Første kapitel giver en række tips til, hvad du bør tænke på, når der indrettes keramikværksted. Derefter følger kapitler om teorien bag ler, glasur og brænding samt teknikker inden for formgivning og dekoration. Anden halvdel af bogen indeholder en række projekter, der kan kopieres 1:1 eller bruges som inspiration til videreudvikling af helt nye værker. Bogen her er blot de første skridt på en forhåbentlig lang rejse. Men det er vigtige skridt. Det er vigtigt at få det mest grundlæggende på plads, for at rejsen skal blive en succes.
Rene farver, enkle former, reelt håndværk og god teknik. Sådan omtalte kemiingeniøren Nathalie Krebs sin drøm om Saxbo, da hun startede stentøjsværkstedet i 1929. Fra sin begyndelse skulle Saxbo lave serieproduktion af brugsting til rimelige priser modsat det eksklusive unikastentøj, som dominerede markedet. I samarbejde med Eva Stæhr-Nielsen, som gennem mange år var værkstedets hoveddesigner, og kunsthåndværkere som Gunnar Nylund, Lillian Binderup Jensen, Axel Salto, Jais Nielsen og Kirsten Weeke skabte Saxbo ikoniske genstande. Nathalie Krebs udstyrede værkerne med glasurer, som hun vedblivende udviklede gennem alle årene. En egentlig masseproduktion blev det aldrig til, og ved værkstedets sidste brænding i 1968 kunne Nathalie Krebs se tilbage på en omfangsrig produktion med kunstklenodier, som i dag indgår i private og offentlige samlinger. Bogen giver et indblik i Saxbos historie fra flere faglige vinkler. Den fortæller om glasurer, brændinger og bundmærker, dokumenterer væsentlige arbejder og skildrer værkstedets internationale betydning og inspirationskilder. Samtidig udfolder den Nathalie Krebs’ liv som iværksætter, glasurkunstner og foregangskvinde i et mandefag.
Skab 22 stilfulde brugsting i keramik med denne moderne guide til at arbejde med ler. Håndlavet – En guide til håndbygget keramik er en begyndervenlig guide til keramik, fyldt med betagende livsstilsbilleder og nemme trin for trinvejledninger – hvor der ikke kræves drejeskive. Keramiker Lilly Maetzig, der bor i London, giver dig de fundamentale byggesten til at arbejde med ler – her lærer du pølseteknik, pinchteknik og pladeteknik. Begyndende med det grundlæggende, fra æltning til det at tilføje tekstur og glasere, vil du lære, hvordan du laver en simpel kop og langsomt bygger op til mere komplekse projekter som en terrakottavase og en kaffekande. Få udviklet dine evner, mens du arbejder dig igennem de 22 projekter og lærer at lave dine egne kaffekopper, tepotte, middagstallerkner, lysestager og meget andet. Bogen er fyldt med gode råd, der kan hjælpe og inspirere dig, så du kan nyde kreationerne fra din egen håndlavede rejse. Her får du en ny tilgang til dette gamle håndværk.
Bind I fortæller fabrikkens historie og indeholder over 1600 farvefotografier af mere end 2500 genstande fra Aluminias fantastiske produktion 1863-1969. Aluminias historie falder naturligt i tre perioder: Begyndelsen og Philip Schous periode 1863-1901, Glansperioden ca. 1901-1930 og endelig Nils Thorssons periode frem til 1969, hvorefter navnet Aluminia tages ud af brug, og genstandene fremover mærkes med Royal Copenhagen Denmark.Det hele starter i 1863, hvor August Schiøtt grundlægger fabrikken på Christianshavn. Her produceres næsten udelukkende brugsgenstande og arbejdskraften er straffefanger. I 1869, nu under Philip Schous succesrige ledelse, flytter Aluminia til Frederiksberg, og i juni 1882 køber Aluminia Den kongelige Porcelænsfabrik. Herefter følger en årrække, hvor Aluminia har stor succes med sin masseproduktion af brugsgenstande, men hvor fabrikken rent kunstnerisk står lidt i skyggen af porcelænsfabrikken. I 1901 bliver Frederik Dalgas ny direktør, kunstnerne Christian Joachim og Harald Slott-Møller kommer til, og det bliver starten på Aluminias glansperiode, som varer frem til omkring 1930. Perioden kendes især for det brogede kunststengods og for introduktionen af det populære stel Tranquebar.Herefter følger perioden med Nils Thorsson som kunstnerisk leder. Denne periode præges af kunststengodsserierne, bl.a. Bremerholm, Jungleserien, Marselis, Tenera og Baca, samt af de utallige populære spisestel, fiskestel, børnestel, frokoststel og kaffe/te-stel, som blev produceret i årene 1930-1969 – for nogles vedkommende endda længere.Bind II indeholder mærker, kunstnersignaturer og tabeller, samt en – af forfatteren kommenteret – komplet gengivelse af fabrikken Aluminias dekorations- og formnummerprotokoller. Det er et enestående værktøj til at identificere hele Aluminias omfattende produktion gennem hundrede år.
Handbuilt, a gripping novel by Lilly Maetzig, will undoubtedly captivate your attention from the very first page. Published in 2023 by Quadrille Publishing Ltd, this book is a testament to Maetzig's literary genius and her ability to weave intricate narratives that resonate with readers across the globe. The genre of the book is not just confined to a single category, but it seamlessly blends elements of suspense, drama, and emotion in a way that is both unique and compelling. Set in a world that is simultaneously familiar and strange, Handbuilt offers readers a glimpse into the depths of human experience, making it a must-read for anyone looking for an engrossing and thought-provoking book. Quadrille Publishing Ltd, a publisher renowned for its commitment to quality literature, is proud to present this masterpiece to the world. So, get ready to embark on an unforgettable journey with Handbuilt.
På Tommerup Keramiske Værksted er der i mere end 30 år blevet skabt helt enestående keramisk kunst. Markante kunstnere som Bjørn Nørgaard, Peter Brandes, Magne Furuholmen, Kjell Nupen, Nils Erik Gjerdevik, Gunhild Rudjord, Tal R, Michael Kvium, Peter Carlsen, Kirsten Justesen, Jens Birkemose, Knud Odde, Erik Nyholm, Maja Lisa Engelhardt, Arne Haugen Sørensen, Bjørn Poulsen, Per Ahlmann og mange flere har skabt keramisk kunst på værkstedet.Mangfoldigheden omfatter alt lige fra mindre fade og vaser til vægstore relieffer, og som det eneste sted i verden kan man i Tommerup brænde monumentale krukker på tæt ved 6 meters højde. Dette kræver en enestående ekspertise og fornemmelse for ler. Tommerup Keramiske Værksted er grundlagt og ledes den dag i dag af keramikerparret Esben Lyngsaa Madsen og Gunhild Rudjord.I bind I skriver kunsthistoriker Lise Seisbøll Mikkelsen værkstedets historie og sætter de keramiske værker ind i en kunsthistorisk sammenhæng. Bibliograf Gunnar Jakobsen har i bind II udarbejdet en omfattende værkfortegnelse og litteraturoversigt. Her findes også en række kunstneres personlige oplevelser af det at arbejde på det specielle værksted. Bogværket er samlet på 624 sider og viser mere end 490 fotos fra det arbejdende værksted og af de færdige keramiske værker.Lise Seisbøll Mikkelsen (f. 1958), forfatter og kunsthistoriker. Tidligere leder af Keramikmuseet Grimmerhus (CLAY Keramikmuseum Danmark) i Middelfart. Gunnar Jacobsen (f. 1949), bibliograf og forfatter. Har bl.a. skrevet bøger om tegneren Ib Spang Olsen og udgivet Dansk Keramisk Bibliografi.
Et storværk om glaskunst i Danmark. Bogen giver et samlet billede af glasudsmykninger i Danmark de seneste 50 år, og den gennemgår mangfoldigheden af teknikker og udtryksmuligheder i dansk glaskunst via et væld af eksempler.I Danmark har vi en enestående tradition for glasudsmykninger i det offentlige rum: på rådhuse, i kirker, på museer, på torvepladser, på uddannelsesinstitutioner etc. Ifølge forfatter Ole Villadsen er glaskunst vor tids kalkmalerier.Glaskunst dækker både maleriet, skulpturen og den klassiske mosaik. De er mangfoldige og forskellige, men fælles for dem er den måde, de fanger beskueren på, og de fascinerer os, fordi de bygger på et samspil mellem arkitekturen, rummet og dets funktion samt det kunsteriske indtryk.Maja Lisa Engelhardts udsmykninger i de danske kirker, Olafur Eliassons regnbue på toppen af Aros og Malene Landgreens glasvægge i Aalborg Lufthavn er blandt de kendteste værker. Men flere end 60 kunstnere har udsmykket det danske rum med glas – og det er ofte sket i samarbejde med glasmager Per Hebsgaard, der har en fremtrædende rolle i bogen.Bogen analyserer og beskriver en række udvalgte glasudsmykninger i Danmark de seneste 50 år, den indeholder interview med både kunstnere og glasmagere og dertil kommer et omfattende register over udstillingsteder samt kunsterbiografier.Ole Villadsen er tidligere lektor i billedkunst og kunsthistorie og medlem af bestyrelsen for refugiet Fundación Valpariso i Spanien. Han har skrevet en række anerkendte bøger om billedkunst og arkitektur til bl.a. undervisning på forskellige uddannelsesniveauer.
Skab din egen unikke keramik.At lave og male sin egen keramik er populært som aldrig før. Og nu kan allevære med på bølgen. I 'Pottemageri' får læseren en grundig introduktion til at komme i gang med at lave sin egen keramik helt fra bunden.Pottemageri er en håndbog for både den nytilkomne og den erfarnepottemager. Her blandes grundlæggende teknisk viden med et spændende kig ind i pottemageriets historie. Trin for trin gennemgår pottemager Stefan Andersson drejning, glasurfremstilling og brænding og deler undervejsgenerøst opskrifter, teknikker og tricks. Stefan beskriver også, hvordan man med beskedne midler kan bygge et enkelt værksted, lave sit eget værktøj og hvordan man bygger en brændeovn ved hjælp af ganske almindelige mursten. Bogen er baseret på Stefans egen forretning og produktion af potter og keramik i en brændefyret ovn. Rigt illustreret med fotos og illustrationer, der beskriver greb og teknikker. For hver del er der løsninger på almindelige problemer, som man kan støde på. Hvad gør man for eksempel, hvis man får luft ned i mudderet? Hvis drejeskiven slipper, når du centrerer leret? Eller hvisdine fade falder sammen, når du blander leret? Masser af tips både for nybegynderen og den erfarne pottemager.
En glas-idebog mættet med indhold."Drys med Glas" er en inspirerende indføring i en ny og spændende teknik indenfor ovnformet glas.Kirstine Damgaard har udviklet på en teknik, som sætter alle i stand til at fremstille glasarbejder med flotte motiver i ovnformet glas, uden man behøver være god til at tegne. Med denne drysse/tegne-teknik præsenterer hun 52 forskellige glasarbejder fordelt på en bred vifte af fade, huse, møbler, glasbilleder og figurer. Forfatterens iderigdom udfolder sig over 108 sider på en ubesværet og lettilgængelig måde.Bogen er gennemillustreret og giver konkrete anvisninger på hvordan man selv kan fremstille lignende glasarbejder, vha. arbejdsbeskrivelser, skabeloner og tegninger.Hvis man vil udvikle sine færdigheder i at bruge drys på glas, er denne bog en rigtig god sparringspartner.
This book contains a representative selection of the work of some of the best ceramic artists in the world. The 25 featured artists explain, in their own words, the creative processes behind their work, what inspires them, the strategies they use to stay fresh and creative, what distinguishes their work from that of other ceramic artists and how they achieve this. Through examples of their most personal creations -objects capable of affecting us emotionally, surprising us and making us think-, the artists reveal important details about their ceramic creations: how it was made, how it was shaped, which glaze and engobe coating they used to give the clay color and texture, the firing temperature of the kiln and the type of kiln chosen. The reader is provided with an illuminating glimpse into each artist's unique creative world, where they point out the defining features of their work and reveal some of the secrets that characterize their artistic processes. Paragons of exploration, risk and versatility, the extraordinary artists highlighted in this book rediscover thousand-year-old traditions, reinvent perspectives, transcend boundaries, tell stories and rebel from conventional expectations, creating in the process an exhilarating space where art, clay, water, air and fire meet and, ultimately, inspire. CERAMISTS INCLUDED. ARGELIA: Nathalie Doyen (Belgium). BELGIUM: Ann VanHoey. CHINA: Wan Liya. FRANCE: Monsieur Cailloux. GERMANY: Monika Debus. INDIA: Madhvi Subrahmanian. IRLAND: Nuala O'Donovan. ITALY: Paola Paronetto. JAPAN: Shozo Michikawa, Kaori Kurihara (now France), Yuko Nishikawa (now USA). MEXICO: Gustavo Pérez. NETHERLANDS: Cecil Kemperink. NIGERIA: Ngozi Omeje Ezema. POLAND: Monika Patuszynska. SPAIN: Ícaro Maiterena, Xabier Montsalvaje, María Oriza, Myriam Jiménez Huertas, Ana Felipe, Roger Coll. UK: Alice Walton, Nicholas Lees. USA: Lauren Nauman, Godeleine de Rosamel.
Nipsenåle og legen med disse er et stykke dansk kulturhistorie i miniformat. 'Skal vi nipse?' belyser nålenes vej fra at være saddelmagernåle til at være et stykke pigelegetøj, som langsomt er gået af mode, men som i dag til gengæld er et yndet samleobjekt.
Karen Bennicke – Special Destabilization er den engelsksprogede udgave af Karen Bennicke – Rumlig destabilisering fortællingen om en af Danmarks mest eksperimenterende og radikale keramiske kunstnere. Bennicke har siden 1980 været et omdrejningspunkt i den avantgardistiske keramiske elite i Danmark – den keramiske udvikling, som vi ser omkring os i dag.Bennicke har en lang karriere bag sig og er internationalt kendt for sin store produktion af keramisk unika. Denne bog er den første, der beskriver hendes værker i en samlet monografi. Bogen bæres af et rigt billedmateriale af Karen Bennickes farverige og smukke keramiske skulpturer. Fire forfattere beskriver fra hver deres synsvinkel Karen Bennickes værker og bidrager dermed til en dyb indsigt i hendes univers.
KASTRUP VÆRK – BRYGGERGÅRDEN følger det historiske fajanceværk i Kastrup fra dets grundlæggelse i 1749 i det maleriske område uden for storbyen København, og frem til år 1900. Opbygningen af en dansk fajancefabrik med kalkbrænderi og murstensbrænderi m.m. blev gennemført af arkitekten Jacob Fortling, som var indvandret fra Tyskland. Hans mangesidige virksomhed blev støttet af kong Frederik V og dennes regering under ledelse af lensgreve A.G. Moltke. Tidens merkantilistiske politik regulerede det danske erhvervsliv, og der blev lagt vægt på at landet opbyggede sin egen industri. I Fortlings tilfælde betød det, at han måtte indkalde højt specialiserede fagfolk fra udlandet til udvikling af fajanceproduktionen i Kastrup. Bogen belyser gennem historiske arkivalier – som f.eks. brandtaksationer og folketællinger – fabrikkens udvikling og befolkningens sammensætning. Under skiftende ejerforhold følges virksomheden op gennem de danmarkshistoriske epoker. Der rundes af med kunstmaleren Theodor Philipsens ophold i værkets hovedbygning. Herfra drog han ud på Amager og Saltholm for at male sine impressionistiske landskaber. Bogens forsidemotiv er Th. Philipsens maleri fra 1900 af Kastrup Værk set fra landsiden. Forfatteren Kirsten Nørregaard Pedersen er mag.art. i kunsthistorie. Hun er også forfatter til det store trebindsværk ”Pompejanske rumudsmykninger i 1800-tallets Danmark”, som udkom på Forlaget Rhodos i 2011.
Glas er det, de fleste drikker af.Det er også glas, der er marmelade i.Eller sild og rødbeder.Mange flasker er også lavet af glas.Men glas er mange andre ting.Glas har været kendt i mange tusind år. Der er glas overalt, og ofte tænker vi ikke engang over det. Og der kommer hele tiden nye måder at bruge glas på. Læs mere om glas her i bogen.Glas er en del af Maxi-serien. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-5. klasse. Bøgerne har en klassisk opbygning og er særdeles velegnede til faglig læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Bøgerne er rigt illustreret med forskellige grafiske elementer og faktabokse, der understøtter de faglige tekster. Maxi-serien berører en bred vifte af aktuelle og relevante emner om alt fra klima, gaming, sport, og naturens verden. Der følger elevopgaver med til alle bøgerne.Lix: 21
I denne flotte bog får du trin for trin-vejledninger i at arbejde med og forme polymer-ler eller selvhærdende ler med blot nogle få redskaber, du allerede har derhjemme, så du kan lave smukke projekter. Alle de færdige projekter i bogen skal enten lufttørre eller hærdes ved at blive “brændt” i en helt almindelig køkkenovn, så der er ikke brug for en særlig keramikovn for at lave projekterne. Du vil blive overrasket over, hvad du kan skabe med polymer-ler og selvhærdende ler. Disse prisvenlige og lettilgængelige slags ler byder på uendelige muligheder for at kreere brugskunst og gaver. Bogen er perfekt til nybegynderen, der gerne vil i gang med at skabe sin egen brugskunst derhjemme uden de store udgifter til materialer eller en keramikovn. Bogen indeholder 40 projekter, du selv kan give dig i kast med – lige fra skåle og fade til urtepotteskjulere. Her får du mulighed for at give dit hjem et personligt præg med smukke genstande.
Supplement til Dansk Keramisk Bibliografi × Danish Ceramics Bibliography × Dänische Keramische Bibliographie fra 2014. Supplementet indeholder 7.500 henvisninger til litteraturen om dansk keramik, der er udkommet siden publiceringen af bibliografien i 2014 og frem til i dag. Derudover er der opsamlet yderligere litteratur, der er udkommet før 2014, samt tilføjet enkelte rettelser. Med denne nye publikation findes der nu henvisninger til den væsentligste litteratur om de tidlige keramiske virksomheder og deres ansatte fra 1700-tallet frem til slutningen af 2023. Tilsvarende er der henvisninger til litteraturen om de enkelte keramikere, kunstnere og designere med hovedvægt på perioden 1880-2023, såvel unika som den massefremstillede keramik. De to bind tilsammen indeholder henved 26.500 henvisninger, der omhandler 5.000 keramikere, kunstnere og designere samt 450 keramiske virksomheder.
An in-depth research and illustrated collector's guide on the various techniques and history of enamel buttons.
Rediscover the Joys of Life with "Rediscovering Hobbies and Passions After 50"In the "Living Fully After 50 Series," the first gem we present is "Rediscovering Hobbies and Passions After 50," a comprehensive guide that invites you on a transformative journey. This book is not just about finding ways to pass the time; it's a road map to a fulfilling, enriching, and exciting phase of life that begins at 50. Why this book?Reaching 50 is more than a milestone. It's an opportunity for new beginnings and rediscoveries. Whether you're looking to rekindle old hobbies, explore new interests, or simply find joy in everyday activities, this book is your companion. It's written for those who believe that the golden years can indeed be golden, filled with learning, creativity, and fun. Rediscover the excitement of old hobbies and overcome age-related barriers with the support of like-minded communities. This book guides you in integrating new, stimulating hobbies into your lifestyle, utilizing technology to enhance these experiences. Dive into the world of creative arts, offering a variety of activities from painting to woodworking, designed for all skill levels. Reignite your love for music and performance arts, focusing on the joy of participation and self-expression. Explore the culinary arts, satisfying your seasoned palate through exotic cooking and wine tasting. Experience the tranquility and thrill of the great outdoors with activities like gardening, bird watching, and hiking. Embrace writing and blogging as tools for self-expression and connection. Stay physically active and socially engaged with a range of fitness and sports options tailored for those over 50. Learn to create spaces in your home that inspire and support your hobbies, whether it's a craft room or a home studio. Gain confidence in exploring new hobbies by overcoming fears, adapting to physical and financial limitations, and building social connections. Finally, this book encourages you to reflect on your personal growth through hobbies, integrate them seamlessly into your daily life, and set future goals for continued enrichment and joy. Why it stand out?Unlike other books, "Rediscovering Hobbies and Passions After 50" is specifically tailored for those in their golden years. It understands the nuances of starting or reviving a hobby later in life, offering practical advice, inspirational stories, and a supportive tone that resonates with readers who might be embarking on this journey for the first time or looking to expand their horizons. Bonus FeaturesPractical tips and resources for each hobby or interest.A detailed guide on finding and joining communities and groups that share your interests.Advice on balancing new hobbies with other life commitments and responsibilities.For Whom Is This Book?"Rediscovering Hobbies and Passions After 50" is for anyone who believes that age is just a number and that the best part of their life is just beginning. It's for those who seek to enrich their lives with new experiences, learn new skills, and connect with like-minded individuals.
Children have always struggled with the obligations of school, chores, practices, and other family responsibilities. Lumpy's Gift is a delightful fable about how all those little trials help make it possible to find your true potential. In this light-hearted fable, Lumpy, a lump of clay, is taken from his home by a well-meaning potter who does "terrible" things to Lumpy. But by the end, Lumpy has become something extraordinary, something he never knew he wanted to be. The book includes a parent and teacher's discussion guide to the story and an introduction to the basics of pottery.
This book addresses the main obstacles that people have when trying to identify their passions. The book's straightforward ideas will assist readers in discovering their own abilities and skills. It is a tool for motivating, reaffirming, instructing, coaching, and strengthening those who are drawn to leadership and want to learn more about their own personal growth. Readers will learn from the text that great visions were held by successful leaders. They not only had lofty goals for their lives, but they also followed through on them until they realised their dreams. They are regarded as heroes today for their contributions to global human welfare.
This classic text provides a comprehensive overview of the process of seasoning wood for use in manufacturing. Joseph Bernard Wagner details the natural and artificial methods used to prepare lumber, and explains the characteristics and properties of different types of wood. A must-read for anyone involved in the woodworking industry, this book remains an indispensable resource over a century after its original publication.This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it.This work is in the "public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work.Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.
In the first half of the 20th century Milwaukee collector Ethel Liebman acquired hundreds of exquisite Chinese export porcelains, which were presented to the Elvehjem (now Chazen) in the 1970s. Over a hundred of these wares are described and documented, including armorial and pseudo-armorial pieces, some porcelains decorated with indigenous Eastern designs, and others with Western motifs. Distributed for the Chazen Museum of Art, University of Wisconsin-Madison
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.