Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Origami og papirkunst

Her finder du spændende bøger om Origami og papirkunst. Nedenfor er et flot udvalg af over 44 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Tina Krøyer
  220,95 kr.

  Er du også vild med de vidunderlige crepepapirblomster? I denne bog tager Tina Krøyer dig med til næste niveau af blomsterfremstillingen, med flere teknikker og forrygende indfarvninger. En perlerække af nye blomstervejledninger lægger op til mange dejlige timer med crepepapir, saks og lim. Teknikkerne er mere udfordrende, og igen er der lagt op til, at du bliver dus med metoderne og derefter kan kaste dig ud i egne eksperimenter. Bogen er rigt illustreret med tegninger og fotos. - Understøttet af QR-koder, som fører til videoer, du kan se på din smartphone. Blomsterne der er beskrevet i bogen, er kendte klassikere. Fælles for dem er, at de alle kan komme i mange farvespraglede udgaver, og det fører til anden del af bogen, som tager dig med i en kavalkade af indfarvningsmetoder, som gør dine blomster endnu mere spændende og sjove at lave. Metoderne varierer mellem små farvetilføjelser med kunstnerartikler, til total farvemanipulation af papiret. Og så kan det hele mixes på kryds og tværs, og give dine blomster stor personlighed og WOW-effekt.

 • - 24 eventyrlige flet
  af Johan Rosenkilde
  214,95 kr.

  Johan Rosenkilde har designet julehjerter, siden han var 10 år gammel. Han er fascineret af deres kombination af kunsthåndværk, æstetik og problemløsning. I dag er han en af Danmarks førende julehjertedesignere og -flettere.I Johans julehjerter giver han os opskrifter på 24 spændende flet – en til hver af de 24 juledage. Her er både simple hjerter til nybegyndere, og indviklede, men spændende design til den garvede fletter. Hvert design beskrives med trin for trin-billeder og er inddelt i sværhedsgrader både mht. klip og flet. Prøv f.eks. kræfter med flettene:Dronning MargretheLegende killingH.C. Andersen-klipDråbe3DHexatripleMor og barnJohans julehjerter er en bog fuld af hygge og julestemning. Den er en oplagt julekalendergave til alle, der elsker at arbejde i papir, eller som inspiration til hele familiens klippe-klistredag.God fornøjelse med fletteriet.

 • af Simone Thorup Eriksen
  163,95 kr.

  Juleklip er en gammel tradition, som kan samle hele familien rundt om bordet. Alt, I behøver, er en saks, lim, farver og det papir, I har liggende derhjemme, og så kan både store og små være med. Simone viser, hvordan man laver sprælleræve med glorier til juletræet, yndige fuglebordkort til julebordet, kærlighedsbjørnen og meget andet. Skabelonerne kan genbruges i mange år, og den hjemmelavede julepynt er et familieminde, I kan finde frem hver december. Simone Thorup Eriksen lever af at illustrere malebøger, personliggjorte tegninger og meget mere. Hun bor i Kolding med sin mand og sine to døtre.

 • - 26 flettede fugle i papir
  af Lars Holmsted
  150,95 kr.

  Søkonge, Ravn, Polarlomvie, Fjeldrype, Sneugle, Mallemuk, Hvidsisken, Rødstrubet Lom, Ride, Thorshane, Lapværling, Svartbag, Kongeederfugl, Lille Kjove, Bramgås, Lunde, Alk, Snespurv, Havterne, Havlit, Jagtfalk, Havørn, Tejst, Hjejle, Sortgrå ryle & Toppet skallesluger. Fléttaðir fuglar norðurslóða 26 fléttaðir pappírsfuglar Haftyrðill, Hrafn, Stuttnefja, Rjúpa, Snæugla, Fýll, Hrímtittlingur, Lómur, Rita, Þorshani, Sportittlingur, Svartbakur, Æðarkóngur, Fjallkjói, Helsingi, Lundi, Álka, Snjótittlingur, Kría, Hávella, Fálki, Haförn, Teista, Heiðlóa, Sendlingur & Toppönd. Flættaðir norðurpólsfuglar 26 pappírsflættaðir fuglar Fulkubbi, Ravnur, Íslandslomvigi, Fjallarýpa, Snjóugla, Havhestur, Reyðskalli, Lómur, Rita, Sundgrælingur, Fjallasnjófuglur, Svartbakur, Æðukongur, Snældukjógvi, Brandgás, Lundi, Álka, Snjófuglur, Terna, Ógvella, Veiðifalkur, Havørn, Teisti, Lógv, Grágrælingur & Toppont. Issittup timmiai nuisat Timmissat 26-it pappiaqqamut nuisat Appaliarsuq, Tulugaq, Appa, Aqisseq, Uppik, Qaqulluk, Orpimmiutaq, Qarssaq, Taateraaq, Kajuaraq, Narsarmiutaq, Naajarluk, Miteq siorakitsoq, Papikkaaq, Nerlernaq, Qilanngaq, Apparluk, Qupaloraarsuk, Imeqqutaalaq, Alleq, Kissaviarsuk, Nattoralik, Serfaq, Anngilik, Saafaarsuk & Paaq. Om forfatteren Lars Holmsted er ud af en fugleinteresseret familie. Mange vandreture har været med kikkerten om halsen, og han har tidligere udgivet bøgene Jule Fugle Flet 1-4. Lars har en uddannelse i formidling og et langt professionelt virke inden for teater og musik, bl.a. ni år som direktør på det skønne Rønne Theater. Han har desuden udgivet en række CD'er med musik til børn og barnlige sjæle.

 • - 12 julehjerter med skabeloner
  af Karsten Blem
  163,95 kr.

  "Katte Hjerter" indeholder skabeloner til 12 julehjerter med kattemotiver. Bogen indeholder komplet forklaring, så det er let at gå i gang med hjerterne.”Katte Hjerter” har også lidt fakta om katte og desuden en del gamle ordsprog, citater og talemåder om katte. "Katte Hjerter" indbyder til nemt mersalg: fx glanspapir, skæreplade, limstift og skalpel.

 • - En guide til blomster, farver og styling
  af Sine Finne Frandsen & Sara Finne Frandsen
  236,95 kr.

  Lær at lave dine egne, smukke papirblomster af crepepapir, bliv inspireret til flotte farvesammensætninger, og få kreative ideer til, hvordan du styler dine blomster.Almeja Space er kendt for deres smukke og unikke papirblomster, som lyser op og løfter blomsterpynt og -styling til et højere niveau. Denne gennemillustrerede bog præsenterer 15 vidt forskellige blomster, som spænder fra en helt enkel valmue til en imponerende papegøjeblomst. Blomsterne har varierende sværhedsgrad, og du lærer, hvordan du laver dem, tilpasser og udvikler dem, så de passer til lige præcis din setting.Udover de 15 trin for trin-guides får du en overskuelig guide til materialer og teknikker, en grundig indføring i, hvordan du skaber dine egne flotte farveuniverser og masser af ideer til, hvordan du bruger dine blomster kreativt i dit hjem, til fest eller i buketter. Der er skabeloner i bogen, som du kan kopiere og gemme i en lomme bagest i bogen, så de altid er lige ved hånden.

 • - Lær at lave smukke og livagtige blomster af crepepapir
  af Sophie Longhurst
  200,95 kr.

  Den udsøgte kunst at lave papirblomster har eksisteret i århundreder og har sin oprindelse i Kina længe år før vores tidsregning. Denne smukke, fotoillustrerede bog indeholder tyve projekter i forskellige sværhedsgrader. Trin for trin-vejledninger og inspirerende billeder guider dig gennem processen fra start til slut. Du bliver opmærksom på naturens farver, strukturer og detaljerigdom, mens du lærer at skabe dine egne livagtige blomsterdekorationer.Sophie Longhurst driver den bæredygtige blomsterhandel Ginger & Flynn i North Yorkshire i England med fokus på økologisk dyrkede blomster fra England uden brug af plastic – og så skaber hun de smukkeste papirblomster.

 • - An Origami Master Shows You how to Fold 20 Captivating Models: Kit with Origami Book, 72 High-Quality Origami Papers & DVD
  af Robinson
  123,95 kr.

  Create fun and adorable origami projects in a few minutes with the origami papers and simple instructions in this easy origami kit!

 • af Ekaterina Pavlovich
  54,95 kr.

 • af Brian Christensen
  448,95 kr.

  Sabber var en original kunstner, som mestrede kunstarten psaligrafi – i folkemunde kaldet papirklip. Med saksen frembragte han fantasifulde, fabulerende og finurlige papirklip af mennesker, dyr og underjordiske trolde. Nogle er decideret smukke. Andre fascinerende i deres detaljerigdom. Få nærmest Storm P.-agtige – tilsat lidt syre. Dybde og mørke finder man også i Sabbers papirklip – og humor. Hvor mange kunstnere finder på en titel som ”Mine Forældre diskuterer Begrebet Syltning uden Sukker”. Det gør Sabber. Sabber (1938-2005) var folkeeje, fortalte eventyr og klippede for mange. Han blev ofte sammenlignet med H.C. Andersen. Sabbers værker var dog langt mere raffinerede, men han oplevede ikke samme anerkendelse for sin kunst. Den kæmpede han for karrieren igennem. En karriere, som startede i Tivoli og som sluttede brat med en ulykke i Polen. Denne bog forsøger at give et nuanceret billede af den unikke kunstner og den meget specielle personlighed, som Sabber var. Dette gennem interviews med kunstnerkolleger, kunder, venner og familie – tilsat over 250 af Sabbers værker. Dertil faglig analyse af kunstneriske værker ved Ejnar Stig Askgaard Ph.d., seniorforsker og museumsinspektør ved H.C. Andersens Hus.

 • - Nyt liv til gamle bøger
  af Winnie Frederiksen
  203,95 kr.

  Bogengle, bogfugle, boglandskaber og boghunde. Idéerne er mangfoldige, når der skal laves bogfoldningskunst.Gamle bøger har det med at stå og samle støv bagerst på hylderne, indtil en eller anden vælger at smide dem ud. Og det er jo synd og skam at sende gamle bøger på lossepladsen, når de kan få nyt liv og pynte i hjemmet.I denne bog finder du derfor et utal af opskrifter og idéer til søde pyntegenstande, der har én ting til fælles – de er alle lavet ud af gamle, kasserede bøger.Winnie Frederiksen har tidligere udgivet flere bøger med forskellige kreative idéer.

 • - Klip Fold Sy
  af Lisbet Lücke Larsen
  127,95 kr.

  PAPIR : Klip • Fold • SyKlip: konfetti-hjerter, kvaster og kræmmerhuse. Fold: vaser, poser, diamanter og træer. Sy: notesbøger og guirlander– samt blomster, perler, fortune cookies, billedrammer, stjerner, pajaki, piñata … og meget mere.Smukke og dekorative ting du kan fremstille af papir ... HELE ÅRET.Bogen henvender sig primært til piger/kvinder i alle aldre (fra ca. 10 år), som nyder at være kreative og lave smukke ting til boligen, festen, gaveindpakningen etc.Bogen vil være en velkommen lille gave til: fødselaren, værtinden, moderen, datteren, veninden, konen, kæresten – til fødselsdag og jul ... og "bare fordi" ...!• • • Forfatteren har udgivet yderligere 8 bogtitler: Hæklede GRYDELAPPER (2017), Fine & farverige GAVER (2012), Fine & farverige FIRKANTER (2013), Fine & farverige ÅRSTIDER (2014), Fin & farverig JUL (2014), Fine & farverige PERLEPLADER (2015), Fine & farverige PERLEPLADER - til jul (2015), Fin & farverig TUNESISK HÆKLING (2016).

 • af Li Kim Goh
  148,95 kr.

  Find mindfulness and calm through origami.Li Kim Goh, known online as @kimigami, has created relaxing paper folding projects for all abilities, each illustrated with step-by-step instructions.Fold It Calm includes all the origami techniques you need to know, plus 25 beautiful models to create. From classics such as the paper crane to the author's own creations, including a mini cactus, these are easy projects for mindful moments.

 • af Matthew Shlian
  347,95 - 446,95 kr.

 • af Iben Schrader
  145,95 - 247,95 kr.

  EN GUIDE TIL AT LAVE DINE EGNE SMUKKE PAPIRBLOMSTERPapirblomster • Foldet flora indeholder opskrifter til 15 flotte og dekorative blomster. Med den i hånden bliver du trin for trin ledt igennem opskrifterne bestående af letforståelige beskrivelser, billeder og skabeloner. Samtidig præsenteres du for de grundlæggende teknikker, materialer og redskaber. Blomsterne er inddelt i sværhedsgrader, så du kan avancere dit niveau gennem bogen.Iben Schrader er uddannet indenfor modedesign samt stifter af Made in Denmark by Iben Schrader i Randers, hvor hun blandt andet underviser i arbejdet med papirblomster.Papirblomster • Foldet flora er tredje bog i Iben Schraders bogserie om kunst og håndværk.

 • af Erik Rønholt
  148,95 kr.

 • af Marc Kirschenbaum
  541,95 kr.

  Create a collection of origami paper dolls comprising of standalone pieces and eight body parts that can be combined to make a total of twenty-one dolls. Detailed illustrations will guide you in folding these works, and you can explore your creativity by combining different color patterns. Many hours of folding fun are to be found here.

 • af Cindy Ng
  87,95 kr.

  Make flashy origami projects out of postcards, photos and other travel keepsakes with this easy origami book.In Travel Origami, author Cindy Ng shows you how to take the paper souvenirs you collect on your travels and turn them into beautiful and useful folded origami objects that serve as visible mementoes! Use those postcards, street maps, tickets and souvenirs and convert them into artful memories that can last a lifetime. Whether you are a world traveler or a local vacationer, Travel Origami gives you 24 easy-to-fold origami projects that are fun to make and fabulous to display in your home. Foolproof step-by-step instructions show you how to fold your paper collections into special items you can wear, carry, hang on your wall, or give to a traveling companion as a special keepsake. Use it to craft eye-catching origami for your friends, to decorate your roomor as a wonderful gift for paper craft lovers. All of the folds are simple enough to be origami-for-kids projects and are a great way to learn origami. None of the projects require paint or glue so just grab some origami paper and start folding right away!This origami book contains: 120 page, full-color book 24 fun and functional origami projects Step-by-step instructions Colorful diagrams and photos Origami basics and tipsTravel Origami is the perfect way to stretch your adventures into hours of memory-making fun while reminiscing with family and friends.Origami projects include: Comic Strip Bracelet Metro Card Holder New Kind of Envelope Modern Money Ring And many more

 • af C&T Publishing
  128,95 kr.

 • af Holly DiBella-McCarthy
  202,95 kr.

 • - Sjov krealeg til små hænder!
   
  56,95 kr.

  Origami er ikke svært! Det er sjovt!Buk, vend, vrid og fold dig til de flotteste figurer. Bogen har udførlige instruktioner og færdige motiver klar til at folde!Bogen indeholder papir til 24 figurer

 • af Mari Ono
  128,95 kr.

  Discover the calming art of Japanese papercraft with Essential Origami, a pack which includes a 64-page book and 250 sheets of origami paper.Origami is known to have therapeutic effects: the focus required for the folds naturally encourages a state of mindfulness, while completing a model brings a sense of joy and satisfaction. This collection of 15 projects will introduce you to this healing, creative craft. The 64-page book guides you through basic folding techniques and then provides clear, step-by-step instructions to make the projects, which include a box, starfish, tree, flower basket, and boat—all beautiful creations for your own home or to give as gifts. The paper block provides 250 sheets of traditional origami paper, including a range of stunning patterns, so you can begin making beautiful projects straight away.

 • - 12 julehjerter med skabeloner
  af Karsten Blem
  165,95 kr.

  "Møn Hjerter" indeholder skabeloner til 12 julehjerter med motiver fra Møn. Bogen indeholder komplet forklaring, så det er let at gå i gang med hjerterne.”Møn Hjerter” har også oplysninger om de enkelte motiver og Mønkort, som viser beliggenhed. Bogen kan derfor også bruges som turistguide til Møns seværdigheder.Hjerterne har disse motiver fra Møn: Liselund Slot, Mølleporten, Farøbroen, Fanefjord Kirke, Møns Klint, Bog Mølle, Nyord Kirke, Sømarkedyssen, Mønbroen, Damsholte Kirke, Stege gamle rådhus samt et Mønhjerte med mange af motiverne samlet i et hjerte. "Møn Hjerter" indbyder til nemt mersalg: fx glanspapir, skæreplade, limstift og skalpel.

 • af Patricia Sommer
  140,95 kr.

  L'origami est l'art japonais du pliage de papier. À partir d'un seul morceau de papier, généralement du papier spécial origami, on obtient les figures les plus excitantes, sans les coller à aucun endroit ni couper le papier. On obtient ainsi des papillons, des grues, des scarabées et bien d'autres figures, comme des boîtes ou même des modèles en trois dimensions. Mais le papier permet aussi de créer des ornements géométriques ou même des figures humaines pour en faire une œuvre d'art. Il est possible de réaliser des modèles monochromes, qui sont certainement plus faciles à fabriquer, mais l'origami permet aussi de créer des structures multicolores. Grâce aux nouvelles techniques, il est même possible de créer des formes plastiques. Dans le livre, vous trouverez les thèmes suivants :Qu'est-ce que l'origami ?Contexte historiqueAspects scientifiquesL'origami à l'heure actuelleTechniques de pliageQuel papier faut-il utiliser ?Figures d'origami pour débutantsDe nombreuses illustrations et instructions Plongez dans l'art japonais du pliage de papier et apprenez les techniques les plus diverses. Si vous n'avez pas trouvé le cadeau idéal pour une invitation, fabriquez-en un vous-même. Vos hôtes seront certainement agréablement surpris si vous leur apportez un tel art. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à lire, à fouiller et à plier du papier.

 • af Patricia Sommer
  140,95 kr.

  l'arte di piegare la carta - Come creare un oggetto artistico unico partendo da un pezzo di carta. L'origami è l'arte giapponese di piegare la carta. A partire da un solo pezzo di carta, solitamente carta speciale per origami, si creano le figure più emozionanti senza incollarle in nessun punto o tagliare la carta. È così che vengono create farfalle, gru, scarabei e molte altre figure, come scatole o addirittura modelli tridimensionali. Ma anche ornamenti geometrici o addirittura figure umane possono essere trasformati dalla carta in un'opera d'arte. Sono possibili modelli monocolore, sicuramente più facili da realizzare, ma con gli origami si possono realizzare anche forme multicolori. Grazie alle nuove tecniche, sono diventate possibili anche forme plastiche. Nel libro troverete i seguenti argomenti:Che cos'è l'origami?Contesto storicoAspetti scientificiOrigami in epoca modernaTecniche di piegaturaQuale carta devo usare?Figure di origami per principiantiMolte illustrazioni e istruzioni Immergetevi nell'arte giapponese di piegare la carta e conoscete le varie tecniche. Se non riuscite a trovare un regalo adatto per un invito, perché non farne uno voi? I vostri ospiti saranno sicuramente sorpresi quando porterete con voi un'arte del genere. Divertitevi a leggere, sfogliare e piegare la carta.

 • af Patricia Sommer
  140,95 kr.

  ¿Te acuerdas de los barquitos doblados con papel de periódico que luego hacías flotar en un charco? ¿O el gorro de papel que te salvó de las salpicaduras de pintura en el pelo al pintar las paredes? Y seguro que alguna vez has dejado planear un avión de papel por el aula. Todas esas figuras que hacías como algo natural cuando eras niño pueden atribuirse al origami. El origami es el arte japonés del plegado de papel. A partir de un solo trozo de papel, normalmente se utiliza papel especial para origami, se crean las figuras más emocionantes sin pegarlas en ningún punto ni cortar el papel. Así se crean mariposas, grullas, escarabajos y muchas otras figuras, como cajas o incluso modelos tridimensionales. Pero los ornamentos geométricos o incluso las figuras humanas también pueden convertirse en una obra de arte a partir del papel. Es posible realizar modelos de un solo color, que sin duda son más fáciles de hacer, pero también se pueden producir formas multicolores con el origami. Gracias a las nuevas técnicas, incluso las formas plásticas son posibles. En el libro encontrará los siguientes temas:¿Qué es el origami?Antecedentes históricosAspectos científicosEl origami en los tiempos modernosTécnicas de plegado¿Qué papel debo utilizar?Figuras de origami para principiantesMuchas ilustraciones e instrucciones Sumérjase en el arte japonés del plegado de papel y conozca las distintas técnicas. Si no encuentra un regalo adecuado para una invitación, ¿por qué no hace uno usted mismo? Sus anfitriones seguramente se sorprenderán felizmente cuando traiga consigo un arte semejante. Diviértete leyendo, navegando y doblando papel.

 • af Jean-Charles Trebbi
  297,95 kr.

  Packed with illustrative examples by renowned international artists and paper folders, we are introduced to different folding and cutting techniques for constructing such as origami, kirigami, leporello and the Turkish map fold while a wealth of practical easy-to-follow folding templates and diagrams motivate us to try them ourselves. This repertoire of shapes and structures is intended for artists, visual artists and teachers, as well as for lovers of handmade objects, scrapbooking and creative hobbies. Here you will find useful tools at the service of your imagination, as well as detailed explanations of the methods and creative processes of sixty working artists and creators from all over the world. With more than one hundred models, many of them previously unpublished, the book is a synthesis of classic origami and kirigami folds and arrangements of folds used for creating unusual books and booklets without binding, as well as the folding and cutting techniques that made them possible. While the models shown often use traditional origami and kirigami bases such as square and preliminary triangle bases and lotus and diamond folds, the reader is also exposed to ones that have been customized and reinvented. Jean-Charles Trebbi, author of The Art of Folding and The Art of the Cutting, takes the reader on an instructive tour of the various approaches of creators whose impressive artistry and craft have resulted in surprising, beautiful, eclectic and effective book forms. We learn about Masahiro Chatani, the inventor of Origamic Architecture; Shuzo Fujimoto, one of the pioneers of origami tessellation; and a host of contemporary masters including Martin Wall, Paul Jackson, David Brill, Bruno Munnar, Katsumi Komagata, Ed Hutchins, Paul Johnson, Hedi Kyle, Werner Pfeiffer, Alisa Golden, Joan Michaels Paque, and many others. With numerous templates for copying, the Art of Origami Books will inspire you to handle paper in new and inventive ways while exploring the many exciting possibilities of this ancient craft yourself.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.