Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Traditionelt håndværk

Her finder du spændende bøger om Traditionelt håndværk. Nedenfor er et flot udvalg af over 33 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Håndværk, som ikke har været egentlige professioner eller kunsthåndværk, men var en del af almindelig kunnen på landet i gamle dage. F. Eks. Spinding, vævning, kurvefletning, bygning af stengærder osv.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Rigetta Klint
  184,95 - 269,95 kr.

  I Danmark har vi en lang tradition for design og håndværk. En tradition, hvor kompetente håndværkere, enten selv eller i et samarbejde med designere og arkitekter, har udviklet og produceret. Møbelbranchen er et godt eksempel. Den har taget udgangspunkt i lige dele håndværksmæssig kunnen og lige dele formsans. Et lykkeligt og respektfuldt parløb om at skabe det perfekte. En tradition, som de fleste forbinder med dansk møbelkunsts storhedstid og med de ikoniske og eftertragtede møbler fra 50’erne og 60’erne. Siden 1960’erne har der været mere fokus på formgivning end på håndværk, og det har i en lang periode været mere prestigefuldt at være designer end at være snedker. For en periode blev håndværksfagene fravalgt af de kreative og visionære, men sådan er det ikke længere. Håndværk er en hyldest til den udvikling. Bogen portrætterer 15 unge og deres virksomheder. Rigetta Klint har over en længere periode fulgt håndværkerne og deres familier. Hun har besøgt deres hjem og deres arbejdsplads. Håndværk handler om faglig stolthed. Bogen fokuserer ikke kun på slutprodukterne, men lige så meget på proces, materialer, værktøj og på de mennesker, som står bag, og de livsstilsvalg, de har truffet. I få, men velvalgte, ord og i mange mange billeder beskriver hun deres passion, deres produkt og deres tanker om livet. Derudover taler hun med håndværkerne om, hvad de tænker om fremtiden for deres egen virksomhed og for deres fag. Mange af de portrætterede håndværkere håndterer hele deres produktion selv, andre bruger deres håndværk til at kunne lave prototyper, som siden hen produceres hel- eller halvindustrielt. Fælles for dem er passionen. Selv om mange af dem arbejder langt mere end 40 timer om ugen, oplever de stor frihed, og de oplever at have et sammenhængende liv. Om forfatteren Rigetta Klint har i mere end 30 år arbejdet med kunsthåndværk og design som sit udgangspunkt. Tidligere som designer og nu, de seneste 10 år, som stylist, fotograf, skribent og branding--ekspert. Rigetta er en passioneret historiefortæller, og hendes stil er ”ro for øjet”, hvad enten hun formidler mennesker, mad, mode eller interiør.

 • - Hjem
  af Rigetta Klint
  149,95 kr.

  "Hjem" er titlen på tredje nummer af HÅNDVÆRK bookazine. I bookazinet har Rigetta Klint fordybet sig i fænomenet hjemme, som kan have så mange betydninger og individuelle kendetegn. Det handler om at føle sig hjemme, hvad enten det drejer sig om et hjem i bogstavelig forstand eller om i overført betydning at have hjemme i et håndværk, et materiale eller et landskab. HÅNDVÆRK bookazine no. 3 byder dig velkommen hjem!

 • - 12 julehjerter med skabeloner
  af Karsten Blem
  162,95 kr.

  "Katte Hjerter" indeholder skabeloner til 12 julehjerter med kattemotiver. Bogen indeholder komplet forklaring, så det er let at gå i gang med hjerterne.”Katte Hjerter” har også lidt fakta om katte og desuden en del gamle ordsprog, citater og talemåder om katte. "Katte Hjerter" indbyder til nemt mersalg: fx glanspapir, skæreplade, limstift og skalpel.

 • af Anne Birgitte Beyer
  133,95 kr.

  Løbbinding er en gammel teknik, der kendes under forskellige former rundt om på kloden. Forfatteren har gennem omfattende studier af teknikken, der i Danmark også kendes som halmbinding, afdækket tre hovedformer. Det gælder lukket løb, åbent løb og Tybrind-bindingen. I denne bog fortælles historien og de enkelte teknikker gennemgås, så alle kan lære at løbbinde deres egne projekter. Bogens modeller omfatter bl.a. kurve, net, skåle og krukker.

 • - 12 portætter
  af Simon Jeppesen
  273,95 kr.

  For tre år siden bragte dagbladet Børsen nogle bemærkelsesværdige foto-portrætter af en række håndværkere, usædvanlige håndværkere, usædvanligt smukke fotos.I bogen Dansk håndværk har fotojournalisten Simon Jeppesen udvidet kredsen af portrætterede håndværkere, således at det færdige resultat fremstår som et signalement af hvorledes Håndværker-Danmark har det i dag.Sådan som udviklingen synes at skride frem med absolut dominans af abstrakt akademisk arbejdskraft, er vi i færd med at sætte det kreative arbejde og mulighederne for fremtidig værdiskabelse i skammekrogen.I det perspektiv fremstår Jeppesens håndværkere som deltagere i en kulturkamp, hvor problemstillingen er klar. En kamp om hvorledes arbejdslivet og værdiskabelsen kommer til at foregå. Bogens perspektiv er således: Hvorledes sikrer vi, at de kvaliteter og værdier, som håndværker-Danmark rummer, at de ikke kun forbliver en del af en smuk fortid, men at det kreative, det personlige, det ikke-akademiske får lov at præge nutiden og fremtiden såvel i vores uddannelser som i produktionsliv og økonomi.Bertel Haarder har skrevet forordet Kunst og håndværk, hvori han – bemærkelsesværdigt – gør op med de herskende trends i uddannelsessystemet og med skiftende undervisningsministres bestræbelser. Haarder skriver bl.a.”I Danmark er det en del af problemet, at gymnasiet i den offentlige debat har monopol på begrebet almen dannelse. Den dominerende snakkende akademikerklasse forveksler ord med virkelighed. Almen dannelse gøres til noget med at kunne ord og have ordet i sin magt. Men almen dannelse er også at kunne noget til bunds, f.eks. et håndværk - at kunne øve sig og koncentrere sig og lære af dem, der kan noget særligt.”

 • af Jesper Hede
  184,95 - 230,95 kr.

  Elsker du at tage på ture i naturen og bruge din kreative sans? Eller er du ivrig efter at komme i gang med det? Bogen her lærer dig at bruge naturens ressourcer til at lave hverdagsting som fx borde, stole, skeer, tallerkener, lim, både, lamper, kurve, skåle og senge. Du får mere end 50 forskellige projekter forklaret i et letforståeligt sprog med masser af illustrationer, så du kan gøre din næste tur i vildmarken meget mere komfortabel og udfordrende. Her er alt fra pilefelt og keramik til læder- og træarbejde.Bushcrafthåndværk giver dig indblik i historien bag de forskellige projekter, hvordan du bruger og vedligeholder dit værktøj, hvilke træer der egner sig til hvad, hvordan du yder førstehjælp i vildmarken, og hvordan du dyrker bushcraft på bæredygtig vis. Bogen er både til begyndere og erfarne og kan bruges som opslagsværk, felthåndbog og til undervisning. Slip din kreativitet løs i naturen. Om forfatteren Jesper Hede har gennem hele livet interesseret sig for det primitive friluftsliv og for håndværk og har siden 2013 haft netop dette som sin levevej. Jesper Hede underviser årligt hundredvis af mennesker i bushcraft og håndværk, både gennem sin egen virksomhed, Bushcraft Danmark, men også mange andre steder, både nationalt og internationalt. Jesper Hede er forfatter til bogen Bushcraft i Norden, der nærmer sig 4. oplag, samt konsulent for diverse TV- og radioprogrammer, som fx DR’s Alene i vildmarken.

 • - 20 evighedsbuketter, du selv kan lave
  af Angela Maynard
  213,95 kr.

  Lær at beherske det gamle håndværk at tørre og sammensætte tørrede blomster, planter og græsser, og skab dine egne moderne evighedsbuketter. Følg de enkle vejledninger for at skabe bogens betagende buketter, eller tilpas dem efter egne ønsker.Uanset om du vil nytænke uanselige blomsterstande til en korsagebuket, du kan gemme, eller friske dit interiør op med overdådige blomsterarrangementer, kan du ved hjælp af denne bog nyde dine yndlingsblomster året rundt og opdage skønheden ved holdbare og bæredygtige buketter.ANGELA MAYNARD har elsket planter, lige siden hun som lille pige udforskede Londons parker. Hun afholder workshops for brands som Toastand the Crafts Council, hvor formålet er at lære deltagerne at anvende mindfulness i hverdagen og styrke forbindelsen til naturen ved at lave buketter og kranse af tørrede blomster eller dyrke byhaver. Hun laver også guidede ture i naturen året rundt. Derudover har Angela Maynard skrevet artikler for The Financial Times, The Telegraph, Living etc, Homes & Gardens med flere.

 • af Mark Norman
  128,95 - 136,95 kr.

 • af Christopher Richter
  177,95 kr.

 • af S. Archibald Vasey
  199,95 kr.

 • af Emma Dahlqvist
  220,95 kr.

  At flette er et af verdens ældste håndværk. I Fletterier lærer du at flette dine egne tasker, kurve og boligtilbehør af naturmaterialer som birkebark, halmstrå eller filt – eller hvad med at lave noget elegant af genanvendte plastikbånd fra affaldssorteringen? Det er muligt at flette med næsten alt, som kan bøjes og formes tredimensionelt. Til bogens projekter benyttes grundlæggende og universelle teknikker som flet på skrå, lige flet, syvflet og heksagonalflet. Projekterne varierer i sværhedsgrad, men når først teknikkerne er indlært, bliver man hurtigt tryg ved at eksperimentere. Emma Dahlqvist er designer og kunstner, og i sit arbejde kombinerer hun gamle håndværksteknikker med eksperimentelle metoder. Hun har tidligere udgivet bogen Näver.

 • af Tiffany Francis-Baker
  197,95 kr.

  South Downs, England

 • af Ray Tabor
  197,95 kr.

  A rephotographed and redesigned new edition of a Batsford classic, this fascinating book reveals the secrets of traditional coppice craft.

 • af Sasha Morgan
  79,95 kr.

 • af Cornelia M. Parkinson
  60,95 kr.

 • af Virve Boesch
  147,95 kr.

  If you¿ve ever wanted to create full baskets but felt it was too intimidating, Basket-Weaving Crafts is the must-have beginner¿s guide to basketry! Featuring 22 contemporary projects, step-by-step instructions and illustrations, and high-quality photography, this book is the gateway to creating modern masterpieces. An introduction explains all the materials and basic techniques in easy-to-understand descriptions before continuing on to the projects, which are arranged from the simplest to the most elaborate. From a serving tray, mirror, and purse to a lantern, picture frame, and hanging planter, these projects are approachable as they are beautiful! Written by Virve Boesch, a passionate creator and host of numerous workshops on basketry, this is a beginner-friendly, easy-to-follow, and beautifully chic introduction guide and project book. If you¿re looking to get started in basketry, you¿ll be happy you started here!

 • af Clare Youngs
  143,95 kr.

  Over 35 creative ways to transform recycled and natural materials into stunning projects. With ideas for makes from gifts and stationery to homewares and decorations, this collection shows you how to craft innovative projects from foraged and upcycled materials. The 35 designs include a festive gilded leaf garland, pretty seedpod coasters, floral paper bags, and an appliqué wall hanging. Expert maker Clare Youngs guides you through all the techniques you’ll need, showing you how to use a wide range of materials including fabric and paper off-cuts as well as natural elements such as twigs, flowers, and pebbles. With just a few inexpensive supplies and tools to get you started, you’ll soon be making beautiful works of art and developing your creativity while being kind to the planet.

 • af Clare Youngs
  127,95 kr.

  Keep your kids’ boredom at bay with 35 environmentally-friendly ideas they’ll love to make.Designed with the environment in mind, this brilliant collection of craft projects will keep kids entertained for hours. It features decorations, toys, jewelry, gifts, and more, every one of them incorporating natural materials—woodland folk are created from pine cones and seed pods, a length of bark is the base for an animal painting, and a piece of slate is transformed into a pretty brooch or badge. The fun ideas range from bark rubbings for budding artists to herb head flowerpots for junior gardeners and are sure to give kids the creative bug. Best of all, finding the project materials encourages kids to get outside! They can gather shells on the beach to make the shell mice, or collect leaves and twigs on a countryside walk to make a printed fox wall hanging. Even their own backyard will become an exciting source of crafty materials.

 • - 12 julehjerter med skabeloner
  af Karsten Blem
  162,95 kr.

  "Møn Hjerter" indeholder skabeloner til 12 julehjerter med motiver fra Møn. Bogen indeholder komplet forklaring, så det er let at gå i gang med hjerterne.”Møn Hjerter” har også oplysninger om de enkelte motiver og Mønkort, som viser beliggenhed. Bogen kan derfor også bruges som turistguide til Møns seværdigheder.Hjerterne har disse motiver fra Møn: Liselund Slot, Mølleporten, Farøbroen, Fanefjord Kirke, Møns Klint, Bog Mølle, Nyord Kirke, Sømarkedyssen, Mønbroen, Damsholte Kirke, Stege gamle rådhus samt et Mønhjerte med mange af motiverne samlet i et hjerte. "Møn Hjerter" indbyder til nemt mersalg: fx glanspapir, skæreplade, limstift og skalpel.

 • af Levi Samuel
  197,95 kr.

  Cunning plots, heroic adventures, harrowing conquests... there's no end to the possibilities.Eldarlands LARP is a fantasy based live-action role-playing game in which the players create and become their characters, driving the story through conflict and roleplay. Within these pages, you'll find everything you need to create and advance a character, build safe weaponry and armor, and learn the rules of combat.If you've picked up this book, one can only assume you're one of two types of people. First, you're familiar with Live Action Role Playing and are wondering why this rulebook is any different than another you game may have played. Or, you're the second type and have no idea what LARP is and are likely curious about it.To answer both, this player's handbook is simply a guide to help new players get started. It contains everything one might need to know, from character creation and advancement, to combat rules, and even a little history for the world's setting, though with this style of game that's literally the least important aspect.Eldarlands LARP is no better or worse than any other live action game out there. It's the people involved who make the experience enjoyable.For those who are already experienced with this style of game, Eldarlands LARP is roughly a 40% boffer combat / 60% role-playing game. Players immerse themselves into the game world by becoming their characters, choosing how they dress and act, they build alliances or create enemies with other players, they fight for their beliefs, all the while advancing the storyline.Combat is a three-limb or single body hit death system with point valued armor and damage. Characters can advance in level to gain new or stronger abilities in their class through attendance, participation, and on occasion, quest rewards.The world setting in which the game takes place is irrelevant, though one is provided. The game and story are driven by character conflict and the game's story marshal who directs the operations of gameplay and ensures a plot is available for characters to interact with.Join the adventure by immersing yourself into this live-action-role-playing game.

 • af Rebecca Burgess
  197,95 kr.

  Selection of the Crafters' Choice Book ClubBeautiful natural dyes from plants found in the wild or grown in your own backyard.As more and more crafters are discovering, dyeing your own fabric can yield gorgeous colors. Now master dyer Rebecca Burgess identifies 36 plants that will yield beautiful natural shades and shows how easy it is to make the dyes. Pokeweed creates a vibrant magenta, while a range of soft lavender shades is created from elderberries; indigo yields a bright blue, and coyote brush creates stunning sunny yellows.Gathering Color explains where to find these plants in the wild (and for those that can be grown in your backyard, how to nurture them) and the best time and way to harvest them; maps show the range of each plant in the United States and Canada. For the dyeing itself, Burgess describes the simple equipment needed and provides a master dye recipe. The book is organized seasonally; as an added bonus, each section contains a knitting project using wools colored with dyes from plants harvested during that time of the year. With breathtaking color photographs by Paige Green throughout, Gathering Color is an essential guide to this growing field, for crafters and DIYers; for ecologists and botanists; and for artists, textile designers, and art students.

 • af Emiko Kimura
  128,95 kr.

  ¡Todo lo que necesitas para crear las mejores y más originales velas artesanas!Las velas decoran nuestros hogares y celebraciones con color, llenando la estancia o el momento con aromas que crean recuerdos.Ya sea para un momento relajante, de celebración, íntimo o simplemente para decorar, las velas que crees tendrán un toque único y personal, además de tener la enorme satisfacción de haberlas creado por ti mismo.En este libro encontrarás todas las técnicas y materiales necesarios para hacerte un maestro artesano en el arte de las velas decorativas, aromatizadas, para bautizos, bodas, Navidad, marmoleadas, rústicas, etc.En este libro descubrirás:-Los consejos más prácticos para crear velas artesanales.-Los materiales más utilizados, más saludables y recomendables.-Todas las medidas de seguridad para crearlas sin ningún peligro.-Gran variedad de recetas para crear todas las velas que puedas imaginar.¿A qué esperas para crear las velas artesanales que siempre soñaste?¡Consigue tu libro "Velas artesanales: Cómo Aprender a Hacerlas" hoy mismo!

 • af Maryanne Gillooly
  60,95 kr.

 • af Marlene Hurley Marshall
  191,95 kr.

  From an idyllic lakeside cabin to a sophisticated urban apartment, decorative woodland accents can bring a unique charm to any home. Artist Marlene Hurley Marshall shows you how to how to capture the beauty and serenity of nature in stylish wreaths, frames, and furniture. Featuring dazzling photography by Sabine Vollmer von Falken, Woodland Style will inspire you to creatively use pine cones, moss, bark, and river rocks as you fill your home with a welcoming, rustic look that is completely your own.

 • af Conn Iggulden
  242,95 kr.

  From the #1 New York Times bestselling author of The Dangerous Book for Boys comes the long-awaited sequel - another action-packed adventure guide featuring full-color illustrations, perfect for dads, grads, and boys of all ages.The Double Dangerous Book for Boys is a treasure trove of the essential activities and skills that have defined generations of boyhoods, from building a treehouse to fishing to finding true north.Designed with the same nostalgic look and feel as the first book, this companion volume includes more than 70 new chapters and important skills, fascinating historical information, and captivating stories, including:How to pick a padlockMaking a Flying MachineTying a Windsor KnotAdvice from Fighting MenQuestions About the LawChess OpeningsMaking PerfumeMaps of Historic Empires: British, Ottoman, Genghis, Persian, Medes, Babylonian, AlexanderGreat SpeechesForgotten ExplorersHow to Wire a Plug and Make a lampWriting a Thank You LetterPolishing ShoesParents looking to reduce screen time and rediscover the great outdoors can use this book to fill weekend afternoons and summer days with wonder, excitement, adventure, and fun-learn to build go-carts and electromagnets, identify insects and spiders, and fly the world's best paper airplanes.This charming and practical guide, packed with hundreds of full-color charts, maps, diagrams, and illustrations, will ignite the imagination and stimulate curiosity, and provide grandfathers, fathers, sons, and brothers the opportunity to deepen their bonds. Conn Iggulden has at last put together a second wonderful collection that is the essence of boyhood.

 • af Melanie Williams
  277,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.