Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Havearbejde: blomster og prydplanter

Her finder du spændende bøger om Havearbejde: blomster og prydplanter. Nedenfor er et flot udvalg af over 111 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Blomsterbondens dyrk-selv guide
  af Rikke Lentz
  184,95 - 230,95 kr.

  Gennem sæsonerne følger vi blomsterbonde Rikke Lentz og hendes arbejde med at dyrke øko­logiske blomster ved den økologiske gård Mangholm i Nordsjælland. Vi følger, hvordan Rikke fremtryller magiske buketter af de første forårsblomster, som skyder op af den stadig kølige jord i maj, og videre gennem den frodige og gavmilde sommer med et sandt blomsterorgie, helt indtil sæsonen går på hæld i oktober. Bogen er til dig, der gerne vil lave en økologisk skærehave, men også til dig, der bare nyder at kigge på lækre billeder af smukke og betagende blomster. Emnerne er: - Hvordan du selv kan dyrke blomster efter økologiske principper. - Dyrkning af sommerblomster og stauder til overdådige buketter. - Frøsåning, spiring, brug af soilblocker, udplantning og høst. - Essentiel pleje af jorden for at få et frodigt udbytte. - Hvilke blomster der passer sammen i bedet – og i buketterne. - Guide til buketbinding og blomsteropsatser uden brug af plastikfyldt oasis. Rikkes budskab er, at vi skal passe bedre på jordens ressourcer og dyreliv, og vi skal handle lokalt med et minimum af transport og derved mindske vores CO2-aftryk. Især budskabet om at undgå kontakt med unødige giftstoffer er det direkte formål med at skrive en bog om økologisk blomsterdyrkning. Det er de små skridt i den rigtige retning mod en større bevidsthed om, hvad vi selv kan bidrage med for et sundere og grønnere miljø, så vi kan passe på naturen, alle insekterne, os selv og vores drikkevand. Om forfatterneRikke Lentz er selvlært økologisk blomsterbonde og har siden 2017 dyrket blomster fuldtid. Rikke er uddannet socialrådgiver med en kandidatgrad i socialt entreprenørskab, og hendes økologiske blomsterhave rummer derfor et socialt element og fun- gerer som samlingssted for dem, der er interesserede i at lære mere om blomsterdyrkning og mærke naturens helende kræfter på egen krop. Tina Brok Hansen er freelance fotograf og skribent og har fulgt Rikke Lentz gennem 3 år i hendes fascinerende blomstermarker. Gennem de seneste 6 år har Tina leve- ret adskillige artikler til danske magasiner med fokus på økologi og et bæredygtigt liv. Tina har endvidere fotograferet til flere kogebøger.

 • - Idéer til udsmykning med tørrede blomster
  af Dorthe Kvist
  198,95 kr.

  Hvad er perfection? Og på hvilket stadie er en blomst allersmukkest? Ligesom i den smukke natur, er alt ikke på sit højeste hele tiden, forfald er en del af den naturlige cyklus, og skønhed findes i alle stadier. Arbejdet med tørrede blomster er en måde at hylde naturens skønhed og forfald.Med denne bog om tørrede blomster vil vi vise, at blomster også har et liv efter døden. Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man også recycle blomster. Tørrede blomster er en måde at spare på resurserne, at genbruge, og at gøre op med ”brug og smid væk kulturen”.Bogen gennemgår tips til, hvilke blomster der kan tørres, hvor de kommer fra i naturen, haven, eller fra fremmede lande, hvor meget man må samle i naturen samt metoder til at tørre og gemme dem. Her er også masser af inspiration til, hvad man stiller op med blomsterne i dekorationer, kranse, terrarier, buketter og kunstneriske installationer, alle med DIY-vejledninger.Tørrede blomster kan være både dramatiske, elegante, mystiske og ikke mindst smukke og i særdeleshed poetiske.Dorthe Kvist er selvstændig havedesigner, stylist, blogger, forfatter og ejer af Meltdesignstudio. Hun er kendt fra flere TVprogrammer på tv2 fri og Go´morgen Danmark, er forfatter til bøgerne ”Bliv ven med din have” og ”Byhaven, kål, kartofler og kærlighed” samt ”Sådan skaber du RUM i din have”. Udover at designe og indrette uderum for private, boligforeninger og firmaer, holder hun foredrag, workshops, udvikler haveprodukter og skriver i diverse medier, alt sammen om have og uderum.

 • - flere blomster til bestøverne
  af Persille Ingerslev
  235,95 kr.

  »Der er mere magi i verden, end man umiddelbart skulle tro. Der er flere muligheder og mere skønhed, end vi aner, og bedst af alt er det lige ved vores fødder, underordnet hvor vi bor.«Persille IngerslevMagien finder vi i jord, planter og blomster. Blomster er mad for bestøvere, og det er der brug for. Uden insekter og bestøvere, ingen mad til os mennesker – men verdens insektbestand er reduceret med rundt regnet 80 % i løbet af de seneste 40 år, simpelthen fordi der ikke er nok blomster og dermed nektar til dem. Lad os ændre på det!Persille Ingerslev og fotograf Kira Dinesen fortæller i Gratis gardening om mere end 100 blomstersorter, du kan så i altankassen, baggården, højbedet eller haven – uden at det koster dig en krone.Persille Ingerslev er gendyrker og blomsterfan. De grønne planter har hjulpet hende ud af angst, depression og stress, og i dag lever hun af at videreformidle sin viden om gendyrk af grønsager og blomster. Følg Persille Ingerslev på Facebook: ‘Persilles Hjemmedyrk’.

 • af Selina Lake
  203,95 kr.

  Haven med stil viser, hvordan du forvandler din have, uanset størrelse, til et indbydende og smukt sted med plads til både afslapning og gæster.Bogen har masser af inspiration og tips til havens forskellige rum – som terrasse, spiseplads og drivhus – samt til dekorative elementer og detaljer.Med Haven med stil kan du forvandle selv den mindste, lille plet til et frodigt, grønt fristed.

 • af Inga Linde Jensen
  106,95 kr.

  Dejlig bog om livet i drømmehuset på landet - på godt og ondt. Fint illustreret med akvareller.

 • - En magnet til masser af liv
  af Lise Gartmann
  238,95 kr.

  VILDE BLOMSTER I HAVEN – En magnet til masser af liv… er en uundværlig inspirationskilde for både nye og erfarne haveejere, der drømmer om en grøftekant, en blomstereng, spiselige planter, vand og ikke mindst større biodiversitet i haven. VILDE BLOMSTER I HAVEN er en smuk og billedmættet rejse ind i de vilde blomsters univers. Bogen beskriver de vilde blomster i billeder og ord og giver os et indblik i planternes karakteristika, behov og detaljerigdom. VILDE BLOMSTER I HAVEN foreligger her i 2. reviderede udgave, hvor der er lagt ekstra vægt på afsnittene om græsser og enge og sletter. Med bogen får du blandt andet: · Viden om planternes karakteristika · Viden om jordbunds- og vækstvilkår · Tips til insektbo og kvashegn · Inspiration til vand og grøfter i haven · Tips om stendiger og højbede · Inspiration til indretning i haven

 • af Lene Beier
  72,95 - 231,95 kr.

  Aldrig før har så mange ønsket at få en mere vild have. Men hvordan kommer man i gang, og hvad skal man gøre anderledes?TV-værten Lene Beier elsker sin have, for her er plads til pindsvin, insekter, fugle, blomster og selvfølgelig ukrudt. Men alligevel vil hun gerne vide endnu mere om den vilde natur. Derfor tager Lene Beier os med rundt i Danmark for at se, hvordan forskellige haveejere griber netop det an.VILDERE HAVE er historien om Lene Beiers egen frodige have, fortællinger fra otte spændende steder og ekspertens råd om biodiversitet. Og så er bogen fuld af smukke, inspirerende billeder og tips til alle, der gerne vil have mere vildskab ind bag hækken.

 • af Nina Ferlov
  198,95 kr.

  I denne smukke bog fortæller Nina Ferlov om sit personlige forhold til planterne i sin lille frodige byhave, og hun portrætterer dem i ord og akvarel, en for en, gennem et kalenderår. En kærlighedserklæring til haven og naturen og en poetisk havevandring gennem årstiderne. Nina Ferlov er akvarellens mester, stoftrykker, tekstildesigner og billedkunstner. Hun har boet i sit byhus med en lille have i Middelfarts gamle købstads-kerne siden 1972.

 • af Hadley Grant
  291,95 - 292,95 kr.

 • af Herbert Berry
  203,95 - 267,95 kr.

 • af 8bit's Culture
  372,95 - 378,95 kr.

 • af Jamie Rolland
  404,95 kr.

 • af Karen Benveniste
  283,95 kr.

 • af Frederick Boyle
  228,95 kr.

 • af Arthur Duke
  207,95 kr.

 • af Frederick Boyle
  204,95 kr.

  Frederick Boyle (1841-1914) was an English author, journalist, barrister, and orchid fancier. Born in Stoke-on-Trent, Boyle was a nephew of Joseph Meyer. He matriculated in 1859 as an undergraduate at Brasenose College, Oxford, and was called to the bar in 1866. In 1863, he went to Sarawak with his brother: this visit provided material for a book, and chapters in several other volumes of travel accounts from Asia, South Africa, and Central and South America. In 1866 he donated to the British Museum a large number of archeological artefacts he had collected while travelling in Nicaragua. He also published a number of novels and a variety of articles in journals. He described himself as a barrister and journalist in census records from 1871 to 1901; in 1911 he just did 'literary work'. He was a newspaper correspondent in the Russo-Turkish war, and was a regular contributor to the Daily Telegraph, the Pall Mall Gazette and periodicals such as All the Year Round, Blackwood's, Cornhill, The Illustrated London News, Temple Bar, The New Review, and The Nineteenth Century. He collaborated with Ashmore Russan on three titles serialised in the Boy's Own Paper and later published as books.In later life he wrote a number of books about orchids, which he kept as a hobby. He committed suicide in Bayswater Road, London, April, 1914, when 'much depressed'. (wikipedia.org)

 • af H. H. Thomas
  328,95 kr.

  First published in 1915, this vintage book contains a timeless guide to gardening, with a special focus on growing plants from bulbs. From seasonal considerations and general planting rules to avoiding pests and diseases and beyond, this fantastic guide contains everything the gardener needs to know before planting bulbs to guarantee success. Contents include: ¿On Planting Bulbs¿, ¿Bulbs to Plant in Autumn¿, ¿Bulbs to Plant in Summer¿, ¿Bulbs to Plant in Spring¿, ¿Bulbs to Plant in the Greenhouse¿, ¿Bulbs in Pots and Bowls of Fibre¿, ¿Treatment of Bulbs after Flowering¿, ¿Bulbs for Naturalizing¿, ¿Insect Pests and Diseases of Bulbs¿, etc. This volume is highly recommended for those with an interest in growing bulbs and it would make for a handy addition to gardening collections. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on the history of gardening.

 • af John Nicholass
  147,95 kr.

  The complete guide to cultivating fuchsias, with step-by-step gardening techniques, an illustrated directory of over 500 varieties and 800 beautiful photographs.

 • af James Alexander Gamble
  328,95 - 376,95 kr.

 • af John Sherer
  320,95 kr.

  ¿The Practice of Horticulture¿ is a vintage book on gardening and related subjects, including different types of garden, planning, soil, equipment, planting, and much more. This detailed handbook contains everything a gardener needs to know, making it a must-have for green-fingered enthusiasts and collectors of vintage gardening literature. Contents include: ¿The Garden of Eden¿, ¿The Gardens of Hesperides¿, ¿The Gardens of Alcinous and Laertes¿, ¿The Gardens of Cyrus¿, ¿Gardens of the East Generally¿, ¿Grecian Gardens¿, ¿Vegetable Gardens¿, ¿Roman Gardens¿, ¿Preliminary Observations¿, ¿Nonesuch¿, ¿Progress of Gardening in England¿, ¿The Royal Gardens at Windsor¿, etc. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on the history of gardening.

 • af Gertrude Jekyll
  249,95 kr.

  This vintage book contains a complete guide to annual and biennial plants. A biennial plant is a flowering plant that requires a period of two years to fully complete its biological life cycle, whereas an annual plant completes its cycle within one year before dying. This volume offers timeless, expert tips on the best annuals and biennials for various garden types, giving instructions on how they should be selected and used. Written in simple, clear language and profusely illustrated, "Annuals & Biennials" is highly recommended for gardens new and old with an interest in the subject. Gertrude Jekyll (1843 - 1932) was a British garden designer, horticulturist, photographer, craftswoman, artist, and writer. She is responsible for designing and creating over 400 gardens in the United Kingdom, Europe and the United States, as well as writing more than 1,000 articles for related magazines. She is credited with having had a significant influence on gardening by both British and American enthusiasts. Many vintage books such as this are increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially-commissioned new introduction on the history of gardening.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.