Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Specielle havetyper og metoder: bonsai

Her finder du spændende bøger om Specielle havetyper og metoder: bonsai. Nedenfor er et flot udvalg af over 4 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michael Stoltze, Mona Klippenberg & Susan Lindsey Jane Trolle
  232,95 kr.

  Ønsker du at skabe gode livsbetingelser for sommerfugle i din have?Mange sommerfuglearter har det vanskeligt i den danske natur, og de behøver al den hjælp, de kan få for at overleve. Men også de arter, der foreløbigt ikke er truet, er et nærmere bekendtskab værd. Sommerfugle gør vores haver smukkere, os haveejere gladere, og ikke mindst: Hvis der er mange sommerfugle i din have, er det tegn på, at du har en sund have.Sommerfuglehave forklarer på en inspirerende måde, hvordan du med enkle greb kan indrette din have for at tiltrække flest mulige sommerfugle. Der gives blandt andet information om de bedste nektarplanter, om larvernes foderplanter, de forskellige arters udbredelse, flyvetider og overvintring samt om den forunderlige forvandling fra æg til larve, puppe og voksen sommerfugl. Du får også indblik i, hvordan sommerfugle bruges som symboler og optræder i kunst, religion og folketro, og du vil blive kendt med forfatternes egne sommerfuglehaver.Bogen er den første om sommerfuglevenlige haver, der er tilpasset danske arter og forhold, og den egner sig for både erfarne haveejere og begyndere.

 • - The definitive guide to choosing and growing bonsai
  af Peter Chan
  128,95 kr.

  A compact guide to everything bonsai in the internationally best-selling Octopus Bible format.

 • af Malcolm Hughes & Kath Hughes
  131,95 kr.

  Der einfache, neue Weg zum Bonsai-Meister: das einzige junge, frische Bonsai-Buch mit Handmade-Charakter, tollen Grafiken und Illustrationen. 20 Baumarten im Porträt, die sich zum Bonsai eignen: asiatische, mediterrane und heimische Arten, Laubgehölze und Immergrün. Gefäße, Werkzeug, Dünger, Wasser und Substrat. Pflege und Techniken: Schneiden, Drahten usw.

 • - Master the Art of Growing Miniature Trees
  af Malcolm Hughes & Kath Hughes
  128,95 kr.

  Master the art of growing miniature trees with this fun, jargon-free guide to bonsai.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.