Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bondegårdsdyr og arbejdsdyr: For alment interesserede læsere

Her finder du spændende bøger om Bondegårdsdyr og arbejdsdyr: For alment interesserede læsere. Nedenfor er et flot udvalg af over 35 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Bøger om brugshunde og servicehunde.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jørgen Liljensøe
  385,95 kr.

  ”[Jeg] vil uden forbehold anbefale DEN STORE HØNSEBOG til alle, der har eller drømmer om at få høns til husbehov.”- Søren Ryge Petersen, Politiken DEN STORE HØNSEBOG er den mest omfattende bog for den, der vil holde høns i haven. Den beskriver mere end 80 hønseracer, heraf over 50 illustreret med farvefotos. Den fortæller alt om avl og arvelighed, pasning og pleje, indretning af hønsehus og voliere og fodring med fødeemner fra haven og naturen.Denne reviderede udgave af bogen er blevet udvidet med nye afsnit om krydsningsavl og rotationsavl samt en decideret produktionsplan for den, der gerne vil være selvforsynende med æg og sundt, fedtfattigt, næringsrigt kød.Jørgen Liljensøe er i dag vor bedst kendte og mest populære forfatter til bøger om dyr. Flere af hans bøger er blevet klassikere på området.DEN STORE HØNSEBOG er den ultimative bog om høns. Alle bogens fotografier er i farver.

 • af Peter Wohlleben
  128,95 - 199,95 kr.

  Kan dyr have det sjovt? Kan de være modige? Og hvilke følelser har de for hinanden og for deres ejere? I Dyrenes hemmelige liv får du et fascinerende indblik i dyrenes ukendte følelsesliv. Peter Wohlleben tager igen udgangspunkt i forskningsrapporter og videnskabelige artikler samt sine egne oplevelser fra dyrelivet i skoven og på gården, hvor han bor i sin egenskab af skovfoged. Haner, der lyver for deres høner, omsorgsfulde egern, loyale og kærlige ravne, medfølende skovmus og sørgende rådyr. Wohlleben viser, hvordan dyr har deres egen personlighed, der ligesom vores er et resultat af både arv og miljø, og fortæller om dyr, der udviser mod, humor, taktisk forståelse, medfølelse, kærlighed, sorg, skyldfølelse og skam. Han fortæller også, hvordan dyremødre navngiver deres unger, og at ravne bruger særlige identitetsråb og kan genkende hinanden på stemmen selv efter flere år. Bogen er ligesom Træernes hemmelige liv blevet en bestseller i Tyskland med flere end 250.000 solgte eksemplarer.

 • - Selvforsyning til husbehov
  af Jens Juhl & Sølva Falgren
  161,95 kr.

  I denne 2. udgave beskrives nye racehøns og krydsningshøns, og der bringes tegninger af dem.Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, lever man så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde. Og gode og sunde produkter til brug i husholdningen. Man kan komme i gang med at holde høns for ca. 4000 kr., hvis man selv er lidt fiks på fingrene, og endnu billigere, hvis der bruges genbrugsmaterialer. Det er heller ikke dyrt eller besværligt at skaffe føde til hønsene. Ukrudt eller små rester mad ryger ind til dem. Toppe fra gulerod og rødbeder og andre grønsagsrester fra haven kan selvfølgelig komposteres, men ved at sende dem gennem hønsene får man fine æg og et meget vigtigt gødningsmiddel. ØKOHØNS omtaler de bedste hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet. Jens Juhl og Sølva Falgren har holdt høns i en del år og hjælper gennem AGENDA 21 med at sætte høns på prøve hos interesserede. Forfatterne holder hvert år mange kurser om økologisk have og hønsehold og har også skrevet ØKOLOGISK HAVE.Illustreret med fotos af Sølva Falgren m.fl. og gamle og nye tegninger, indbundet i dutchbind.

 • af Peter Wohlleben
  128,95 - 235,95 kr.

  Vidste du, at træer kan påvirke jordens rotation? Eller at ulve kan ændre, hvordan floder løber? Eller at regnorme kontrollerer vildsvinepopulationen? Naturen består af et net af komplicerede forbindelser, og langt de fleste af dem lægger vi mennesker ikke mærke til. Men det er disse forbindelser, der holder naturens fine balance ved lige. Med udgangspunkt i de nyeste videnskabelige opdagelser og sine egne mange års erfaring som skovfoged viser Peter Wohlleben os, hvordan forskellige dyr, planter, floder, sten og vejrsystemer arbejder sammen, og hvad der er på spil, hvis disse delikate systemer kommer ud af balance. Jordens økosystemer er for komplekse til, at vi kan putte dem i kasser og formulere simple regler for årsag og virkning, men ”Naturens hemmelige netværk” giver os en chance for at få et indblik i naturens indre systemer og uventede makkerskaber. Og jo mere lys, der bliver kastet på forholdet mellem arterne, jo mere fascinerende bliver naturens hemmelige netværk.

 • - alt hvad du har brug for at vide om at holde høns
  af Jeremy Hobson¤Celia Lewis
  162,95 kr.

  Høns er lette at holde og så er de produktive. De lyser op i haven og er glimrende kæledyr. Læs alt om høns, fra indretning af hønsegården til fodring, æg, kyllinger og de forskellige racer, og hvordan høns kan blive en spændende del af dit liv. Vigtige overvejelser over udgifter, pladsbehov og omgivelser, hvad enten du bor i byen eller på landet. Få masser af ideer til kreative aktiviteter med fjer og æg til børnene samt opskrifter på lækre retter med de sunde æg. Lær hvordan du huser, fodrer og passer dine høns for at sikre en glad, sund og produktiv hønsegård. Praktiske råd om valg og køb af høns med billeder og beskrivelser af over 40 racer.

 • af Peter Wohlleben
  128,95 - 199,95 kr.

  Guide til skoven af forfatteren til ”Træernes hemmelige liv” og ”Dyrenes hemmelige liv” I ”Brugsanvisning til skoven” får læseren det vigtigste af Peter Wohllebens skovvisdom serveret på en overskuelig, praktisk og underholdende vis. Han fortæller, hvordan man orienterer sig i skoven uden kompas og GPS, hvilke bær, svampe, blade og skud, man kan sample, plukke og spise. Hvor man kan campere, lave bål og grille. Hvordan man aflæser dyrespor, og hvor og hvornår man bedst kan iagttage de vilde dyr. Hvordan man beskytter sig mod myg, røde myrer og mider. Hvad man kan opleve sammen med børn i skoven, og hvordan man kan tilbringe en nat i skoven. Samt hvordan en tur i skoven i henholdsvis februar, maj, august og november kan blive til en helt særlig oplevelse.

 • af Elli H. Radinger
  199,95 kr.

  Dette er en af de mest intelligente og oplysende bøger om natur, som jeg har læst – i mit næste liv vil jeg være ulv! Peter WohllebenElsk din familie, pas på dem, du har ansvar for, giv aldrig op og hold aldrig med at lege – det er ulvens gyldne leveregler. Ulve er empatiske og plejer deres gamle og tilskadekomne, de tager sig kærligt af deres unger og kan glemme alt, når de leger. De er reflekterede, drømmer, lægger planer og kommunikerer intelligent med hinanden – de har med andre ord flere ligheder med os mennesker end noget andet dyr. Elli H. Radinger fortæller fascinerende historier om ulvens familiefølelse, tillid, tålmodighed, lederegenskaber, mindfulness, håndtering af fiasko eller død. Og deler forbavsende og hidtil ukendte fakta om ulvenes liv med læserne, som f.eks. deres samarbejde med ravnen, som reporterer om bytte i nærheden eller om farer.

 • af Wilhelm Bauer
  160,95 kr.

  Det er blevet meget populært at holde høns i haven, så man undgår madspild og får liv i haven. Med denne bog kan du få tegninger og instruktion til et hønsehus, der passer lige til din have. Du får at vide, hvad høns har behov for. Hvordan du trin for trin skal bygge et hønsehus og de forskellige former for huse, du kan vælge mellem.

 • af Christina Schwartz
  162,95 kr.

  Her kan du møde de forskellige gederacer i Danmark, læse om love og regler, pasning og pleje, sundhed og sygdomme, samt hvad man kan bruge geden og dens mælk til. Men det er også vigtigt at forstå gedens adfærd og væsen som flokdyr. Skrevet af en meget vidende og entusiastisk dansk gedeholder.

 • - Et godt hundeliv
  af Claus Sørensen
  117,95 - 177,95 kr.

  Denne bog handler om en politimands arbejde, opgaver og oplevelser i Dansk Politi. Et arbejde med politiets tjenestehunde i næsten 30 år, både som patruljehundefører med schæferhund/patruljehunde og senere som specialhundefører med labrador som sprængstofhunde. Jeg håber, at læ¦seren får en fornemmelse af arbejdet i politiet og specielt i tjenestehundeafdelingen, der fortsat er meget vigtig for dansk politi.

 • - en genopretningsbog
  af Rolf Andersen
  173,95 kr.

  Blev din jagthund ikke helt, som du havde håbet? Fortvivl ikke. En af Danmarks mest kendte hundetrænere Rolf Andersen giver dig i Fik du den jagtkammerat du fortjente? masser af gode råd og vejledning til, hvordan du kan genoprette din hund, så du får alle tiders gode jagthund. I samme lette sprog som i sin forrige bog Få den jagtkammerat du fortjener guider Rolf Andersen dig gennem de genopretningsøvelser, der er nødvendige, så du kan tage din hund med på jagt igen, uden den ødelægger det hele. Til stor glæde og tilfredsstillelse for både hund og dig. Det kræver naturligvis, at du vil investere din tid og opmærksomhed i genopretningen. Det er som bekendt kun lommeuld, der kommer af sig selv, men det behøver ikke at tage lang tid at genoptræne din hund, bare det gøres rigtigt. Og det er det, Fik du den jagtkammerat du fortjente? vil hjælpe med. Næsten alle hunde kan komme til at virke fint. Måske ikke helt så forkromet, som hvis der ikke var lavet nogen fejl, men Rolf Andersen lover, at det kan blive lysår bedre. Bogen er som den foregående smukt og rigt illustreret af fotograf Jakob Boserup og forsynet med sider til egne notater undervejs i genopretningen.

 • af Jeremy Clarkson
  62,95 - 97,95 kr.

 • - Islandske heste i saga og Edda
  af Lise Hvarregaard
  269,95 kr.

  Islandske heste, de små seje, langhårede tøltere, sådan kender vi dem i dag - men hvad er det for en utrolig his-torie, hestene bærer på? For 1000 år siden kunne mannemlig møde heste, der ligner islænderen, som vi kender den i dag.Her fortælles historierne om de islandske heste fra de islandske skrifter. Magi og poesi veksler med grumme og voldsomme beretninger om hestene med den lange historie. Samtidig får vi en række kulturhistoriske fak-taoplysninger om navngivning, avl, ridning, gangarter, hestekampe, væddeløb, hesten i religiøs sammenhængog andre faktorer, der vedrører hestens betydning i vi-kingetiden.Der er to hensigter med bogen: Dels en genfortælling af decentrale beretninger fra sagaerne og Edda-skrifterne, hvor berømte heste indgår – men også en række mindre kendte fortællinger trækkes her frem i lyset – og dels, at afdække kulturhistoriske oplysninger om hestene, man kan udlede af kilderne.

 • af John Lewis-Stempel
  97,95 - 127,95 kr.

 • af Merete Milling
  215,95 kr.

  Et raceportræt af Sigøjnerhesten, også kendt som Tinker og Irish Cob, fortalt i ord og billeder.

 • - glade, flittige, frække
  af Wilhelm Bauer
  97,95 kr.

  Hvor og hvordan lever dværghøns i naturen? Hvordan kommunikerer de med hinanden? Hvordan udvælger man de rigtige dværghøns, passer og fodrer dem? Hvilken nytte kan du få af dine høns? Masser af tips, information og praktiske råd. En bog for hele familie.

 • af James Herriot
  112,95 - 217,95 kr.

 • af Nikki Husted
  187,95 kr.

  In Chicken Keeping Pure and Simple, author Nikki Husted (@purelychickens) provides a fun and friendly guide for chicken keepers of all ages.

 • af Sarah O'Connor
  97,95 kr.

 • af Alick Simmons
  197,95 kr.

 • af Zoe Colville
  167,95 kr.

  'The shepherdess whose flock you definitely need to follow' - Hello!'A new breed of shepherdess blazing a trail across social media, challenging outdated ideas about the job and capturing the public's imagination along the way' - Daily MailZoë Colville left her life as a hairdresser in a fancy London salon for the rolling hills and hard graft of life on a Kent farm. One where the only use for a hairdryer is warming new-born lambs; where the cycle of life on a farm gives new meaning and purpose, and where nature is both a strict teacher and a source of ultimate satisfaction.In this memoir, Zoë brings her trademark hilarious, heartfelt voice to tell readers all about her transformation from hairdresser to farmer, and the lessons she learned along the way, from mental health, social media and identity to surviving as an entrepreneur in a shifting economy. And through those lessons - in love, loss, and lambing - discovering something even more important: that it's always the right time to take a bold step and try something new.

 • af DK
  105,95 kr.

  A seek-and-find board book for young learners with entertaining characters to follow and fun farmyard things to spot.Let your child's imagination run wild in this busy, search-and-find board book! Little ones can follow fun characters, spot and count different farmyard animals, and have an exciting i-spy adventure. A perfect interactive book to share with pre-reading toddlers or older children who are just beginning to read, every scene has "Can you spot?" questions, farm-related things to find, and prompts to encourage observation, exploration, and conversation. From a cosy barn and a muddy farmyard walk, to a beautiful field and busy farm stalls, little ones will build their vocabulary by visiting this fun farm, searching through the engaging scenes, then pointing to and identifying a variety of different farmyard animals, objects, and vehicles. Children will count playful lambs, mucky tractors, waddling ducks, and much more. Plus there are delightful countryside scenes to admire, and the cutest mouse hiding somewhere on each page!Inside the pages of this search-and-find board book, you'll find:- Search-and-find activities that are highly interactive, accessible, and fun - following entertaining characters and spotting lots of farmyard favourites.- 5 busy, search-and-find artwork scenes - at the entrance, in the barn, on the farm walk, in the field, at the end of the day.- A sturdy board book format that is perfect for little hands to hold.- A mix of accessible and some more challenging search-and-find activities, encouraging concentration, observation and cognitive skills.Find my Favourite Things Farm has so many exciting farm things to talk about, and characters to follow from page to page, children can use their imaginations to tell their own stories while learning important farm words along the way. Perhaps they will even continue the story after they have finished the book!This imaginative I-spy book for 3-5 year olds encourages observation, concentration, and cognitive skills, as well as stimulating talking and storytelling, supporting counting and colour recognition, and building language skills.

 • af Jeremy Clarkson
  147,95 kr.

  Welcome back to Clarkson's Farm.At the end of Jeremy's first year in the tractor's driving seat, Diddly Squat farm rewarded him with a profit of just £144. So, while he's the first to admit that he's still only a 'trainee farmer'*, there is clearly still work to be done.Because while he's mastered the art of moaning about nearly everything, some of the other attributes required of a successful farmer prove more of a challenge. Who knew, for instance, that loading a grain trailer was more demanding than flying an Apache gunship? That cows were more dangerous than motor-racing? Or that it would have been easier to get planning permission build a nuclear power station than to turn an old barn into a farm restaurant?But if the council planning department and the local red trouser brigade seem determine to frustrate his schemes at every turn, at least he's got Lisa, Kaleb, Cheerful Charlie and Gerald, his dry-stone-walling Head of Security to see him through. And cold beer brewed with spring barley harvested from Diddly Squat's own fields ...Life on Clarkson's Farm may not always go according to plan. There may not always be one. But there's not a day goes by when Jeremy can't say 'I've done a thing' and mean it ...* generous, in Kaleb's view____________PRAISE FOR DIDDLY SQUAT'Clarkson has done more for farmers in one series than Countryfile achieved in 30 years'James Rebanks, author of A Shepherd's Life'Clarkson has showcased the passion, humour and personalities of the people who work throughout the year to grow the nation's food ... and brought an understanding of many of the issues faced by farmers to the British public'National Farmers Union'A deserving Farming Champion of the Year'Farmers Weekly'I don't know anything about farming. It's like David Attenborough doing jet-skiing, or Nicholas Witchell saying, "I'm going to be a cage fighter'"Jeremy Clarkson

 • af Lone Andrup
  213,95 kr.

  Ingen æg smager så godt som æg fra egne høns. Det ved enhver, der har haft en hønsegård. Men hvad indebærer det at have høns? "Høns for sjov" fortæller alt, hvad man skal vide, inden man beslutter sig for at få høns. Hvordan skal hønsehuset være indrettet? Hvad spiser høns? Hvilken type høns skal man anskaffe sig? Bogen fortæller også om hønsenes historie i naturen såvel som i fangenskab.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlLone Andrup er født 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet børnebøger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.

 • - Med lyd
  af Sam Taplin
  117,95 kr.

  SÅDAN LYDER VILDE DYRTryk på knapperne, og hør alle de vilde dyr brøle, knurre og hyle i denne skønne illustrerede papbog.I samme serie:Sådan lyder bondegårdenSådan lyder trafikSådan lyder dyr i skovenSådan lyder dyr i zoo

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.