Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Hundedressur og hundetræning

Her finder du spændende bøger om Hundedressur og hundetræning. Nedenfor er et flot udvalg af over 73 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Hvalpetræning.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karina Rasmussen
  174,95 - 235,95 kr.

  "Når du anskaffer en hund, inviterer du samtidig en ulv ind i din stue. I denne bog beskriver Karina Rasmussen, hvor ens hunde og ulve egentlig er, og hvordan vi med denne viden kan hjælpe vores hunde til et liv uden stress og problemer. Få din hund til selv at vælge den gode opførsel, og til at samarbejde med dig, fordi den har lyst og ikke fordi den skal.Bogen besvarer, hvorfor der opstår problemer, og der er helt håndgribelige løsninger til, hvad man gør ved problemerne, og ikke mindst til, hvordan man undgår problemerne i første omgang. En bog man som hundeejer bliver nødt til at eje."

 • - En god start
  af Karina Rasmussen
  292,95 kr.

  Med denne bog i hånden bliver du, som hvalpeejer, godt rustet til at komme igennem fasen fra omkringfarende babyhvalp til velafbalanceret og velopdragen voksen. Bogen tager dig igennem Det Adfærdsmæssige, Hvalpens 5 aldre, Det praktiske, Aktiviteter samt Problemer og løsninger, og hjælper dig både hvis du vil undgå problemer, men også hvis du allerede har udfordringer med din hvalp eller unghund.

 • - Fra hvalp til schweisshund
  af Anne Egede
  272,95 kr.

  Bogen "Solskin på sporet - fra hvalp til schweisshund" henvender sig til alle, der interesserer sig for schweisstræning, uanset om det er for at blive optaget i schweissregistret, om hunden skal bestå schweissprøven for at deltage i udstilling eller avl, eller om man blot ønsker at gå schweiss og blodspor som en særligt spændende og udfordrende måde at aktivere hunden på. Bogen følger hundens træning fra de første enkle spor til den gennemførte schweissprøve og rummer masser af vigtig viden og gode råd, som både nybegynderen og den mere erfarne hundefører kan få gavn af. I bogen beretter Anne Egede blandt andet om det nødvendige grej og udstyr, om hundens lugtesans, om at skaffe blod, skind m.v. til træningen, om at udlægge og gå spor på forskellige sværhedsniveauer, om hvordan schweissprøverne afvikles - og om hvordan man træner sin hund på en måde, så prøverne også bestås. Anne Egede fik selv sin første hund optaget i schweissregistret i 1994 og har gennemført mange hundrede positive eftersøgninger, ligesom hun med særdeles gode resultater har ført hunde af forskellige jagthunderacer til schweissprøver på alle niveauer. Hun har undervist i schweissarbejde på Vildtforvaltningsskolen, i hundeklubber og i jagtforeninger samt på sine egne meget populære schweisskurser. Bogen er på 192 sider, indb. og rigt illustreret med farvefotos.

 • - Spændende og glade aktiviteter, der udfordrer din hund og dig
  af Kyra Sundance & Chalcy
  150,95 kr.

  Lær træningshemmeligheder af en kendt og anerkendt hundetræner og 'Verdens klogeste hund'Tricktræning knytter et stærkt bånd mellem dig og din hund, hjælper hunden med at finde sin plads i din familie og holder den mentalt og fysisk udfordret.EN BREDT UDVALG AF TRICKS for alle hunde og færdighedsniveauer: sid bamse, bukke, bed aftenbøn, find fjernbetjeningen og meget mere!TRIN-FOR-TRIN-INSTRUKTIONER som vejledning til træneren: problemløsning, tips og idéer, som giver lyst til at bygge videre på tricks, man behersker, og dermed gøre udfordringen større og mere interessant. VANSKELIGE TRICKS DELES OP i en række mindre trin, der hver for sig er lettere at lære, og samtidig gives der en kortfattet forklaring på, hvad tricket går ud på, og hvad man kan forvente sig under indlæringen. Bogens forfattereChalcy er den bedst kendte hund i USA. Hun og hendes træner og ejer, Kyra Sundance, har underholdt publikummer over hele verden med deres hundetrickshows - på markeder, messer, skoler, i cirkus og halvlegsshows ved sportsbegivenheder. De har desuden optrådt i en lang række fjernsynsprogrammer, bl.a. Ellen DeGeneres Show, Entertainment Tonight, Best Damn Sports Show Period og Tonight Show, hvor Jay Leno kårede Chalcy til 'Verdens Klogeste Hund'. Kombinationen af komplicerede tricks og klassisk komik - og en åbenbar kærlighed til hinanden - er en inspiration for alle, der holder af dyr.

 • - Få et bedre samarbejde med din hund
  af Jean Donaldson
  200,95 kr.

  Det er svært at være en hund i vores verden: Alt, hvad der er naturligt, bliver anset for at være enten forkert eller ulækkert! Hundens naturlige adfærd bliver ofte misforstået, hvilket kan føre til det, vi kalder problemadfærd.Forfatteren til Gennem hundens øjne, Jean Donaldson, kaldes af mange ’den mest fornuftige stemme inden for hundetræning’, og al hendes træning bygger på forståelse for hundens natur samt positiv forstærkning.I denne bog, som har vundet adskillige priser i hjemlandet USA som bedste bog om hundetræning, forklarer hun, hvorfor vores hunde gør, som de gør, ud fra et evolutionært synspunkt.Når hunden bider i ting, knurrer, gør eller tisser de forkerte steder, findes der en helt naturlig forklaring. Og når vi som ejere begynder at skælde hunden ud for at opføre sig normalt – i hvert fald normalt for hunde – er vi ofte på vej det helt forkerte sted hen.I Gennem hundens øjne får læseren en enestående indsigt i hundens indre liv, men også hjælp til at foregribe konflikter og opnå et bedre samarbejde med sin hund. Forfatteren tager nemlig fat på alle de klassiske problemstillinger og giver helt konkrete anvisninger til, hvordan man kommer dem til livs. Eller bedre endnu: forebygger dem!

 • - Grunduddannelse og dummytræning
  af Norma Zvolsky
  272,95 kr.

  LABRADOR, GOLDEN OG CO. har en fælles lidenskab: apportere dummyer og vildt. Derfor er det vigtigt omhyggeligt at lære dem MARKERING, DIRIGERING og SØGNING og opbygge en grunduddannelse som et godt fundament.NORMA ZVOLSKY beskriver detaljeret træningen fra hvalp til jagtbrugshund. Hun begynder med at forklare, hvordan hunde bedst lærer, og hvordan du planlægger din træning. Herefter tager hun fat på GRUNDTRÆNING og forklarer de vigtigste grundsignaler som, Her“, „Sit“ og „Fod“. Derefter viser hun, hvordan du får hvalpen og unghunden i gang med apportering. Derefter bliver grundpillerne for retrieverarbejdet gennemgået med et udblik til prøver og jagt.Vil du nyde samarbejdet med din retriever med aktiviteter, som den virkelig er skabt til, så bliv inspireret til DUMMYTRÆNING i denne omhyggelige bog spækket med gode råd og træningsmetoder

 • af Rolf Andersen
  172,95 kr.

  I et underholdende og ligetil sprog – uden løftede pegefingre og selvhøjtidelighed – inspirerer en af Danmarks mest kendte hundetrænere Rolf Andersen dig til at Få den jagtkammerat du fortjener. Enkle trin for trin-anvisninger forklarer, hvordanen jagthund præges og trænes i uddannelsen fra hvalp til fuldbefaren jagthund – og prøvehund hvis det er ambitionen.Bogens emner spænder fra at sørge for, hunden ikke bliver skudræd, til at den kan dirigeres, apportere ordentligt og finder glæde ved jagtarbejdet med sin fører. Takt og tone på jagt bliver også omtalt, ligesom den sidste tid med en gammel jagtkammerat bliver behandlet.Få den jagtkammerat du fortjener giver ganske simpelt en opskrift på, hvordan den indledende opdragelse af den ny lille hvalp bør foregå, hvordan den roligt bør introduceres for jagt, hvordan knaldapporteringer undgås, føreropmærksomhed opnås, samtidig med at familielivet kan bevares.Bogen er smukt og rigt illustreret af fotograf Jacob Boserup. Rolf Andersen har tidligere udgivet den anmelderroste Få den hund du fortjener om træning og opdragelse af familiehunde. Om denne skrev anmelderne blandt andet:”… hæver genren ganske betragteligt med sin lille, men yderst velskrevne bog …” Berlingske Tidende"… en fin og overskuelig håndbog … ingen undskyldning for ikke at komme i gang …” Ugebladet Søndag”kort og præcist ... absolut anbefalelsesværdig … nem og handy …” Retrieveren

 • af Irene H. Jarnved
  93,95 - 274,95 kr.

  Mange hunde udvikler uvaner og problemer i hverdagen. Alle uvaner og problemer kan have en eller flere årsager.Bogen er en brugsbog for alle hundeejere, der gerne vil forebygge uvaner og problemer og for hundeejere, hvis hund har en adfærd, som de gerne vil ændre.Adfærdskonsulent Irene Jarnved viser ved eksempler, hvorledes man kan kortlægge og ændre sin egen og dermed hundens adfærd, så begge parter får størst glæde af hinanden.Udgivet i samarbejde med Dansk Kennel Klub.

 • - en bog om politiets hunde
  af Iben Danielsen & Anders Holt
  214,95 kr.

  Hunde har været anvendt til vidt forskellige opgaver hos politiet gennem adskillige årtier. Med snuden i sporet fortæller dig alt det, du som hundeelsker har brug for at viden om politiets hunde.Oprindelig blev hunde især brugt til at finde ting eller personer, herunder personer, der ikke havde den store lyst til at tale med politiet. I de senere år er opgaverne vokset. Politiets hunde skal spore mobiltelefoner, narko og andre illegale stoffer. De deltager også i afsøgning i forbindelse med indsatsen mod terror. Hundene er langtfra overflødiggjort af moderne teknologi, for de har stadig nogen enestående evner, som teknologien ikke kan erstatte. Dygtige politihunde kræver specifik udvælgelse på hvalpetrinnet, hvor det gælder om at finde frem til hunde med de bedste udviklingsmuligheder. Dernæst er det vigtigt med træning – masser af træning. Endelig er det afgørende, at der opbygges et helt særligt tillidsforhold mellem hund og hundefører.Med snuden i sporet giver et fascinerende indblik i politihundenes verden og det arbejde, som engagerede politifolk lægger i at udvikle de rigtige egenskaber hos hundene. Bogen er skrevet af to passionerede hundeelskere. Iben Danielsener journalist og forfatter. Anders Holt er også journalist og holder af at gå på jagt med sin hund.

 • af Per Jensen
  266,95 kr.

 • - Et godt hundeliv
  af Claus Sørensen
  117,95 - 178,95 kr.

  Denne bog handler om en politimands arbejde, opgaver og oplevelser i Dansk Politi. Et arbejde med politiets tjenestehunde i næsten 30 år, både som patruljehundefører med schæferhund/patruljehunde og senere som specialhundefører med labrador som sprængstofhunde. Jeg håber, at læ¦seren får en fornemmelse af arbejdet i politiet og specielt i tjenestehundeafdelingen, der fortsat er meget vigtig for dansk politi.

 • - Hunde, folk og signifikant andenhed
  af Donna Haraway
  174,95 - 186,95 kr.

  Forbundne arters manifest er en hyldest til hundene og til den fælles historie, som mennesker og hunde har. Igennem en udforskning af fællesskabet mellem vores arter bliver det tydeligt, hvordan gensidighed, kærlighed og ansvar er størrelser, der binder os tæt til vores pjuskede ledsagere og makkere. Forbundethed er et gennemgående tema i Donna Haraways forfatterskab, og i denne tekst udfoldes det til fulde gennem analysen af de blomstrende relationer mellemforbundne arter. ”Forbundne arters manifest er et personligt dokument, en videnskabelig ekspedition ind i for mange delvist ukendte territorier, en politisk håbshandling i en verden på kanten af global krig, og et arbejde der i princippet er i bestandig fremgang. Jeg tilbyder hundegennemtyggede rekvisitter og halvt afrettede argumenter for at videreudvikle nogle fortællinger, jeg holder rigtig meget af, som akademiker og som en person i min tid og på mit sted. Denne historie handler hovedsageligt om hunde. Som brændende engageret i disse fortællinger, håber jeg at føre mine læsere ind i kennelen på livstid. (…) Færdighederne og aktørerne i hundeverdenerne, både menneskelige og ikke-menneskelige, burde være et vigtigt anliggende for teknovidenskabelige studier. Det ligger mig endnu mere på sinde, at mine læsere ved, hvorfor jeg betragter det at skrive om hunde som en gren af feministisk teori, eller omvendt.” Forbundne arters manifest er en hjertelig og sjov gentænkning af Haraways tidligere arbejde, der tegner nye retninger i forfatterskabet.

 • - mental træning for hunde
  af Anders Hallgren
  266,95 kr.

 • - Forstå din hunds kropssprog
  af Hannah Molloy
  198,95 kr.

  Opdag den virkelige betydning af hundens adfærd og skab tætte bånd til din hund.Hvad betyder det virkeligt, når hunden ruller om på ryggen og viser sin mave? Forfatteren bygger på den nyeste forskning indenfor hundepsykologi og Hannah Molloy afslører den virkelige betydning bag mere end 80 hunde adfærdsformer.Fyldt med tips for dig som iagttager af hunde med råd om positiv træning. Denne bog vil hjælpe dig med at gøre din hund glad og stimuleret – og skøn at leve med!HANNAH MOLLOY er uddannet i dyrepsykologi og arbejder som hundeadfærdsekspert og hundetræner.

 • af Emilie Munkholm
  186,95 kr.

 • af Daenna van Mulligen
  266,95 - 364,95 kr.

 • af Bradley Francois
  225,95 kr.

 • af Mary R. Burch & Jon S. Bailey
  170,95 kr.

 • af Gary Glosser
  325,95 kr.

  This Companion Guide is to help humans better understand what dogs need to see from us in communication - from their perspective. Leadership is not dog specific, it is in all creatures, great & small, so think of this as a "e;quick reference"e; guide to understanding more about dogs and what they need to see in their world. This isn't a novel about people, it's about the dogs and putting their needs above ours to give them the best stress-free life possible. This will teach you to do just that. It will help you become an Elite Packleader.

 • af Emma M. Garlant
  204,95 - 260,95 kr.

  Overvejer du at anskaffe dig en hvalp? Skal du snart hente den hvalp, du har købt?Eller har du allerede gjort det? Så er denne bog lige noget for dig.Hvalpetiden er en meget vigtig tid i en hunds liv. Hvalpen skal vinde den nye families tillid, og der skal knyttes bånd mellem hunden og dens nye tobenede venner. Hvalpen skal have hjælp til at blive socialiseret, så den kan lære at omgås både mennesker og andre dyr på en hensigtsmæssig måde. Derfor skal vi miljøtræne hvalpen, vænne den til at gå langs trafikerede veje og på alle slags underlag. At køre med offentlig transport og høre høje lyde er også en del af træningen. Der er mange andre ting, som det er nyttigt, at hvalpen lærer. For eksempel at være alene hjemme, kommandoer som ”sit” og ”giv slip” og at være renlig. Med denne bog får du en masse viden og tips til træning og leg med dit nye familiemedlem.I Hvalp får du en letlæst teori og en mængde gode råd om alt det, du skal tænke på i den intense, sjove og nogle gange lidt belastende hvalpetid. Bogen er skrevet af den anerkendte norske adfærdsbiolog og hundeekspert Emma M. Garlant.Om forfatteren:Emma Garlant er en anerkendt norsk adfærdsbiolog, der driver egen virksomhed som professionel hundeekspert. Hun tilbyder rådgivning og afholder kurser og foredrag og har 37 års erfaring med både egne og andres hunde. Garlant bruger kun belønningsbaserede metoder og er opdateret på den seneste forskning inden for sit felt. Hun har en fast blog på forskning.no og skriver for bladet Hundesport (medlemsblad for Norsk Kennel Klub). Hun har for tiden tre hunde, pyreneerhunden Fri, whippeten Lek og foxterrieren Sol.

 • af Christina Johnsen
  170,95 kr.

 • af Steven B. Reider
  346,95 - 408,95 kr.

 • af Jessica Johnson
  228,95 kr.

  Introducing How You Can Raise The Most Amazing Dog Ever WITHOUT Using Methods That Cause Them Pain or Suffering (Most Training Methods Do!) Do you want to train an incredible Dog? Do you want to raise a Dog using loving and friendly methods? Do you want to do this while building an amazing relationship with your Dog? Unlike many methods, the one I teach inside this book are built upon love and care for your Dog, and instead of relying on choke collars, we utilize treats and trust. After all, your Dog isn't just a toy to train, your Dog is your companion and your best friend and deserves to enjoy the training process.I focus on using modern Positive Reinforcement training methods in a practical manner that are EASY to apply and will have your Dog behaving better than you could imagine in no time at all.It still baffles me how wildly outdated methods are still used in the modern day, despite the science constantly backing up the loving and friendly positive methods.A comprehensive report from the BC SPA on a review of Dog training methods showed that reward-based training is the BEST way to train Dogs. So, there is no need for the suffering and pain of the old ways!Anyways, here's a slither of what you'll find inside…. How You Can Raise The Happiest Dog In The World (And Train Them Simultaneously) A Proven Step by Step Guide to Positive Reinforcement Training Why More People Are Turning to Positive and Reward Based Training Methods Than EVER BEFORE 2 Exact Ways to Deal With Your Dogs Separation Anxiety Why Praise is Actually Twice as Effective as Punishment… The Easy to Follow Week by Week Dog Training Guide I Developed To Make The Training Process EASIER Than Ever Before! How Your Training Sessions Should Look Like (Hint: You and The Dog Should Be Having Fun!) 7 Key Steps to Dealing With Your Dogs Common Behavioral Problems The Most Common Mistakes in Dog Training and How to Avoid Them Exactly Why Trained Dogs are Happier and Healthier Dogs!And that is barely even scratching the surface!Even if you've tried to train your Dog 100s of times and failed, even if you think positive training is a 'hippy' idea that just won't work in the 'real world' and even if you have failed using Positive and reward based methods in the past, this book shows EXACTLY how (using a step by step proven method) you can train an amazing Dog using Positive methods.So, If You Want to Build an Unbreakable Bond With Your Dog While Training Them To Behave Better Than You Ever Imagined, Scroll Up and Click "Add to Cart."

 • af Mike C. Smith
  206,95 kr.

 • af E. H. Richardson
  247,95 kr.

 • af Roger D. Williams
  239,95 kr.

 • af Christina Hunger
  128,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.