Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Zoologiske haver og naturparker: for alment interesserede læsere

Her finder du spændende bøger om Zoologiske haver og naturparker: for alment interesserede læsere. Nedenfor er et flot udvalg af over 5 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Dyreparker.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Bent Jørgensen
  287,95 kr.

  "Zoo" er ikke blot en historisk bog, der følger Zoologisk Have, dets mennesker og dets dyr igennem 125 år. Det er lige så meget en invitation inden for hos et af Danmarks kulturelle højborge, Københavns Zoologiske Have, men som det altid er tilfældet hos Bent Jørgensen, er der en ting, der er det vigtigste: dyrene.I "Zoo" er det derfor Zoologisk Haves mest berømte og elskede dyr, der er i centrum - og det giver stof til masser af gode historier.idden /title /head body center h1 403 Forbidden /h1 /center /body /htmlBent Jørgensen (f. 1933), dansk zoolog og forfatter. Jørgensen blev uddannet zoolog i 1965 og har siden arbejdet for både Zoologisk Museum og Zoologisk Have, hvor han var direktør i perioden 1979-1994. Bent Jørgensen er blev folkeligt kendt for sit store engagement inden for formidling af dyr og dyreliv til både børn og voksne, hvilket gav udslag i både bøger og radio- og tv-programmer.

 • af Francoise Malby-Anthony
  127,95 - 187,95 kr.

 • af Stephanie Sorrell
  92,95 kr.

  Ben and Hattie meet a new friend in the park. Mr Dandy Paws isnot just any big cat, he's a highway lion who robs from the richto give to poor animals in need. His next daring rescue is a breakoutfrom the city zoo. But if they help him, Ben and Hattie couldget into more trouble than they bargained for.

 •  
  206,95 kr.

  Træd indenfor i den mærkelige og vidunderlige verden af zoologiske haver og se, hvad dyrepasserne laver, ud over at fodre de hundredvis af forskellige dyr, fra mini-surikater til enorme elefanter. Oplev fx hvordan de skaber perfekte levesteder og sjove aktiviteter for de vilde og ofte farlige dyr. I denne flotte bog får du et helt enestående indblik i livet bag facaden på nogle af verdens bedste zoologiske haver og akvarier. Tag på en VIP-tur og få unik viden fra eksperter om deres arbejde med dyrene.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.