Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sten, mineraler og fossiler: for alment interesserede læsere

Her finder du spændende bøger om Sten, mineraler og fossiler: for alment interesserede læsere. Nedenfor er et flot udvalg af over 102 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Populære værker om geologiske aspekter, inklusive om ædelsten.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - den ultimative guide til krystaller
  af Hall & Judy
  210,95 kr.

  Den Store bog om Krystallerer er blevet verdens populæreste opslagsbog om krystaller og er solgt på engelsk i mere end en million eksemplarer. Leksikonformatet gør dig straks i stand til at finde en kendt krystal eller identificere en krystal du ikke kender.Den dækker de praktiske og eksotiske egenskaber i hver krystal, herunder de mentale, psykologiske og fysiske effekter samt dens brug ved krystalhealing. Bogen indeholder traditionel og nutidig viden og trækker på Judy Halls 35 årige erfaringer på dette område. Det er en uundværlig opslagsbog for krystalelskere overalt.

 • - En guide
  af Troels V. Østergaard
  128,95 kr.

  En rigt illustreret guide til de sten, du finder på stranden.DANSKE STRANDSTEN giver dig en let tilgængelig bestemmelsesnøgle, så du nemt kan finde frem til, hvor netop den sten, du står med i hånden, er beskrevet i bogen. Herefter guider Geolog Troels V. Østergaard dig gennem de forskellige typer af sten: sedimentsten, metamorfe (omdannede) bjergarter og vulkanske bjergarter. Og så giver han svar på en række interessante spørgsmål om de danske sten:  Hvor kommer de fra? Hvordan er de transporteret hertil? Hvad er vandreblokke? Hvor gamle er stenene? Hvorfor er der kun sten ved nogle af de danske strande? Og hvorfor er ikke alle sten runde?

 • af Sten Lennart Jakobsen & Palle Gravesen
  160,95 kr.

  Praktisk, letanvendelig og righoldigt illustreret guide til Skrivekridtets fossiler inklusive kridtets tilblivelse, findesteder, slægtskabet til nutidens dyr, indsamling og præparation.

 • - fra Skagen til Rendsborg
  af Jesper Asmussen
  199,95 kr.

  Når man rejser langs Hærvejen, bevæger man sig helt bogstaveligt i hundredetusindvis af forfædres fodspor; her har konger og dronninger sneglet sig frem i lange optog, når hoffet bevægede sig rundt i riget. Her har stovte bønder tålmodigt ført deres kreaturer sydpå mod de store markeder i Nordtyskland, og budbringere har jaget frem med vigtigt nyt. Her har drabelige hære på krigstogt marcheret hærgende frem ... Hærvejen afspejler ikke blot vores historie. Den er vor historie.Langs ruten venter mængder af små og store interessepunkter. Mange vigtige og afgørende begivenheder står afmærket med skiltning, monumenter og mindesmærker, men også de små historier kan findes på vejen – skæve, finurlige, sørgelige og muntre hændelser har udspillet sig langs den ældgamle vej. Ofte er der ingen særlige spor at se, men med en kyndig og vidende vejleder i hånden er det alligevel muligt at se alle historierne. Og netop en sådan kyndig vejleder er denne bog om Hærvejen.Det imponerende grundige forarbejde og den gennemførte og læservenlige tekst gør bogen til den bedst tænkelige rejseledsager på en færd langs Hærvejen.

 • af Palle Gravesen
  459,95 kr.

  En unik og meget omfattende guide til fra hvilken geologisk periode, hvor og hvilket fossil du kan finde på de forskellige fossillokaliteter i Nordvesteuropa, dvs. Danmark, Sydnorge, Sverige, Holland, Belgien, England, Nordfrankrig og Nord- og Mellemtyskland.Bogen omfatter en indgående tekst om områdernes geologi, geologiske historie og de fossiler, du kan finde, samt mere end 1.100 illustrationer i form af tabeller, kort og mere end 600 fotos af lokaliteter og enkeltfossiler.Bogens afsnit udgør:  Europas geologiske opbygning, inddelingen af de forskellige jordlag og de geologiske tidsaldre, et afsnit om pladetektonik og endelig en udførlig  og omfattende gennemgang af hver af de geologiske lag, hvor man på udvalgte lokaliteter kan finde de forskellige fossiler.

 • - Sten, du kan finde, samle og gemme
  af Dr. Devin Dennie
  117,95 kr.

  Lær navnene på de forskellige sten, mineraler, ædelsten og fossiler, og find ud af, hvordan du kan opbygge din egen stensamling.Find ud af, hvor de forunderlige genstande kommer fra, og hvad vi bruger dem til.Bliv stenjæger og mineralekspert!

 • af Ole Johnsen
  203,95 kr.

  Nordens mest omfattende bog om mineraler. Grundigt baggrundsstof om mineralers og krystallers opbygning og egenskaber. Bogen omtaler over 500 forskellige mineraler og deres varieteter med eksempler fra hele verden. Gennemillustreret med en rigdom af usædvanligt smukke næroptagelser af de enkelte mineraler samt instruktive tegninger.

 • - Langs stranden
  af Jesper Milan
  129,95 kr.

  4. oplag i arbejde. FOSSILJAGT LANGS KYSTEN Mellem sten og opskyl på stranden kan der pludselig dukke en lille skat op – et ravstykke, et forstenet søpindsvin, et vættelys eller hvis man er rigtig heldig - en forstenet tand fra en haj. Det er eventyrligt at finde spor efter dyr, der er millioner af år gamle, bare ved at være opmærksom på, hvad der ligger mellem stenene på stranden. Med lige dele viden og god fantasi kan man tænke sig tilbage til den fjerne fortid, hvor de forstenede dyr var levende. I denne bog fortælles om de mest almindelige fossiler, man kan finde langs med strandene i Danmark og i udvalgte råstofgrave. Ved Stevns- og Møns Klinter, på Bornholm, på Fur, langs Vestkysten, i Gram Lergrav og mange andre steder – i alt er 27 specielt gode lokaliteter omtalt. Med vellignende tegninger af dyrene, som de så ud, da de var levende samt en række fotos og tegninger af fossiler, som man typisk finder dem, er der en god mulighed for at se, hvilket fortidigt dyr eller plante, man har fundet. Jesper Milàn, museumsinspektør ved Geomuseum Faxe, har skrevet teksten - og Lykke Bianca har tegnet alle de smukke tegninger.

 • af Pia Danielsen
  189,95 kr.

  Krystaller er magiske!Krystaller kan tryllebind og fascinere os - og har gjort det i årtusinder. Man hvad er det lige, der tiltrækker os sådan? Er det formen, farven, glansen, eller kan vi rent faktisk mærke noget, når vi rører ved dem?Denne bog går bag om krystallerne. Pia Danielsen fortæller om krystallernes udseende, men også om hvad krystallerne kan gøre for dig, når der er behov for ro, inspiration eller måske selvtillid. "Krystaller har givet mig så meget glæde. Den glæde vil jeg gerne dele med dig i denne bog".

 • - rundt om øernes historie
  af Jesper Asmussen
  199,95 kr.

  Bornholm er enestående på mange måder – øen har en eventyrlig og i dansk sammenhæng helt unik natur med ejendommelige bjerg- og jordarter samt sin helt egen kultur på en mageløs plads i Østersøen.Bornholm er en ø med meget at byde på og er samtidig et øland, der har så godt som alt – for man finder det hele på denne østdanske ø. Bornholms urtid og forhistorie går tilbage til oldtiden, og geologisk fra Jordens tidligste tider med eksempelvis fund af fascinerende dinosaurfossiler, gådefulde solsten og billedskønne guldgubber, frem til spændende middelalderborge og frihedskrige og op til industriens tider, som alt bæres til skue i denne bog.I bogen finder man også de små historier. De, som handler om rene bornholmske begivenheder og tildragelser, der spænder fra folkeeventyr, kunst, personer, kirker, hændelser, almuemål med mere – og de behøver såmænd ikke at være højtravende eller skelsættende. De er stadig en del af den store fortælling og får dermed en vigtig plads i denne udgivelse, så man så at sige kommer hele øen rundt.Bogen vil være god til alle gæster og besøgende, men såmænd også til fastboende – her kan alle blive mere fortrolige med den ø, vi alle sammen elsker.

 • - Tysk udgave
  af Palle Gravesen
  525,99 kr.

  Das Buch liefert eine Einführung in die faszinie­rende Geologie Nordwesteuropas mit Beschreibun­gen ausgewählter, klassischer Fossilgebiete. Die Darstellung verhilft dem Leser zu einem Verständ­nis der oft komplizierten Geologie der Teilgebiete und beleuchtet außerdem wichtige Seiten der Berg­baugeschichte und der geologischen Erforschung.Das reiche Bildmaterial ermöglicht es, viele von den Fossilien, die man in Nordwesteuropa findet, zu identifizieren. Ein Großteil der zahlreichen Fos­silfotos wurde neu aufgenommen und bisher nur in der zuvor publizierten dänischen Originalaus­gabe gezeigt.Das Buch wurde von dem dänischen Geologen und Biologen Palle Gravesen geschrieben und kombi­niert die rein geologische Darstellung mit einem mo­dernen ökologisch-biologischen Verständnis für die Lebensräume und Lebensbedingungen der Vorzeit.

 • - The World in Your Hands
  af Dk
  127,95 kr.

  Have the world in your hands with these compact, affordable, illustrated natural history guidesFrom malachite to meteorites, leaf through Nature Guide Rocks and Minerals, a beautiful guide profiling the world's specimens. Part of a new generation of compact natural history guides, Rocks and Minerals is packed full of stunning images that reveal intricate details and unique characteristics of the rocks and minerals featured. Expertly written and including examples from across the globe, these guides will give you knowledge of the natural world at your fingertips.With a detailed introduction on identifying and classifying minerals and clear sections on each type of rock and mineral, Nature Guide Rocks and Minerals is the ideal identification guide.

 • - Plakat, A4 format
   
  46,95 kr.

  En flot plakat til skolen, arbejdsværelset, sommerhuset .... De danske naturlandskaber byder på mange oplevelser og udfordringer. Vi vil gerne vide mere om oprindelsen til og udviklingen af landskabet. Hvad ligger der under vore fødder? Hvordan er undergrunden dannet? Hvad fortæller stenene og forsteningerne om vor geologiske fortid?Denne plakat viser fotos af de fleste af de forsteninger, som vi kan finde på stranden, i grusgrave eller i jorden forskellige steder i Danmark. Vi har valgt at vise de almindeligste med deres navn, findested og geologisk alder. Baggrundsbilledet er fra Møns Klint.

 • af Sidsel Dalby Glerup
  297,95 kr.

  En dag bliver diamanthandleren Sidsel Dalby Glerup kontaktet af en ukendt portugiser. Han vil have hende til at finde en sjælden lyserød diamant og har 20 millioner kroner at gøre godt med. Selv om der er noget lusket ved manden, begiver Sidsel sig ud på en hæsblæsende jagt efter den sjældne diamant. Hun ender på skipisterne i Schweiz, i hemmelige lokaler i Holland og på diamantbørsen i Israel, og først sent finder hun ud af, at manden spiller med skjulte kort.Undervejs i denne virkelige fortælling, tager Sidsel Dalby Glerup os med gennem diamanternes historie og videnskaben bag. Hvad er en diamant? Og hvorfor har vi mennesker gennem tusindvis af år været så fascineret af de høje karater, at de dyreste sten bliver solgt for flere hundrede millioner?Diamanten der kostede millioner er en beretning om eventyr og hemmeligheder. Om de spor af både glæde og blod, de værdifulde sten trækker efter sig i historiens løb. Det er en underholdende og autentisk bog, der gør læseren klogere på de mineraler, der skabes dybt inde i jorden over millioner af år.

 • af Wallace Arthur
  170,95 - 415,95 kr.

 • af Dk
  346,95 kr.

 • af Kai Kupferschmidt
  137,95 kr.

 • af Heman White Chaplin
  172,95 kr.

 • af B. Anderson
  521,95 kr.

 • af Randle Wilbraham Falconer
  167,95 - 342,95 kr.

 • af Samuel Haughton, Aquilla Smith & Robert Henry Scott
  167,95 - 332,95 kr.

 • af William Chapman
  167,95 - 332,95 kr.

 • af Richard F. Burton
  312,95 - 497,95 kr.

 • af James Patrick Howley
  167,95 kr.

 • af Leon Blanc
  167,95 - 342,95 kr.

 • af Willis Stanley Blatchley
  207,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.