Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den suveræne og populære vinpodcast udkommer endelig med en vinbog, der er til og for alle.Står du også i det lokale supermarked fredag eftermiddag og stirrer dig blind på endeløse rækker af vin. Normalt kan du godt lide spansk vin. Eller er det italiensk...? Fransk vin er vistnok lidt for surt. Men så igen – du fik jo også en lækker fransk vin engang. Men hvad var det nu, den hed?Denne bog er til dig, der gerne vil blive bedre til at kende din personlige smag og lære om vin, så du nemmere kan vælge rigtigt, når vinen skal på bordet. Hvordan smager de forskellige druer? Hvordan udtrykker vin sig i forskellige lande? Hvad betyder terroir, og hvordan bliver man skarpere på duft og smag? Find ud af, hvorfor vin er så forskelligt, og hvor man kan ty til, hvis man vil udfordre sine smagsløg. Jonas Landin er TV-vært og journalist. René Langdahl er en af Danmarks stærkeste vinkendere og forfatter til flere bøger om emnet. Sammen står de bag den populære podcast VIN FOR BEGYNDERE, som er blevet hørt over 2 millioner gange.
Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere. Ingen anden by er som den. På én gang gådefuld og eksotisk, forførende og farverig, og som en gammel ven – venlig, gæstfri og åbenhjertig. Rundet af 1.000 års dramatisk historie byder byen på flere oplevelser, end man kan drømme om – utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, de smukkeste design og indretninger og alt det liv, der udfolder sig på gader og stræder og frem for alt på den enestående plads Jemaa el-Fna. Bogen her tager dig med på en tur igennem byen til 15 spændende seværdigheder og til alle de skønne spisesteder, der befinder sig i kvartererne omkring dem, inkl. lækre opskrifter, der kan bringe duften og smagen af Marokko hjem i dit køkken. Om forfatteren Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mangeårig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden. Med denne bog ønsker hun at vise læserne de mange lag, der gemmer sig under byen Marrakech, og de fantastiske oplevelser, der venter dér.
Marrakech er et af de allermest populære rejsemål i tiden – hver eneste dag året rundt ankommer hundredevis af turister fra alle egne af kloden til ”den røde by” for foden af Atlasbjergene, og danskerne er mere end godt repræsenteret. Interessen for Marrakech har oplevet et enormt boom inden for de seneste 5 år, og tendensen ser ud til at fortsætte. Det er ikke så underligt, for denne by har simpelthen det hele: utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, smukt udført håndværk, sublime dekorative detaljer samt en helt særegen stemning i byens små, smalle gader og stræder – for bare at nævne noget af det, der kan opleves her. I november 2017 udkom forfatterens første bog om Marrakech med stor succes: Marrakech – smag, steder og stemning. Efter at have erfaret, at mange rejsende på trods af bogens størrelse har medbragt den til Marrakech og har brugt den som guide, imødekommer hun dette behov ved at skrive en ny udgave i et mere handy format, som gør det nemmere at have den med på rejsen. Det har samtidig givet muligheden for at udvide indholdet betragteligt, så bogen nu er det tætteste, man kommer på en komplet guide til Marrakech – personligt oplevet og indlevende fortalt. Den første af sin art på dansk – og på andre sprog i øvrigt. Bogens emner inkl. masser af fakta og gode tips: Historie & kultur • Seværdigheder & museer • Cafeer & restauranter • Riads & arkitektur • Parker • Kulturhuse & gallerier • Hammam • Håndværk & shopping • Souk & markeder • Praktisk information Om forfatteren Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mange- årig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden.
Spis i Rom er den hidtil største restaurantguide til den italienske hovedstad, som er et af danskernes absolut favoritrejsemål. Ingen har tal på antallet af spisesteder i Rom, men de kan tælles i tusindvis. Så hvor skal man gå hen, og hvordan undgår man turistfælderne? Bogen giver svaret og viser vej til både det klassiske og det moderne romerske måltid, til det hurtige og det billige måltid og også til særlige stunder, hvor det skal være det helt store udtræk. Mere end 100 restauranter er prøvespist og beskrevet af de to forfattere, der kender byen på nærmeste hånd. Jesper Storgaard Jensen har været bosat i Rom i mere end 20 år og Jesper Uhrup har besøgt byen flere gange årligt siden sit første besøg i 1979. Spis i Rom guider også den Rom-rejsende til byens bedste fødevaremarkeder, delikatessebutikker, vinbarer og ikke mindst byens bedste kaffesteder. Endelig bliver læseren sat godt og grundigt ind i den romerske ”spisekultur” – hvornår og hvordan, hvad med drikkepenge etc. De mange restaurantbeskrivelser bliver naturligvis krydret med et væld af Rom-fotos, der viser spisesteder, stemninger, mennesker, markeder m.v. Guiden er praktisk inddelt i kvarterer, og de forskellige kvarterer vil kort blive beskrevet således, at restauranten/spisestedet placeres i en ”social-antropologisk kontekst”. Om forfatterne Jesper Storgaard Jensen (f. 1964) er cand.ling.merc. i italiensk og har siden 2008 arbejdet freelance som journalist, fotograf, oversætter m.v. Han skriver bl.a. for Weekendavisen, Jyllands- Posten, Børsen, gastro og en lang række magasiner og aviser. Jesper er allerede forfatter til to Rom-guider og en guide, der omhandler Norditalien og Toscana. Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er journalist og forfatter og har siden 2005 været chefredaktør på magasinet gastro. Han har tidligere været tilknyttet bl.a. Politiken, Samvirke og Danmarks Radio.
Langsomt og nydende fra Toscana til Rom På strækket mellem Lucca og Rom findes det ægte, gamle Italien. Det er så overraskende originalt, at mange tror, at det ikke eksisterer. En perfekt jagtmark for livsnyderturister og vininteresserede. Men man skal ikke have travlt. Ikke noget med at fare afsted for at hakke seværdigheder af. Med Anders Grøndahl køres på tværs af de gængse hovedfærdelsårer for turister. Frækt springer han meget af det kendte over, deriblandt Firenze, for at nå frem til mere ukendte sider af Italien. Vinmarker, korn og olivenlunde støder direkte op til de gamle bymure, der gemmer på ældgamle byer med fundamenter, der ofte går helt tilbage til etruskerne eller romerne. Luften er ren og mild. Der dufter af brænde, stenovnsbrød, lufttørrede skinker, vinsjatter og gode kroer, hvor kødet grilles over åben ild. Eller af friturestegte fisk og skaldyr ude ved havet. Det er regionerne Toscana, Umbrien og Lazio, der er i fokus. Alléer af pinjetræer og cypresser, smalle bjergveje og åbne landeveje omgivet af olivenlunde, maki og Chianti Classicos vinmarker. Befæstede byer som Orvieto, Spoleto, Norcia, Siena, Montalcino, Pienza, Montepulciano, Monteriggioni og Lucca er fascinerende og fotogene, og de har lagt navn til hvidvine og katedraler (Orvieto), charcuteri (Norcia), Brunello-vin (Montalcino), Vino Nobile (Montepulciano), Frascati (hvidvin), Pienza (renæssance og fåremælksost) og Siena (Panfortekager og hestevæddeløb).
Bogen er en længe ventet og kærkommen efterfølger af Mine somre i paradis, som forfatteren, Helle Brønnum Carlsen, udgav i 2003. Den er nu totalt udsolgt og uopdrivelig. Vore somre i paradis er en perlerække af enkle sommeropskrifter, der tager sit udgangspunkt i Læsøs gastronomiske skatkammer, men bogen kan sagtens bruges andre steder i det danske sommerland, hvor der er hav og mark i nærheden. Centralt står enkelhedens velsmag, de gode råvarer og ikke mindst den gode fortælling om madens evne til at skabe samlende sommerdrømme og længsler. Bogen er spækket med sommerbilleder og flotte madfotos taget af fotograf John Bendtsen, der tabte sit hjerte til Læsø, da han lavede den første kogebog i 2003 sammen med Helle Brønnum Carlsen. Her er opskrifter på alt, fra hvordan man koger en kartoffel og en jomfruhummer til forførende jordbærkager eller overdådig rabarberlagkage. Opskrifterne er suppleret med råvareinformationer og fortællinger om leverandørerne og inddrager familien i både måltiderne og ikke mindst i madlavningen, ligesom venner, naboer og gode restauratører også er leverandører af opskrifter og inspiration. Bogen er en personlig kærlighedserklæring til den vidunderlige ø Læsø, hvor Helle Brønnum Carlsen har holdt sommerferie hele sit liv; samtidig med det er bogen særdeles anvendelig. Dette viser sig, når glade læsere af den første bog kommer hen til forfatteren om sommeren og beretter om deres favoritter fra den og samtidig spørger, om der dog ikke snart kunne komme en fortsættelse. Det er tiden blevet moden til nu, hvor forfatteren og hendes børn har udviklet over 50 nye opskrifter og samtidig medtager nogle få af de gamle evergreens til dem, der aldrig nåede at få fingre i den første bog. Om forfatteren Helle Brønnum Carlsen er lektor i Madkundskab på Københavns Professionshøjskole med en ph.d. i mad og æstetik. Hun har skrevet 20 kogebøger og 5 undervisningsbøger til madkundskab i både grundskolen og på læreruddannelsen. Er desuden madanmelder på 30. år, nu for White Guide, og skriver videnskabelige fødevareartikler for Weekendavisen. Hun underviser også i grundskolen i både madkundskab og andre fag og er ressourceperson i Undervisningsministeriet, når der skal skrives fagformål.
Handy drueguide: 800 druenavne fra A til Z samt liste over 700 vinappellationer og hvilke druer, der indgår i dem.Læs om druernes historie, hvor og hvordan de dyrkes, hvordan de smager, og hvilken type vin de anvendes til. Så står du på sikrere grund, når du vælger en vin, hvis navn du ikke tidligere har hørt. Og når du ved, hvilke druer der indgår i en vin, vælger du ikke i blinde, når du køber vin i butikkerne eller på restauranterne.Bogen har også et indledende afsnit om vin og druer samt en ordliste over fagudtryk, så du er godt rustet til at begive dig ud i vinens verden. Jancis Robinson er en af verdens helt centrale vinskribenter. Sammen med Hugh Johnson skriver hun VINATLAS, som i 2020 udkommer i 8. udgave, og hun er hovedredaktør på OXFORD VINLEKSIKON.
Siden den første danske pølsevogn åbnede i 1921, har de små vogne stillet den lille sult hos danskere landet over. Selvom pølsevognen bogstavelig talt kan køres bort, er den stadig en fast del af bybilledet til glæde for de mange lokale og til stor morskab for flere turister, der trækker på smilebåndet over, at danskerne har bygget en vogn rundt om pølsemanden.Allan Mylius Thomsen fortæller i bogen her fra 1995 historien om pølsevognen og dens plads i danskernes hjerter. Bogen er spækket med anekdoter og beskrivelser af pølsevognens udvikling gennem det tyvende århundrede. Samtidig spørger forfatteren, om pølsevognen er under pres fra de nye udenlandske fastfoodrestauranter, og om den stadig vil være en del af gadebilledet i fremtiden.Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.
Forestil dig frokost i en typisk parisisk ’Bouillon’-restaurant. Deltag i en forestilling på Opéra Garnier. Forstå Haussmannsk arkitektur. Eller hvad med at drikke te i den store moské i Paris … Der er gåture i Buttes-Chaumont-parken. Og du kan udforske arkitekturen i det ikoniske Paris. Men du kan også opleve de berømte museer i Frankrigs hovedstad. Måske endda mens du går tur blandt boghandlerne langs Seines bredder … · Bogen giver et fint overblik over de forskellige kvarterer i Paris, så man kan undersøge de forskellige steder og lære dem bedre at kende. Flotte bogopslag opdelt i emner, så du kan opdage, møde og forstå byen.Oversigter over de vigtigste steder, du skal opleve, når du er i Paris.Ruter som du kan gå og også dermed opdage de forskellige kvarterer og arrondissementer med hver deres forskelligheder og særkender.
The world's best-selling annual wine guide.Hugh Johnson's Pocket Wine Book is the essential reference book for everyone who buys wine - in shops, restaurants, or on the internet. Now in its 47th year of publication, it has no rival as the comprehensive, up-to-the-minute annual guide.It provides clear succinct facts and commentary on the wines, growers and wine regions of the whole world. It reveals which vintages to buy, which to drink and which to cellar, which growers to look for and why. Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 gives clear information on grape varieties, local specialities and how to match food with wines that will bring out the best in both.This latest edition of Hugh Johnson's Pocket Wine 2024 includes a colour supplement on Chardonnay, the world's most obliging grape, discussing everything from history and taste to texture, fashion and the role oak.
Ancient foodways don't recognize geopolitical boundaries. For instance, the harissa found in Tunisia is incredibly similar to the adjika used in Georgia. Both accessible and delicious, the food in this cookbook is perfectly suited to the home cook because it is not fussy, and everything on the table is meant to be shared.
For more than two decades, Austin Bush has travelled across Thailand, collecting recipes, observing cooking techniques, shooting photographs and recording stories as he documents the rich culinary traditions of this country. He follows his acclaimed debut cookbook, The Food of Northern Thailand, with a deep dive into the food of yet another region: the cities, towns and islands (including Phuket) of the country's south. The diversity of southern Thai food, with influences that stem from Chinese, Malay and Muslim cuisines, is apparent in dishes like Pork Braised with Soy Sauce, Pepper and Brown Sugar; a Rice Salad with Budu Dressing; a Spicy Dip of Smoked Shrimp; and Simmered Black Sticky Rice with Taro and Jackfruit. With gorgeous food and location photographs also by Bush, The Food of Southern Thailand offers a bold, beautiful portrait of one of the world's most vibrant, colourful and full-flavoured cuisines.
Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.Om forfatterneChristian AndersenChristian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig.Torben KitajTorben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.E-bogen er lavet i fixed format
Magical Marrakesh! Nearly one thousand years of exciting history have left their impressive marks on this exceptional city, full to the brim of colours and patterns, smells and tastes, light and sound, and a very special ambience which emerges in the intersection between beautiful surroundings, a rich culture, hospitality, and an exceedingly generous climate.With this book in hand, you have everything you need to know in order to get the complete experience of the red city, both regarding preparations before leaving and while walking round the narrow streets and alleyways, reading the background stories and benefitting from the numerous tips and descriptions, thus making it easier for you to select what to see and where to eat.Your Guide to Marrakesh gives you vivid, personal accounts from: 60 cafés & restaurants • 15 historical sights • 10 gardens & parks • 25 museums, cultural centres & galleries • 20 riads, hotels & hammams.As well as history, handicrafts & shopping, souks & markets, architecture & food culture, music & festivals + all the practical info you will need on your journey.About the author: Maria Wittendorff is an exam.art. in Arabic and works as a writer and editor of magazines and books. She has 30 years of travelling experience in North Africa.
Dansk vinproduktion har de seneste år gennemgået en stor udvikling og markeret sig stærkere og stærkere også internationalt. Vi ønsker med VINRUTEN at gøre afstanden mellem vinproducenter og turister, vinelskere og vinentusiaster mindre. Med VINRUTEN i hånden, kan du besøge over 100 vinproducenter. Vinbønder, mjødbryggere, frugt- og bærproducenter byder jer indenfor. I VINRUTEN har vi ligeledes med få ord overskueliggjort den danske vinhistorie og vinproduktion.
16 CUBANERE, DRØMME OG OPSKRIFTEN PÅ DERES LIVRET For mange er et rynket ansigt af en gammel kvinde med en cigar i munden synonymt med Cuba. Eller de gamle amerikanske biler foran pastelfarvede bygninger. Vi kender alle de billeder, blandet med et billede af Che, men er dette virkelig Cuba i dag? ”A taste of Cuba: Faces, dreams and recipes” er en fotobog med portrætter af 16 cubanere, der giver et anderledes billede af Cuba; et land som fik internet i 2010, men stadig er et land, der er helt sit eget.KVINDELIG EVENTYRER I VOKSEN ALDER Birgitte Røddik er en dansk portrætfotograf som bor og arbejder i København, men som 56-årig besluttede sig for at følge ungdomsdrømmen om at krydse et ocean. Det lykkedes hende at finde en sejlbåd og besætning som ville være med på rejsen, og hun gennemførte sit eventyr ved at sejle på tværs af Atlanterhavet til Cuba.Under Birgitte Røddiks ophold på Cuba har hun med sit Hasselblad kamera ved hånden og rygsæk på ryggen undersøgt den cubanske kultur, deres selvforståelse, drømme og cubansk gastronomi. Coffeetable-bogen indeholder interviews og portrætfotos af 16 inspirerende cubanere, samt opskrifter på lokale retter og drinks.
Digest the intriguing culinary history behind regional food specialties like the Philly cheesesteak, the Chicago-style hot dog and Nashville hot chicken, as well as hyperlocal delicacies such as the Juicy Lucy burger, Hangtown fry and shoofly pie.Whether you're planning for your next road trip or fascinated by gastronomical lore, this book is your guide to the regional foods of the United States, dishes that are only found in certain parts of the country or are connected to a particular place where they originated.Explore the 16 different styles of pizza across the U.S. and discover the distinctions between barbecue in St. Louis, Kansas City, Memphis, Texas and the Carolinas. Plus, unearth fascinating tales like:The holiday specialty that state and federal agencies warn you not to eatThe familiar cookie with a surprising origin that drove two cities to the courtroomThe popular snack made famous by a well-known sports broadcasterThe dessert invented by a baker at a nationwide grocery chain500 Ways to Eat Like a Local is perfect for fans of Roadfood or for anyone planning a visit to an unfamiliar part of the U.S. Those who seek out local foods will gain a more delicious experience of their destination that will stimulate their appetite for a return visit.Includes more than 1,000 restaurant suggestions, plus map illustrations of the country's regional pizzas, burgers, pies and more!
Perched on a beautiful Scottish island, Café Canna is one of the remotest restaurants in Britain. This book is a magnificent celebration of Café Canna and the close-knit island which is its lifeblood. Over 70 recipes showcase the enormous range of dishes produced locally - all of which can be replicated by cooking enthusiasts at home.
A culinary journey in 45 recipes: From crunchy hazelnut biscuits to rich chocolate tarts with an unexpectedly green icing, Switzerland has an irresistible collection of sweet recipes. This book contains 45 recipes and the stories behind them: try out cakes, pastries, tarts, creams and more. The author Heddi Nieuwsma is an American who has lived in Switzerland for a long time. With beautiful photos and highlights from all regions, this book shows a delicious melting pot of culinary influences. Some recipes are classic interpretations of well-known desserts, while many others are little known beyond their region.
Spanien ist das Reiseland Nr. 1 für deutsche Urlauber. Essdolmetscher, Speisekartenführer und Co. gibt es daher reichlich. Dieses kleine Büchlein hat den Anspruch, etwas anders zu sein. Einerseits sehr umfangreich und detailliert, andererseits lesenswert und unterhaltsam.Geschrieben würde es für Urlauber, die sich abseits von ausgetretenen Touristenpfaden bewegen möchten. Für Gäste, die sich nicht rund um die Uhr im Hotel aus der internationalen Küche bewirten lassen möchten, sondern die spanische Küche erkunden wollen und die wissen möchten, ob die Spanier tatsächlich jeden Tag Paella essen und ständig Rotwein trinken. In Spanien gibt es eine Vielzahl von Sternerestaurants. Der normale deutsche Urlauber, der meist im Hotel isst, bekommt davon allerdings wenig mit. Entfernen Sie sich einfach von den Touristenburgen und begeben Sie sich dorthin, wo auch die Spanier essen. Sie werden überrascht sein, was die spanischen Köche alles zurechtzaubern können.Da die Gerichte in Spanien so ganz anders sind als bei uns in Deutschland, stellt sich immer die Frage: Was ist das?. An diesem Punkt setzt dieses Wörterbuch an, das eigentlich gar kein Wörterbuch sein möchte, das nur die Übersetzungen anbietet, sondern das auch zusätzliche Informationen geben möchte, die dem deutschen Gast sehr hilfreich bei der Auswahl der Speisen sein können.Spanien fängt da an, wo die Speisekarten nur auf Spanisch verfügbar sind und wo kaum oder gar keine deutschen oder englischen Touristen anwesend sind.Buen aprovecho
A collection of over 40 cocktail recipes with a Caribbean influence are included here. Many are rum based and this book gives detailed explanations of the various types of rum used. Drinks range from the a classic Vodka Martini to the now popular Dark and Moody.
"In recent years, Korean popular culture has taken the form of a tidal wave sweeping over the West. Whether it's music, film, drama series, fashion, or cuisine, South Korea is establishing itself as a key player on the world stage. And the Korean Wave (Hallyu) shows no sign of stopping. Even before Squid Game and the award-winnning film Parasite, K-pop had become a $5 billion industry and Korean food had become the exciting new regional cuisine in restaurants and bars. K Culture will reveal all aspects of South Korea's way of life, both historically and in its new found fame. Including sections on K-pop bands, cinema, drama, art, comics, food, fashion, and night-life, with features within each section on the best films, shows, stars, artists etc.--this book offers different gateways into contemporary South Korea and what drives it. Also highlighted is the global influence, with a focus on eight cities from around the world (including London, Paris, Berlin, Toronto, New York, and L.A.) that have embraced this dynamic culture. This book is a stunning, informative, and fun handbook to the Korean Wave."--
"In this bright and kid-friendly cookbook, kids can travel the world with Priya-no passport required, just an open mind and a kitchen. Through her eyes, kids and their parents can see-and taste!-China, Greece, Peru, Mexico, Morocco, England, Italy, Japan, France, Egypt, Trinidad and Tobago, and India. The whole family will love making and tasting each kid-tested recipe-brought to life with vivid photos and colorful illustrations plus step-by-step how-to photos-and sharing Priya's dynamic and often hilarious tales of adventure. They'll come to discover what Priya was lucky to learn as a kid: that cooking is one of our greatest superpowers, allowing us to travel in our own kitchens and learn about incredible places and cultures-without the jet lag"--
There's nothing better than topping off a hike with a refreshing beer in your hand. Berlin and Brandenburg offer a plethora of interesting breweries that make tasty beers. Thus, Beer Hiking Berlin is all about enjoying a good regional walk with a satisfying drink to boot. With maps, profiles, and other helpful information, this guide takes you to breweries beloved by locals. Thirsty hikers will find beautiful routes to tempting destinations. It is a love letter to two of the most beloved things in this world: Hiking and beer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.