dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner

Her finder du spændende bøger om Rejsebøger og rejseguides: Madproducerende og drikkeproducerende regioner. Nedenfor er et flot udvalg af over 64 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Rejsehåndbøger om lokale madvarer, vinproducerende regioner, osv. Brug også relevant kode for STED samt relevant kode fra WB* for detaljer om pågældende mad eller drikke.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Smag, steder og stemning
    af Maria Wittendorff
    197,95 - 230,95 kr.

    Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere. Ingen anden by er som den. På én gang gådefuld og eksotisk, forførende og farverig, og som en gammel ven – venlig, gæstfri og åbenhjertig. Rundet af 1.000 års dramatisk historie byder byen på flere oplevelser, end man kan drømme om – utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, de smukkeste design og indretninger og alt det liv, der udfolder sig på gader og stræder og frem for alt på den enestående plads Jemaa el-Fna. Bogen her tager dig med på en tur igennem byen til 15 spændende seværdigheder og til alle de skønne spisesteder, der befinder sig i kvartererne omkring dem, inkl. lækre opskrifter, der kan bringe duften og smagen af Marokko hjem i dit køkken. Om forfatteren Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mangeårig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden. Med denne bog ønsker hun at vise læserne de mange lag, der gemmer sig under byen Marrakech, og de fantastiske oplevelser, der venter dér.

  • af Maria Wittendorff
    157,95 - 176,95 kr.

    Marrakech er et af de allermest populære rejsemål i tiden – hver eneste dag året rundt ankommer hundredevis af turister fra alle egne af kloden til ”den røde by” for foden af Atlasbjergene, og danskerne er mere end godt repræsenteret. Interessen for Marrakech har oplevet et enormt boom inden for de seneste 5 år, og tendensen ser ud til at fortsætte. Det er ikke så underligt, for denne by har simpelthen det hele: utallige historiske og kulturelle seværdigheder, en rig og raffineret madkultur, smukt udført håndværk, sublime dekorative detaljer samt en helt særegen stemning i byens små, smalle gader og stræder – for bare at nævne noget af det, der kan opleves her. I november 2017 udkom forfatterens første bog om Marrakech med stor succes: Marrakech – smag, steder og stemning. Efter at have erfaret, at mange rejsende på trods af bogens størrelse har medbragt den til Marrakech og har brugt den som guide, imødekommer hun dette behov ved at skrive en ny udgave i et mere handy format, som gør det nemmere at have den med på rejsen. Det har samtidig givet muligheden for at udvide indholdet betragteligt, så bogen nu er det tætteste, man kommer på en komplet guide til Marrakech – personligt oplevet og indlevende fortalt. Den første af sin art på dansk – og på andre sprog i øvrigt. Bogens emner inkl. masser af fakta og gode tips: Historie & kultur • Seværdigheder & museer • Cafeer & restauranter • Riads & arkitektur • Parker • Kulturhuse & gallerier • Hammam • Håndværk & shopping • Souk & markeder • Praktisk information Om forfatteren Maria Wittendorff er exam.art. i arabisk og mange- årig skribent og redaktør på magasiner og bøger. Hun har i 30 år rejst i Nordafrika og er drevet af mødet mellem kulturer, forståelsen af historiens cirkler og nysgerrigheden efter at udfordre og udvide sin egen begrebsverden.

  • - 150+ restauranter, barer & cafeer
    af Jesper Storgaard Jensen & Jesper Uhrup
    167,95 - 192,95 kr.

    Spis i Rom er den hidtil største restaurantguide til den italienske hovedstad, som er et af danskernes absolut favoritrejsemål. Ingen har tal på antallet af spisesteder i Rom, men de kan tælles i tusindvis. Så hvor skal man gå hen, og hvordan undgår man turistfælderne? Bogen giver svaret og viser vej til både det klassiske og det moderne romerske måltid, til det hurtige og det billige måltid og også til særlige stunder, hvor det skal være det helt store udtræk. Mere end 100 restauranter er prøvespist og beskrevet af de to forfattere, der kender byen på nærmeste hånd. Jesper Storgaard Jensen har været bosat i Rom i mere end 20 år og Jesper Uhrup har besøgt byen flere gange årligt siden sit første besøg i 1979. Spis i Rom guider også den Rom-rejsende til byens bedste fødevaremarkeder, delikatessebutikker, vinbarer og ikke mindst byens bedste kaffesteder. Endelig bliver læseren sat godt og grundigt ind i den romerske ”spisekultur” – hvornår og hvordan, hvad med drikkepenge etc. De mange restaurantbeskrivelser bliver naturligvis krydret med et væld af Rom-fotos, der viser spisesteder, stemninger, mennesker, markeder m.v. Guiden er praktisk inddelt i kvarterer, og de forskellige kvarterer vil kort blive beskrevet således, at restauranten/spisestedet placeres i en ”social-antropologisk kontekst”. Om forfatterne Jesper Storgaard Jensen (f. 1964) er cand.ling.merc. i italiensk og har siden 2008 arbejdet freelance som journalist, fotograf, oversætter m.v. Han skriver bl.a. for Weekendavisen, Jyllands- Posten, Børsen, gastro og en lang række magasiner og aviser. Jesper er allerede forfatter til to Rom-guider og en guide, der omhandler Norditalien og Toscana. Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er journalist og forfatter og har siden 2005 været chefredaktør på magasinet gastro. Han har tidligere været tilknyttet bl.a. Politiken, Samvirke og Danmarks Radio.

  • - Fra Toscana til Rom
    af Anders Grøndahl
    43,94 - 205,95 kr.

    Langsomt og nydende fra Toscana til Rom På strækket mellem Lucca og Rom findes det ægte, gamle Italien. Det er så overraskende originalt, at mange tror, at det ikke eksisterer. En perfekt jagtmark for livsnyderturister og vininteresserede. Men man skal ikke have travlt. Ikke noget med at fare afsted for at hakke seværdigheder af. Med Anders Grøndahl køres på tværs af de gængse hovedfærdelsårer for turister. Frækt springer han meget af det kendte over, deriblandt Firenze, for at nå frem til mere ukendte sider af Italien. Vinmarker, korn og olivenlunde støder direkte op til de gamle bymure, der gemmer på ældgamle byer med fundamenter, der ofte går helt tilbage til etruskerne eller romerne. Luften er ren og mild. Der dufter af brænde, stenovnsbrød, lufttørrede skinker, vinsjatter og gode kroer, hvor kødet grilles over åben ild. Eller af friturestegte fisk og skaldyr ude ved havet. Det er regionerne Toscana, Umbrien og Lazio, der er i fokus. Alléer af pinjetræer og cypresser, smalle bjergveje og åbne landeveje omgivet af olivenlunde, maki og Chianti Classicos vinmarker. Befæstede byer som Orvieto, Spoleto, Norcia, Siena, Montalcino, Pienza, Montepulciano, Monteriggioni og Lucca er fascinerende og fotogene, og de har lagt navn til hvidvine og katedraler (Orvieto), charcuteri (Norcia), Brunello-vin (Montalcino), Vino Nobile (Montepulciano), Frascati (hvidvin), Pienza (renæssance og fåremælksost) og Siena (Panfortekager og hestevæddeløb).

  • af René Langdahl & Jonas Landin
    247,95 - 269,95 kr.

    Den suveræne og populære vinpodcast udkommer endelig med en vinbog, der er til og for alle.Står du også i det lokale supermarked fredag eftermiddag og stirrer dig blind på endeløse rækker af vin. Normalt kan du godt lide spansk vin. Eller er det italiensk...? Fransk vin er vistnok lidt for surt. Men så igen – du fik jo også en lækker fransk vin engang. Men hvad var det nu, den hed?Denne bog er til dig, der gerne vil blive bedre til at kende din personlige smag og lære om vin, så du nemmere kan vælge rigtigt, når vinen skal på bordet. Hvordan smager de forskellige druer? Hvordan udtrykker vin sig i forskellige lande? Hvad betyder terroir, og hvordan bliver man skarpere på duft og smag? Find ud af, hvorfor vin er så forskelligt, og hvor man kan ty til, hvis man vil udfordre sine smagsløg. Jonas Landin er TV-vært og journalist. René Langdahl er en af Danmarks stærkeste vinkendere og forfatter til flere bøger om emnet. Sammen står de bag den populære podcast VIN FOR BEGYNDERE, som er blevet hørt over 2 millioner gange.

  • - Læsø – et gastronomisk skatkammer
    af Helle Brønnum Carlsen
    167,95 - 192,95 kr.

    Bogen er en længe ventet og kærkommen efterfølger af Mine somre i paradis, som forfatteren, Helle Brønnum Carlsen, udgav i 2003. Den er nu totalt udsolgt og uopdrivelig. Vore somre i paradis er en perlerække af enkle sommeropskrifter, der tager sit udgangspunkt i Læsøs gastronomiske skatkammer, men bogen kan sagtens bruges andre steder i det danske sommerland, hvor der er hav og mark i nærheden. Centralt står enkelhedens velsmag, de gode råvarer og ikke mindst den gode fortælling om madens evne til at skabe samlende sommerdrømme og længsler. Bogen er spækket med sommerbilleder og flotte madfotos taget af fotograf John Bendtsen, der tabte sit hjerte til Læsø, da han lavede den første kogebog i 2003 sammen med Helle Brønnum Carlsen. Her er opskrifter på alt, fra hvordan man koger en kartoffel og en jomfruhummer til forførende jordbærkager eller overdådig rabarberlagkage. Opskrifterne er suppleret med råvareinformationer og fortællinger om leverandørerne og inddrager familien i både måltiderne og ikke mindst i madlavningen, ligesom venner, naboer og gode restauratører også er leverandører af opskrifter og inspiration. Bogen er en personlig kærlighedserklæring til den vidunderlige ø Læsø, hvor Helle Brønnum Carlsen har holdt sommerferie hele sit liv; samtidig med det er bogen særdeles anvendelig. Dette viser sig, når glade læsere af den første bog kommer hen til forfatteren om sommeren og beretter om deres favoritter fra den og samtidig spørger, om der dog ikke snart kunne komme en fortsættelse. Det er tiden blevet moden til nu, hvor forfatteren og hendes børn har udviklet over 50 nye opskrifter og samtidig medtager nogle få af de gamle evergreens til dem, der aldrig nåede at få fingre i den første bog. Om forfatteren Helle Brønnum Carlsen er lektor i Madkundskab på Københavns Professionshøjskole med en ph.d. i mad og æstetik. Hun har skrevet 20 kogebøger og 5 undervisningsbøger til madkundskab i både grundskolen og på læreruddannelsen. Er desuden madanmelder på 30. år, nu for White Guide, og skriver videnskabelige fødevareartikler for Weekendavisen. Hun underviser også i grundskolen i både madkundskab og andre fag og er ressourceperson i Undervisningsministeriet, når der skal skrives fagformål.

  • af Jancis Robinson, Lindhardt & Ringhof
    235,95 kr.

    Handy drueguide: 800 druenavne fra A til Z samt liste over 700 vinappellationer og hvilke druer, der indgår i dem.Læs om druernes historie, hvor og hvordan de dyrkes, hvordan de smager, og hvilken type vin de anvendes til. Så står du på sikrere grund, når du vælger en vin, hvis navn du ikke tidligere har hørt. Og når du ved, hvilke druer der indgår i en vin, vælger du ikke i blinde, når du køber vin i butikkerne eller på restauranterne.Bogen har også et indledende afsnit om vin og druer samt en ordliste over fagudtryk, så du er godt rustet til at begive dig ud i vinens verden. Jancis Robinson er en af verdens helt centrale vinskribenter. Sammen med Hugh Johnson skriver hun VINATLAS, som i 2020 udkommer i 8. udgave, og hun er hovedredaktør på OXFORD VINLEKSIKON.

  • af Allan Mylius Thomsen
    227,95 kr.

    Siden den første danske pølsevogn åbnede i 1921, har de små vogne stillet den lille sult hos danskere landet over. Selvom pølsevognen bogstavelig talt kan køres bort, er den stadig en fast del af bybilledet til glæde for de mange lokale og til stor morskab for flere turister, der trækker på smilebåndet over, at danskerne har bygget en vogn rundt om pølsemanden.Allan Mylius Thomsen fortæller historien om pølsevognen og dens plads i danskernes hjerter. Bogen er spækket med anekdoter og beskrivelser af pølsevognens udvikling gennem det tyvende århundrede. Samtidig spørger forfatteren, om pølsevognen er under pres fra de nye udenlandske fastfoodrestauranter, og om den stadig vil være en del af gadebilledet i fremtiden.Allan Mylius Thomsen (f. 1948) er dansk forfatter og byhistoriker og har udgivet en lang række bøger om Københavns historie. Oprindeligt er Allan Mylius Thomsen uddannet manuskriptforfatter fra Filmskolen, og han har siden hen lavet radio- og tv-udsendelser samt været guide på Dyrehavsbakken og på byvandringer i det historiske København.

  • - En kulturhistorisk og politisk rejse
    af Jørn Ørnstrup
    147,95 - 187,95 kr.

    På sin togrejse ned gennem Frankrig tager forfatteren læseren med til spændende byer. Undervejs på turen fortæller han på sine lystvandringer om det kulturliv og de personligheder, som gennem tiden har præget stederne. Samt om de dramatiske politiske begivenheder, som har fundet sted i Frankrig. Byerne og stederne er: Strasbourg, Alsace, Reims, Paris, Bordeaux, Provence, Marseille, Côte d’Azur, Nice og Monaco. Uddrag af bogen I det nærliggende kvarter, Belsunce, myldrer det ligefrem med mennesker af fremmed herkomst. På små barer sidder de længe over en kop te. Stedets butikker bugner af frugt og grøntsager. Samt glasurbelagte arabiske kager. I den stærke sol og flimrende varme går tildækkede kvinder ind og ud af butikker med eksotiske krydderier. Bag en rude står en svedig, midaldrende mand og holder øje med sit stegte, krydrede kød på spid. På en café helt ude ved fortovs­kanten sidder en gruppe mørklødede mænd og ryger vandpibe. Undertiden diskuterer de højlydt, mens de krammer deres bønnekrans. Pludselig slår en af mændene ud med armene, hvorefter han peger op mod himlen. Som om han vil afslutte diskussionen med et ”Allah bestemmer!”, tænker jeg. Om forfatteren JØRN ØRNSTRUP er cand.phil. og medlem af Danske Rejsejournalister. På sine rejser har han gennem årene skrevet kultur- og rejse­artikler for bl.a. Jyllands-Posten, Sjællandske Medier og Dagbladenes Bureau. Han har tidligere udgivet Forelsket i Lissabon, På café i Wien, Indtryk fra Østtyskland, Ned gennem Østeuropa og Ned gennem Italien.

  • - en rejseguide for livsnydere
    af Hélène Rocco & Sophia Van den Hoek
    289,95 kr.

    Forestil dig frokost i en typisk parisisk ’Bouillon’-restaurant. Deltag i en forestilling på Opéra Garnier. Forstå Haussmannsk arkitektur. Eller hvad med at drikke te i den store moské i Paris … Der er gåture i Buttes-Chaumont-parken. Og du kan udforske arkitekturen i det ikoniske Paris. Men du kan også opleve de berømte museer i Frankrigs hovedstad. Måske endda mens du går tur blandt boghandlerne langs Seines bredder … · Bogen giver et fint overblik over de forskellige kvarterer i Paris, så man kan undersøge de forskellige steder og lære dem bedre at kende. Flotte bogopslag opdelt i emner, så du kan opdage, møde og forstå byen.Oversigter over de vigtigste steder, du skal opleve, når du er i Paris.Ruter som du kan gå og også dermed opdage de forskellige kvarterer og arrondissementer med hver deres forskelligheder og særkender.

  • af Rose Previte
    294,95 kr.

    Ancient foodways don't recognize geopolitical boundaries. For instance, the harissa found in Tunisia is incredibly similar to the adjika used in Georgia. Both accessible and delicious, the food in this cookbook is perfectly suited to the home cook because it is not fussy, and everything on the table is meant to be shared.

  • af Luke Findlay
    255,95 kr.

    Eclectic, playful and delicious. - Yotam Ottolenghi

  • - Rejsen til det gode tyske måltid
    af Torben Kitaj & Christian Andersen
    176,95 kr.

    Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt.Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af!Kål, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl.Det tyske køkken er varieret og funderet på lokale råvarer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt.Kål, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter.Om forfatterneChristian AndersenChristian er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder på Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten på de gode øl, og det gør han stadig.Torben KitajTorben er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter på Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie.E-bogen er lavet i fixed format

  • af Maria Wittendorff
    157,95 - 176,95 kr.

    Magical Marrakesh! Nearly one thousand years of exciting history have left their impressive marks on this exceptional city, full to the brim of colours and patterns, smells and tastes, light and sound, and a very special ambience which emerges in the intersection between beautiful surroundings, a rich culture, hospitality, and an exceedingly generous climate.With this book in hand, you have everything you need to know in order to get the complete experience of the red city, both regarding preparations before leaving and while walking round the narrow streets and alleyways, reading the background stories and benefitting from the numerous tips and descriptions, thus making it easier for you to select what to see and where to eat.Your Guide to Marrakesh gives you vivid, personal accounts from: 60 cafés & restaurants • 15 historical sights • 10 gardens & parks • 25 museums, cultural centres & galleries • 20 riads, hotels & hammams.As well as history, handicrafts & shopping, souks & markets, architecture & food culture, music & festivals + all the practical info you will need on your journey.About the author: Maria Wittendorff is an exam.art. in Arabic and works as a writer and editor of magazines and books. She has 30 years of travelling experience in North Africa.

  •  
    142,95 kr.

    Dansk vinproduktion har de seneste år gennemgået en stor udvikling og markeret sig stærkere og stærkere også internationalt. Vi ønsker med VINRUTEN at gøre afstanden mellem vinproducenter og turister, vinelskere og vinentusiaster mindre. Med VINRUTEN i hånden, kan du besøge over 100 vinproducenter. Vinbønder, mjødbryggere, frugt- og bærproducenter byder jer indenfor. I VINRUTEN har vi ligeledes med få ord overskueliggjort den danske vinhistorie og vinproduktion.

  • af Tom Volz
    197,95 kr.

    Tauche ein in die faszinierende Welt der Sonneninsel Zypern mit meinem umfassenden Reiseführer. Dieses Buch bietet alles, was Du brauchst, um Deine Reise auf dieser einzigartigen Insel zu planen und zu erleben.Erkunde die antiken Ruinen von Kourion, spaziere durch die malerische Altstadt von Paphos, entspanne an den traumhaften Stränden von Ayia Napa und entdecke die atemberaubende Natur des Troodos-Gebirges. Mit detaillierten Beschreibungen, Insidertipps und praktischen Informationen ist dieser Reiseführer Dein unverzichtbarer Begleiter für einen unvergesslichen Urlaub auf Zypern.Tauche ein in die reiche Geschichte und Kultur der Insel, probiere die köstlichen lokalen Spezialitäten und erlebe die Gastfreundschaft der Einheimischen. Egal, ob Du auf der Suche nach Abenteuer, Entspannung oder kulturellen Erlebnissen bist. Zypern bietet für jeden Geschmack etwas. Mit praktischen Reisetipps und inspirierenden Fotos ist dieser Reiseführer der ideale Begleiter für alle, die Zypern auf eigene Faust erkunden möchten. Lass Dich von den vielfältigen Attraktionen und Schönheiten der Insel verzaubern und erlebe einen unvergesslichen Urlaub im Herzen des Mittelmeers.Ob Du Zypern zum ersten Mal besuchst oder bereits ein erfahrener Zypern-Reisender bist, dieser Reiseführer wird Dich auf Deiner Reise begleiten und Dir helfen, die besten Sehenswürdigkeiten, Aktivitäten und Geheimtipps zu entdecken. Mach Dich bereit, das Paradies im Mittelmeer zu erkunden - mit diesem Ratgeber an Deiner Seite.

  • af Hermann Candahashi
    216,95 - 462,95 kr.

  • - Faces, dreams and recipes
    af Birgitte Røddik
    357,95 kr.

    16 CUBANERE, DRØMME OG OPSKRIFTEN PÅ DERES LIVRET For mange er et rynket ansigt af en gammel kvinde med en cigar i munden synonymt med Cuba. Eller de gamle amerikanske biler foran pastelfarvede bygninger. Vi kender alle de billeder, blandet med et billede af Che, men er dette virkelig Cuba i dag? ”A taste of Cuba: Faces, dreams and recipes” er en fotobog med portrætter af 16 cubanere, der giver et anderledes billede af Cuba; et land som fik internet i 2010, men stadig er et land, der er helt sit eget.KVINDELIG EVENTYRER I VOKSEN ALDER Birgitte Røddik er en dansk portrætfotograf som bor og arbejder i København, men som 56-årig besluttede sig for at følge ungdomsdrømmen om at krydse et ocean. Det lykkedes hende at finde en sejlbåd og besætning som ville være med på rejsen, og hun gennemførte sit eventyr ved at sejle på tværs af Atlanterhavet til Cuba.Under Birgitte Røddiks ophold på Cuba har hun med sit Hasselblad kamera ved hånden og rygsæk på ryggen undersøgt den cubanske kultur, deres selvforståelse, drømme og cubansk gastronomi. Coffeetable-bogen indeholder interviews og portrætfotos af 16 inspirerende cubanere, samt opskrifter på lokale retter og drinks.

  • af Anna Moon
    218,95 - 294,95 kr.

  • af Jon Douglas
    427,95 kr.

    This book is a traveler's guide to the regional foods of the United States, dishes that are only found in certain parts of the country or are connected to a particular place through their history.Learn the intriguing stories behind specialties like the Philly cheesesteak, the Chicago-style hot dog and Nashville hot chicken, as well as hyperlocal delicacies such as the Juicy Lucy burger, Hangtown fry and shoofly pie. Find out the distinctions between barbecue in St. Louis, Kansas City, Memphis, Texas and the Carolinas, and discover where to get the best versions of each.Plus, read about:The holiday specialty that state and federal agencies warn you not to eatThe familiar cookie with a surprising origin that drove two cities to the courtroomThe popular snack made famous by a well-known sports broadcasterThe dessert invented by a baker at a nationwide grocery chain500 Ways to Eat Like a Local is perfect for anyone planning a great American road trip or a visit to an unfamiliar part of the country. Those who seek out local foods will gain a more delicious experience of their destination that will stimulate their appetite for a return visit.Includes more than 1,000 restaurant suggestions, plus map illustrations of the country's regional pizzas, burgers, pies and more!

  • af Kc Shomler
    92,95 kr.

    A fun, quirky tour of Portland, Oregon dive bars.

  • af Ashli Quesinberry Stokes
    327,95 - 1.262,95 kr.

  • af Damon Swisher
    132,95 kr.

    Whether you are new to Alexandria, just visiting, or are a long time local, this guide will help you learn more about the excellent coffee shops peppered throughout this beautiful city!This guide is broken down by regions within Alexandria and then lists each coffee shop within that region in alphabetical order. There is a catalog located on the back of the cover to help you jump to specific shops, and at the end of the guide are articles about coffee culture and a coffee terminology glossary.

  • af Gareth Cole
    282,95 kr.

    Perched on a beautiful Scottish island, Café Canna is one of the remotest restaurants in Britain. This book is a magnificent celebration of Café Canna and the close-knit island which is its lifeblood. Over 70 recipes showcase the enormous range of dishes produced locally - all of which can be replicated by cooking enthusiasts at home.

  • af DK Eyewitness
    227,95 kr.

  • af Mags Pie
    102,95 kr.

    In this unique fusion of culinary short stories, I invite you to embark on a delectable journey across 17 captivating gastronomic destinations, where rich histories, vibrant cultures, and diverse gastronomic traditions converge.Prepare for a voyage filled with culinary delights, as we explore the Tzar's treasures of Russia. From caviar to blini and Beef Stroganoff, you'll uncover the diverse and hearty flavors that have shaped the region.Each chapter of this guide will take you on an immersive journey, uncovering local food markets, traditional recipes, renowned restaurants, and even cooking classes where you can master the art of European cuisine yourself. Along the way, you'll discover the stories behind the dishes, the cultural significance of each bite, and the fascinating histories that have shaped these gastronomic wonders.

  • af Jay Gentile
    172,95 kr.

    An elegant collection of over 100 recipes inspired by Chicago.

  • af Heddi Nieuwsma
    372,95 kr.

    A culinary journey in 45 recipes: From crunchy hazelnut biscuits to rich chocolate tarts with an unexpectedly green icing, Switzerland has an irresistible collection of sweet recipes. This book contains 45 recipes and the stories behind them: try out cakes, pastries, tarts, creams and more. The author Heddi Nieuwsma is an American who has lived in Switzerland for a long time. With beautiful photos and highlights from all regions, this book shows a delicious melting pot of culinary influences. Some recipes are classic interpretations of well-known desserts, while many others are little known beyond their region.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.