Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Graphic novels og tegneserier: krimi, mysterier og thrillere

Her finder du spændende bøger om Graphic novels og tegneserier: krimi, mysterier og thrillere. Nedenfor er et flot udvalg af over 652 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Carly Anne West, Scott Cawthon & Andrea Waggener
  105,95 - 262,95 kr.

 • - Terrormasken, Hvem er bange for Hitchcock?, En million skattefrit
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Undsluppet fra Helvede, Dræbende dobbeltgænger, Hævnes hus
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Agathas hemmelighed, Mørkets engel, Mysteriet i år 2000
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • af Scott Cawthon, Andrea Waggener & Kelly Parra
  105,95 - 267,95 kr.

 • af Walthery, Mythic & De Lazare
  151,95 kr.

  I Bourbonville, et lille sogn i Louisiana, forbereder man sig på årets sociale begivenhed: Brylluppet mellem Eileen Lerouge og Trevor Smith! Det tegner til at blive en festlig aften, men i det afgørende øjeblik er den kommende brudgom og hans familie forsvundet som dug for solen, og politiets opklaringsarbejde gør kun sagen mere gådefuld. Den eneste Trevor Smith, man kan opspore, har været død i evigheder. Årene går, og ved et tilfælde opdager Eileen en dag at Trevors onkel er med i en tv-reklame. Rubines efterforskning viser sig at blive ikke så lidt vanskelig, ikke mindst på grund af møderne med ofrene for denne Serial Lover; fra den heftige Latina med de skarpe kløer til den paranoide, revolversvingende eneboer i Montanas bjerge. Og det er uden at nævne dem, der slet ikke nærer noget ønske om at se Trevor igen!

 • af Duchâteau
  331,95 kr.

 • af Tabary & Goscinny
  92,95 kr.

 • af Zidrou & Van Liemt
  96,95 kr.

 • - Sidste duel, 77 kalder, Jagten på den gyldne grif
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Apokalypse-væsnet, Illusionens mester, Improviseret mord
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • af Zidrou & Van Liemt
  96,95 kr.

 • - Ud af fortidens tåge, To mand frem, Zelda
  af Le tendre, Makyo & Dodier
  159,95 kr.

 • - Mord på teatret, Kapløb med tiden, Koden fra det hinsides
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Ondskabens tal, Mordsamleren, Ismanden
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Den sorte død - Blodpilen - Voodoo-forbandelsen
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • af Will
  96,95 kr.

 • af Duchâteau
  349,95 kr.

  I badebyen Arestat forsvinder en tidligere politibetjent, og snart er Allan Falk, Lavall og Allans far viklet ind i et hævnplot, som trækker tråde tilbage til en række mord og dødsfald i 1938. Faktisk kunne det lade til, at historien er ved at gentage sig … Det er blot en af de tre historier, du får i denne bog fra mestrene Tibet og Duchâteau, årgang 72-73. Du får samtidig to korte historier fra samme periode. Det er Falk Classic for fuld udblæsning, med skabernes vanlige sans for gåder, spænding og humor.

 • - Den sidste Sværdfisk
  af Jean Van Hamme
  209,95 kr.

  I januar 1948 på en mørk landevej tredive mil uden for London nærmer en solid sedan sig den militære lufthavn ved Hasley. I bilen befinder sig major Rubert Humbletweed, der skal på en hemmelig mission til Mellemøsten for den britiske generalstab. Få dage senere ankommer en mystisk enarmet tysker gedulgt fra Paraguay til en stormomsust kyststrækning i det nordvestlige Irland. I Centaur Club i London finder professor Mortimer hverken behag i den tørstegte roastbeef eller hans ven kaptajn Blakes anmodning. Blake vil have Mortimer til at rejse til Pakistan for at ændre aktiveringskoderne i de resterende fem eksemplarer af Sværdfiskene – de enestående kampfly, professoren har opfundet, og som befinder sig på Makran-basen. Efter Indiens nylige selvstændighed og Pakistans løsrivelse er britisk militær tilstedeværelse mildt sagt uvelkommen i landet. Blake selv, som for nylig har overtaget ledelsen af den britiske kontraspionage, MI5, må haste til Ulster, hvor en af hans agenter giver foruroligende meldinger om aktiviteter i Den Irske Republikanske Hær, IRA. Langsomt begynder det at stå klart for briterne, at scenen er sat for et monumentalt terrorangreb med internationale tråde. Men hvem kan de efterhånden stole på? Og hvor, hvornår og hvordan vil det finde sted? I 2021 har Blake og Mortimer 75-års jubilæum, da serien blev skabt i 1946 af den legendariske belgiske, tegneserieskaber Edgar P. Jacobs med historien “Kampen om verdensherredømmet”. 50 år senere, i 1996, blev den ligeledes belgiske mesterforfatter Jean Van Hamme den første, der tog tråden op og skabte nye eventyr med Blake og Mortimer. Siden har en lang række andre forfattere og tegnere videreført serien, og nu, 25 år efter sit første manuskript, har Jean Van Hamme skrevet et nyt album, der både er selvstændigt, men også refererer til begivenheder som fortalt i blandt andre “Plutarchs stav”, “De Udødeliges Dal” og – naturligvis – “Kampen om verdensherredømmet”, som Jean Van Hamme læste for første gang i 1946, da han var syv år gammel. Blake og Mortimer har på dansk været udgivet siden 1978. Der findes indtil videre 28 album i serien foruden det ekstraorinære album “Den sidste farao”.

 • - Brevet, Marionetten, Et lille hjørne af paradis
  af Dodier
  368,95 kr.

 • af Duchâteau
  96,95 kr.

 • - Tid til Kidnapning, Den oplagte skyldige, Dødens hånd
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - De Udødeliges Dal, anden del: Mekongs biflod nummer tusind
  af Yves Sente
  199,95 kr.

  Professor Mortimer er blevet kidnappet af general Xi Lis folk og ender i krigsherrens afsidesliggende lejr på grænsen mellem Kina og Laos, hvor han befinder sig sammen med den forræderiske kinesiske arkæolog Han-Dié. Mortimer forstår at udnytte den skæbnesvangre situation til at sætte sig ind i de historiske dokumenter, der angiveligt skulle bevise, at general Li er direkte efterkommer af Kinas første kejser, Shi-Huangdi. Hongkong er truet ikke blot af den kinesiske borgerkrig mellem nationalister og kommunister, men også af en rædselsvækkende ødelæggelsesplan orkestreret af den mystiske ingeniør Chase, der arbejder for general Li. Kaptajn Blake er tvunget til at finde frem til Mortimer for at forhindre tilintetgørelsen af den britiske kronkoloni og begiver sig sammen med den kvindelige sikkerhedsagent Ylang Ti ad en hemmelig rute gennem Vietnam og Laos mod general Lis lejr. I mellemtiden har Mortimer i lejren overraskende fundet deres gamle ven Nazir dødeligt syg. Ifølge en mystisk sandsigerske kan kun Det Evige Livs Perler frelse inderens liv – og de findes kun i De Udødeliges Dal. Når Blake frem i tide til at frelse Mortimer og Nazir – samt forhindre kronkoloniens undergang? Andet bind af to, der begynder præcis der, hvor »Kampen om verdensherredømmet« slutter.

 • af Yann & Schwartz
  96,95 kr.

 • af Zidrou & Van Liemt
  96,95 kr.

 • - Tavs som graven, Den sidste kejserinde, Skattejagt i Bruxelles
  af Duchâteau
  161,95 kr.

 • - Attila-trianglen, Vidnet for Satan, Djævlens tvillinger
  af Duchâteau
  161,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.