Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skønlitteratur for børn og unge: religiøs litteratur

Her finder du spændende bøger om Skønlitteratur for børn og unge: religiøs litteratur. Nedenfor er et flot udvalg af over 632 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Vitello #20
  af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen
  43,94 - 121,95 kr.

  VITELLO ønsker sig en hund. Stadigvæk. Han skriver altid HUND på sin ønskeseddel, men der kommer ikke nogen hund. Heldigvis ved William noget om hvordan man får ønsker til at gå i opfyldelse …

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Asta og Fanny skal med klassen på lejrskole. Det er ret sjovt, men deres lærer, Buller, har ikke helt styr på tingene - og pludselig bliver det hele lidt uhyggeligt. Men Asta får hjælp af Mads, som er en smule pinlig, men faktisk også ret sød.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Hr. Bibi er Astas nabo. Hans øjne lyser i mørke, og han har begravet sin kone i baghaven. Det siger Fanny i hvert fald. Asta er nødt til at undersøge sagen. Snart er hun viklet ind i løgnehistorier og spionage, og hun kan slet ikke rigtig finde ud af, om Fanny overhovedet vil være venner eller ej.Her er andet bind i en helt ny, smadder underholdende og meget velskrevet serie om Asta på 8 år og hendes hverdag med skolen, forældrene, den fjollede lillebror og ikke mindst – hendes bedste venner.Serien 'Bedste venner' fortæller med humor og følsomhed om mødet mellem Asta og Fanny. De to piger udvikler et varmt venskab, men tager også deres kampe – for de er begge to fulde af gode ideer og udstyret med en udpræget trang til at bestemme. Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

   Asta har fødselsdag og mor og far spørger, hvad hun ønsker sig. Det eneste Asta ønsker sig er en hundehvalp, men der siger mor NEJ; en hund skal trænes og opdrages og fodres og luftes. Og den fælder og graver huller i haven. ”Nemlig,” siger Asta – ”og den logrer og bliver helt vildt glad, når man aer den.” Men nej, Asta må ikke få en hund, men på selve den store dag kommer hr. Bibi forbi og stiller hende et helt fantastisk forslag; han skal ha en hund, men har brug for en sød og dygtig hjælper …   6. bog i serien om Asta og hendes venner.

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Her er første bind i en helt ny serie om Asta på 8 år og hendes hverdag med skolen, forældrene, den fjollede lillebror og ikke mindst – hendes bedste venner.Asta er flyttet med sin familie til Fyn – og hun længes bare tilbage til sine veninder. Asta er tæt på at kvæle sin lalleglade lillebror, Bimmer, som bare synes, det er fantastisk med ny skole og nye venner. Men så begynder det at regne med umodne æbler, og Asta opdager, at nabopigen, Fanny, udspionerer hende. Og det vil hun selvfølgelig ikke finde sig i …'Asta og det store flytterod' fortæller med humor og følsomhed om mødet mellem Asta og Fanny. De to piger udvikler et varmt venskab, men tager også deres kampe – for de er begge to fulde af gode ideer og udstyret med en udpræget trang til at bestemme.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Astas lillebror Bimmer fortæller ret gode løgnehistorier. Om alt mulig. Det er vildt skægt, indtil Bimmer fortæller Fanny en sær historie om Asta. Så er det pludselig ikke ret sjovt at være Asta.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Hr. Bibi og Asta glæder sig til at få hund. De har snor, kurv og madskål klar. Nu mangler de bare det lille bæst. Asta kan næsten ikke vente, men så bliver hr. Bibi syg ...7. bog om Asta og hendes venner

 • af Hidenori Kumai
  131,95 kr.

  Her er der fart over feltet! Det er evangelierne om Jesus genfortalt i ord og billeder i mangategneseriestil, fuld af action og dramatik. Manga Messias er en ægte japansk mangategneserie i farver, og den skal læses bagfra, som rigtige mangaer skal. Gennem ord og billeder får læseren et forhold til de forskellige disciple og lærer evangelierne godt at kende. Manga Messias tolker ikke evangelierne, men ligger alligevel helt op af de originale fortællinger om Jesus' liv. Bogen vil for mange kunne fungere som en helt ny åbning af evangelierne. Bogen er velegnet fra 9 år og opefter - alle tegneserielæsere vil være godt underholdt. Den er ideel til lystlæsning, men den er også velegnet til undervisning, hvor den gør bibellæsning mere "spiselig".

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Asta glæder sig til jul, men Fannys mor er syg, og måske er det meget alvorligt. Asta ved ikke, hvordan hun kan hjælpe Fanny - og er der overhovedet noget ved at holde jul, hvis Fannys mor er syg? Og hvad skal Asta stille op med Gregers og hans sære hunde-rensdyr? 10. bog i serien om Asta og hendes venner.

 • af Clive Staples Lewis
  457,95 kr.

  Narnia . . . where a dragon awakens . . . where stars walk the earth . . . where anything can happen.Experience The Chronicles of Narnia in its entirety in time for The Voyage of the Dawn Treader, the third movie in the motion picture epic. This movie tie-in box contains the rack editions of all seven of C. S. Lewis's classic stories:The Magician's NephewThe Lion, the Witch and the WardrobeThe Horse and His BoyPrince CaspianThe Voyage of the Dawn TreaderThe Silver ChairThe Last BattleThe box features stills from the movie, and each book inside has cover art by Cliff Nielson and the original black-and-white interior illustrations by Pauline Baynes. The journey begins long before the Dawn Treader sets sail and ends long after its voyage, so don't miss out on any part of this definitive fantasy series of our time!

 • af Trine Bundsgaard
  43,94 - 107,95 kr.

  Bedste venner er en alvorligt sjov serie om sære naboer, irriterende små søskende og glæden ved at have en god ven.Bedsteveninden Silja kommer endelig på besøg. Asta har savnet hende, og det er vildt hyggeligt. Så dukker Fanny også op, og de tre piger laver loppemarked. Men på grund af et kasseapperat i plastik, Astas fine ring og en hemmelig ingrediens kommer det til at gå helt anderledes, end Asta havde tænkt sig.Læs mere om forfatteren, Trine Bundsgaard.

 • af Erlend Loe
  72,95 - 86,95 kr.

  José ved hvem han elsker. Til fods kan det tage ham op til en halv time at gå fra Marias øre og ned til hofteskålen. På cykel knap tre minutter. En meget smuk og anderledes kærlighedshistorie af Norges nye kultforfatter og hans lige så opsigtsvækkende illustrator.

 • - Tolv historier fra Det Gamle Testamente
  af Peter Mouritzen
  243,95 kr.

  Endelig foreligger her en samlet pragtudgave af Peter Mouritzens 12 Bibelstærk-historier fra Det Gamle Testamente: sprælske, sprogsprudlende genfortællinger, nu med magisk myldrende 'bibeltavler' af Otto Dickmeiss, der må have dyppet penslen i evighedens blækhus.Følg med fra Skabelsen ('Da Gud gik i gang') og helt til Jonas i hvalfiskens bug ('Jammergøjen').

 • af Bent Haller
  213,95 kr.

  En allegori på Jesu liv der foregår i storbyens slum.På sin 10-års fødselsdag føder Sara en dreng, Sølnvan. De, der kommer i berøring med ham, får et mere positivt liv. Men nogle ønsker ikke forandring...En fantastisk roman om et barn, der viser sig at have mere magt end både rockere, narkobagmænd og politi.

 •  
  97,95 kr.

  Bibelhistorier for de mindste indeholder 14 klassiske fortællinger fra Bibelen, som alle fortælles i et let sprog for de allermindste. Læs om Noas ark, Adam og Eva, Jesu fødsel, De vise mænd og mange andre, alt sammen fint og farverigt illustreret. Bogen er udgivet i solid papkvalitet og med tykt omslag og er en fin introduktion til Bibelens fortællinger for de allermindste.Fra ca. 2 år

 •  
  58,95 kr.

  Gud lovede dem et land, der flød med mælk og honning. De var Guds udvalgte, men de vendte ham ryggen.Leder Gud dem ud af ørkenen? Vil de erobre det land, de blev lovet? Lykkes det kong Saul at slå David ihjel, og kan David modstå den smukke Batseba?Vil Gud tilgive dem - eller vil han tilintetgøre dem?Manga Monarker er historien fra de gamle skrifter om Israels vej fra storhed til fald – og tilbage igen.Manga er betegnelsen for tegneserier på japansk, og de har en helt særlig streg, actionmættet stil og flotte farver. Manga Monarker er både velegnet som lystlæsning og til undervisning. Teksten er baseret på den autoriserede udgave af Bibelen fra 1992.Aldersgruppe: 9-14 år.

 • - En børnebog om kalkmalerier
  af Finn Lykke Schmidt & Birgit Pedersen
  97,95 kr.

  Af børn kan man høre sandheder og få uforglemmelige kommentarer til alt også kalkmalerier. Børn er umiddelbare, de er gode til at se og iagttage, og de er ikke bundet af de voksnes viden og erfaringsverden. Når man som i denne bog fjerner kontekst og ironi fra vores århundredgamle, vidunderlige kalkmalerier og derefter lader børn opleve dem, får man i stribevis af originale, overraskende og øjenåbnende kommentarerTak til alle de børn, der sammen med os har set på de udvalgte kalkmalerier og givet deres umiddelbare og overraskende kommentarer. Kommentarerne blev viderebragt til illustratoren Peter Maltha, som har associeret videre ud fra børnenes tankegang. Til sidst har Birgit Pedersen og Finn Lykke Schmidt bearbejdet kommentarerne og sat dem og illustrationerne ind i en bibelhistorisk sammenhæng. Hermed er malerierne, børnenes kommentarer og illustrationerne stillet til rådighed for videre oplevelse, fortolkning og dialog.

 • af Michael McQueen
  193,95 kr.

 • af Ashley Bustamante
  237,95 kr.

 • af Stracy E. Cleveland
  197,95 kr.

 • af Sofiya Pasternack
  90,95 - 114,95 kr.

 • af Malene Sølvsten
  122,95 - 151,95 kr.

  Den synske Hejd må hutle sig igennem tilværelsen, og for at få mad nok til at forsørge sin lillebror, Gisle, spiller hun om penge og bruger sin synskhed til at slå modstanderne. Men på trods af sine evner, lykkes det hende ikke at redde lille Gisle fra at blive slået ihjel. Hejd bønfalder Frigg om hjælp til at genoplive ham, men gudinden nægter, så Hejd vender sig i stedet mod Odin. Og for at give ham kraft nok til, at han kan redde Gisle, må hun bruge sin synskhed til at fortælle Odins historie.  I Spående Vølve genfortæller Malene Sølvsten de kendte myter fra den nordiske mytologi og giver her et nyt bud på dem.Bogen indledes med et forord af Jeanette Varberg og er illustreret med linoleumstryk af forfatteren.

 • af Chantell Rodgers
  252,95 kr.

  This is a children's picture book written for children ages three-plus. I also wrote the book for those children's parents. I had the entire family in mind when writing. This is a story about a family just like your own. My intentions are for everyone to enjoy this no matter your age. Somerset, Colorado, is one the most beautiful places in the world. Somerset is filled with all the silent prayers, hopes, and dreams of the people in the community. It's the place where prayers become reality. Somerset is the infamous coal mining town; some even call it the land of no return.In this town lives a beautiful a family. This family is the Wilson family. Six-year-old Myaa Wilson had it all. A loving father Joe Wilson, the coal miner, and a supporting mother Lilly-Ann, the homemaker. The Wilson's followed a very simple schedule every day. They would have breakfast together. Then Joe leaves for the mines. Lilly-Ann sends Myaa off to school and tends to the house until her loved ones return. Myaa and Lilly-Ann would clean up and prepare dinner while they wait for Joe. Until one night, Joe was out in the mines awfully late. Can Myaa and Lilly-Ann's prayers bring Joe home? Can Lilly-Ann hold her family together if Joe never returns?

 • af Dick Daniels
  266,95 kr.

  Six neighborhood friends play together at the Oak Street Tree House. One Saturday they take the tablet used for playing games and send a message to God. They want to know who He really is. God replies and sends them on three neighborhood field trips to look at different parts of creation. They report back on all they find, and God replies each time saying, "I made that all just for you." Through their adventures they learn of God's love. At the end of the story God asks them to take good care of all they have seen so other children can also enjoy what He has created.

 • af James B Brewster
  282,95 kr.

 • af Rick Lancaster & Delores Kight
  222,95 kr.

 • af Gary Rodriguez
  317,95 kr.

  When a white water rafting adventure goes horribly wrong, four teens must brave the wilderness to survive in Stranded in the Wild.Sixteen-year-old Savi Evans came to an adventure camp in Idaho carrying the pain of a recent and tragic loss and a dark family secret. She hopes the wilderness setting, vigorous activities, and some new faces might help take her mind off things back home.At Camp Arrowhead, Savi makes fast friends with Jade Chang and Rico Cruz, but mean and sarcastic Conner Swift is also on their raft.What was supposed to be an exciting expedition turns into a nightmare when their raft slams into a boulder and the adult guide is ejected into the water and disappears downriver. Without their guide and desperately trying to steer an out-of-control raft, the terrified teens pass the "last chance" point of no return and enter the fiercest rapids on the river. After another collision, Jade gets pinned between a rock and the raft, and Rico is also jolted from the float and ends up in the water. Savi has no choice but to cut the raft loose. By the time the teens drag themselves out of the river, they're injured, exhausted, and twenty-five miles from camp.Soon stranded, the foursome is in a remote wilderness with meager provisions. The area is rife with wild animals, snakes, and a vicious flesh-eating predator known as Vexel. Nobody is sure what kind of animal Vexel is because no one who has encountered him has ever survived. Now the disoriented teens must find their way to Camp Arrowhead with the clock ticking and Vexel stalking them. Can they make it over a final hurdle before the dam opens, and crushes their only hope of reaching safety?Stranded in the Wild - A thrilling adventure you won't soon forget!

 • af James Burd Brewster
  165,95 - 237,95 kr.

 • af James Burd Brewster
  197,95 - 237,95 kr.

 • af Crystal Griffin
  125,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.