Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: borge og riddere

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: borge og riddere. Nedenfor er et flot udvalg af over 7 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Krige i middelalderen.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jacqueline Morley
  119,95 - 119,95 kr.

  Er du klar?Du arbejder for de adelige på en fornem borg– dit drømmejob!Men da borgen angribes af selveste kongen, skal du virkelig stå din prøve og bevise, om du er kvik nok til at bo på en middelalderborg!Det mindste fejltrin kan koste dig livet!De vigtigste råd fra eksperterne:- Kend din plads. Det er middelalderens allervigtigste leveregel.- Opfør dig ordentligt. Høflighed er en dyd på denne tid.- Hold lav profil, hvis borgen kommer under angreb.- Måske er livet på landet alligevel at foretrække. Hold dig langt væk fra borge!“Den utrolige historie om middelalderborge” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af David Long
  298,98 kr.

  GRIB DIN LUP, OG GÅ PÅ EVENTYR I DENNE HISTORISKE SØG-OG-FINDBOG, HVOR DU SKAL PÅ JAGT EFTER FLERE END 200 SPÆNDENDE TING! Rejs tilbage til MIDDELALDEREN, og opdag, hvordan livet var for bønder, konger og riddere. Find ud af, hvordan man blev ridder, opdag hemmelighederne ved MAGI OG LÆGEKUNST, forsøg at undgå de mørke og fugtige fangehuller, og gå på opdagelse i borgenes INDRE. Denne bog byder på timevis af OPLYSNING og UNDERHOLDNING for små væbnere.

 • af John Malam
  119,95 - 119,95 kr.

  Tag dit varmeste tøj på, for du skal på mammutjagt i istiden!Kilometer efter kilometer skal tilbagelægges i søgen efter føde og byttedyr, men de uendelige vandringer er langt fra det værste. For nu skal du nedlægge en mammut. En kamp på liv og død! Eksperternes bedste råd:• Byg et hus af mammutknogler.• Lær at lave ild, så du både kan holde varmen og tilberede din mad.• Følg sporet af mammutlorte – de vil føre dig til flokken!• Sørg for, at dit spyd er spidst og skarpt – en mammuts hud er ekstremt tyk!“Den utrolige historie om mammutjægere” er en del af en børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af John Malam og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af Jacqueline Morley
  119,95 - 119,95 kr.

  Er du klar til at finde ud af, om du har, hvad der skal til for at være den mand, som har malet det mest berømte maleri i verden, som har designet den første flyvemaskine nogensinde, og som har brugt ti år på at lave en syv meter høj hest af ler? Læs bogen, og find ud af, om du er et lige så stort geni som Leonardo da Vinci. Det kræver opfindsomhed! De vigtigste råd fra eksperterne:• Udvis interesse for alt omkring dig – intet forhindrer dig i at være både kunstner og videnskabsmand.• Hvis dine malerier ikke skal forgå, så hold dig til allerede afprøvede metoder.• Husk at skrive dine idéer ned, så de ikke går tabt for eftertiden.• Giv ikke op – før eller siden finder du en arbejdsgiver, som sætter pris på dit unikke talent.“Den utrolige historie om Leonardo da Vinci” er en del af en børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Jacqueline Morley og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • af Fiona Macdonald
  119,95 - 119,95 kr.

  Er du klar?Du vokser op i en borg i middelalderen, og alt,du drømmer om, er at kæmpe for kongen.Men har du, hvad der skal til for at blive en tapper ridder?De vigtigste råd fra eksperterne:- Hvis du foretrækker et mere roligt liv, kan du betale kongen for at slippe for tjansen som ridder.- Vær med på moden, og bær det nyeste skrig inden for rustinger.- Deltag i turneringer! Det er god kamptræning.- Vær forsigtig, hvis du bliver udvalgt til at bære et banner i krig– det gør dig til en oplagt skydeskive.“Den utrolige historie om riddere” er en del af en ny børnebogsserie, der henvender sig til læsere i alderen 8-12 år. Bøgerne handler om forskellige store historiske begivenheder, hvor læseren er hovedpersonen i fortællingen. Bogen er skrevet af Fiona Macdonald og illustreret af David Antram. De humoristiske tekster og illustrationer indeholder masser af sjove facts om verdens mange utrolige historier!

 • - Frejs Sværd
  af T R Bisgaard
  59,95 - 134,95 kr.

  ”Har du bestemt dig?” spurgte Astrid ivrigt.”Hvad mener du?” svarede Erik tvært.”Er du parat til at hjælpe Odin? Sammen med mig?”Erik rystede på hovedet. ”Glem det! Jeg vil ikke være en Midgårds Beskytter.”Midgård har igen brug for sine Beskyttere. Astrid er klar, fordi den nye opgave måske kan lede hende på sporet af søsteren, som er forsvundet. Der er bare ét problem. Erik vil ikke hjælpe, og Astrid kan ikke klare opgaven alene.Tag med på endnu en rejse tilbage til vikingetiden. Og denne gang er det ikke bare Midgårds skæbne, der er på spil. Alt står og falder med, om Astrid og Erik bliver makkere igen, når deres venskab bliver sat på prøve.Serien har fået flotte omtaler:"Bind 3 har besværgelser og trolddom, som vi kender fra bl.a. Harry Potter, og portaler som unge læsere er bekendt med fra Narnia så vel som fra Minecraft."Skolebibliotekar Tine Mørup5 stjerner"Tredje bog er lige så velskrevet og spændende som de to forrige, og bind fire kan ikke komme hurtigt nok..."Bogrummet.dk

 • af Emilie Tholstrup
  104,95 - 188,95 kr.

  Middelalderen var en tid med korstog og store slag.Det var også en tid med en magtfuld kirkeog stolte konger.Læs mere om den danske middelalder i denne bog.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 21

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.