Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Fagbøger for børn og unge: vilde dyr og levesteder: oceaner og havområder

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: vilde dyr og levesteder: oceaner og havområder. Nedenfor er et flot udvalg af over 53 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Teagan White & Loveday Trinick
  355,98 kr.

  "Vildt undervandsunivers", ★★★★★ – Ekstra Bladet"Så smukke at man taber underkæben (...) Man føler sig som Kaptajn Nemo i noget af Jules Verne, det er, som om man med ét er genfødt i 1870'erne – under havets overflade. Og ens øjne bliver store som den tidlige barndoms tekopper ved synet af alle disse former og kulører. Og teksturer." – Politiken "En virkelig flot bog, som er en kæmpe oplevelse at læse. Tegningerne er utrolig naturtro og smukke." – Dansk BibliotekscenterDen nyeste tilføjelse til den populære serie Velkommen til museet dykker ned under havoverfladen og ser nærmere på det utrolige væld af liv, der lever i vandet. De som altid betagende illustrationer viser os bittesmå mikro-organismer og gigantiske hvaler, farverrigdom hos fisk, snegle og gopler, mangearmede blæksprutter og andre betagende væsener – havskildpadder, koraller, slanger og meget mere. Vi får historien om havdyrenes udvikling, deres særlige forhold til hinanden – mange har gavn af hinanden på tværs af arter – og bliver klogere på deres levevilkår i verdens vandmiljøer, som særligt i disse år ændres til det skrøbeligere.

 • af Anne Rooney
  184,95 kr.

  Tag med på en rejse gennem kontinenter og verdenshave, og mød nogle af de utrolige dyr, vi deler planeten med i dette smukke dyreatlas fra Lonely Planet. Bogen indeholder masser af illustrationer, imponerende fotos og tekster med fakta, der fortæller om dyrenes liv, levesteder og adfærd. Mød fx blåhvaler, sommerfugle, pandaer, pingviner, skorpioner, hajer og alle mulige andre kendte og mindre kendte dyr. Bogen indeholder mange billeder i naturlig størrelse, der viser detaljer fra dyrenes verden - fra en myreslugers tunge og en ørneklo til en lille babyskildpadde. Farverige kort viser dyrenes levesteder. Kortene kan foldes ud, så man kan udforske hver dyreart i detaljer. Undervejs er der masser af flapper med spændende fakta, som man kan gå på opdagelse i.Fra ca. 7 år

 • af Steve Parker
  304,95 kr.

  En visuel guide til livet i og på oceanerne,fyldt med flotte fotografier og denallernyeste viden på området. Mød havdyrene på helt tæt hold, lige fra den mindste mikrobe over de majestætiske hvaler til de mærkeligste dybhavsvæsner du nogensinde har set.Lær hvordan oceanerne blev til, hvordan de fungererog hvorfor vores fremtid afhænger af dem.Unikke fotos af usædvanlige og helt nyopdagede havdyrFlot grafik, der gør tung videnskab let at forståFuld af ny viden fra havbiologer i hele verdenOpdag hvordan du kan beskytte verdens have og oceaner

 • af Henry Brook
  98,95 kr.

  Hvad gør en leopard til en farlig jæger om natten? Er en tigerhaj farligere end en spækhugger? Hvor finder man verdens farligste edderkopper? Hvilken slange har et bid, der kan dræbe på få sekunder? Der er farlige dyr overalt på Jorden. Det kan være alt fra tropiske hajer til små insekter med dødbringende bid. Denne bog fortæller om de fantastiske giftstoffer, våben og sanser, som gør nogle dyr til rigtig farlige dyr.Titler i serien: Farlige dyr, Krigsskibe, Motorcykler, Racerbiler, Rumfart, Ubåde

 • af Owen Davey
  122,95 kr.

  Smukt illustreret og faktapakket bladrebog om verdens mest ikoniske rovdyr. Et sikkert hit til dyreglade og videbegærlige drenge og piger.Vidste du, at hajer kan opfatte elektrisk strøm fra andre dyr, eller at nogle hajer er dækket af små duske, og at nogle hajer kan gå på land?Et visuelt festfyrværkeri af en børnefagbog, der tillige er sprængfyldt med velformidlet og spændende fakta. De smukke illustrationer har et helt særligt retro-agtigt udtryk, der leder tankerne hen på lærebøger fra 1950'erne. De er tegnet med en venlig streg, med masser af naturtro detaljer. Helhedsindtrykket er yderst indbydende og meget charmerende. Også velegnet til emnearbejde i skolen. Absolut anbefalelsesværdig!Lektørudtalelsen om første bind i serienØvrige bind i serien:Skarp på kattedyrSkarp på krokodillerSkarp på aber

 • af Line Renslebråten
  152,95 kr.

  Hårrejsende faktabog med tilhørende Monsterkort.Nu kan du spille med dine venner og samtidig blive klogere på alle monstrene fra bogen! Skarpe kløer, enorme hugtænder, giftig hud, masser af slimeller bare et virkelig skræmmende udseende. Man behøver ikke at læse eventyr for at støre på monstre. De findes overalt i naturen.Vi mennesker deler jord med over otte millioner arter. Og de grimme, ækle og farlige er lige så vigtige for naturensom de søde og harmløse. Mød dyrene fra dine værste mareridt.Mød virkelighedens monstre! “Virkelighedens monstre” er en fascinerende – og lidt uhyggelig – faktabog til børn i alderen 7-10 år. På hvert opslag finder du flotte og detaljerede illustrationer og spændende facts om nogle af verdens giftigste og grimmeste dyr.Derudover bliver alle virkelighedens monstre tildelt en karakter fra 1 til 10 indenfor kategorierne “Monsterudseende” og “Farlig for mennesker”. Bogen er både skrevet og illustreret af den norske forfatter Line Renslebråten.

 • af Line Renslebråten
  135,95 - 178,95 kr.

  Skarpe kløer, enorme hugtænder, giftig hud, masser af slimeller bare et virkelig skræmmende udseende.Man behøver ikke at læse eventyr for at støre på monstre.De findes overalt i naturen.Vi mennesker deler jord med over otte millioner arter.Og de grimme, ækle og farlige er lige så vigtige for naturensom de søde og harmløse.Mød dyrene fra dine værste mareridt.Mød virkelighedens monstre! “Virkelighedens monstre” er en fascinerende – og lidt uhyggelig – faktabog til børn i alderen 7-10 år. På hvert opslag finder du flotte og gyselige illustrationer og spændende facts om nogle af verdens giftigste og grimmeste dyr.Derudover bliver alle virkelighedens monstre tildelt en karakter fra 1 til 10 indenfor kategorierne “Monsterudseende” og “Farlig for mennesker”. Bogen er både skrevet og illustreret af den norske forfatter Line Renslebråten.

 • af Line Renslebråten
  149,95 - 204,95 kr.

  Under polarisen myldrer det med liv.Snegle, krill, fisk, isbjørne og hvaler.Alle arter er afhængige af hinanden.En lille verden i verden, hvor alt liv har fundet sin plads gennem millioner af år.Men ændringer i klimaet og miljøet gør området omkring Arktis mere sårbart end nogensinde.“Under polarisen” er en smuk og tankevækkende billedbog til børn i alderen 7-10 år. Bogen kombinerer fakta med visuelt stærke og farverige illustrationer, der understreger vigtigheden af at bevare den unikke flora og fauna i havene under polarisen.Bogen er oprindeligt skrevet og illustreret af den norske forfatter Line Renslebråten.

 • - Med flapper
  af Alice James
  163,95 kr.

  Denne bog er fyldt med dyr, der kan flyve, løbe, springe og svømme.Den er perfekt for små børn, når de skal lære noget om dyr.Dejlig billedbog om alverdens spændende dyr.

 • af Lena Lamberth
  358,95 kr.

  Dyk ned i en spændende undersøisk verden med flotte detaljerede og stemningsfulde fotos og faktabobler, som giver dig en masse viden om nogle af havets allermest spændende dyr - blæksprutterne!Indeholder ordliste med uddybende forklaringer af ord og begreber, samt indeks bagest i bogen.

 • af Chris Butterworth
  102,95 kr.

 • af Alexandra K. Huynh
  195,95 kr.

 • af Anthony J Zaza
  354,95 kr.

 • af Gianumberto Accinelli
  152,95 kr.

  Ein einmaliges Buch über das Meer Lass dich von diesem faszinierenden Buch in die Tiefen des Meeres entführen: Von der kristallblauen Oberfläche tauchst du hinab bis in die Schwärze der tiefsten Ozeangräben. Du wirst erstaunlichen Lebewesen begegnen, aber auch Regionen vollkommener Stille und Einsamkeit durchqueren. Dabei begegnest du Pinguinen, Riesenkraken, Blauwalen, Haien, Schildkröten und Seeteufeln. Von oben nach unten: In diesem Buch blätterst du nicht von links nach rechts, sondern von oben nach unten. Du findest keine Seitenzahlen, sondern stattdessen Tiefenangaben in Meter, die dir zeigen, wo du dich gerade befindest. Farbreise: Beim Tauchen wird es Seite für Seite immer dunkler: Vom kristallklaren Hellblau der Oberfläche bis zum Dunkelschwarz der Tiefsee Motive: Dieses reich bebilderte Sachbuch zeichnet sich durch wunderschön illustrierte Bilder aus Ideal als Geschenk: Ein großartiges Präsent zum Geburtstag oder zu Weihnachten für alle tierbegeisterten Kinder ab 8, auch für Erwachsene geeignet Der blaue Planet Fast 70 Prozent der Erdoberfläche sind von Ozeanen bedeckt. Wenn wir das Blau des Meeres bewahren, bewahren wir zugleich auch das Grün der Wiesen und das Blau des Himmels.

 • af Alyson Murphy
  181,95 kr.

  The Manatee Who Finds Mindfulness is a beautiful story about a young manatee who, after getting separated from her mother, uses mindful moment to find her way home. It is a story that reminds us that even when our worries may seem as choppy as the waves on the surface, we all have the ability to tap into the calmness and clarity within the depths of our minds. The illutsrations are just as charming as the mesage of the book, in that if you ever feel lost, either within or at sea, peace lives within us all, within you and within me. The book also includes a beginners guide for mindful meditation that is great for all ages.

 • af Jan Marquart
  351,95 kr.

 • af Aminjon Shookuhi
  293,95 kr.

 • - Den sandfærdige historie om klokkefrøernes vilde liv
  af Susanne Bang
  158,95 kr.

  FRØ I FARE er den sandfærdige historie om klokkefrøernes vilde liv.Det er fortællingen om, hvad der skete på en lille ø, da katastrofen ramte, og klokkefrøerne nær blev udryddet. Det er den gamle frø, Bombina, der fortæller det hele, så det er til at forstå - både for de små klokkefrøer og for dig, som læser bogen eller får den læst op.Dette er en sjov historie, men det er også en sand historie om, hvordan vi mennesker heldigvis nogle gange kan hjælpe naturen tilbage i balance.Historien er skrevet af Susanne Bang, der er biolog, forfatter og foredragsholder. Hun har i mere end 20 år formidlet viden om dyreliv - fra frøer til hvaler og alt det midt imellem - i bl.a. ZoologiskHave, København og Dyrenes Beskyttelse.Illustratoren er Michael Petersen, der er grafiker og dyrlæge med en fortid som udstillingsdesigner i Zoologisk Have, København. Først og fremmest er han vild med at formidle naturen, både på skilte i naturområder og i bøger som ”Sø & å” og ”Spor i naturen”.

 • - En udforskning af livet under vand
  af Hélène Druvert & Emmanuelle Grundmann
  355,98 kr.

  Denne ufatteligt smukke bog, i stort format og med fantasifulde papirsklip, tager sin læser med på et sandt undervandseventyr, fra strandbredden til det mørke dyb. Mød selvlysende fisk, farlige hajer, tårnhøje bølger og verdens største blæksprutte, bliv klogere på havets økosystemer og biodiversitet og lad dig drage af mesterillustratoren Hélène Druverts utrolige kreationer. Bogen er den første i en serie af fantastiske fagbøger for børn.

 • af Britta Teckentrup & Camilla De La Bedoyere
  241,98 kr.

  Vidste du, at der er krybdyr findes OVERALT? Fra det store hav til de fugtige jungler svømmer, kravler, løber, kryber og glider de afsted. Nogle af dem er ikke større end en fingernegl, mens andre, fx de største slanger og krokodiller, kan blive op til 7 meter lange! Bliv klogere på skildpadder, øgler, fortidens dinosaurer, ørkenkrybdyr og mange flere spændende og mærkelige krybdyr og deres rolle i klodens natur i denne smukke bog børnefagbog af den prisvindende illustrator og forfatter Britta Teckentrup. I serien findes også Der er insekter overalt.

 • af Sally Nicholls
  138,95 kr.

  Möwengeschrei, Salzgeruch, Wellenrauschen: Komm mit ans Meer und finde mehr über das Meer heraus!In diesem Sachbilderbuch erfahren große und kleine Naturfreunde in atmosphärischen Bildern und poetischen Texten, wie die großen und beeindruckenden Meere entstanden sind.  Zuerst war da nur ein nackter, feuriger Planet. Von dem glühenden Gestein stieg Dampf auf, der Wolken bildete. Regen fiel herab und kühlte die Erde. Aus Pfützen, wurden Flüsse, dann Seen und Meere. Winzig kleine Bakterien entwickelten sich zu immer größeren Lebewesen. Und so entstanden in Tausenden und Abertausenden von Jahren die Meere und die unzähligen Arten, die in ihnen leben. Wie von Zauberhand. Für besonders neugierige Meeresforscher und Meeresforscherinnen gibt es weiterführenden Informationen über das Leben in der Tiefsee und wie wir unsere Meere und ihre Bewohner schützen können. 100% recycelbar100% ökologisch100% mineralölfreiDieses Buch wird im Cradle-to-Cradle-Verfahren in Europa gedruckt. Dies ist ein klimafreundliches Druckverfahren, bei dem alle Stoffe in den biologischen Kreislauf rückgeführt werden.Der höchste Ökostandard - zum Wohle der Natur und Ihres Kindes.

 • af Mary Pope Osborne
  92,95 kr.

  Das magische Baumhaus bringt Philipp und Anne nach Venedig. Dort begeben sich die beiden auf die Suche nach einer mysteriösen Dame und landen dabei im dunklen Palastkerker. Schließlich finden sie heraus, worin ihre Mission besteht: Sie müssen die Stadt vor einer schlimmen Katastrophe bewahren! Nur der Herrscher der Meere kann ihnen dabei helfen. Doch wo können sie diese geheimnisvolle Person finden? Basierend auf der Originalausgabe Sturmflut vor Venedig. Gekürzt und zum Vorlesen bearbeitet, mit vielen farbigen Illustrationen. Erlebe mit Anne und Philipp den Karneval in Venedig! Bunte Kostüme, ein mysteriöser Auftrag und eine neue Freundschaft Die beliebte Kinderbuchreihe von Bestsellerautorin Mary Pope Osborne zum Vorlesen und Selberlesen. Die Geschwister Anne und Philipp reisen mit dem magischen Baumhaus durch die Zeit, entdecken ferne Länder, faszinierende Tiere und erleben spannende Abenteuer. Mit vielen detailreichen, bunten Bildern Für Kinder ab 6 Jahren Alle Bände der Reihe sind bei Antolin gelistet

 • af Rona Skene
  147,95 kr.

 • af Derek Harvey
  161,95 kr.

 • af Moira Butterfield & J. M. Verona
  124,95 kr.

 • af Jen Green
  94,95 kr.

  Schnell in 3 Minuten die wichtigsten Fakten über Ozeane Wieso heißt die Erde "der Blaue Planet"? Welche Meere und Ozeane gibt es? Wer lebt in ihnen? Und wie entstehen Stürme, Hurrikans oder Tornados ?  Wissen to go bringt es auf den Punkt: 30 faszinierende Aspekte über Ozeane in nur je 3 Minuten erklärt 3 Minuten-Mini-Missionen zum Experimentieren und selber ausprobieren 3 Sekunden Mini-Zusammenfassungen der Infos erklärende Illustrationen Für alle, die schnell etwas wissen wollen

 • af Anita Ganeri
  94,95 kr.

  Schnell in 3 Minuten die wichtigsten Fakten über die Erde Wie entsteht das Wetter? Welche Lebensräume gibt es? Und wie ist es um die Zukunft der Erde bestellt?  Wissen to go bringt es auf den Punkt: 30 faszinierende Aspekte über die Erde in nur je 3 Minuten erklärt 3 Minuten-Mini-Missionen zum Experimentieren und selber ausprobieren 3 Sekunden Mini-Zusammenfassungen der Infos erklärende Illustrationen Für alle, die schnell etwas wissen wollen

 • af Lenora Todaro
  161,95 kr.

  Die Welt sieht auf einmal ganz anders aus. Die Geschäfte sind gut wie leer, die Innenstädte sind verwaist, keine Reisen mehr, die Kreuzfahrtschiffe bleiben in den Häfen, die Flugzeuge am Boden. Die Natur findet eine Ruhe, die sie nicht mehr gewohnt ist. Damit erobern die Tiere die Regionen zurück, die bis kürzlich noch von Menschen "bewohnt" waren. Ist das ein Glück? Oder vermissen die Tiere wohlmöglich die Menschen ?Ein Buch für Kinder, Jugendliche und Erwachsene, das nachdenklich stimmt und die Frage aufwirft, wie der Mensch nach dieser jetzigen Pandemie der Natur wieder mit Respekt begegnen kann.

 • af Andrea Mills
  87,95 kr.

  Gibt es Vulkane unter Wasser?Welche Tiere leben in der dunklen Tiefsee?Was macht der Klimawandel mit unseren Meeren?Find's raus!Werde zum Superchecker und erfahre alles über die Entstehung der Ozeane, versunkene Schiffe und das Leben im Meer.Eine Meeresschützerin im Interview, Fakten, Rekorde, Quiz und mehr!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.