Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: kæledyr

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: kæledyr. Nedenfor er et flot udvalg af over 556 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Spændende og glade aktiviteter, der udfordrer din hund og dig
  af Kyra Sundance & Chalcy
  150,95 kr.

  Lær træningshemmeligheder af en kendt og anerkendt hundetræner og 'Verdens klogeste hund'Tricktræning knytter et stærkt bånd mellem dig og din hund, hjælper hunden med at finde sin plads i din familie og holder den mentalt og fysisk udfordret.EN BREDT UDVALG AF TRICKS for alle hunde og færdighedsniveauer: sid bamse, bukke, bed aftenbøn, find fjernbetjeningen og meget mere!TRIN-FOR-TRIN-INSTRUKTIONER som vejledning til træneren: problemløsning, tips og idéer, som giver lyst til at bygge videre på tricks, man behersker, og dermed gøre udfordringen større og mere interessant. VANSKELIGE TRICKS DELES OP i en række mindre trin, der hver for sig er lettere at lære, og samtidig gives der en kortfattet forklaring på, hvad tricket går ud på, og hvad man kan forvente sig under indlæringen. Bogens forfattereChalcy er den bedst kendte hund i USA. Hun og hendes træner og ejer, Kyra Sundance, har underholdt publikummer over hele verden med deres hundetrickshows - på markeder, messer, skoler, i cirkus og halvlegsshows ved sportsbegivenheder. De har desuden optrådt i en lang række fjernsynsprogrammer, bl.a. Ellen DeGeneres Show, Entertainment Tonight, Best Damn Sports Show Period og Tonight Show, hvor Jay Leno kårede Chalcy til 'Verdens Klogeste Hund'. Kombinationen af komplicerede tricks og klassisk komik - og en åbenbar kærlighed til hinanden - er en inspiration for alle, der holder af dyr.

 • - Fra god grundridning til de lette dressurklasser
  af Karina W. Olsen
  253,95 kr.

  At få en hest til at præsentere sig bedst muligt, at få den til at gå for lette hjælpere og demonstrere taktfaste, rummelige gangarter imens den ubesværet viser øvelserne i de lette dressurprogrammer, er ikke helt så let, som det lyder. Alle har vi sparket og slået den ”dumme” hest, der for tiende gang hopper til siden for den farlige ”løvestol”, der står i hjørnet af ridehuset. Med udgangspunkt i hestens natur og rytterens fysik samt en række enkle metoder, udgør Karina Watson Olsens bog et fantastisk supplement til den egentlige rideundervisning for både nye og rutinerede ryttere. Bogens første del fokuserer på hestens grunduddannelse, som er baseret på at få den lydig for hjælperne, løsgjort, ligeudrettet og i balance. Det er afgørende, at grundridningen er på plads før man forsøger at ride et program. Metoderne til at opnå dette og til at rette fejl gennemgås grundigt, og er et afsnit, som man som rytter til hver en tid kan referere tilbage til, hvis man støder på problemer i hestens uddannelse. I bogens anden del gennemgås alle øvelser i de lette dressurklasser en efter en: Hvordan skal de rides, hvad er vigtigt, og hvordan løser man typiske udfordringer? Bogens sidste del handler om at ride stævner: Hvad skal du tænke på før, under og efter stævnet? Hvordan skal du træne, og hvordan skal du ride på dagen for at få flest muligt point? Her får du også gode råd til at uddanne unge dressurheste, til at vælge den rigtige hest og til at ride stævner af en af Danmarks allermest vindende unge dressurryttere, Nanna Skodborg Merrald. ”En halv parade – Fra god grundridning til de lette dressurklasser” er den første af en serie af bøger om uddannelse af hest og rytter, skrevet af dressurdommer, rytter og underviser Karina Watson Olsen.

 • - Kæledyr til sport, hygge og udstilling
  af Tine Kortenbach
  214,95 kr.

  En nytænkende fagbog om at holde kaniner på en moderne måde. Bogen “Jeg elsker min kanin” henvender sig både til dem, der overvejer at få en kanin som kæledyr, og til dem, der allerede har en kanin, men gerne vil have tips til den daglige pasning og inspiration til spændende aktiviteter med kaninen. Bogen er skrevet af en af Danmarks førende kanin-eksperter, Tine Kortenbach, som har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og selv er passioneret kanin-entusiast. Målgruppen er alle med interesse for seriøst hold af kælekaniner. Dyrlæger og veterinær-sygeplejesker kan også få udbytte af bogen. Mange flotte illustrationer gør, at også børn kan have stor glæde af den. “Jeg elsker min kanin” oser af kanin-glæde. I bogen vil du møde en række passionerede mennesker, som fortæller om deres liv med mange slags kaniner: hopkaniner, racekaniner, udstillingskaniner, uldkaniner og nussekaniner. Læs bogen “Jeg elsker min kanin” og bliv en af dem.INDHOLD:Køb af kaninValg af raceByg et burDaglige pasningAktiviteter: Spring, udstilling, gåture, strik med angorauldDele-kaninerRigt illustreret med flotte billeder fra hverdagen med kaniner og detaljerede illustrationer af en række vilde urter og foderplanter. FORFATTEREN:TINE KORTENBACH har en kandidatgrad i husdyrvidenskab og er journalist. Tine Kortenbach skriver enkelt, ærligt og sobert om glæden ved at have kanin.BIBLIOTEKERNES BEDØMMELSE:"En dejlig, begejstret og praktisk håndbog for både den erfarne og helt nye kaninejer, og det er tydeligt, at forfatteren ved, hvad hun snakker om.PRESSEKLIP:Tidsskrift for Kaninavl:"Kaninerne ville hoppe af glæde i deres bure, hvis de kunne læse med i denne fortræffelige bog."

 • af Tina Lund & Simone Thorup Eriksen
  152,95 kr.

  Tegneren Simone Thorup Eriksen og rytteren Tina Lund har begge brugt det meste af deres barndom i stalden. Kærligheden til heste er ikke blevet mindre med alderen, og nu er de gået sammen om at lave en "venindebog", hvor hestegale piger og drenge kan dokumentere deres hverdag med den helt særlige pony. I MIN HEST kan du dokumentere dine rekorder og præmier, lære at bage hestebolcher til at have i lommen i stalden og meget meget mere. "Jeg elskede min første pony Bolli mere end noget andet, jeg kunne bruge hele dagen på at strigle ham, kysse ham, ride i skoven, springe, ordne hans udstyr, gøre klar til stævne og lave en flot gulerodskage til hans fødselsdag. Jeg ville ønske, at jeg dengang kunne købe sådan en bog som denne til at huske alle de gode minder med ham og mine venner i stalden." – Tina Lund Tina Lund har vundet 19 danmarks-mesterskaber, to World Cup-sejre, EM for Young Riders, 8 nordiske mesterskaber og flere internationale Grand Prix-klasser. Simone Thorup Eriksen lever af at illustrere, bl.a. malebøger, personliggjorte tegninger og meget mere. Simone har udgivet flere bøger.

 • - Kæledyr til hygge og hobby
  af Mette Lybek Rueløkke
  214,95 kr.

  SMÅ DYR MED STOR CHARME Marsvin har længe været kendt og elsket som et godt kæledyr til børn, men især i de senere år har flere voksne taget det lille, sjove og finurlige dyr til deres hjerter. Denne bog henvender sig til alle, voksne og børn, som vil vide mere om marsvin. Giv dine marsvin et spændende og sundt liv. Bogen er spækket med den nyeste viden og dejlige billeder. Mange tips, teknikker vist skridt-for-skridt og gode tjeklister gør den til en praktisk og anvendelig guide til alle fans af marsvin.Køb af marsvinValg af race Marsvins adfærd Ordbog "Marsvinsk" - DanskDen daglige pasning Hyggelige aktiviteter Sundhed og sygdomOM FORFATTEREN:Mette Lybek Rueløkke er dyrlæge og en af Europas førende eksperter inden for marsvin og andre gnavere. I bogen øser hun af sin store erfaring og formidler den nyeste viden om marsvin på en enkel og klar måde.

 • - Fra Álfadís til Steinálfur
  af Lise Hvarregaard
  270,95 kr.

  Islandske heste – Navnebogen Fra Álfadís til Steinálfur er en bog om islandske hestenavne og deres betydning. Bogen indledes med oversigtskapitler over tradition omkring navngivning af heste, samt et historisk rids af baggrunden for udviklingen indenfor navngivnings-praksis. Bogen er et opslagsværk og indeholder ca. 3000 islandske hestenavne, der præsenteres i kategorier. Eksempelvis efter farve, aftegn, fra naturen, fra gudernes verden, fra islandske sagaer, fra Eddaen, fra musik og kunst, men også fra hverdagsgenstande, begreber, samt fra filosoffer og historiske personer. Bagerst er et indeks med en alfabetisk oversigt over bogens navne. I bogens sidste del findes en oversigt over islandske benævnelser for heste og gangarter, samt: gør det selv sider, for heste-ejeren, der vil kende betydningen af egen hests navn. Man kan lære lidt islandsk af at bruge bogen. Til læsere med interesse for heste, Island, Islandsk kultur & sprog.

 • af Sarah Khan
  98,95 kr.

  Læs om katte og killingers hemmelige liv i denne charmerende lille bog, som er fyldt med spændende oplysninger og idéer til pasning, leg m. m.

 • af Ingrid Andersson
  98,95 kr.

  Mange børn vil gerne have et dyr at kæle med. En kanin kan være god som det første kæledyr. Den er blød og rar at ae, men den skal selvfølgelig behandles som et levende dyr. Her kan du læse om pasning af kaniner, hvordan du aktiverer dem og hvad de skal have at spise for at være sunde. Kaniner er lette at passe og tager ikke så meget plads. De findes i mange størrelser, farver, pelslængder og temperamenter. Bogen henvender sig til børn under tolv, men den giver også gode råd til forældrene.

 • af Marianne Randel Søndergaard
  106,95 - 138,95 kr.

  En hvalp er sød og sjov.Og meget fræk!Den skal lære megethos sin nye familie.“En hvalp i huset” er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i de mindste klasser. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig til børn, der netop har lært at læse.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 9Let-tal: 14

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Maja skal passe Lola. En sød lille gris. En fræk lille gris. Meget fræk.En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 14DYREVENNER er en ny serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Ole Steen Hansen
  98,95 kr.

  Katte er søde,hvis man ikke er en mus.Der findes mange katteracer.Tag med på udstilling og se nogle af dem!Lix 14.2 (ml=7.3 lo=6.9)

 • af Kirsten Sonne Harild
  86,95 kr.

  Læs to nye historier om Pjok og Petrine. Få gode råd til livet med heste året rundt. Test dig selv: Hvem er du i Pjok og Petrine? Lær et cirkus-trick med din hest. Tegn din egen pjok. Og meget, meget mere …Med Pjok og Petrines Mine veninder og allerbedste hestevenner kan du bladre, læse, tegne, skrive, bage og ikke mindst gemme en masse dejlige minder.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Majas kat får tre killinger. En stor, en lille og en vild. Men pludselig er der kun to …En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix-tal: 11DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  I dag skal Peter ride på hesten Hilda. Det er første gang. Det er vildt!En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 15VILD MED DYR er en ny serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Susan Meredith
  151,95 kr.

  Her er den perfekte bog for alle, der skal holde hamster for første gang. Der er beskrivelser af, hvordan man indretter buret, laver legetøj og sammensætter labyrinter. Bogen giver også en masse tips til, hvordan man holder sine hamstere sunde og veltilpasse.Andre titler i serien:Pas godt på din hundPas godt på din kaninPas godt på din katPas godt på dit marsvinPas godt på din ørkenrotte

 • af Line Kyed Knudsen
  72,95 kr.

  Liv har længe glædet sig til at få hund. Endelig er dagen kommet, hvor hvalpen flytter ind! Men det er ikke kun sjov og ballade at få et nyt familiemedlem ...Carlsens Læsestart er en begynderletlæsningsserie, som henvender sig til de nye læsere. Bøgerne er læsepædagogisk bearbejdet. Typografien er stor, åben og let læsbar, og bøgerne indeholder mange illustrationer, der fungerer som støtte for læsningen.En letlæsningsbog i Carlsens læsestart-serien.Lixtal 7, lettal 19 // Niveau 2 // 6+

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Peter har sin helt egen ko. Snart skal Maren føde en lille kalv. Heldigvis kommer farmor på besøg.En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix 13DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Alma og Anton bliver glade, da de får et akvarie. Det gør Katten Max også.En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 13DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Fiona Patchett
  151,95 kr.

  Læs denne let tilgængelige håndbog - så vil dine kaniner få det godt. Her finder du alt, hvad du har brug for lige fra fodring til børstning og fra legetøj til kaninbure.Andre titler i serien:Pas godt på din hamsterPas godt på din hundPas godt på din katPas godt på dit marsvinPas godt på din ørkenrotte

 • af Henrik Enemark
  116,95 - 188,95 kr.

  Papegøjer er en stor familie af fugle.Mange er kendt for deres flotte farver,og nogle arter kan lære at tale.Papegøjer er populære fugle at holde i bur.Men der er blevet fanget så mange af dem,at flere arter er i fare for at uddø.Læs mere om papegøjer her i bogen. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.“Papegøjer” er skrevet af Henrik Enemark.Lix: 18

 •  
  77,95 kr.

  Lesen lernen mit Lisa und ihrem neuen Hund!Entdecke mit dem verspielten Welpen Wuffi sein neues Zuhause bei Lisa und ihrer Familie. Dieses SUPERLESER!-Erstlesebuch erzählt von Wuffis Abenteuern mit Lisa. Denn es gibt viel zu entdecken für den kleinen Hund. Und so steht neben Gassi gehen und Spielen auch Erziehung auf dem Stundenplan. Neben der spannenden Geschichte erfahren Kinder in diesem Erstlesebuch Wissenswertes über die richtige Pflege und Ernährung von jungen Hunden sowie interessante Zusatzinformationen zu Hunderassen und Körperbau. Mit Anleitung zur Gestaltung eines Filzhund-Ansteckers.Das 48-seitige Sachgeschichte mit Quiz eignet sich perfekt zur Leseförderung. Mit kurzen Kapiteln, besonders einfachen Wörtern, sehr klarer Gliederung, extragroßer Fibelschrift, tollen Fotos und Sachseiten mit jeder Menge spannendem Hintergrundwissen macht Lesen üben Spaß! Buch zur Leseförderung ab der 1. Klasse (1. Lesestufe) Dieses spannende Erstlesebuch bietet die perfekte Kombi aus kurzweiliger Erzählung und Sachwissen zum ersten eigenen Hund: Kinder erfahren alles über die Erziehung und Haltung des Lieblingshaustiers. Auf diese Weise werden faszinierende Hintergründe geschickt in aufregende Geschichten eingebettet und das Sachwissen verankert sich durch das Lernen in Zusammenhängen besonders gut.1. Lesestufe für Erstleser*innen . Ab der 1. Klasse. Sehr klare Gliederung, besonders einfache Wörter, kurze Kapitel. Extragroße FibelschriftDie schlauen Erstlesebücher der SUPERLESER!-Reihe Alle DK Erstlesebücher aus der beliebten SUPERLESER!-Reihe laden Leseanfänger*innen zur intensiven Beschäftigung ein. Ein kluges Konzept zur idealen Leseförderung:. Kombination aus Sach- und erzählendem Buch. Altersgerechte Leseförderung. Unterschiedliche Lesestufen. Kniffliges Quiz. Besondere Extras. Wissenswertes für Eltern. Praktisches LesebändchenAufgepasst, liebe Bücherwürmer: Mit den SUPERLESER-Erstlesebüchern macht Lesen riesigen Spaß! Dieses Buch ist bei Antolin.de verfügbar.

 • af Mark Fletcher & Jim Medway
  152,95 kr.

  Große Hunde, kleine Hunde wuseln durch dieses hinreißend gezeichnete Sachbilderbuch des preisgekrönten Illustrators Jim Medway. Mehr als 260 unterschiedliche Hunderassen werden liebevoll porträtiert: Arbeitshunde, Schoßhunde, Welpen, Rassehunde. Kleine Hunde, große Hunde, wuschelige Hunde, glatte Hunde, mit kurzem Schwanz und langem Schwanz, runder Nase, spitzer Nase, Stummelbeinchen oder langen Beinen tummeln sich auf den informativen Seiten. Wie sieht ein Labradoodle aus? Welcher Hund hat glattes Fell und kurze Stummelbeine? Welcher ist dein Lieblingshund? Einer der putzigen Welpen vielleicht? Wer Hunde liebt, liebt dieses Buch. Wer einen Hund aussuchen will, braucht es. Und wer ganz unbedingt einen Hund will, aber doofe Eltern hat, die das nicht einsehen - der will es auch.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Hunden Bella kan mange kunster. Pelle er en altmulig-hund. Tilsammen er de et hundecirkus!En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix-tal: 13DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Kaninen Sofus vil ikke springe i forhindringsbane. Han stikker af – men møder nye forhindringer …En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix-tal: 11DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Majas høns får kyllinger. Der er godt gang i hønsegården. Men så glemmer Maja at lukke lågen …En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix-tal: 12DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Maja Plesner
  179,95 kr.

  Akvarie er en meget lækker og letlæst fagbog, som giver læseren gode råd til, hvad man skal huske, når man gerne vil have sit første akvarium. Bogen er fyldt med masser af konkret fakta om akvarier og de første akvariefisk.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Hunden Pelle elsker at hente pinde. Peter kaster. Pelle henter. Men Katten Pusser vil også være med.En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix 10DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Peter får en ny hest. Frede er sød og stædig. Og vild med eventyr. Så en dag stikker han af ...En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 8DYREVENNER er en serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Alma og Anton passer kaninen Holger. Han bliver mere og mere tyk. Men hvorfor? En sjov historie i små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 14VILD MED DYR er en ny serie til alle børn, der elsker dyr og gode historier.

 • af Margareta Nordqvist
  68,95 kr.

  Katten Felix er væk. Ella går ind i skoven for at finde ham. Meget langt ind i skoven ...En sjov historie i 8 små letlæste afsnit med masser af fine illustrationer. Lix: 15VILD MED DYR er en ny serie til alle børn, der elsker dyr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.