Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: håndværk

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: håndværk. Nedenfor er et flot udvalg af over 528 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Maria Bøgh
  172,95 kr.

  Naturkrea er sjovt og nemt, og alle kan være med! "NATURKREA for børn – Året rundt" indeholder flere end 50 enkle opskrifter på kreative projekter for børn, som kan laves af naturmaterialer til alle årstider. Forvandl et blad til et dyr, en grankogle til en natsværmer, en nød til et jordbær eller en strandskal til en sommerfugl og meget, meget mere. Med simple hjælpemidler og almindelige genbrugsmaterialer kan I sammen skabe vidunderlig naturkunst.MARIA BØGH er kendt fra sin instagramprofil @favnenfuld, hvor hun deler ud af sine smukke kreationer og DIY-projekter for børn, som hun laver sammen med børnene i sin dagpleje.

 • af Lene Holme Samsøe & Charlotte Kaae
  337,95 kr.

  STRIK er bogen til alle, der holder af at strikke eller gerne vil i gang med at strikke. Bogen er skrevet specielt til den danske strikker af Lene Holme Samsøe og strikkecoach Charlotte Kaae. STRIK er både et opslagsværk og en bog, der kan læses fra ende til anden. Illustrationerne i tusch og akvarel samt masser af strikkeprøver, viser dig alle strikkekunstens grundbegreber, men også mere avancerede teknikker. Lige fra du slår masker op, til du lukker dem af igen. Bogen er ikke ment som en erstatning for strikkevideoer, men vores bog kan give dig et overblik som videoerne ikke kan. Du ved nemlig ikke, hvad du leder efter, hvis du ikke ved at det findes! Vi giver dig f.eks. overblikket over, hvilke typer af udtagninger, der findes. Vi viser dem med illustrative tegninger og med både den danske og den engelske betegnelse. Med bogen ved din side, kan du derfor enkelt søge efter videoer, hvis du har brug for dem som supplement til tegninger og billeder.

 • - Med Johanne Kohlmetz
  af Johanne Kohlmetz
  192,95 kr.

  Lær at sy er en fascinerende bog skrevet af den talentfulde Johanne Kohlmetz. Udgivet i 2021, tager denne bog læserne med på en inspirerende rejse gennem syningens verden. Denne bog er perfekt til både begyndere og erfarne syersker, der ønsker at forbedre deres færdigheder og lære nye teknikker. Bogen er fyldt med detaljerede instruktioner, tips og tricks, der vil hjælpe dig med at mestre kunsten at sy. Uanset om du er ny i syning eller har syet i mange år, vil du finde værdifulde oplysninger i denne bog. Udgivet af Grønningen 1, er Lær at sy et must-have for enhver, der elsker at sy.

 • - Lær at sy
  af Johanne Kohlmetz
  192,95 kr.

  Sysysy er en fængslende bog skrevet af den talentfulde forfatter Johanne Kohlmetz. Denne bog, der først blev udgivet i 2022 af forlaget Grønningen 1, inviterer læserne ind i en verden af spænding og intriger. Genren er svær at placere i en traditionel kasse, da Kohlmetz's unikke skrivestil og dygtige fortælling strækker sig over flere genrer. Fra første side vil du blive fanget af den dygtige fortælling og de levende karakterer. Sysysy er en bog, der vil holde dig fanget fra start til slut. Udgivet af Grønningen 1, er denne bog et must-read for enhver bogelsker.

 • - 50 designprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv
  af Sabine Lemire & Louise Gram
  298,95 kr.

  Feministisk kreabog er et samarbejde mellem designerne Sabine Lemire og Louise Gram, der har udviklet 50 designprojekter med særlig fokus på kvinder.Bogen er inddelt i fem kapitler med hvert sit feministiske tema: kvindetegn, køn, kærlighed (du er god nok), regnbue (diversitet) og statements (feministiske slagord og budskaber).Bogen tilbyder forskellige typer af håndarbejde, blandt andet strik, hækling, syning og broderi, og indeholder små og store projekter i varierende sværhedsgrader, så alle kan kan være med. Feministisk kreabog er udelukkende en hyldest til kvinder. En lun, skæv og humoristisk opfordring til at lege med sin kreativitet.Projekterne er ganske kort understøttet af lette faktuelle oplysninger om blandt andet feminismens fire bølger og små prosatekster om kvindeliv.

 • af Sofie Meedom
  137,95 kr.

  Med udgangspunkt i en grundmodel viser »Sweatshirts«, hvor let det er at designe og sy sine egne sweatshirts (M/K). Alle modeller syes efter samme enkle fremgangsmåde, der tager nybegyndere i hånden og samtidig inspirerer de rutinerede. Med enkle greb kan grundmodellen forvandles til toppe, bluser og kjoler. Hæftet rummer en grundig gennemgang af forberedelser, syteknikker og mønsterark (XS-XL) — alt hvad der skal bruges for at gå i gang.

 •  
  153,95 kr.

  100 idéer til genbrug og krealeg med alt lige fra hoppende frøer og raketter, til hånddukker, masker og flotte smykker … Hver idé har enkle trin-for-trin instrukser med billeder til – og kan nemt laves af dig selv! Det er bare at gå i gang!

 • af Shane Brox
  241,95 kr.

  BYG EN BEDRE VERDEN MED SHANE er en samtale- og byggebog, som forklarer FN's 17 Verdensmål, så de er nemme at forstå og lette at huske.Bogen indeholder også 17 kreative byggeprojekter med genbrugsmaterialer. Forhåbentlig kan byggelegene inspirere børn og voksne til at lege og tale sammen om, hvordan vi kan gøre en forskel for den verden vi lever i.Bogen forklarer de 17 verdensmål på en måde der er nem at forstå og let at huske. Blandt de 17 verdensmål er STOP SULT, SUNDHED & TRIVSEL, MINDRE ULIGHED, KLIMA, FRED samt:VERDENSMÅL 12: Ansvarlig forbrug og produktionVi bruger i dag alt for mange ting, som ofte er pakket al for meget ind i plastik og pap. Og vi smider tingene væk, selvom de ikke er gået i stykker.I dette afsnit viser Shane Brox hvad man kan gøre for at mindske overforbrug fx at bygge sit eget legetøj ud af gamle og ødelagte ting eller ændre noget som er klart til nyt liv.Alle byggeprojekterne er baseret på genbrugsmaterialer.Målgruppe: 5+En rigtig fin bog, der falder helt i tidens trend med fokus på FNs verdensmål og bæredygtighed. Shane formår på fin vis at kombinere sin kreativitet med et gedigent budskab om, at barnet selv kan være med til at bygge og skabe en bedre verden. Bogen egner sig særdeles fint som udgangspunkt for en samtale mellem barn og voksen om verdensmålene.LEKTØRUDTALELSEN

 • af Joanna Farrow
  165,95 kr.

  "Cook your way through Hogwarts and the rest of the Wizarding World in this official cookbook inspired by the Harry Potter films! This gorgeous book is packed with full-color photography and over 40 recipes -- both savory and sweet -- including snacks, desserts, drinks, and meals fit for a Hogwarts feast!"--

 • af Jesper Roos Jacobsen
  46,95 - 86,95 kr.

  Hvis du har haft en dårlig dag, bør du læse denne bog.Her møder du for eksempel parkbetjenten Roy Sullivan, som er blevet ramt af lynet SYV gange. Eller hvad med Melanie Martinez, hvis hus er blevet smadret af orkaner fem gange. Eller Erik Norrie, der er blevet angrebet af hajer, slanger og andre dyr i en grad, så han vist bare skal være glad for at være i live - historier fra den virkelige verden om mennesker, der har været virkelig uheldige.Fra ca. 6 år

 • af New Seasons
  97,95 kr.

  Rediscover the simple pleasure of coloring! Features 31 calming coloring pages, including sea shells, flowers, mandalas, feathers, and more. Large-print images range in complexity. 8 x 10 inch perforated, one-sided pages are easy to tear out and frame. Thicker paper helps prevent marker or pen from bleeding through. Spiral binding allows pages to lay flat while coloring. This coloring book is made for grown-ups but all ages can enjoy!

 • af New Seasons
  97,95 kr.

  Rediscover the simple joy of coloring! Features 31 relaxing coloring pages, including cacti, butterflies, flowers, mandalas, and more. Large-print images range in complexity. 8 x 10 inch, perforated, one-sided pages are easy to tear out and frame. Thicker paper helps prevent marker or pen from bleeding through. Spiral binding allows pages to lie flat while coloring. This coloring book is made for grown-ups but all ages can enjoy!

 • - du selv kan lave
  af Karin Schaefer & Helena Schaeder Söderberg
  197,95 kr.

  At lave sine egne halskæder er både sjovt og nemt! Her får du masser af inspiration og smarte tips til, hvordan du selv kan skabe smukke halskæder. Bogen indeholder en lang række projekter, hvor der bruges forskellige teknikker og materialer. Hvad med at lave dine egne perler af hobby-ler, vedhæng i form af fine donuts, seje fotorammer eller flotte origamifigurer? Eller hvorfor ikke prøve kræfter med det magiske krympeplast, som du kan bruge til at lave miniudgaver af alt lige fra paraplyer til huse? Ved hjælp af bogens vejledninger lærer du at udvikle dine helt egne design. Du lærer tilmed at lave flotte smykkestativer til dine kreationer.Denne længe ventede opfølger til succesen Smukke armbånd er den perfekte bog til dig, der elsker at lave dine egne smykker eller er på udkig efter en kreativ og afslappende hobby. Forfatterne Helena Schaeder Söderberg og Karin Schaefer er begge grafiske designere og erfarne gør-det-selv-folk med fokus på projekter for både store og små! Helena skriver og fotograferer indretnings- og DIY-artikler for forskellige magasiner. Karin står bag bloggen Pysselbolaget.se.

 • af Annette Collin
  162,95 kr.

  Annette Collin is a hairdresser and make-up artist and active Viking from Denmark. This is her third book about the beautiful Viking braids in her three-book series; "Vikingeflet"Viking Braids Viking Braids 2Oldnorse Braids - in a new way Annette Collins' books can be seen on the shelves of Viking museums in Denmark, Norway and Sweden, as well as at authentic Viking markets and festivals in the Nordic countries. In this book, Annette Collin has returned to the Danish ancient oldnorse times and was inspired by the art of braiding in the 3 ages of ancient oldnordse times; Bronze Age, Iron Age and Viking Age - and once again created a brand new unique braiding book, so that beginners and experienced people can learn to braids their hair like the Vikings and their ancestors. But also with new inspiration, with new braids inspired by Old Norse traditions and symbols.This book contains 22 brand new, unique and beautiful braids with easy step-by-step instructions on how to braid your hair like a Viking and their ancestors. The book is divided into the 3 ages of ancient oldnorse times:Bronze AgeIron Age Viking AgeIn each section there are instructions for braiding a historical reconstruction and a number of modern interpretations. Richly illustrated with many beautiful images of women and men in authentic clothing and braided hair, the book gives you inspiration and easy-to-understand instructions for braiding both historical braids and new braids based on ancient Nordic traditions, symbols and ornaments from antiquity. In addition to many exciting ideas for elaborate braiding, the book also provides you with inspiring examples of other types of headdresses that are based on the Old Nordic tradition. And so the old Nordic aesthetic in the categories mentioned above can live on in the hair of our day - in a new way. In addition, the book contains historical fact pages with the authentic findings of the proud Nordic hair braiding craft. The book is a beginner's book for women, men, boys and girls. The book is also a fantastic textbook for any teacher or facilitator looking to create a workshop for students and audiences. Each braid is characterized by its level of difficulty; “Easy”, “Medium” and “Difficult” and how long it takes to braid and the things you need. On the historical fact pages you can read which historical sources Annette Collin used as inspiration for her Viking braids; the over 2,000 year old “Arden Twist,” based on a discovery of hair twisted in 2 spirals on the top af the head, The hair was reddish-brown and originated from a woman from the Iron Age, found in Denmark in the municipality of Store Arden.The fantastic discovery of Iron Age “Vingmose braided knot” was discovered in a small bog called Vingmose in Jutland, Denmark.Additionally, you can also read about the beautiful discovery of the "Vimose comb"on the island of Funen in Denmark; a rune decorated comb. Have fun ❤️ Annette Collin

 • - Auf eine neue art
  af Annette Collin
  200,95 kr.

  Annette Collin ist Friseurin und make-up artist und aktive Wikingerin.Dies ist ihr drittes Buch über den wunderschönen Flechtfrisuren der Wikinger in ihrer aus drei Büchern bestehenden Serie „Vikingeflet“;Wikinger FlectfrisurenWikinger Flechtfrisuren 2Alte Nordische Flectfrisuren - auf eine neue ArtIn diesem Buch ist Annette Collin in die Antike Zeit der Vorfahren der Wikinger zurückgekehrt und hat sich von der Flechtkunst aus die 3 Antiken zeiten; Bronzezeit, Eisenzeit und der Wikingerzeit inspirieren lassen und erneut ein einzigartiges neues Flechtbuch erstellt, das Anfängern und Erfahrene können lernen, ihre Haare auf altnordische Weise zu flechten, aber auch mit neuen Flechtfrisuren inspiriert von altnordischen Traditionen und Symbolen.Dieses Buch enthält 22 nue wunderschöne einzigartigen Flechtfrisuren mit einfache step-by-step Anleitungen zum Flechten Ihrer Haare wie ein Wikinger und ihre Vorfahren.Das Buch ist in die 3 altnordischen Antike zeiten eingeteiltBronzezeitEisenzeitWikingerzeitJedes Kapitel enthält Anleitungen für eine historische rekonstruktion und eine Reihe moderner Interpretationen. Das Buch ist reich bebildert mit vielen schönen Bildern von Frauen und Männern in authentischer Kleidung und geflochtenem Haar und gibt Ihnen Inspiration und leicht verständliche Anleitungen zum Flechten sowohl historischer Zöpfe als auch neuer Zöpfe, basierend auf alten nordischen Traditionen, Symbolen und Ornamenten aus Antike.Neben vielen spannenden Ideen für aufwendige Flechtarbeiten liefert Ihnen das Buch auch inspirierende Beispiele für andere Kopfschmuckarten, die auf der altnordischen Tradition basieren.Und so kann die alte nordische Ästhetik in den oben genannten Kategorien in den Haaren unserer Tage weiterleben – auf neue Weise.Darüber hinaus enthält das Buch historische Faktenseiten mit den authentischen Erkenntnissen des stolzen nordischen Haarflechterhandwerks.Das Buch ist ein Einsteigerbuch für Frauen, Männer, Jungen und Mädchen.Das Buch ist auch ein fantastisches Lehrbuch für alle Lehrer und Vermittler, die einen Workshop für Schüler und Publikum gestalten möchten.Jeder Zopf ist durch seinen Schwierigkeitsgrad gekennzeichnet; „Einfach“, „Mittel“ und „Schwierig“ und wie lange es dauert, den Zopf zu flechten und die Dinge, die Sie brauchen.Auf den Seiten mit historischen Fakten können Sie nachlesen, welche historischen Quellen Annette Collin als Inspiration für ihre Wikingerzöpfe verwendet hat; Der über 2.000 Jahre alte "Ardener Kordelzopf", einem Haarfund von 2 Spiralen am Oberkopf aus rotbraune Haaren aund stammen von einer Frau us der Eisenzeit. Gefunden in Dänemark in der Gemeinde Store Arden.Der ertaunliche Fund aus der Eisenzeit „Geflochtener Haarknoten aus Vingmose“ aus der Eisenzeit. Gefunden in Dänemark, Jutland in einem kleinen Moor namens Vingmose.Darüber hinaus können Sie auch über die wunderschöne Entdeckung von den "Vimos-Kamm" aus der Eisenzeit. Gefunden in Dänemark er auf der Insel Fünen; ein mit runen verzierter Kamm.Viel Spaß und weiter flechten❤️Annette Collin

 • - Find inspiration og materialer til dine kunstværker i naturen
  af Pippa Pixley
  149,95 kr.

  Denne bog henvender sig til alle unge kunstner og naturelskere!Opdag dine egen kreativitet gennem en fantastisk, rodet, kunstnerisk fejring af vores natur og omverden.Der bruges alt fra dagligdagsting fra køkkenskuffer til udendørsfund, hvor sten og blomster bliver til regnbuer og skulpturer.Opdag de hemmelige kunst-materialer, som gemmer sig rundt omkring dig! Slip fantasien løs, mens du laver vilde og fantastiske kunstværker ud af frugt og grønt. Te og kaffe, træ og blade, sten, jord og mange mange flere ting – kun fantasien sætter grænser!

 • af Gail Borkosky
  139,95 kr.

  Gail resides with her husband of over forty years in a rural community of Western Massachusetts where she was born and raised. She was inspired to write this story to leave as a legacy for her first grandchild, Annika. Gail is a mother of two grown daughters and travels to her vacation home in upstate New York with her family as often as she can. Her interests include boating on Lake George, hiking in the Adirondack mountains, and quilting. Gail is currently employed as a purchasing agent for a paper company based in Georgia.

 • af Robert R. Blondin
  207,95 kr.

  A story about three kids and their Papa, finding stars and lucky stardust.Written by Canadian author Robert Blondin.Other books by author are Lost in The Darkness of Thought and Guilt Factors - Mind Games & Thought Nots!

 • af S. A. Rodriguez Publishing
  93,95 kr.

  Unicorn Easter Coloring Book -Easter Coloring Books for Kids¿¿¿An enchanting coloring book where an adorable Easter bunny encounters a unicorn. Inside, you'll find delightful illustrations of the unicorn alongside the Easter bunny, coloring Easter eggs, and much more. It's a whimsical and magical coloring book that will captivate kids. Let their creativity soar by grabbing some crayons. This is a great unicorn coloring book for kids .This makes a great Easter gift for any child. Don't miss out on this perfect book for the upcoming holiday. Book Features8.5 x 11 inches Perfect Coloring Book SizeSoft Glossy Cover40 Unique DesignSingle Sided Pages - To Prevent Colors from Bleeding onto Other Pages

 • af Judy Katschke
  68,95 kr.

  Dream big with a Little Golden Book biography about Martha Stewart—America's first woman billionaire who built her own home goods and multimedia business. Little Golden Book biographies are the perfect introduction to nonfiction for young readers—as well as fans of all ages!This Little Golden Book about Martha Stewart—the expert on all things related to cooking, crafting, gardening, and cleaning—is an inspiring read-aloud for young children, as well as their parents and grandparents.Look for more Little Golden Book biographies: • Lucille Ball • Oprah Winfrey • Iris Apfel • Bob Ross • Rita Moreno

 • af Sue Gagliardi
  115,95 - 357,95 kr.

  "Explores how a rocket's design helps it fulfill its purpose, and challenges readers to build their own cardboard rockets"--

 • af Joanne Mattern
  115,95 - 357,95 kr.

  "Explores how animals' physical features help them survive, and challenges readers to build their own cardboard creatures. Vivid photographs and easy-to-read text aid comprehension for early readers"--Provided by publisher.

 • af Viola Gentili
  197,95 kr.

  Sei alla ricerca di un modo unico e coinvolgente per trascorrere tempo di qualità con i tuoi bambini, lontano dagli schermi?Ti sei mai chiesto come rendere ogni momento insieme più divertente ed educativo?E se ci fosse un modo per trasformare le normali serate in avventure di risate e apprendimento? Nel nostro mondo, dove la tecnologia domina gran parte del nostro tempo, "Barzellette per Bambini" emerge come una piacevole e preziosa alternativa. Questo libro non è solo una raccolta di barzellette: è una fonte di allegria educativa, progettata per arricchire la vita familiare con risate, apprendimento e condivisione. Immagina le risate, l'entusiasmo e la curiosità che nasceranno pagina dopo pagina. Abbiamo selezionato ogni barzelletta per essere non solo divertente ma anche stimolante, offrendo ai tuoi bambini l'opportunità di esplorare il linguaggio, migliorare la memoria e sviluppare la fiducia in sé, tutto in un ambiente sicuro e adatto alla loro età. Ti stai chiedendo perché è un'occasione da non perdere? Ecco alcuni dei motivi per non lasciarti sfuggire questo libro:Tante Barzellette Adatte all'Età: Scelte per intrattenere e stimolare bambini dai 6 ai 12 anni. Ogni barzelletta è accompagnata da una spiegazione che aiuta a comprenderne il significato e il contesto.Illustrazioni Colorate e Coinvolgenti: Le vivaci illustrazioni a colori rendono la lettura più divertente e visivamente stimolante.Stimolazione del Pensiero Critico: Le spiegazioni delle barzellette incoraggiano i bambini a riflettere su cosa le rende divertenti, aiutandoli a sviluppare il pensiero critico in modo ludico.Costruzione di Momenti Familiari Indimenticabili: Il libro è perfetto per creare ricordi felici in famiglia, offrendo un modo divertente e significativo di passare tempo insieme.Alternativa Educativa agli Schermi: Una soluzione creativa per ridurre il tempo trascorso dai bambini davanti agli schermi, stimolando invece conversazioni e interazioni familiari. Cogli subito l'opportunità di trasformare il tempo in famiglia in un'avventura di gioia e crescita.

 • af Monee' Brown
  272,95 - 317,95 kr.

 • af Sophia Frances a Caulfeild
  362,95 kr.

 • af Annalees Lim
  292,95 kr.

  "With step-by-step instructions and delightful illustrations, this crafter's guide shows readers how to create prehistoric party invitations, pterodactyl wings, edible volcanoes, and more"--

 • af Francesca Davis Dipiazza
  392,95 kr.

 • af S. A. Rodriguez Publishing
  112,95 kr.

  Unicorn, Mermaid, Princess coloring bookIndulge your Child's Imagination with this Wonderful Coloring Book Filled with whimsical unicorns, magical mermaids, and enchanted princesses, this coloring book is a treasure trove for any child's imagination. Coloring has been proven to help young ones relax and stimulate their creativity. Take some quality family time and join in on the fun - watch their creativity take flight with this wonderful book. This coloring book is great for any age! If you are looking for a great gift for a child such as birthday present then you can't go wrong with this book. Book Features:41 Unique Designs 8.5 x 11 inches- Perfect Size Coloring BookSingle Sided Designed Pages To Prevent Bleed Soft Glossy CoverFamily Friendly- Great for Children, Parent's, Grandparent's

 • af Veronica Thompson
  92,95 - 312,95 kr.

  Crafty readers will delight in celebrating Earth Day by making age-appropriate, Earth-themed projects from odds and ends they already have! Turn recycled paper into a beautiful bloom barrette, give old shoes new life with painted shark portraits, and build a beehive out of used straws. Easy to follow steps and color photographs provide inspiration and guidance as you create all kinds of activities. Step-by-step instructions pair with photos of in-progress and finished crafts. Extend learning with additional photos of how to make each activity, accessible online via QR code.

 • af Isamu Sasagawa
  129,95 kr.

  Spine-chilling monsters, magical weapons, ferocious dragons and a fabulous prize--this book has it all! Do you dare to face the perils and claim the prize? Open this book and find out. Your destiny awaits you! On every page of Origami Monsters & Magic you'll encounter unexpected activities and instructions to make an entire world of enchanted paper models. And by folding these, you will help keep the dark forces of magic at bay as you battle an army of supernatural creatures and zombies! Origami Monsters & Magic comes with a checklist for kids to record their achievements as they level-up--from adventurer to knight to master to hero! Young folders ages 10 and up will have great fun following the narrative in the book as they use origami to defeat imps in the Magical Forest, conjure defenses in the School of Magic, prepare weaponry in the Armory, do battle in the Graveyard and ultimately defeat a fearsome foe hoarding a valuable prize in the Dungeon! The 53 eerie, otherworldly origami models in this book encompass a broad range of items and themes: Scary Creatures from an intimidating Werebear and slimy Loch Ness Monster to the Deadly Spider! Spooky Objects including the Evil Tree Stump, the Enchanted Shroud and the Creepy HandsGhastly Remains like the Disembodied Head and the horrifying Skeleton!The Undead Horde includes the Zombie, The Face of Dracula and the unnerving PoltergeistMagical Tools & Talismans that you can wield, like the powerful Witch's Hat, the Shield of Invisibility and the classic Magic Wand!Magic Tricks & Novelties that will cut the tension with silly gags like the Springing Eyeballs and Wagging TongueThe Medieval Armory is stocked with necessary gear like a razor-sharp Sword, a hefty War Hammer and a blazing TorchEnchanted Creatures prove that not everything is out to get you--the Cat Familiar and Unicorn can be trusted companionsThe Treasure Vault is where you'll finally receive the reward for your persistence--a Treasure Chest brimming with Gems!These imaginative models are the perfect way to get kids excited about origami--an activity that promotes creativity and develops spatial skills, patience and manual dexterity. These models are great fun to fold, to play with and to display--even to trade or give away as gifts!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.