Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: computer og informationsteknologi

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: computer og informationsteknologi. Nedenfor er et flot udvalg af over 59 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Carol Vorderman
  166,95 kr.

  Er du interesseret i computerspil og animation? Vil du gerne lære at kode dine egne computerprogrammer? Denne bog er hvad enhver spirende computerprogrammør har brug for. Farverig grafik kombineret med trin for trin-instruktioner gør kunsten at kode enkel, overskuelig og sjov - selv for nybegyndere. Bogen gennemgår, hvordan du bygger spil og animationer med to forskelige computersprog: Scratch og Python. Stoffet er nemt at gå til, og den overskuelige formidling gør selv de sværere dele af kodning sjove og nemmere at forstå. I samme serie som bøgerne "Hjælp dit barn med matematik" og "Hjælp dit barn med biologi, kemi og fysik".

 • - En overlevelsesguide til at blive voksen
  af Lizzie Cox
  95,95 kr.

  Denne ultimative overlevelsesguide til at blive voksen behandler de bekymringer, du måske har som teenager - hvad end det er udfordringer i skolen, venner, kærester, det konstante pres fra sociale medier, kropsopfattelse eller problemer derhjemme.Du får en overskuelig gennemgang af de relevante temaer med gode, konstruktive råd, tips og øvelser samt svar på spørgsmål fra andre unge. Kort sagt, hjælp til at håndtere den stress, angst og de bekymringer, du måtte gå og tumle med.'Tag det helt roligt' handler om at fokusere på følelsesmæssig velvære og retten til at være den, man er. Det er helt normalt at bekymre sig, men du fortjener at være glad og selvsikker.Tal om tingene og husk, at der altid er hjælp at hente.

 • af Bo Kalvslund
  154,95 kr.

  Lær at lave computerspil på din iPad, din PC eller Mac, din Chromebook eller din Android.Med denne bog kan børn i alderen 7 til 14 år lære at programmere og lave computerspil. Mindre børn kan lære det sammen med deres forældre.Lær at lave computerspil i programmeringsværktøjet Scratch. Det er gratis at benytte, på dansk og helt fri for reklamer. Det er et visuelt programmeringsværktøj, så børnene kan programmere uden at huske på kryptiske udtryk, og perfekt placering af semikolonner, og andre specialtegn.Bogen fører læseren igennem udviklingen af tre computerspil i stigende sværhedsgrad. Den gennemgående figur er CodeDog, og figuren og øvrig grafik og lyd leveres med bogen, så det kan bruges uden videre.Vi mener ikke, at programmering er en færdighed kun for drenge eller for piger, og de spil, bogen gennemgår, er af typer som både piger og drenge nemt kan gå i gang med.Bogen har et meget visuelt layout, så der er ikke store mængder tekst på de 150 sider. Af og til bruger vi et par sider på at forklare noget for de teknisk-interesserede børn og voksne – men det er ikke nødvendigt at læse det for at komme videre.

 • - - En guide af Anders Hemmingsen
  af Anders Søby Hemmingsen & Thomas Halvor Jensen
  153,95 kr.

  Sådan får du følgere på Instagram er en bog til alle unge med en influencer i maven, men kan også læses af deres forældre, der stadig ikke aner, hvad dét der Instagram er, og om der overhovedet er en vaccine imod det.Sådan får du følgere på Instagram er en sjov guide til at begå sig på de sociale medier, spækket med illustrationer, der giver en masse tips til at få succes på Instagram, men er samtidig et underholdende indblik ind i, hvordan branchen fungerer.SoMe-guruen Anders Hemmingsen guider læseren og giver tips og tricks til, hvordan alle, der drømmer om en karriere som influencer, kan gå fra at være en lille anonym larve i kommentarfeltet til en landskendt sommerfugl med hundredtusindvis af følgere. Med no nonsens guidelines, faktabokse om teknikken bag de sociale medier og masser af input fra andre instagrammere forklarer Anders Hemmingsen i lettilgængelige råd, hvordan man kan opbygge sin instagramprofil, hvad man skal holde sig fra, og hvilke faldgruber man skal være opmærksom på. Hvordan kommer du godt fra start? Hvilken type vil du være? Hvordan håndterer du en shitstorm? Og meget, meget mere.

 • af Nick Eliopulos
  107,95 kr.

  Meet the next big thing in the world of official Minecraft novels: zombies!Looking after a little sibling can be a real headache . . . especially when they’re a zombie trying to eat your brains! Life is good for Bobbie in the sleepy village of Plaintown. Sure, her villager parents only ever say “Hrm,” but you pick up the local language quickly. And maybe her little brother, Johnny, is always getting into trouble, but the village’s iron golem is there to look out for him. And, yeah, things are too busy for exploring when you’re the only one in town who ever takes their hands out of their sleeves. But maybe that’s for the best. After all, there are things out there beyond the torchlight that are better handled by adventurers. But one night, a stranger comes to Plaintown—and he’s followed by a horde of ravenous zombies! Bobbie’s village is overrun, and her world is turned upside down as her friends, family, and neighbors fall victim to the zombies’ endless appetite. Life is not so good for Ben, an adventurer with nothing left to his name but the armor on his back. When dawn’s light shows him an abandoned village, he sees it as a chance to pick through the wreckage and get himself back on track. What he wasn’t expecting to run into was a desperate girl with a baby zombie villager on a leash. Bobbie and Johnny are the only ones left . . . and her brother’s a lot greener and a lot bitier than he was last night. There’s still some of Johnny rattling around the little zombie monster’s mind; Bobbie just knows it. And Ben might know a way to bring him back.As the two journey across the Overworld, dragging Johnny along (literally), they brave dangerous depths, terrifying mobs, and an expanding mystery. Was the zombie attack on Bobbie’s village really just bad luck? Where did the rest of the zombies go? And how exactly do you take care of a little brother who can’t stop trying to eat you? Hold onto your brains—and your bows—and get ready to enter Minecraft: Zombies!

 • af Jan Egesborg
  147,95 kr.

  I Gåseby bor Finn Foton, og han er god til at tænke og roder med mærkelige eksperimenter ude i sit skur. Musikeren Nick Dennis er netop flyttet hjem til sin mor og far, da han ikke kan få sin musikkarriere på skinner. Og så er der Olga Omsorg, der ikke kan nå rundt til alle byens nyfødte babyer. Men Finn Foton får en idé til en mærkelig maskine, en såkaldt kvantecomputer, der kan gøre Nick og Olga lykkelig - og måske endda også bringe dem sammen. Finn Foton er charmerende bøger for børn med videnskabelige emner. Skrevet af Jan Egesborg og illustreret af Johannes Töws.

 •  
  91,95 kr.

  TikTok er verdens hurtigst voksende sociale medie, og platformen har tiltrukket en helt ny generation af content creators, entertainere og kendisser. Fra lip-syncing og danse til sjove pranks og skøre tricks – her finder du det allerbedste virale indhold. TikTok-superstjerner – Den ultimative guide er fyldt med facts, viden og flotte fotos og er en uundværlig håndbog om TikToks fantastiske verden. Her finder du alt om de hotteste TikTok-stjerner i både Danmark og udlandet samt de virale sange og udfordringer, der har ført dem til tops. Den perfekte bog til enhver, der vil vide noget om TikTok eller måske allerede kender appen og drømmer om selv at blive en stjerne.

 • - Verdens største og vildeste bedrifter, stunts og tricks
  af Adrian Besley
  166,95 kr.

 • af Anne Plejdrup & Nadja Hansen
  161,95 - 187,95 kr.

  Noget af det bedste i verden er at have en god veninde. Og noget af det værste er, når man er uvenner. Alle venskaber har deres op- og nedture, og det kender de to realitystjerner Anne Plejdrup og Nadja Hansen også til. Deres venskab er stærkt, men det har ikke altid været lige nemt for dem at være veninder.I HOMIES sætter de to fokus på, hvordan man er en god veninde, og hvad man skal, og ikke skal gøre over for sine veninder. Hvad gør man for eksempel, når ens veninde er ked af det? Og hvordan opfører mig sig, hvis venskabet i perioder er fyldt med jalousi? Må man godt sige, man ikke kan lide den andens kæreste? Og hvad gør man egentligt, når man på mange forskellige måder er forskellige, men alligevel elsker hinanden? Anna og Nadja taler i bogen om, hvordan man skal være en god veninde på internettet, og hvordan man siger, hvis den anden er en idiot. Og hvordan siger man lige undskyld, hvis man selv er idioten? Denne bog er en samtale mellem to veninder, som kan hjælpe dig med do’s and don’ts i et venskab.Det er snakken om, hvordan man er den veninde, man gerne selv vil have. Der er ikke et klart svar, men Anne og Nadja tager samtalen omkring det, selv når det bliver sårbart.For selvom det kan være svært, er noget af det vigtigste i verden at have en veninde.Anne Plejdrup, 22 år, født og opvokset på Mors i Nordjylland. Arbejdet som influent siden 2019 med knap 200.000 følgere.Nadja Hansen, 25 år, født i Sorø, men bor i dag i Sydhavnen i København. Arbejder som influent siden 2017 og kalder sig en ”virtuel veninde” til sine 140.000 følgere.

 • af Kenny Abdo
  104,95 kr.

 • af Kenny Abdo
  104,95 kr.

 • af Kenny Abdo
  104,95 kr.

 • af Kenny Abdo
  104,95 kr.

 • af Kenny Abdo
  104,95 kr.

 • af Helen Mason
  107,95 kr.

 • af Josh Gregory
  182,95 kr.

 • af Paolo Aliverti
  629,95 kr.

 •  
  172,95 kr.

 • af Nolan Higdon, Ben Boyington & Allison T. Butler
  147,95 - 296,95 kr.

 • af Yvonne Woon
  127,95 kr.

 • - uden filter
  af Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen
  216,95 kr.

  Albert Dyrlund uden filter er skrevet af hans forældre Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen. Det er en biografi om en af Danmarks første og største youtubere.I juli 2021 døde youtuberen Albert Dyrlund, da han faldt ned fra et bjerg i det nordlige Italien. Han blev kun 22 år.I Alberts korte liv nåede han at opleve mere, end mange andre nogensinde kommer til. Han var en af de første youtubere i Danmark. Sammen med en håndfuld andre youtubere var han med at til at forme branchen. Han inspirerede sine fans med sine mange sjove videoer. Han nåede at udgive 12 musiknumre, at være med i en spillefilm og at lægge stemme til tegnefilm.Alberts forældre fortæller i denne bog om hans alt for korte liv. Vi hører om den tragiske ulykke, om Alberts barndom, om YouTube-karrieren, om musikudgivelserne, og om hvordan han pludselig fik hovedrollen i sin egen spillefilm.I bogen kommer vi bag om mennesket Albert Dyrlund. Det er en fortælling om hans vilde YouTube-liv i overhalingsbanen, om livet på landevejene rundt i hele Danmark for at optræde med sin musik, men også om hans drømme, hans målrettethed og hans utrættelige energi.Bogen er fyldt med mange sjove og spændende historier fra Alberts liv. Albert var en eventyrer, der elskede at møde nye mennesker. Han levede meget i nuet og havde en kæmpe selvtillid. Han var helt ligeglad med, hvad andre tænkte om ham. Vi kan alle kan lære noget af Alberts måde at leve på.En række personer, som var tæt på Albert, medvirker i bogen: lillebroren, kæresten, venner og kollegaer, bl.a. Anton Cornelius, Rasmus Brohave, Morten Münster, Julia Sofia, Eiqu Miller, Kristine Sloth, Louliving, H1tmakers, Marcuz Jess Petersen, Regner Grasten, Johnni Gade m.fl.

 • af Phelicia E Lang
  222,95 kr.

 • af Michael Mcguire
  587,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.