Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: sociale medier

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: sociale medier. Nedenfor er et flot udvalg af over 15 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - En overlevelsesguide til at blive voksen
  af Lizzie Cox
  95,95 kr.

  Denne ultimative overlevelsesguide til at blive voksen behandler de bekymringer, du måske har som teenager - hvad end det er udfordringer i skolen, venner, kærester, det konstante pres fra sociale medier, kropsopfattelse eller problemer derhjemme.Du får en overskuelig gennemgang af de relevante temaer med gode, konstruktive råd, tips og øvelser samt svar på spørgsmål fra andre unge. Kort sagt, hjælp til at håndtere den stress, angst og de bekymringer, du måtte gå og tumle med.'Tag det helt roligt' handler om at fokusere på følelsesmæssig velvære og retten til at være den, man er. Det er helt normalt at bekymre sig, men du fortjener at være glad og selvsikker.Tal om tingene og husk, at der altid er hjælp at hente.

 • - - En guide af Anders Hemmingsen
  af Anders Søby Hemmingsen & Thomas Halvor Jensen
  153,95 kr.

  Sådan får du følgere på Instagram er en bog til alle unge med en influencer i maven, men kan også læses af deres forældre, der stadig ikke aner, hvad dét der Instagram er, og om der overhovedet er en vaccine imod det.Sådan får du følgere på Instagram er en sjov guide til at begå sig på de sociale medier, spækket med illustrationer, der giver en masse tips til at få succes på Instagram, men er samtidig et underholdende indblik ind i, hvordan branchen fungerer.SoMe-guruen Anders Hemmingsen guider læseren og giver tips og tricks til, hvordan alle, der drømmer om en karriere som influencer, kan gå fra at være en lille anonym larve i kommentarfeltet til en landskendt sommerfugl med hundredtusindvis af følgere. Med no nonsens guidelines, faktabokse om teknikken bag de sociale medier og masser af input fra andre instagrammere forklarer Anders Hemmingsen i lettilgængelige råd, hvordan man kan opbygge sin instagramprofil, hvad man skal holde sig fra, og hvilke faldgruber man skal være opmærksom på. Hvordan kommer du godt fra start? Hvilken type vil du være? Hvordan håndterer du en shitstorm? Og meget, meget mere.

 •  
  91,95 kr.

  TikTok er verdens hurtigst voksende sociale medie, og platformen har tiltrukket en helt ny generation af content creators, entertainere og kendisser. Fra lip-syncing og danse til sjove pranks og skøre tricks – her finder du det allerbedste virale indhold. TikTok-superstjerner – Den ultimative guide er fyldt med facts, viden og flotte fotos og er en uundværlig håndbog om TikToks fantastiske verden. Her finder du alt om de hotteste TikTok-stjerner i både Danmark og udlandet samt de virale sange og udfordringer, der har ført dem til tops. Den perfekte bog til enhver, der vil vide noget om TikTok eller måske allerede kender appen og drømmer om selv at blive en stjerne.

 • af Anne Plejdrup & Nadja Hansen
  161,95 - 187,95 kr.

  Noget af det bedste i verden er at have en god veninde. Og noget af det værste er, når man er uvenner. Alle venskaber har deres op- og nedture, og det kender de to realitystjerner Anne Plejdrup og Nadja Hansen også til. Deres venskab er stærkt, men det har ikke altid været lige nemt for dem at være veninder.I HOMIES sætter de to fokus på, hvordan man er en god veninde, og hvad man skal, og ikke skal gøre over for sine veninder. Hvad gør man for eksempel, når ens veninde er ked af det? Og hvordan opfører mig sig, hvis venskabet i perioder er fyldt med jalousi? Må man godt sige, man ikke kan lide den andens kæreste? Og hvad gør man egentligt, når man på mange forskellige måder er forskellige, men alligevel elsker hinanden? Anna og Nadja taler i bogen om, hvordan man skal være en god veninde på internettet, og hvordan man siger, hvis den anden er en idiot. Og hvordan siger man lige undskyld, hvis man selv er idioten? Denne bog er en samtale mellem to veninder, som kan hjælpe dig med do’s and don’ts i et venskab.Det er snakken om, hvordan man er den veninde, man gerne selv vil have. Der er ikke et klart svar, men Anne og Nadja tager samtalen omkring det, selv når det bliver sårbart.For selvom det kan være svært, er noget af det vigtigste i verden at have en veninde.Anne Plejdrup, 22 år, født og opvokset på Mors i Nordjylland. Arbejdet som influent siden 2019 med knap 200.000 følgere.Nadja Hansen, 25 år, født i Sorø, men bor i dag i Sydhavnen i København. Arbejder som influent siden 2017 og kalder sig en ”virtuel veninde” til sine 140.000 følgere.

 • af Nolan Higdon, Ben Boyington & Allison T. Butler
  147,95 - 296,95 kr.

 • - uden filter
  af Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen
  216,95 kr.

  Albert Dyrlund uden filter er skrevet af hans forældre Kenneth Dyrlund & Vibe Jørger Jensen. Det er en biografi om en af Danmarks første og største youtubere.I juli 2021 døde youtuberen Albert Dyrlund, da han faldt ned fra et bjerg i det nordlige Italien. Han blev kun 22 år.I Alberts korte liv nåede han at opleve mere, end mange andre nogensinde kommer til. Han var en af de første youtubere i Danmark. Sammen med en håndfuld andre youtubere var han med at til at forme branchen. Han inspirerede sine fans med sine mange sjove videoer. Han nåede at udgive 12 musiknumre, at være med i en spillefilm og at lægge stemme til tegnefilm.Alberts forældre fortæller i denne bog om hans alt for korte liv. Vi hører om den tragiske ulykke, om Alberts barndom, om YouTube-karrieren, om musikudgivelserne, og om hvordan han pludselig fik hovedrollen i sin egen spillefilm.I bogen kommer vi bag om mennesket Albert Dyrlund. Det er en fortælling om hans vilde YouTube-liv i overhalingsbanen, om livet på landevejene rundt i hele Danmark for at optræde med sin musik, men også om hans drømme, hans målrettethed og hans utrættelige energi.Bogen er fyldt med mange sjove og spændende historier fra Alberts liv. Albert var en eventyrer, der elskede at møde nye mennesker. Han levede meget i nuet og havde en kæmpe selvtillid. Han var helt ligeglad med, hvad andre tænkte om ham. Vi kan alle kan lære noget af Alberts måde at leve på.En række personer, som var tæt på Albert, medvirker i bogen: lillebroren, kæresten, venner og kollegaer, bl.a. Anton Cornelius, Rasmus Brohave, Morten Münster, Julia Sofia, Eiqu Miller, Kristine Sloth, Louliving, H1tmakers, Marcuz Jess Petersen, Regner Grasten, Johnni Gade m.fl.

 • af Dexter Rogers
  327,95 kr.

 • af J. Rebecca Conner
  282,95 kr.

 •  
  226,95 kr.

  Alles, was man über künstliche Intelligenz und smarte Technologie wissen muss.Selbstfahrende Autos, Alexa, Siri, Tablets, Smartphones, sprechendes Spielzeug... Intelligente Maschinen sind im Anmarsch! Doch wie viel haben sie überhaupt mit Menschen gemeinsam? Dieses Buch erkundet, wie smarte Geräte funktionieren, wie sie unser Leben verändern und welche ethischen Fragen sie für unsere Gesellschaft aufwerfen.Hallo Roboter! zeigt, wie weitreichend künstliche Intelligenz unsere Welt schon heute beeinflusst. Die farbenfrohen Illustrationen bieten leicht erfassbare Erklärungen über die Erfindung, Entwicklung, Design und Herstellung verschiedener Geräte, die künstliche Intelligenz nutzen.

 • - Verdens største og vildeste bedrifter, stunts og tricks
  af Adrian Besley
  221,95 kr.

  De største bedrifter, der nogensinde er uploadet, venter på dig i denne bog!Oplev, hvordan internettets største, skøreste og mest utrolige verdensrekorder nærmest springer op fra siderne i denne underholdende og interaktive bog.En enestående samling af mere end 300 af verdens mest fantastiske rekorder – alle sammen forsynet med eksklusive QR-koder.Scan koderne, og se rekorderne blive udført direkte på YouTube!Oplev blandt andetVerdens højeste ethjulede cykelVerdens mindste næsehornDen største Funko-mosaikToilettet til en million dollarsDen mest populære kat på internettetVerdens største SnickersDen første til at gå på line over en aktiv vulkanVerdens mest behårede mandVerdens hurtigste fiskDet højeste antal kakerlakker i munden på én gang Indeholder mere end 300 QR-koder – Scan og se videoen!

 • af Frida Bejder Klausen
  103,95 - 187,95 kr.

  Videoer med musik.Dem er der masser af på TikTok.Men hvordan bruger man TikTok.Og hvordan passer man på sig selv?Det kan du få svar på i denne bog. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 18

 • af Frida Bejder Klausen
  103,95 - 187,95 kr.

  På Snatchat kan man sende fotos og videoer,der hurtigt bliver slettet.Hvordan gør man?Og kan man regne med, at alt bliver slettet?Det kan du læse om i denne bog.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 19

 • af Frida Bejder Klausen
  103,95 - 187,95 kr.

  Har du hørt om Facebook, Instagram og YouTube?Det er sociale medier.I denne bog kan du læse om dem.Du får også gode råd,der kan hjælpe dig på nettet. Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside. Lix: 20

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.