Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: humor og vittigheder

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: humor og vittigheder. Nedenfor er et flot udvalg af over 1.129 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sebastian Klein
  74,95 - 247,95 kr.

  Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner. Du får foto og facts, så du kan se og sammenligne alle dyr - og gode råd, hvis nu, du skulle møde dem.Dette er den spritnye, redesignede udgave af Sebastians populære bestseller "Verdens 100 farligste dyr", fyldt med nye dyr, fotos, opdaterede tekster og det allerseneste forskning indenfor den farlige dyreverden!Fra ca. 6 årAndre titler i serien:Verdens 100 vildeste dyrVerdens 100 mærkeligste dyrDe 100 mest fantastiske fortidsdyrDe 100 mest gådefulde dyrVerdens 100 klammeste dyrVerdens 100 mest truede dyr

 • af Kong Carlsen
  163,95 kr.

  Kolli 5 200 vittigheder så platte, som kun en far kan fortælle dem. Hvad kalder man for eksempel en boomerang, der ikke kommer tilbage? En pind. Så er du advaret. Det bliver ikke plattere.   En bog til 'virkelig' sjove mennesker i alderen 6 - 106 år

 • - En bog om angst i tegninger
  af Simone Thorup Eriksen
  153,95 kr.

  Det er okay at føle er en bog om angst i tegninger. Ofte er angsten svær at beskrive, men tegningerne kan faktisk sætte ord på, hvordan du har det. Simone Thorup Eriksen er tegner og forfatter. Hun har lidt af angst, siden hun var helt lille, men uden at vide det. Først da Simone som voksen og efter at være blevet mor begyndte til psykolog, fik hun diagnosen angst og dermed forståelsen for sit eget sind. Simone er ikke ekspert i angst, men hun er ekspert i at være angst. Her i bogen tegner hun sig igennem den og skildrer hverdagen, der kan føles uoverskuelig, men også med en tro på, at alt bliver ok. For det er okay at føle. Simone Thorup Eriksen står bag flere bestsellere og er den ene halvdel af det populære KAGETID.DK, der bl.a. stod bag sidste års megasucces Byg din egen flødebolle.

 • af Jeff Kinney
  72,95 - 125,95 kr.

 • af Sten Wijkman Kjærsgaard & Ole Knudsen
  97,95 kr.

  I denne monsterstore lokumsbog får du tonsvis af quizzer, gåder, fantastiske facts, utrolige illustrationer og en hel masse sjov viden, som du kan prale med i klassen. 304 sider med skidesjov lokumslæsning.

 • af Chris Riddell
  118,94 kr.

  En slags malebog til børn og barnlige sjæle, hvor det ikke nødvendigvis gælder om at male inden for stregerne!Chris Riddells kreative tegnekalender udfordrer fantasien hos både børn og voksne - mal, tegn og skriv sammen med en af verdens allerbedste illustratorer, og få din helt personlige kalender som resultat. Du skal fx tegne din yndlingskage, skrive et postkort i vrede versaler eller tegne et familiemedlem blive angrebet af et husholdningsprodukt! Eller du skal farvelægge nogle af Riddells fantastiske illustrationer, hjælpe ham med at tegne dem færdig - eller skrive starten på en historie, som en af hans tegninger lægger op til. 365 muligheder for at udfolde din kreativitet!Tegn, mal eller skriv: Der er en kreativ opgave til hver dato i året. Hvilket år, du bruger kalenderen, er ligegyldigt, for datoerne har ikke ugedage. Pressen skriver:»Nogle gange er der ting, som sker for os, som gør det svært at komme igennem dagene. Andre dage flyver afsted, fordi vi ikke kan stoppe med at smile, takket være dem vi er sammen med […] Chris Riddell har med En krusedulle om dagen skabt en lidt sjovere hverdag for os. Rent faktisk gør han hele vores år sjovere, da det kreative krusedulle-eventyr starter 1. januar og slutter 31. december […] Man føler sig nysgerrig og eventyrlysten, når man griber tuschen og kaster sig over Chris Riddells bog.«– Eva, Bookeater »Chris Riddell er sådan en virkelig dygtig illustrator. Jeg elsker hans stil, der både er sjov, skør, finurlig, eventyrlig og forunderlig på en og samme tid […] MEN jeg kan ikke tegne. Altså virkelig ikke tegne. Men jeg kan da lave kruseduller. Og mine kruseduller vil komme i et virkelig godt selskab i den her bog […] For hold da op sikke de illustrationer dog kan sætte fantasien i gang. Det er jo lige til at blive inspireret af.« – Karin Hald, Skrivepulten

 • - Bogen om alle de grimme ord, du ikke må sige
  af Thomas Brunstrøm
  74,95 - 139,95 kr.

  Thomas Brunstrøm, forfatteren til de populære bøger om Sallys far, har skrevet en hylende morsom bog om alle de grimmeste, grummeste og slemmeste ord , du kan forestille dig.Her er alt, du skal vide om bandeord, skældsord og forbudte tegn. Læs blandt andet om bandeordenes historie, de mest brugte bandeord og udtryk og bandeord i andre lande.Og så lærer du endda, hvordan du selv opfinder dine helt egne bandeord! Gennemillustreret af Bjørn Nørbo Andersen. Fra ca. 7 år.

 • - 130 jokes fra dengang Sallys far var dreng
  af Thomas Brunstrøm
  127,95 kr.

  Sallys far er skidesjov er en pragtfuld bog skrevet af den talentfulde forfatter, Thomas Brunstrøm. Denne bog, der falder inden for humoristisk genre, blev udgivet af Carlsen den 2. juni 2023. Historien tager os med på en sjov og underholdende rejse gennem Sallys liv, hvor hendes far altid formår at gøre tingene skidesjov. Bogen er fyldt med humor, varme og masser af hjerte. Den er en sand fornøjelse at læse for både børn og voksne. Udgivet af Carlsen, en af de mest anerkendte forlag, garanterer Sallys far er skidesjov for kvalitet og underholdning. Denne bog er et must-read for alle, der elsker en god latter.

 •  
  50,95 kr.

  Sort humor er en fascinerende bog, der blev udgivet af Forlaget Bolden den 20. november 2020. Denne bog er en unik blanding af skarpe observationer og bidende satire, der er sikker på at holde læserne engagerede og underholdt. Forfatteren har formået at skabe en bog, der er både tankevækkende og morsom, og som udfordrer læserne til at se verden fra et nyt perspektiv. Genren af bogen er svær at definere, da den spænder over flere forskellige områder, men den indeholder elementer af både humor, satire og social kommentar. Uanset om du er en ivrig læser eller bare leder efter noget nyt at dykke ned i, er Sort humor en bog, der er værd at tjekke ud. Den er udgivet af Forlaget Bolden, et forlag der er kendt for at udgive bøger af høj kvalitet, og denne bog er ingen undtagelse. Så hvis du er på udkig efter en bog, der kan få dig til at tænke og grine, så er Sort humor det perfekte valg for dig.

 •  
  50,95 kr.

  En bog fuld af de sjoveste gåder om blondiner, dyr, molboer, lægen, tjenere, verden og meget, meget mere... Der er flere timers underholdning til dig og dine venner! Tre andre sjove titler i serien: Jokes og meget mere, Fantastiske fup eller fakta om rummet, Sort humor

 • af Andy Griffiths
  92,95 - 147,95 kr.

 • af Kong Carlsen
  197,95 kr.

  Kolli 5En samling af  de bedste vittigheder for børn om alt mellem himmel og jord. Timevis af underholdning til dig og dine venner og lige til at tage med i skoletasken, til fødselsdagen eller som underholdning på bagsædet i bilen.Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser - og til børn naturligvis.

 • af Hélène Wagn & Sarah Wagn Møller
  118,94 kr.

  DER FINDES MILLIARDER AF GÅDER, og i denne bog kan du prøve kræfter med en hel del af dem. Slip fantasien løs, og brug din kringlede og skøre hjernehalvdel til at gætte bogens regnegåder, drillegåder, historiske gåder og rebusser. Find en ven, og gå i gang med at battle. Bagest i bogen er der en række forslag til sjove opgaver og ideer til, hvad du ellers kan bruge gåderne til.HVORNÅR VED MAN, AT DER ER EN ELEFANT I KØLESKABET? er illustreret af Rasmus Juul og skrevet af Sarah Wagn Møller og Hélène Wagn, hhv. lærer og journalist, der tidligere har udgivet blandt andet ’Skeletter i skabet’, Balløver og bænkevarmere’, ’Emma G’, ’Når en sort kat krydser din ven’ og ’Så er den ged barberet’.

 •  
  50,95 kr.

  En bog fuld af de sjoveste vittigheder og gåder om blondiner, dyr, molboer, lægen, tjenere, verden og meget, meget mere... Der er flere timers underholdning til dig og dine venner!

 • af Luke Pearson
  102,95 - 117,95 kr.

  Re-printed due to popular demand, this new edition includes an exciting illustrated glossary of giants!

 •  
  50,95 kr.

  Det siges, at fantasien overgår virkeligheden... Men kan du kende forskel på, hvad der er hvad? Fup eller fakta om rummet indeholder over 200 mærkværdige og spændende fakta om rummet, som du kan teste dig selv og dine venner i. Bagest i bogen finder du alle de rigtige svar. Der er til flere timers underholdning til dig og dine venner! Faglig konsulent: Astrofysiker Michael Linden-VørnleTre andre sjove titler i serien: Fup eller fakta om kroppen, Gåder og meget mere, Jokes og meget mere.

 • - ...de (måske) bedste jokes i kongeriget Danmark
  af Max P.
  68,94 kr.

  Alle elsker en god joke!I og med at de eneste helt sikre konstanter i livet er "skat", "levebrødspolitikere" og "genudsendelser på DR", så kan det af og til være svært at finde noget at grine ad, men nu tilbyder forlaget arlings.com en yderst effektiv humørrecept i bogform!"Grine-bidder" er vores bud på de sjoveste, ondeste, sorteste, frækkeste, mest politisk ukorrekte samt mindeværdige jokes i Danmark anno 2017. Mangler du en effektiv humørpille, så kan vores samling på hele 475 sjove jokes med kant sikkert hjælpe dig - perfekt som mandel- eller julegave, til dig selv eller én, der har brug for et godt grin!

 • af Dara Ly
  127,95 kr.

  People around her, however, don't want that to happen. They just want to upset her because they like to compare. They don't know that they're killing her emotionally when they're comparing like that. She hates being compared, and she hates it when they keep doing that. They keep telling her that she is no good. What is her response? Her response is silence.

 • af Adam Kay
  107,95 - 125,95 kr.

 • af Deb Jj Lee
  172,95 - 262,95 kr.

 • af Kong Carlsen
  197,95 kr.

  Bemærk - Pakken består af 5 ens bøgerEn samling af de bedste gåder for børn. Bogen indeholder både sjove og gakkede gåder og gåder, hvor de små, grå hjerneceller kommer på arbejde. Den er lige til at tage med i skoletasken, til fødselsdagen eller som underholdning på bagsædet i bilen.Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser - og til børn naturligvis.

 • af Dara Ly
  127,95 kr.

  Chapter 17Stay SilentPeople can misjudge you or look down on you. You can't stop anyone from doing so. You can't expect everyone to know what you're up to because your goal belongs to one person only. That person is you, so don't waste your time telling people what you want to do. Keep your mouth shut and work to achieve your goal. Do we have a deal? Besides, nobody cares, anyway. Why waste your time talking about it?You don't have to tell anyone what you're going to do. Just do it. Be silent if you must, but don't worry. You'll get there one way or another. It's better if you conserve your time and energy for the tasks, meaning that you should spend less time talking and more time doing your job. Agree?People have the rights to judge or underestimate you, but you don't have any rights to do so to yourself. You have to believe in yourself because you're more powerful than you know. To unlock that power, you must keep working and practicing every day until you've found that hidden power. It's the power from within only found through hard work and repetition of practices.Stay silent and work hard every day. The power of silence is far more powerful than you know it. You'll see it when you get there. To get there, you must keep working harder and harder every day. I can't stress that enough.You can live anywhere on this planet and still do what you're dreaming of accomplishing because the world is far more connected than it ever was. If the people from a few generations before us could achieve so many incredible things with little help of the connectivity level that today's world can provide, so will you.

 • af Roald Dahl
  145,95 kr.

  *A brand-new recipe book inspired by the amazing worlds of Roald Dahl!*'I've eaten many strange and scrumptious dishes in my time . . .'So spoke the Grasshopper as, in James and the Giant Peach, he told us about the most incredible food he'd eaten - some of which you wouldn't even believe was real!Mice with rice, earwigs cooked in slime, fresh dragon's flesh and curried slugs and much much more. Now YOU can create the most amazing food from the world of Roald Dahl in this incredible new recipe book, inspired by stories such as Charlie and the Chocolate Factory, The Giraffe the Pelly and Me, and Danny Champion of the World.With easy step-by-step guides to making the most marvellous (and most revolting) recipes, and hints and tips for budding young chefs, this book will give you everything you need to cook amazing dishes.Each recipe will be beautifully illustrated by a host of amazing artists.

 • af Pokémon
  72,95 kr.

  Join Ash and Pikachu on an adventure in Galar, the newest Pokémon region!

 • af Louie Stowell
  337,95 kr.

  Hver gang Thors hammer forsvinder, tror folk, at jeg, Loke, har noget med det at gøre. Det er totalt uretfærdigt! Jeg er jo ikke ond længere! For at få renset mit navn må jeg:1) finde Thors elskede hammer2) afsløre den rigtige tyv3) tvinge alle til at indrømme, at de tog fejl(Det sidste punkt er naturligvis det vigtigste).

 • af James Davies
  367,95 kr.

  De græske myter er nogle af de ældste og mest perfekte historier, der nogen sinde er blevet fortalt! Denne bog er en fantastisk introduktion til gudernes verden, med seks fortællinger om kærlighed, sorg, grådighed, misundelse – veloplagt og sprudlende fortalt i tegneserieform. Rejs med Orfeus ned i underverdenen, og tag med Theseus til Kreta for at kæmpe mod den berygtede Minotauros! James Davies’ genfortællinger af de græske myter er fulde af detaljer og humor og vil fornøje læsere i alle aldre!

 • af John Patrick Green
  85,95 kr.

 • af Maris Wicks, Joe Flood & Casey Zakroff
  296,95 kr.

 • af Jadzia Axelrod
  145,95 kr.

  The DC Book of Pride is a captivating work by the talented Jadzia Axelrod. This book, published in 2023, is a gem in the literary world that you simply cannot miss. It's a unique blend of genres that keeps you hooked from the first page to the last. The book is published by the renowned Dorling Kindersley Ltd., a publisher known for their quality publications. The DC Book of Pride takes you on an unforgettable journey, making it a must-read. The book is written in English, making it accessible to a wide range of readers. Don't miss out on this masterpiece by Jadzia Axelrod.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.