Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fagbøger for børn og unge: humor og vittigheder

Her finder du spændende bøger om Fagbøger for børn og unge: humor og vittigheder. Nedenfor er et flot udvalg af over 126 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sebastian Klein
  46,95 - 200,95 kr.

  Sebastian Klein fortæller historier om de 100 dyr, han mener, er de absolut farligste i hele verden. Tunge giganter, små kryb, giftige snigere og hurtige dræbermaskiner. Du får foto og facts, så du kan se og sammenligne alle dyr - og gode råd, hvis nu, du skulle møde dem.Dette er den spritnye, redesignede udgave af Sebastians populære bestseller "Verdens 100 farligste dyr", fyldt med nye dyr, fotos, opdaterede tekster og det allerseneste forskning indenfor den farlige dyreverden!Fra ca. 6 årAndre titler i serien:Verdens 100 vildeste dyrVerdens 100 mærkeligste dyrDe 100 mest fantastiske fortidsdyrDe 100 mest gådefulde dyrVerdens 100 klammeste dyrVerdens 100 mest truede dyr

 • - En bog om angst i tegninger
  af Simone Thorup Eriksen
  154,95 kr.

  Det er okay at føle er en bog om angst i tegninger. Ofte er angsten svær at beskrive, men tegningerne kan faktisk sætte ord på, hvordan du har det. Simone Thorup Eriksen er tegner og forfatter. Hun har lidt af angst, siden hun var helt lille, men uden at vide det. Først da Simone som voksen og efter at være blevet mor begyndte til psykolog, fik hun diagnosen angst og dermed forståelsen for sit eget sind. Simone er ikke ekspert i angst, men hun er ekspert i at være angst. Her i bogen tegner hun sig igennem den og skildrer hverdagen, der kan føles uoverskuelig, men også med en tro på, at alt bliver ok. For det er okay at føle. Simone Thorup Eriksen står bag flere bestsellere og er den ene halvdel af det populære KAGETID.DK, der bl.a. stod bag sidste års megasucces Byg din egen flødebolle.

 • af Jeff Kinney
  70,95 - 129,95 kr.

 • af Chris Riddell
  124,95 kr.

  En slags malebog til børn og barnlige sjæle, hvor det ikke nødvendigvis gælder om at male inden for stregerne!Chris Riddells kreative tegnekalender udfordrer fantasien hos både børn og voksne - mal, tegn og skriv sammen med en af verdens allerbedste illustratorer, og få din helt personlige kalender som resultat. Du skal fx tegne din yndlingskage, skrive et postkort i vrede versaler eller tegne et familiemedlem blive angrebet af et husholdningsprodukt! Eller du skal farvelægge nogle af Riddells fantastiske illustrationer, hjælpe ham med at tegne dem færdig - eller skrive starten på en historie, som en af hans tegninger lægger op til. 365 muligheder for at udfolde din kreativitet!Tegn, mal eller skriv: Der er en kreativ opgave til hver dato i året. Hvilket år, du bruger kalenderen, er ligegyldigt, for datoerne har ikke ugedage. Pressen skriver:»Nogle gange er der ting, som sker for os, som gør det svært at komme igennem dagene. Andre dage flyver afsted, fordi vi ikke kan stoppe med at smile, takket være dem vi er sammen med […] Chris Riddell har med En krusedulle om dagen skabt en lidt sjovere hverdag for os. Rent faktisk gør han hele vores år sjovere, da det kreative krusedulle-eventyr starter 1. januar og slutter 31. december […] Man føler sig nysgerrig og eventyrlysten, når man griber tuschen og kaster sig over Chris Riddells bog.«– Eva, Bookeater »Chris Riddell er sådan en virkelig dygtig illustrator. Jeg elsker hans stil, der både er sjov, skør, finurlig, eventyrlig og forunderlig på en og samme tid […] MEN jeg kan ikke tegne. Altså virkelig ikke tegne. Men jeg kan da lave kruseduller. Og mine kruseduller vil komme i et virkelig godt selskab i den her bog […] For hold da op sikke de illustrationer dog kan sætte fantasien i gang. Det er jo lige til at blive inspireret af.« – Karin Hald, Skrivepulten

 • af Sten Wijkman Kjærsgaard & Ole Knudsen
  86,95 kr.

  I denne monsterstore lokumsbog får du tonsvis af quizzer, gåder, fantastiske facts, utrolige illustrationer og en hel masse sjov viden, som du kan prale med i klassen. 304 sider med skidesjov lokumslæsning.

 • - Bogen om alle de grimme ord, du ikke må sige
  af Thomas Brunstrøm
  95,95 - 147,95 kr.

  Thomas Brunstrøm, forfatteren til de populære bøger om Sallys far, har skrevet en hylende morsom bog om alle de grimmeste, grummeste og slemmeste ord , du kan forestille dig.Her er alt, du skal vide om bandeord, skældsord og forbudte tegn. Læs blandt andet om bandeordenes historie, de mest brugte bandeord og udtryk og bandeord i andre lande.Og så lærer du endda, hvordan du selv opfinder dine helt egne bandeord! Gennemillustreret af Bjørn Nørbo Andersen. Fra ca. 7 år.

 •  
  56,95 kr.

  ADVARSEL! Ikke for børn og sarte sjæle!Masser af platte, stærke, upassende, umoralske, klamme og politisk ukorrekte jokes!

 •  
  56,95 kr.

  En bog fuld af de sjoveste gåder om blondiner, dyr, molboer, lægen, tjenere, verden og meget, meget mere... Der er flere timers underholdning til dig og dine venner! Tre andre sjove titler i serien: Jokes og meget mere, Fantastiske fup eller fakta om kroppen, Fantastiske fup eller fakta om rummet.

 • af Hélène Wagn & Sarah Wagn Møller
  124,95 kr.

  DER FINDES MILLIARDER AF GÅDER, og i denne bog kan du prøve kræfter med en hel del af dem. Slip fantasien løs, og brug din kringlede og skøre hjernehalvdel til at gætte bogens regnegåder, drillegåder, historiske gåder og rebusser. Find en ven, og gå i gang med at battle. Bagest i bogen er der en række forslag til sjove opgaver og ideer til, hvad du ellers kan bruge gåderne til.HVORNÅR VED MAN, AT DER ER EN ELEFANT I KØLESKABET? er illustreret af Rasmus Juul og skrevet af Sarah Wagn Møller og Hélène Wagn, hhv. lærer og journalist, der tidligere har udgivet blandt andet ’Skeletter i skabet’, Balløver og bænkevarmere’, ’Emma G’, ’Når en sort kat krydser din ven’ og ’Så er den ged barberet’.

 • af Kong Carlsen
  163,95 kr.

  Kolli 5En samling af  de bedste vittigheder for børn om alt mellem himmel og jord. Timevis af underholdning til dig og dine venner og lige til at tage med i skoletasken, til fødselsdagen eller som underholdning på bagsædet i bilen.Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser - og til børn naturligvis.

 • af Luke Pearson
  98,95 kr.

  Re-printed due to popular demand, this new edition includes an exciting illustrated glossary of giants!

 • af Chris Ferrie
  78,95 kr.

  Spark creative conversations about celestial beings with this clever parody from the #1 science author for kids!

 •  
  56,95 kr.

  Det siges, at fantasien overgår virkeligheden... Men kan du kende forskel på, hvad der er hvad? Fup eller fakta om rummet indeholder over 200 mærkværdige og spændende fakta om rummet, som du kan teste dig selv og dine venner i. Bagest i bogen finder du alle de rigtige svar. Der er til flere timers underholdning til dig og dine venner! Faglig konsulent: Astrofysiker Michael Linden-VørnleTre andre sjove titler i serien: Fup eller fakta om kroppen, Gåder og meget mere, Jokes og meget mere.

 •  
  56,95 kr.

  En bog fuld af de sjoveste vittigheder og gåder om blondiner, dyr, molboer, lægen, tjenere, verden og meget, meget mere... Der er flere timers underholdning til dig og dine venner!

 • af Sir Tony Robinson
  82,95 kr.

  An epic historical joke and fact book from TV legend Sir Tony Robinson, author of the bestselling The Worst Children's Jobs in History and the Weird World of Wonders series.Sir Tony Robinson's Weird World of Wonders Joke Book is hilarious historical fun!Q: How did the Vikings send secret messages?A: Norse code!Q: Why were the early days of history called the Dark Ages? A: Because there were so many knights.Plus many many more!

 • af Kong Carlsen
  163,95 kr.

  Bemærk - Pakken består af 5 ens bøgerEn samling af de bedste gåder for børn. Bogen indeholder både sjove og gakkede gåder og gåder, hvor de små, grå hjerneceller kommer på arbejde. Den er lige til at tage med i skoletasken, til fødselsdagen eller som underholdning på bagsædet i bilen.Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser - og til børn naturligvis.

 • af Michael Frizell
  102,95 kr.

 • af Kong Carlsen
  200,95 kr.

  40 sjove fotos - hvem er bedst til at holde masken? Dyst med vennerne, familien eller få et godt grin før sengetid.En sjov bog til hele familien.Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser.

 • af Kong Carlsen
  163,95 kr.

  Kolli 5Adr, det er klamt! giver læserne et indblik i alle de klamme, mærkelige og ret sjove ting fra den store verden. Der er bl.a. om:Klamme dyr og insekter,  mennesker, film, klam madPausesider (noget pænt at se på)Klamme vittigheder, klamt toiletbesøg, klamme ritualerLidt flere pæne pausesider med pæne ting påKlamme opgaver (prik-til-prik, gåder, labyrinter)Og mange andre klamme ting - alt sammen inden for anstændighedens grænser naturligvis. Kong Carlsen er en serie af sjove, skøre og fjollede bøger til lave priser - og til børn naturligvis.

 • - ... og andre skøre facts
  af Mitchell Symons
  127,99 kr.

  Vidste du måske, at der er mere sukker i et kilo citroner end i et kilo jordbær? At en snegl har ca. 25.000 tænder? At over halvdelen af verdens søer ligger i Canada? At tulipanløg blev brugt som valuta i Holland i det 17. århundrede?Ja, det er den slags viden, der kan imponere og forbløffe ved middagsbordet eller i et quizspil.Og hvem har ikke brug for gode råd her i livet? Mitchelle Symons deler rundhåndet ud af gode råd. “Tør aldrig din røv med et pindsvin” er blot et af de gode råd, han giver. 
Forfatteren og ophavsmanden til de mange svar og gode råd er den brittiske journalist, forfatter og tidligere researcher for BBC, Mitchell Symons, der har skrevet over 30 bøger, og som også har været med til at finde på spørgsmål til de første udgaver af Trivial Pursuit.Nu udkommer tre af af bøgerne på dansk. Turbine har tidligere udgivet tre andre af hans bøger og er nu klar med:Sådan dræber en wombat med røven ... og andre skøre factsBræk er en by i Albanien ... og andre skøre factsTør aldrig din røv med et pindsvin ... og andre gode råd

 • af Molly Knox Ostertag
  148,95 kr.

  From New York Times bestselling author Molly Knox Ostertag and critically acclaimed illustrator Xanthe Bouma comes an all-new Dungeons & Dragons graphic novel series!Middle school is a dungeon ... At least, that's how Jess sees it.Luckily, she and her best friend Olivia know how to escape into the sprawling worlds of their own imaginations. The two friends have always loved making up stories, first with little kid games of make-believe, and more recently with the fantasy roleplaying game, Dungeons & Dragons. When they play, Olivia runs the game as Dungeon Master and Jess is the solo party member, playing a take-no-prisoners, lone-wolf fighter of her own design named Sir Corius.But when Olivia wants to add new players to their group, Jess finds herself struggling to share their game - and her best friend. Will their epic campaign withstand all this change, or has their adventure - and their friendship - finally come to an end?

 • af Kong Carlsen
  99,95 kr.

  Masser af underholdning til hele familien. Bogen er fuld af opgaver, gåder, vittigheder, quiz og meget mere. Oplagt til den lange biltur, til flyrejsen, sommerhusferien osv. Bogen er på 302 sider med masser af sjove illustrationer på hvert opslag.Fra ca. 7 år.I samme serie: Kong Carlsen - Den store bog med vittigheder og gåder

 • af Joseph Coelho
  90,95 - 128,95 kr.

 • af Stormy Weber
  151,95 - 263,95 kr.

 • af John Patrick Green
  94,95 - 108,95 kr.

 • af Stan Sakai
  207,95 kr.

 • af Al Kilgore
  364,95 kr.

 • af Anita Vermeerr
  151,95 kr.

 • af Ed Webb
  224,95 kr.

 • af Vikram Madan
  88,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.