Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undervisningsmidler: musik

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: musik. Nedenfor er et flot udvalg af over 56 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  131,95 kr.

  Denne flotte kuffert indeholder 25 sangkort med nogle af de allerbedste børnesange fra Åh Abe-sangbogen - lige til at tage med på farten. Med Jan Mogensens farverige og velkendte illustrationer fra Åh Abe-universet.Fra ca. 2 år.

 • af Susanne Plougheld Lorenzen - Riivo Sarapik
  191,95 kr.

  Tegneserie om musikteori for børn. Sammen med uglen Ozzy og en masse andre dyr som fx Alligator og Hr. Bæver føres børn ind i musikkens verden. På en humoristisk og banebrydende måde introduceres den unge læser for klaviatur, rytme og noder. Hvad hedder tonerne på klaveret? Hvordan fungerer noderne i F-nøgle og G-nøgle? Hvordan skriver man korte og lange noder? Læringen drives af tegneseriens fortælling og farverige illustrationer. Bagerst i bogen findes 20 sider med enkle musikopgaver, som børnene selv kan arbejde med. Bogen giver adgang til en digital ressourceside med endnu flere printvenlige træningsopgaver i basale musikfaglige regler, tegn og symboler. Med til bogen følger et klaver-puslespil i træ, hvor de hvide tangenter med benævnelser udgør 14 brikker.

 • - musiklære for C-niveau
  af Johannes Grønager
  285,95 kr.

  -

 • af Johannes Grønager & Anders Aare
  604,95 kr.

  -

 • - 12 sange om tal
  af Sigurd Barrett
  123,95 kr.

  12 sjove sange om den lille tabel med tilhørende regneopgaver. 3. bog i ’Sigurds lille skole’. Bogen er flot illustreret, og hver sang er noteret med tekst, melodi og becifring. Hver sang introduceres med et lille digt, som passer til de enkelte tal. Hver tabel har sidst i bogen fået sin egen side med små supplerende træningsøvelser, som kan løses med eller uden hjælp af en voksen alt efter niveau. Bogen er i hårdt omslag og giver adgang til en digital ressourceside, hvor sangene kan høres både med og uden vokal. Bogen og de to øvrige publikationer i ’Sigurds lille skole’ kan bidrage til en god skolestart med tal, bogstaver og verdens lande.

 • af Rune Bech Lauesen
  310,95 kr.

  -

 • - enkel dur/mol-koral
  af Inge Svendsen
  367,95 kr.

  -

 • af Her Haspang
  157,95 kr.

 • af Eva Fock
  183,95 kr.

  "Musik er liv" sagde Carl Nielsen - og livet er fuld af musik. - somme tider er den i front med pomp og pragt, og undertiden lægger man stort set ikke mærke til den. Der er musik ved livets store og små begivenheder - bryllup, begravelse, fødsel og død - ved hoffets strålende selviscenesættelse og krigens hoverende fejring af sejre. Der er musik til stille refl eksion og musik til fællesskab og gudsdyrkelse over hele verden.På tværs af musik er en guldgrube af indsigt og viden om denne mangfoldighed. Veloplagt skrevet og med masser af illustrationer og henvisninger til den levende lyd guider den os igennem den brogede verden af musik.På tværs af musik er en introduktion til musik på tværs af kulturer, tider, traditioner og fag. Er de traditionelle genrestudier, gennemgangen af historiske perioder, væsentlige kunstnere eller udvalgte kulturer da ikke gode nok? I bogen her er det ikke spørgsmålet om 'gode nok', men om hvad vi yderligere kan få ved at forandre perspektivet. Med 'På tværs'-tankegangen kastes alle elementerne i fagplaner og bekendtgørelser op i luften, så der kan opstå nye mønstre og idéer, når de lander.I fem store kapitler (Stilhed - lyd - musik, Den menneskelige stemme, Lyt med øjnene, Hoforkestret - en historie om magt og Brylluppet - en fest for livet) fører musiketnologen Eva Fock os igennem mange kulturers musik og musikforståelse.Det er ikke alene en flot og rigt illustreret bog - der er også en righoldig henvisning til en hjemmeside med masser af musik og andet godt: illustrationer, forklaringer, billeder samt lyd- og videoklip.

 • af Phillip Faber - Inge Marstal - Henrik Marstal
  175,95 kr.

  Morgensangbogen indeholder 200 sange - gamle og nye - som tekstligt, musikalsk og tematisk er et stærkt bud på Danmarks nye sangbog. Bogen er sammensat særligt med henblik på fællessang i grundskolen. Morgensangbogens inddeling efter temaer gør det nemt at finde frem til netop de sange, der passer ind i en given sammenhæng, uanset om det er årets gang eller mere eksistentielle emner. Sangene er gengivet som becifret melodi og sangtekster, der suppleres med fyldige ordforklaringer samt noter om sangenes baggrund og historie.

 • - Sangene med melodi og akkorder
   
  98,95 kr.

  Alle 8 sange fra børnenes MGP 2021 på DR samt fællessangen. Sangene er gengivet med tekst, melodi og becifring. De fleste sange er i original toneart, mens enkelte sange er sat lidt op eller ned, så de bliver lettere at spille på f.eks. klaver og guitar. Brug materialet i undervisningen, eller spil sangene derhjemme, hvor bogen er oplagt at have stående på klaveret eller foran guitaren. Sangene kan spilles af både børn, forældre eller bedsteforældre, der interesserer sig for børnebørnenes musik i tiden.

 • - Klassisk lærebog i klaverspil
  af Susanne Clod Pedersen & Kristian Rasmussen
  175,95 kr.

  Bogen er til alle, der beskæftiger sig med klaverspil, både de uerfarne, de øvede og de professionelle ud - øvere såvel som undervisere. Hvordan forholder man sig til et nodebillede, hvordan får man hold på klang, frasering og musikalske udtryksmuligheder, og hvordan finder man rundt på instrumentet og i klaverlitteraturen? Som mangeårige undervisere i soloklaver ved Københavns Universitet, har vi haft utallige studerende på alle niveauer mellem hænderne, og vi har længe haft et ønske om at samle vores pædagogiske erfaringer i en let overskuelig form. At lære at øve sig og blive bekendt med teknikken er det grundlag og håndværk, som hele musikken hviler på, og jo mere man ved og forstår, jo bedre kan man nå sine mål!

 • - Sort musik i 1960'erne
  af Jacob Jensen & Thomas Hammer
  422,95 kr.

  Soul sætter fokus på soulmusikken i 1960'ernes USA og rødderne i den sorte musikhistorie. Den beskæftigere sig med såvel musikken som med de mennesker og den kultur, der skabte den. Bogen opererer med to hovedpoler inden for soul, nemlig sydstatssoul som den usofistikerede, rå soul (fx. Aretha Franklin og James Brown) og Motown som den forfinede, producerede soul med crossover-ambitioner (fx .The Supremes). Bogen er rigt illustreret og forsynet med omfattende nodeeksempler til underbygning af musikanalyserne.

 • af Martin Hamann
  279,95 kr.

  Popmusik og modalharmonik giver en systematisk beskrivelse af principperne bag modalharmonik generelt og en mere detaljeret gennemgang de harmoniske bevægelser, der er karakteristiske for den moderne popmusik. Principperne for den harmoniske analyse er tilrettelagt så enkelt som muligt, så nybegynderen lige fra start vil være i stand til at følge med. Bogen bringer løbende eksempler fra de største hits. På den måde får eleverne hurtigt godt greb om modalharmonikken og bliver i stand til at genkende de harmoniske strukturer. Emnet behandles teoretisk og historisk, mens det musikhistoriske hele tiden anskues i sin større kulturhistoriske kontekst. Med sigte på en stadig progression er der indtænkt analyse og refleksionsøvelser samt kreative øvelser. Popmusik og modalharmonik er relevant for elever med faget musik på B- eller A-niveau.

 • - historie og analyse
  af Søren Lund-Olsen & Thomas Meesenburg
  336,95 kr.

  Rap handler om musikken i hiphopkulturen, der fra den spæde start i New Yorks ghettoer i 1970’erne udvikler sig til at blive et verdensomspændende musikalsk og kulturelt fænomen. Rap er i dag en af de dominerende udtryksmåder for unge overalt i verden, og bogen indkredser de elementer, der udgør genren. Læseren bliver taget med gennem rapmusikkens historie og introduceres til dens vigtigste aktører og særlige musikalske kendetegn. Med udgangspunkt i en lang række rapnumre præsenterer bogen en analysemodel med fokus på musikkens forskellige lag og rapperens flow. Rap henvender sig især til musikfaget i gymnasieskolen og hf, hvor den kan bruges på alle niveauer, men alle med interesse i rap-musik inviteres til at læse med. Bogen er forsynet med talrige illustrationer og eksempler fra både danske og udenlandske rappere.

 • af Nicolas Marinos
  314,95 kr.

 • af Robert T. White
  235,95 kr.

 • af Martin Woodward
  246,95 - 264,95 kr.

 • af Martin Troendle
  442,95 kr.

 • af Mary Alice Salciccia
  255,95 kr.

 • af Michael Charleston
  188,95 kr.

 • af Sean Burdette
  214,95 - 216,95 kr.

 • af Mary Alice Salciccia
  307,95 kr.

 • af Thomas Skov, Martin Sommer & Emilie Bruhn
  123,95 kr.

  Bogen her er fyldt af sangene fra godnatbøgerne Snip Snap Snork – og ambitionen har været at lave nogle rolige, sjove og gode sange til børn ... og voksne.Men hvis en sang ikke bliver sunget – og en melodi ikke bliver spillet, så er det jo bare sorte prikker på et stykke papir. Derfor er vi meget glade for, at du sidder med sangbogen i hånden – for vi håber sådan, at du vil spille og synge sangene – alene eller sammen med andre.De 20 sange foregår i Sovgodtersgade, en fiktiv gade, hvor der bor en hulens masse forskellige børn og voksne, side om side i hyggelige rækkehuse. De nyder alle hinandens selskab, og der hviler en særlig ro og tryghed over Sovgodtersgade – og det er den stemning, vi håber, der går igen i sangene.10 af sangene bringes i enkle korarrangementer.Godnat og syng godt.

 • af Karin Svennevig Hyldig
  273,95 kr.

  En skov af stemmer har bidraget til ALT ER GODT, fortællingen om Poul Martin Bondes liv og betydning for dansk musik fra 1980-2020. Det er historien om en mand og familiefar, som alt for tidligt døde af kræft. Han nåede at gøre et uudsletteligt indtryk især på en lang række musikere, folk i musikbranchen og på sin mangeårige arbejdsplads Smukfest, så det i mere end en forstand har gjort ham udødelig.Bogen ALT ER GODT er forfattet af Karin Svennevig Hyldig, men fortalt råt for usødet af ingen ringere end Poul Martin Bondes mangeårige ven og samarbejdspartner, smuk­festikonet FestiWalther, og en hel masse andre, som også går og savner festivaldynamoen, produceren, formanden, musikeren, iværksætteren, skærmtrolden, ordekvilibristen, konceptudvikleren, mediemanden, klæbehjernen, musik­anmelderen, prisvinderen, livsnyderen, mentoren og talentspejderen Poul Martin Bonde.Her blot et lille udpluk af de mange ord, da blev bragt da Poul Martin Bonde døde i august 2020, kun 62 år gammel:“Poul Martin, du har været en af de vigtigste mentorer i hele mit liv, både menneskeligt og musikalsk - i mine yngre år gav du mig ubetinget de bedste livsråd nogen har givet mig, og selvom jeg var for dum og stolt til at følge dem alle, så havde du så evigt ret. Det ved jeg i dag, TAK for alt gamle ven – “Remz, ydmyghed er ikke en lille følelse, det er en stor følelse” ... Specielt TAK for den.“ Remee S. Jackman“Kære Poul Martin. Du kom til Skanderborg og blev der! Tak fordi jeg i den forbindelse mødte dig, dit nysgerrige væsen, din enorme musik­viden og hjerte­lige smil, der virkeligt støttede en. Smukke tanker om al den forskel du gik og gjorde for så mange.” Peter Sommer Nu er han gået videre, men i Asger, Mads og jeg vil han altid leve, og vi skylder ham at bringe hans livsbudskab videre: Gør det ordentligt, gør det nænsomt, gør det med hele din sjæl, men frem for alt: GØR DET! Kasper Eistrup

 • af Cornelia Yarbrough
  1.190,95 kr.

  An Introduction to Scholarship in Music introduces students to methods and materials of musical scholarship as they are practiced in the United States today. The text exposes readers to diverse research methodologies in music, laying a foundation for their understanding of historical, philosophical, ethnomusicological, qualitative, descriptive, experimental, and behavior research modes of inquiry.Opening chapters examine the use of the library and other sources to gain bibliographical control and evaluate sources; major questions and techniques of philosophical inquiry; and traditional techniques of discovering, editing, compiling, documenting, and annotating the music, composers, performers, and musical artifacts of the past. Additional chapters discuss current methods of ethnomusicology and qualitative research in music education; techniques for the systematic observation of musical events and behavior; and basic statistical concepts to help students better understand quantitative research reports. The closing chapter analyzes the process of isolating cause and effect relationships in music and presents applications of statistical and behavioral designs.Designed to familiarize students with various modes of inquiry and research, An Introduction to Scholarship in Music is an exemplary resource for graduate-level courses and programs in music.

 • af Ida Christine Jacobsen & Mathias Madsen Munch
  186,95 kr.

  Historien om trolden Mogens, der bare ønsker sig at få mos på maven. Introduktion til ny orkestermusik gennem fortælling og 9 nye sange. Trolden Mogens har ét ønske: At få mos på maven, så han kan blive ligesom de andre trolde i skoven og være med i de årlige Mosterskaber. Heldigvis møder Mogens pigen Alva, der kan hjælpe ham med at blive mosbefængt. Men noget går galt, for en nat er mosset pludselig væk … Hvem har taget mosset? Og hvad skal troldene nu gøre? Fortællingen om trolden Mogens inviterer børn indenfor i ny orkestermusik. Her får børnene på legende vis skærpet deres lyttelapper og forståelse for symfoniorkesteret og dets mange instrumenter. På bogens digitale ressourceside kan hele fortællingen høres til eventyrlig musik sammen med 9 nye iørefaldende sange. Sangene findes med og uden vokal, så det er let at synge med.

 • af Debra Ann Krol
  226,95 kr.

  Set your Little Musician Up for Success with the Little Performers Collection of Pre-notation Piano Books!This book has it all: a cute little musical story with prompts to play and retell over and over again! Amongst the colorful illustrations there's pattern playing, repetition, silly songs, and more opportunities to play hands together!This book is sure to engage and inspire even the youngest musicians ages 3 and up as we the piano keyboard, learn high and low notes, melody and beat ~ all on the black keys! This is the final Black Key song book in the series so watch out - the White Keys are NEXT!No experience with music? No worries! Every book in the Tiny Tinkles Little Musicians Series includes instructions! BONUS resources come with each book to help you along in your journey.¿

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.