Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning. Nedenfor er et flot udvalg af over 4 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Læremidler om ernæring, tilberedning af mad.

Vis mere
Filter
Filter
Bogtype
  • (4)
  • (1)
Format
  • (3)
  • (1)
  • (1)
Sprog
  • (4)
Pris
DKK
Serie
  • (1)
Tag
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Sorter efterSorter Populære
  • af J.M. Buch Kristensen
    309,95 kr.

  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    235,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag,og den garanteret vil føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig.Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien,Thailand,Marokko og Caribien.

  • af Lone Iserhorst Markussen
    382,95 kr.

    Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges.Alle de mest udbredte sygdomme og dertil hørende diæter beskrives. Det giver en dybere forståelse for anbefalingerne af de forskellige diæter, der bruges som et redskab i sygdomsbehandlingen.Kostens mulighed for at forebygge sygdomme er også et vigtigt emne i bogen.Bogen indeholder følgende kapitler:Introduktion til diætetikFaglige anbefalinger og redskaberKostformerDiæterIndustriens specialprodukterDiætetik er lærebogen for ernæringsassistenter, men kan med udbytte læses af alle med interesse for området.

  • af Lone Vitus
    208,95 - 356,95 kr.

    Med denne bog starter rejsen mod et bedre liv for dig og for kloden. Hvad sker der i kroppen, når vi spiser? Hvad har mennesker brug for, så de trives? Og hvad sker der, når maden er af underlødig karakter? Det handler første del af denne bog om. Næste del omhandler tilblivelsen af de forskellige grupper af fødevarer og ikke mindst, hvordan oprindelsen af fødevarerne sætter præg på vores omgivelser - jord, luft, klima, planter, husdyr, insekter samt andre vildtlevende dyr, medmennesker og vand. Med den viden du har fra første del, er du rustet til at forstå, hvorfor det ikke er ligegyldigt, hvad det er, du spiser og drikker. Dine valg former ikke blot dit eget liv, men er med til at afgøre klodens fremtid. Den sidste del af bogen indeholder 54 opskrifter på nemme retter, brød, kager og tilbehør, som kan laves af hele familien. Opskrifterne er uden kød, for det får de kommende generationer brug for at kunne håndtere. Formålet med bogen er at informere unge som ældre om, hvordan vores fødevaresystem fungerer og indvirker på os. Også hvad det har af betydning, om vi vælger at fylde kurven med friske grøntsager dyrket giftfrit eller højtforarbejdede færdigretter fra supermarkedets køledisk. Det kan være sjovt at lave mad, men man skal også motiveres til det. Det er denne bogs fornemste opgave. Vi lever i en tid, hvor der bliver lavet mindre og mindre mad derhjemme. Industrien leverer færdigretterne og halvfabrikata, og træffer dermed valget om, hvad der skal i vores maver. Den kamp må og skal vi tage op! Vi skal have selvbestemmelsen tilbage, og der er kun én måde: Lav din egen mad. Denne bog er et glimrende sted at begynde.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.