Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning

Her finder du spændende bøger om Undervisningsmidler: levnedsmiddelteknologi, madlavning. Nedenfor er et flot udvalg af over 5 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Læremidler om ernæring, tilberedning af mad.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Eva Lydeking-Olsen¤Marianne Fjordgård
    694,95 kr.

    Vi er, hvad vi spiser. Men det er kun en halv sandhed. Vi er, hvad vi spiser, fordøjer og optager både af godt og skidt. Vi lever kun af den mad, som fordøjes. Selv fornuftige kostvaner hjælper ikke meget, hvis der er kludder i fordøjelsen.

  • - 365 spændende retter fra udvalgte dele af verden
    af Sunil Vijayakar
    147,95 kr.

    365 lækre opskrifter fra hele verden. Udforsk den mangeartede verden af curryretter i denne fængslende samling opskrifter fra hele verden. Bogen er fyldt med lækre retter til alle anledninger og for enhver smag, og den vil garanteret føre dg ud på en kulinarisk rejse, der garanteret vil tryllebinde dig. Sæt kulør på dine måltider med 365 fantastiske curryretter fra hele verden, heriblandt specialiteter fra Indien, Thailand, Marokko og Caribien.

  • af J.M. Buch Kristensen
    417,95 kr.

  • af Ole G. Mouritsen
    232,95 kr.

    Gastronomiens spor i den danske samfund. (O. G. Mouritsen, red.) Et festskrift og en debatbog udgivet i anledning af Det Danske Gastronomiske Akademis 60-års jubilæum (1964-2024).Mad er på alles tunger, når den smages, debatteres og tilberedes. Over de seneste 60 år er gastronomien gået fra at være noget, som eliten talte om i forbindelse med finere madlavning, til at sætte Danmarks restauranter på verdenskortet og blive en motor for nødvendige ændringer i samfundet, når det gælder fødevareproduktion, forbrug af fødevarer og tilberedning af mad og måltider med respekt for mennesker og klode.Denne bog kaster lys over nogle af de spor, gastronomien har sat i det danske samfund over de sidste seks årtier set fra mange forskellige synsvinkler. Lyskasterne er tyve personer med interesse for gastronomi. De giver hver deres bud på, hvordan gastronomien fremover vil sætte præg på det danske samfund og dets udvikling. Bogen henvender sig til læsere med interesse for den mad, vi spiser, og for hvordan mad, smag, måltider, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse og fødevareproduktion er helt centrale elementer i alle menneskers hverdag og har betydning for, hvordan vi ønsker at indrette vores samfund nu og i fremtiden. Bogen indeholder bidrag fra Martin Marchman Andersen, Rasmus Bredahl, Louise Beck Brønnum, Helle Brønnum Carlsen, Katja Seerup Clausen, Anna Marie Fisker, Asmus Gamdrup, Susanne Højlund, Jan Krag Jacobsen, Kirsten Rohde Jensen, René Langdahl Jørgensen, Anne Kofoed, Jens Kondrup, Jonatan Leer, Claus Meyer, Ole G. Mouritsen, Caroline Nyvang, Kirsten Agnete Skovsby, Nicholas Symes og Claus Tingstrøm.

  • af Ulla Bach Jensen
    637,95 kr.

    Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med opgaver, der perspektiverer indholdet i det enkelte kapitel.Bogen indeholder følgende kapitler:Professionel forplejningTilberedningsmetoderPlanlægning af køkkenets arbejde Bæredygtig produktionArbejdsmiljøKalkulationKvalitetsarbejde

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.