Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børn og unge: opslagsværker: ordbøger, ordlister

Her finder du spændende bøger om Børn og unge: opslagsværker: ordbøger, ordlister. Nedenfor er et flot udvalg af over 243 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Tysk
  af Gyldendal Ordbogsredaktion
  160,95 kr.

  En indbydende, flot og morsomt illustreret ordbog for børn fra cirka 8-9 år og opefter. Bogen er udarbejdet efter de følgende principper: Den fungerer både som en regulær ordbog og en underholdende "bladrebog", der tilgodeser det stigende behov for "edutainment". Altså er den både egnet til undervisningsbrug og til at hygge sig med – og lære af – derhjemme Bogen er pædagogisk opbygget: ingen forvirrende forkortelser, lydskrift m.v., så bogen kan bruges af de allerførste ordbogsbrugere Aktuelt og relevant ordudvalg på cirka 1500 ord hver vej Tysk-dansk og dansk-tysk ordliste God og sjov minigrammatik 30 temaplancher (Ved havet, Sport, I zoo, Mit værelse osv.) med tyske ord til glosetræning Kopiforlæg til glosekort, domino og memoryspil En underholdende og lærerig ordbog Rigt illustreret i farver af Jon Ranheimsæter Skrevet af Gyldendals Ordbogsredaktion Ordbogen indgår i serien Gyldendals Røde Ordbøger

 • - Fransk
  af Else Juul Hansen
  160,95 kr.

  En indbydende, flot og morsomt illustreret ordbog for børn fra cirka 10 år og opefter. Bogen har to funktioner: Den fungerer både som en regulær ordbog og en underholdende "bladrebog", der tilgodeser det stigende behov for "edutainment". Altså både egnet til undervisningsbrug og til at hygge sig med – og lære af – derhjemmeBogen indeholder: Aktuelt og relevant ordudvalg på cirka 1500 ord hver vej Fransk-dansk og dansk-fransk ordliste 30 temaplancher (Ved havet, Sport, I zoo, Mit værelse osv.) med franske ord til glosetræning Kopiforlæg til glosekort, domino og memoryspil En underholdende og lærerig ordbog Rigt illustreret i farver af Jon Ranheimsæter

 • - en billedordbog
  af Else Hernov
  153,95 kr.

  De første tusind ord er en billedordbog som nutidens børn får glæde af. De mindste får en grundig indsigt i mange af dagligdagens begreber ved hjælp af de illustrative og sjove tegninger. Den er særledes velegnet, når større børn begynder at interessere sig for ord, idet hvert ord er illustreret med et billede. Børnene får rig mulighed for at læse, stave og skrive samt at slå op i en ordliste, som mange børn synes er meget spændende. Bogen rummer mange timers underholdning. Stor format

 • af Katie Scott & Kathy Willis
  354,98 kr.

  "Man får lyst til at røre ved bogsiderne og gnide håndfladerne hen over det tykke papir" ❤️❤️❤️❤️ – PolitikenBotanicum er en meget smuk fagbog i stort format fuld af planter fra nær og fjern, træer, kaktusser, kødædende planter, svampe og meget mere. En tur igennem dette plantemuseum i bogform gør alle læsere – store som små – klogere den overraskende mangfoldige botaniske verden. Der er længere tekstintroduktioner til de forskellige grupperinger og arter inden for planteverdenen og små tavleforklaringer/faktabokse med fakta om de afbildede planter på de fantastiske illustrationer af den internationalt anerkendte illustrator Katie Scott. Det gør det let at udvælge sig den mest relevante information hurtigt, og bogen kan både bruges til længere tids læsning eller til hyggebladren eller opslag. Bogen er spækket med flotte illustrationer og historier om botanikkens verden og udvikling over tid. En hel verden af planter åbner sig på Botanicums sider! Botanicum er en del af serien Velkommen til museet, som også rummer Dinosaurium og Animalium. Om Animalium sagde pressen:"Verdens smukkeste børnebog" – Bogmagasinet❤️❤️❤️❤️❤️ – Politiken

 • - 2200 illustrerede opslagsord alfabetisk
  af Henrik Dahl
  282,95 kr.

 • af Oxford Dictionaries
  88,95 - 127,95 kr.

  This new edition of the bestselling Oxford School Dictionary (hardback) has contemporary, comprehensive vocabulary coverage, example sentences, and fascinating word origins. The dictionary supports students with their language and spelling skills, and helps with the transition from primary to secondary.

 •  
  125,95 kr.

  "Min første visuelle ordbog med engelske ord" er specielt udviklet til den første indlæring af engelsk. Bogen indeholder 1000 ord, udtryk og eksempler som lærer barnet at begynde at udtrykke sig på engelsk, svare på enkelte spørgsmål, sige sit navn, sin alder, sin adresse og lignende - alt sammen støttet af masser af fine illustrationer. Bogen er nem at slå op i og bruge, den indeholder enkelte anvisninger, hvert ord er illustreret med en tegning og den har et indbydende design, som giver barnet lyst til at slå op i ordbogen. Bogen indeholder også grammatiske noter om ental, flertal, nutid, datid og før datids-former.

 • - Engelsk/Dansk
  af Else Hernov
  153,95 kr.

  Billedordbogen De første tusind ord foreligger hermed på Engelsk/Dansk.Med denne let tilgængelige bog kan de første ord læres på Engelsk. Bogens illustrationer viser almindelige ting, som børn kender i forvejen.Der er to alfabetiske ordliste bag i bogen.

 •  
  114,95 kr.

  Indbydende, flot og morsomt illustreret billedordbog, der rummer 1.000 engelske ord og er egnet som første engelske ordbog. Ordbogen er delt i 26 kapitler med hver sit overordnede emne. Der er en illustration til hvert ord.Bogen er både en regulær ordbog og en underholdende myldrebogHvert ord står på både dansk og engelsk og understøttes af de mange fine illustrationer, så den lille ordbogsbruger hurtigt kan komme i gang med at lære masser af nye engelske ord.Siderne er opdelte i temaer fx DIN KROP, MAD & DRIKKE, FAMILIEN, FARVER, VEJR & ÅRSTIDER.Bagerst i bogen er der en ordliste.

 • af Shelley Admont & Kidkiddos Books
  242,95 - 387,95 kr.

 • af Kidkiddos Books & Inna Nusinsky
  242,95 - 387,95 kr.

 • af L. Ove Kjær
  210,95 kr.

  Dansk Latinsk er en klassisk ordbog Ordbogen er et must for dig, som vil oversætte tekster - eller skal tage eksempelvis den lille- eller store latinprøve. . Bogen indeholder oversættelser over alle gængse ord og giver dig hurtigt indblik i betydningen af de danske ord på latinsk.

 • af Joanne Leyland
  80,95 kr.

 • af Ida J Lewenstein
  197,95 kr.

 • af Tiffany Y. P.
  237,95 kr.

 • af Jane Austen
  237,95 kr.

  Leseprobe: https://easyoriginal.com/leseproben/DE32.pdf Innovative Lesemethode: https://easyoriginal.com/lesemethode/ Ungekürzter Originaltext. Zweisprachiges Buch Englisch-Deutsch. "Emma" gilt als Meisterwerk der britischen Schriftstellerin Jane Austen und wird zur Weltliteratur gezählt. Mit ihrer Hauptfigur Emma Woodhouse schildert die Autorin den Reifungsprozess einer privilegierten und intelligenten Frau anfangs des 19. Jahrhunderts, die mit ihrer verfehlten Wahrnehmung anderen schadet und schließlich ihren Platz in der Gesellschaft finden kann. Eine Besonderheit von "Emma" ist die von Jane Austen verwendete Form und Technik. Spaß am Lesen im Original - und das schon als Anfänger oder Wiedereinsteiger. Innovative Lesemethode von Ilya Frank. Fremdsprachen durch Spaß am Lesen lernen, auffrischen und perfektionieren. Effiziente und mühelose Erweiterung des Wortschatzes dank der innovativen Lesemethode. Es bereitet keine Mühe, um im Original zu lesen und kein Wörterbuch ist notwendig, um jedes Wort genau zu verstehen. Nebenbei erlernt man den Wortschatz und wiederholt / verbessert die Grammatik. Dank der integrierten Hörbücher wird auch das Hörverständnis trainiert.

 • af Kidkiddos Books & Sam Sagolski
  242,95 kr.

 • af Kidkiddos Books & Rayne Coshav
  242,95 kr.

 • af Mark Pallis
  176,95 kr.

 • af Williamson & Kleverton Monteiro
  210,95 kr.

 • af Mark Pallis
  176,95 kr.

 • af Anneke Forzani
  207,95 - 312,95 kr.

 • af Carlota Roa & Genaro Meza Roa
  222,95 kr.

 • af Bushel & Peck Books
  161,95 kr.

 • af Joanne Leyland
  80,95 kr.

 • af Joanne Leyland
  80,95 kr.

 • af Joanne Leyland
  80,95 kr.

 • af Joanne Leyland
  80,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.