Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børn og unge: personlige og sociale emner: sygdomme og diagnoser

Her finder du spændende bøger om Børn og unge: personlige og sociale emner: sygdomme og diagnoser. Nedenfor er et flot udvalg af over 47 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Det at leve med sygdom eller skader.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Pernille Thomsen
  117,95 - 137,95 kr.

  Sved, sjov og gode relationer er grundlaget for bedre trivsel og sundhed hos mennesker med udviklingshandicap. Det er fysioterapeut og master i sundhedspædagogik Pernille Thomsens hovedbudskab i denne bog. En sund og sjov livsstil med fysisk aktivitet kan styrke livskvaliteten og forebygge livsstilsygdomme. Og gode relationer og fællesskaber har en gavnlig virkning på mental sundhed og trivsel. Undersøgelser viser, at mennesker med udviklingshandicap lever kortere end gennemsnitsbefolkningen og savner fællesskaber. Denne bog beskriver ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv, hvordan man gennem fysisk aktivitet og inkluderende aktiviteter kan styrke glæde og selvværd hos mennesker med udviklingshandicap. Bogen henvender sig til forældre til børn, der er har et fysisk eller mentalt udviklingshandicap. Desuden henvender bogen sig til voksne, der arbejder eller er i tæt kontakt med mennesker med udviklingshandicap, herunder handicaphjælpere, pædagoger og ikke mindst børnenes omsorgspersoner på fx bosteder eller ungdomsuddannelser for unge med særlige behov (STU).

 • - senfølger og andre udfordringer efter afsluttet kræftbehandling
  af Bobby Zachariae & Mimi Yung Mehhlsen
  260,95 - 307,95 kr.

  Senfølger til kræft- en lærebog om håndtering af udfordringer efter kræftbehandlingMed denne bog får sundhedsprofessionelle en større forståelse for og indsigt i, hvordan de kan udrede, behandle og møde patienter med de symptomer, reaktioner og senfølger, som de har i livet efter en kræftsygdom.På tværs af forskellige kræftsygdomme og -behandlinger beskriver Livet efter kræft tilgange til håndteringen af senfølger, og læseren får en indgående forståelse for, hvordan de biomedicinske og psykosociale faktorer har indflydelse på patienter og pårørende. Derudover præsenteres validerede, enkle og tilgængelige vurderingsredskaber, interventioner og anbefalinger, som effektivt skaber optimal relation mellem den professionelle og patienten.Bogen henvender sig til studerende inden for sundhedsuddannelserne og de sundhedsprofessionelle, som er i kontakt med kræftpatienter på diagnosetidspunktet, i behandlingsforløbet og i det livslange forløb efter en kræftsygdom.Bogen er redigeret af Bobby Zachariae og Mimi Yung Mehlsen.

 • - En guide til familie, venner og professionelle
  af Mal Leicester
  147,95 kr.

  I denne bog kan du møde Max – en dreng, der har Tourettes syndrom. Max fortæller om, hvordan det er at have Tourettes syndrom set med hans øjne. Bogen kan hjælpe børn og voksne til bedre at forstå deudfordringer, der følger, når man har denne diagnose.Max beskriver bl.a.:• hvad tics er, og hvad der kan udløse dem og dæmpe dem• hvordan han fik diagnosen Tourettes syndrom• hvad der kan være svært, når man har Tourettes syndrom• hvordan kammerater, forældre, lærere og pædagoger kan hjælpe ham, så han føler sig glad og accepteret både hjemme og i skolen.Denne flot illustrerede bog er en ideel introduktion til Tourettes syndrom til børn og unge i alderen syv år og opefter samt til forældre,venner, lærere og andre fagfolk, der arbejder med børn med Tourettes syndrom. Bogen kan også bruges som et godt udgangspunkt for en diskussion i klassen.

 • - En ung kvindes kamp tilbage til livet
  af Kathrine Langkjer
  213,95 kr.

  På sygehuset viste en scanning af mit hoved, at jeg havde en svulst ved lillehjernen. Svulsten skulle fjernes, for den sad og spærrede. Hjernevæsken, som omgav hjernen, kunne ikke løbe videre ud i kroppen. Kathrine Langkjer var en helt almindelig pige på 15 år, da tragedien ramte. Hun gik i skole, dansede ballet og havde et normalt teenageliv, da hun pludselig fik konstateret en hjernesvulst.Bogen er hendes personlige beretning om kampen tilbage til et liv efter halvandet år i koma. Ingen forventede, at hun ville vågne op igen.Bogen er en gribende beretning om kampen, sorgen, den hårde genoptræning og omgivelsernes reaktioner.En livsbekræftende beretning fra kvinden, der lå 548 dage i koma.Om forfatterenKathrine Langkjer (f. 1987) blev i 2002 ramt af en tragedie, der sendte hende 548 dage i koma. Hun har siden færdiggjort en uddannelse, holdt foredrag og træner hver dag for at vinde livet tilbage.548 dage i koma er hendes personlige beretning.

 • af Mette Vedsø
  248,95 kr.

  Sidste sommer gik Susis farmor til fitness, og hun gravede selv kartofler op. ’Hej Sunshine,’ vinkede hun, ’der er lune muffins.’Dengang vidste hun noget om alting, og Susi spurgte altid: ’Hvor mange stjerner er der i universet? Hvorfor får man fregner? Hvad fik du for en femøre, da du var barn?’Men nu er Susies farmor blevet dement og kommet på plejehjem. Susies far har det lidt svært med, at der er så meget Susies farmor ikke kan huske, men Susie tager med hende ind i fantasiens verden og får både farmor og far til at grine.En dejlig billedbog om et svært emne.Pressen skriver:»Det er en god billedbog om et svært emne. Illustrationerne er skæve og fantasifulde, og de passer fint til historien […] Anbefales varmt til alle folkebiblioteker. Emnet bliver mere og mere relevant, og bogen vil give anledning til en god snak om samværet med en bedsteforælder, der er ramt af demens.«– Henriette Camilla Jensen, Lektør

 • af Hanne Schønning
  132,95 kr.

  Oliver skrubber og skrubber. 1, 2, 3, 4 tæller han inden i sig selv. 1, 2, 3, 4. Mens han tæller, begynder han at svede. Det må ikke gå galt, for så skal han begynde forfra. 1, 2, 3, 4.Pludselig står Malte ved siden af ham. Oliver stivner.”Hvorfor vasker du så meget hænder?” spørger Malte.”Det ved jeg ikke,” svarer Oliver.”Du har helt røde arme.” Malte peger.”Det har jeg da ikke,” siger Oliver og får tårer i øjnene. Olivers morfar bliver syg. Han er meget sårbar, og derfor skal de passe på ham. Olivers far siger, det er godt at vaske farlige bakterier af sine hænder, så de ikke smitter med sygdom. Derfor vasker Oliver hele tiden hænder. Hvis han ikke gør det, kan der ske noget forfærdeligt. Men kan der det? Eller er det bare noget, Oliver tror?Lix 17

 • af Karoline Bjerre Frandsen
  87,95 - 127,95 kr.

  Hvordan er det for en 9-årig pige at få leukæmi? Og hvordan tackler man som familie fra den ene dag til den anden at gå fra at være en ganske almindelig familie, bestående af mor, far og børn, til at være en splittet familie med et barn, hvis liv er truet af alvorlig kræftsygdom? Karoline, som er bogens hovedperson, og som nu er 19 år gammel, fortæller her ligetil og nøgternt om de 2½ år, hvor hun størstedelen af tiden var indlagt på OUH (Odense Universitetshospital) og gennemgik en skrap kemobehandling, som bl.a. førte til to gange indlæggelse på intensiv, den ene gang med nyrestop.Karoline kom igennem sygdommen, og familien klarede 2½ års mere eller mindre kaotisk familieliv, hvor halvdelen af familien det meste af tiden var indlagt på OUH, og den anden halvdel af familien skulle have en hverdag med arbejde og skolegang til at fungere derhjemme.Det er historien om, hvordan man aldrig skal tage livet som en selvfølge, og det er historien om, hvad det er, der er livets sande værdier.

 • - En personlig fortælling om at vinde over en altødelæggende anoreksi
  af Signe Andrup
  147,95 - 247,95 kr.

  Anoreksi er en kamp, som ingen andre end dem, der er ramt, vil kunne forstå. Denne bog er en personlig fortælling, som tager dig med ind i det inderste og skildrer det, der formede en langvarig anoreksi. Om de mange ulige kampe, der blev udkæmpet for at tilfredsstille den. Om de mest forbudte tanker og handlinger, der omgav den. Det er en mors vidnesbyrd til sin søn. Om hendes far, der formede og fravalgte. Om en sygdom, der ødelagde en hel ungdom og næsten et helt liv. Om en facade, der opretholdtes, imens alt stod i flammer. Men bogen fortæller også, hvordan kampen kan vindes, selvom det i de mørkeste stunder virker håbløst. Om de afgørende valg og møder. En fortælling, der tjener til personlig bearbejdelse, men også samfundsoplysning, så andre kan finde inspiration til at søge eller hjælpe deres ramte mod lyset.

 • af Bo Hejlskov Elvén
  282,95 - 328,94 kr.

  Gennemrevideret udgave af klassikeren på det specialpædagogiske område.Problemadfærd kan fylde meget i relationen til mennesker med særlige behov. Voldsomme vredesudbrud, ulydighed, selvskadende adfærd, bizar optræden mv. er ofte et problem i skolen, på institutioner og i familien.PROBLEMADFÆRD er en praktisk og teoretisk bog om, hvordan man håndterer, forstår og forebygger de vanskeligheder, man typisk oplever som personale eller forældre til en person med fx autisme, ADHD og Tourettes syndrom.Denne nye udgave af Problemskabende adfærd ved udviklingsforstyrrelser eller udviklingshæmning er opdateret med ny viden og forskning og tager udgangspunkt i affektteori, mentalisering og low arousal – og har kapitler om tilpasning af krav, stress, advarselstegn, motivation, struktur mv. Bogen gør op med konsekvenspædagogikken og giver metoder, som afspejler det humanistiske menneskesyn, der er grundlaget for specialpædagogik i dag.Bo Hejlskov Elvén forsvarer også i denne bog et klart fokus på rettigheder for personer med særlige behov, respekt for alle menneskers ligeværd og holdbare pædagogiske metoder – og bandlyser alle former for overgreb.Bogen har et nyudviklet studiemateriale til supervision og faglig udvikling – og rummer et væld af cases om både børn og voksne, der viser, hvordan man kan få hverdagen til at hænge bedre sammen.PROBLEMADFÆRD henvender sig til pædagoger, lærere, psykologer og alle andre professionelle på social- og sundhedsområdet – og til forældre og andre pårørende.

 • - Det kommer ikke an på, hvor længe man lever, men hvordan man lever
  af Joy Benzon
  130,95 - 257,95 kr.

  Efter et barskt og længerevarende sygdomsforløb dør Joys datter Signe af en hjernetumor, som det viste sig, hun havde levet med siden teenageårene, og som i årenes løb havde været årsag til de personlighedsforstyrrelser, der førte til selvmordstanker og flere nytteløse indlæggelser på psykiatrisk hospital. Først da Signe bliver fundet bevidstløs i sin lejlighed, og en læge ved indlæggelsen observerer nogle mistænkelige trækninger i hendes ene ben, bliver hun scannet.Den scanning forandrer fuldstændig livet for Signe og familien og fører til to operationer med tre års mellemrum og mange behandlinger.Fortællingen beskriver de udfordringer, man støder på i det danske sygehus- og social- og sundhedsvæsen, når alvorlig sygdom bliver et livsvilkår, og om omkostningerne for den nære families relationer.Men også om dejlige stunder med optimisme, glæde og gode oplevelser, som da Signe møder den mand, hun bliver gift med, en måned før hun dør.Signes egne dagbogsnotater fra tiden før den rigtige diagnose og under hele sygeforløbet er anvendt i fortællingen.Bogen er en mors beretning om kampen mod tumoren, om håb og kærlighed, om dejlige stunder med glæde og optimisme. Og den store sorg det er at miste et barn

 • - Ung med kræft
  af Michael Skjoldborg
  96,95 - 137,95 kr.

  Hver 3. bliver ifølge statistikker ramt af kræft. Det efterlader patienter og endnu flere pårørende i en uvant og ny situation at forholde sig til. Jeg har derfor ladet mig inspirere til at skrive denne bog med mine egne personlige og ikke mindst følsomme fortællinger. Jeg har som så mange andre selv haft følelsen af ikke at blive forstået. Nogle gange har det føltes, som om jeg har talt et fremmed sprog.Kemohjerne er en personlig bog fyldt med personlige tanker og historier og ikke mindst erfaringer om det at være syg med kræft. Hele tre gange i et indtil videre kort liv har jeg været syg. Første gang, jeg fik sygdommen, var som 4-årig, anden gang som 14-årig og tredje gang som 21-årig. Her kan du læse mere omkring egne erfaringer, For som jeg ser det: Hvem er en bedre ekspert i at have kræft end patienten selv?

 • - Forsøget på at leve et normalt liv med paranoid skizofreni
  af Mikkel Baun Almgren-Hansen
  96,95 - 137,95 kr.

  Skizofrene tanker handler om, hvordan det er at leve med psykiatriske diagnoser. Bogen fortæller om et langvarigt somatisk forløb, der mundede ud i diagnosen funktionel lidelse. I kølvandet på den diagnose fulgte diagnoserne paranoid skizofreni og asperger, og som følgediagnose til disse angst og depression. Bogen er en barsk fremstilling af livet med psykiatriske diagnoser, og der beskrives en række indlæggelser samt kraftig selvskade og selvmordsforsøg. Nogle af symptomerne ved sygdommene fremhæves, og jeg forsøger så vidt muligt at give et autentisk indblik i, hvordan mit forløb har været fra somatikken og over i psykiatrien. Bogen er også et forsøg på at informere befolkningen om, hvad psykiatriske lidelser kan være samt at være en del af afstigmatiseringen af psykisk sygdom generelt.

 • - Bjældeklang
  af Timo Parvela & Pasi Pitkänen
  144,95 - 207,95 kr.

  Peter er 13 år gammel og desperat. Hans bedste veninde Sara er ved at dø af en sygdom, der ikke kan helbredes. I mangel af bedre stiller han sig i kø til den falske julemand i byens stormagasin for at hviske et ønske i hans øre. Til Peters store overraskelse bliver han tilbudt en chance for at få sit ønske opfyldt, hvis han giver sin skygge i gengæld.Skygger – Bjældeklang er første bind i en spændende og uhyggelig trilogi, der afslører et net af mørke kræfter i det nordlige rige – alt sammen centreret omkring julemanden og hans hjælpere. Perfekt læsning til unge læsere i alderen 10-14 år.

 • af Marisa Reichardt
  217,95 kr.

 • af Geoff Herbach
  132,95 - 197,95 kr.

 • af Gail Jarrow
  137,95 kr.

 • af Richard Platt
  125,95 - 187,95 kr.

 • - Det vi ikke snakker om
  af Sascha Strange
  192,95 kr.

  Livets tabuer og hårde emner set fra Sascha Stranges synsvinkel kan gøres op i 12 ord. Tid. Sorg. Savn. Depression. Angst. Afmagt. Tvangstanker. Stilhed. Tvivl. Omverden. Liv. Håb.Fælles for ordene er, at tankerne om dem er mange, men kun få siges højt. Hvis de overhovedet bliver sagt. Den tavshed bryder forfatteren nu i en række enkeltstående tekster, hvor hun deler sine tanker og følelser om det at have mistet og savnet. Lært og tvivlet. Følt og gemt. Følelsen af at kunne høre en knappenål falde til jorden i et rum efter en tragisk hændelse, og de talrige negative og destruktive tanker, man har om sig selv, er blot nogle af Sascha Stranges betragtninger.Forfatteren slipper tankerne fri om alt det, vi ikke snakker om.Om forfatterenSascha Strange (f. 2001) debuterede med bogen Mit liv med sygdom. Med SLIP TANKERNE FRI – det vi ikke snakker om er hun klar med sin anden bog.De mange tanker og følelser får frit løb i små tekster om, hvordan mennesker forholder sig til tabubelagte og svære emner. For hvad sker der egentlig på indersiden af hovedet, og hvorfor snakker vi ikke om det?

 • af Timo Parvela
  257,95 kr.

  “Skiltets neonbogstaver stråler i mørket. Pete gyser. Om natten ligner julelandet et forstenet rige, som en troldmand har kastet en forbandelse over. De svagt oplyste peberkagehuse og halvmørke souvenirboder er som taget ud af en gyserfilm.”Pete og Sara finder den hemmelige indgang til Auroria. Landet, hvor julemanden bor. Men stedet er meget langt fra deres idylliske forestillinger. Mørket har sænket sig over Auroria, og landets væsner bekriger hinanden, mens Skyggefyrsten vokser sig større og større.Hvem kan Pete og Sara stole på i deres jagt efter at blive hele mennesker igen?Skygger – Auroria er andet bind i en spændende og uhyggelig trilogi, der afslører et net af mørke kræfter i det nordlige rige – alt sammen centreret omkring julemanden og hans hjælpere. Perfekt læsning til unge læsere i alderen 10-14 år.

 • - Dengang jeg fløj
  af Majbrit Jensen
  227,95 kr.

  Hvis du tror, en spiseforstyrrelse handler om mad, tager du fejl. Hvis du tror, en spiseforstyrrelse er en fejlslåen slankekur, tager du fejl. Hvis du tror, man sagtens kan spotte en anorektiker, tager du fejl. Hvis du tror, problemerne kan løses ved at tage på, tager du fejl. Hvis du tror, psykisk sygdom gør en svag, tager du fejl. Hvis du tror, man ikke kan have et godt liv med diagnoser, tager du fejl. Gør dig klar til at smide fordommene. Gør dig klar til at udvide din horisont. Fri igen - Dengang jeg fløj giver dig ikke kun svaret på, hvordan det er at have en spiseforstyrrelse. Du får også svaret på hvorfor. Hvorfor får man en spiseforstyrrelse? Hvorfor vælger man at holde fast, selvom man godt selv kan se, hvor fucked up ens liv er? Fri igen er en personlig beretning om at leve med en spiseforstyrrelse. Men det er ikke en fortælling uden håb. Det er også fortællingen om, at det er muligt at slippe fri igen. Det er muligt at blive rask. Det er muligt at få et godt liv på trods af diagnoser og udfordringer. Og så er det ikke mindst fortællingen om at genfinde sig selv. Genfinde troen på sig selv. Finde sin plads i livet. Finde de manglende brikker, man hele livet har manglet. Uddrag af bogen Nu er jeg udskrevet. Nu er jeg ’rask’. Nu kan jeg bare fortsætte som jeg plejer. Men skal jeg det? Eller er det nu, jeg skal ændre kurs? Var det et vink med en vognstang fra min krop om, at nu er det nu? Jeg blev i hvert fald rystet i min grundvold. Det kan også ske for mig. Jeg er ikke så superstærk og udødelig, som jeg har bildt mig selv ind. Min krop siger også stop på et tidspunkt. Jeg har fået en gevaldig øjenåbner. Vildt, det skulle komme hertil, før jeg indser, den måde jeg lever på virkelig ikke går mere, hvis jeg vil overleve. jeg bliver nødt til at gøre noget andet for ikke at dø af det her. Så derfor kører tankerne rundt i knolden på mig. Om forfatteren Majbrit Jensen var i ni år fanget af spiseforstyrrelsen. I dag skriver hun bøger og holder foredrag for at bryde tabuet og skabe større forståelse for psykisk sygdom – et emne, som alt for ofte bliver tiet ihjel. Desuden har hun Instagramprofilen @mj_brydtabuet.nu, hvor hun åbent skriver om livet med spiseforstyrrelsen, psykisk sårbarhed og livet som autist.

 • af Shannon Kroner
  217,95 kr.

  MOM'S CHOICE AWARD WINNER!I'm Unvaccinated and That's OK! is the story of an unvaccinated child named Nicholas Novaks, who shares the many reasons why his parents have chosen not to vaccinate him. Nicholas explains his parents’ personal concerns about vaccine injury, the importance of finding a doctor they can trust and openly speak with, the research they did before making this decision, and what life is like for an unvaccinated child who has an older, vaccine-injured sibling.  Inspired by the personal stories of vaccine-injured children, which have been shared with Dr. Shannon Kroner over many years of working with special needs families, Dr. Kroner aims to raise awareness of the importance of vaccine choice and the necessity of doing the research before making an important decision such as vaccination. Join Nicholas as he shares what it means to be an unvaccinated child in today’s world and why one's personal choice regarding vaccination must always be respected.I’m Unvaccinated and That’s OK! is published through ICAN PRESS, an imprint of Skyhorse Publishing. ICAN (Informed Consent Action Network) is a nonprofit organization investigating the safety of medical procedures, pharmaceutical drugs, and vaccines while advocating for people’s right to informed consent.

 • - En guide til dig, der er flyttet hjemmefra
  af Lene Straarup
  197,95 kr.

  Guldkorn og gode råd - lige til at gå i gang med!Når man er flyttet hjemmefra, skal man klare alt det hårde arbejde selv: stå op, købe ind og betale regninger. Det kan være ekstra svært, hvis man har ADHD eller ADD. Men der er hjælp at hente.Bogen er fuld af gode råd, lifehacks og redskaber til at få en god hverdag:- Få hjælp og gode rutiner- Få styr på tiden og struktur på tingene- Håndter dine følelser og få styr på dit temperament- Få hold på økonomien og alt det med småtDe korte kapitler og oversigter er overskuelige og lige ud af posen. Der er masser af forståelse – ikke noget med skældud og løftede pegefingre Bogen løser ikke alle problemer. Vasketøj og regninger bliver ikke mere spændende, men det er ret rart at have (nogenlunde) styr på sine ting og klare sig selv.GOD HVERDAG er skrevet særligt til unge med ADHD, ADD og almindeligt roderi. Den er også til forældre og andre, der vil give en hjælpende hånd. Så kan man jo tage en kop kaffe eller et slag kort i stedet for. Det hele står i bogen!

 • af Mary Kay Olson & Eli Olson
  262,95 kr.

 • af Hannalora Leavitt
  272,95 kr.

  This nonfiction book for teens provides a history of disability, describes types of disabilities and examines the challenges faced by people living with disabilities.

 • af Rachel Lynn Solomon
  142,95 kr.

  “Emotionally resonant and deeply characterized.” —School Library Journal (starred review) From the author of You’ll Miss Me When I’m Gone comes a stunning contemporary novel, perfect for fans of Five Feet Apart, that examines the complicated aftermath of unrequited love between best friends.Aspiring choreographer Sophie Orenstein would do anything for Peter Rosenthal-Porter, who’s been on the kidney transplant list as long as she’s known him. Peter, a gifted pianist, is everything to Sophie: best friend, musical collaborator, secret crush. When she learns she’s a match, donating a kidney is an easy, obvious choice. She can’t help wondering if after the transplant, he’ll love her back the way she’s always wanted. But Peter’s life post-transplant isn’t what either of them expected. Though he once had feelings for Sophie, too, he’s now drawn to Chase, the guitarist in a band that happens to be looking for a keyboardist. And while neglected parts of Sophie’s world are calling to her—dance opportunities, new friends, a sister and niece she barely knows—she longs for a now-distant Peter more than ever, growing increasingly bitter he doesn’t seem to feel the same connection. Peter fears he’ll forever be indebted to her. Sophie isn’t sure who she is without him. Then one heartbreaking night twists their relationship into something neither of them recognizes, leading them to question their past, their future, and whether their friendship is even worth fighting for.

 • af India Desjardins
  167,95 kr.

 • af Kevin Blake
  317,95 kr.

  "Learn all about venomous spiders in this engrossing new narrative nonfiction book for young readers. It's packed with exciting wildlife encounters, cutting-edge science, and loads of info about venom and its deadly effects"--

 • af Sara Saedi
  184,95 kr.

  Best friends Parisa Naficy and Gabriela Gonzales grapple with the complexities of their relationship even while they spend their senior year apart due to a pandemic that disproportionately affects young people.

 • af Sachin Chandrakumar
  148,95 kr.

  The health of the army depends on the health of the soldiers, at the time of war, only the number of healthy soldiers ensures half the victory, so health is an important topic, keeping in mind this book is presented. This effort to make occupational diseases available for their prevention or prevention in the simplest language is to motivate the soldiers for the prevention of diseases by awakening the health. After Corona, everyone is aware of their own health and our governments are also planning for pioneering work in the health sector, in the context of this it is necessary that we make and implement the right plan for the health of the soldiers, so that millions of people of the country Soldiers can benefit Hope, positive thinking also plays a good role in preventing disease, it has been seen many times that the doctor gives up but the patient overcomes the diseases with the power of his thoughts, so by providing a stress free environment at the workplace, yoga By adopting Pranayama, by providing nutritious food to the soldiers, we can promote their health. On high hills, in deep sea, in sandy desert, in snowfall, it is most important for the soldier to remain strong in every challenging environment, for this, the availability of clothes, food, medicines etc. is needed according to the environment. Come enjoy this knowledge-enhancing book with me, this book will provide you with information in an interesting way that does not seem monotonous but also enhances knowledge.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.