Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Notesbøger og andre bøger med blanke sider for børn

Her finder du spændende bøger om Notesbøger og andre bøger med blanke sider for børn. Nedenfor er et flot udvalg af over 6 bøger om emnet. Det er også her du finder emner som Tomme træningsbøger, autografbøger og andre indholdsfrie produkter for børn.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 •  
  162,95 kr.

  En anderledes mindebog over barnet allerførste år, som rummer alle de klassiske elementer, som en mindebog skal - og som der ud over er fuld af pop-op, låger, lommer og andre effekter, som gør denne mindebog til en helt special og anderledes oplevelse. Til de forældre, der vil give deres barn et helt unikt minde.

 • af Bjerring & Max Lénart
  47,95 kr.

  Har du brug for ekstra plads i ’Mine første år - minder og gemmer’ har du mulighed for at købe ekstra udklipssider. Du får 10 stk. sider lige til at sætte ind i bogen og dermed mere plads til udklip, tegninger og kære minder.

 • af Lénart & Bjerring
  57,95 kr.

  Har du brug for ekstra plads i ’Mine første år - minder og gemmer’ har du mulighed for at købe ekstra plastiklommer. Du får 10 stk. sider lige til at sætte ind i bogen og dermed mere plads til udklip, tegninger og kære minder.

 • af Bjerring & Max Lénart
  47,95 kr.

  Har du brug for ekstra plads i ’Min Barndom - minder og gemmer’ har du mulighed for at købe ekstra udklipssider. Du får 10 stk. sider lige til at sætte ind i bogen og dermed mere plads til udklip, tegninger og kære minder.

 •  
  97,95 kr.

  FROST, ANNA, ELSA, HEMMELIGHEDER, DAGBOG

 • af Oliver Jeffers
  164,95 kr.

  Nedskriv store og små tanker, følelser og oplevelser fra dit lille nye menneskes liv i denne huskebog af Oliver Jeffers.Med indbyggede lommer og plads til fotos er denne bog perfekt til at gemme på dyrebare minder og uforglemmelige øjeblikke. Inspireret af Oliver Jeffers' billedbog Her er vi.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.