Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Børn af Flemming Jensen

Børn - E-bog

Bag om Børn

Flemming Jensen beskriver med afsæt i Dominans-velvære teorien barnets udvikling af selvindsigt eller mangel på samme gennem barndommen. Det ses som afgørende for, hvordan barndommen og dermed voksenlivet forløber. Rollefordeling igennem barndommen har betydning for at kunne fungere i voksenlivets ofte kaotiske verden. Også her kan Dominans-velvære teorien illustrere, hvordan man bør agere i forskellige situationer og hvorfor. Der er skrevet et hav af bøger om børn. Desværre handler de om at løse problemer, når de er opstået og ikke om at forhindre dem i at opstå. Begge dele kan Dominans-velvære teorien give et kvalificeret bud på ved at beskrive de underliggende rammer for menneskelig adfærd på bestemte områder. Bogen tilbyder noget viden, der kan bruges undervejs i den udvikling, som både barn og forældre bør gennemgå gennem barnets opvækst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788792066404
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2016
  • 288,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 250,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Børn
Flemming Jensen beskriver med afsæt i Dominans-velvære teorien barnets udvikling af selvindsigt eller mangel på samme gennem barndommen. Det ses som afgørende for, hvordan barndommen og dermed voksenlivet forløber.

Rollefordeling igennem barndommen har betydning for at kunne fungere i voksenlivets ofte kaotiske verden. Også her kan Dominans-velvære teorien illustrere, hvordan man bør agere i forskellige situationer og hvorfor.

Der er skrevet et hav af bøger om børn. Desværre handler de om at løse problemer, når de er opstået og ikke om at forhindre dem i at opstå. Begge dele kan Dominans-velvære teorien give et kvalificeret bud på ved at beskrive de underliggende rammer for menneskelig adfærd på bestemte områder.

Bogen tilbyder noget viden, der kan bruges undervejs i den udvikling, som både barn og forældre bør gennemgå gennem barnets opvækst.
Brugerbedømmelser af Børn


Find lignende bøger
Bogen Børn findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.