Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Børnemeditationerne I mit hjerte - Gitte Winter Graugaard - Bog

Bag om Børnemeditationerne I mit hjerte

Dansk bestseller. Solgt i +30.000 eksemplarer. Nu i 6. oplag. Lærer børn i mere end 20 lande at falde i søvn. Vil du have hjælp til at få dit barn til at falde i søvn? Alle børn elsker at høre om deres fars og mors kærlighed til dem. Med en bog som denne, skruer I op for kærligheden ved sengetid. Det gør børn rolige og afslappede. I får fire små børnemeditationer, som du læser højt en ad gangen. Bogens teknikker og et øget fokus på jeres kærlighed får barnet til at falde til ro og falde hurtigt i søvn. En lille dreng på 8 år beskriver det som: "at falde i søvn puttet i en dyne af kærlighed". Børnemeditationerne I mit hjerte sætter fokus på den kærlighed, I allerede har i familen og styrker dit barns følelse af selvværd og selvkærlighed. Bogen lærer dit barn at mærke, at I også er sammen i kærlighed, når I er adskilt. Den lille kærlighedssky i den tredje meditation i bogen hjælper børn, der savner deres forældre. Bogen lærer også dit barn om taknemmelighed og empati. Når vi sender vores børn til drømmeland med hjertet fuld af kærlighed, får de ikke kun en dejlig nat, men også en god begyn­delse på næste dag, når morgendagens lys atter begynder at danse. Hør, hvad andre forældre siger: "Alle familier burde have den bog!" "Bruger Børnemeditationerne I mit hjerte til min følsomme datter med tankemylder ved sengetid. De er fantastiske, og gør så meget godt for hende." "Har en søn, der ind imellem lider af angst. Meditationerne er guld værd, når der skal ro på til sengetid." "Min dreng elsker den. Han er 10 år og har ADHD. Kan varmt anbefale den." "Jeg har faktisk meget svært ved at sætte ord på vores oplevelse med bogen. Den er så rørende god. Den rammer lige i hjertet." Bogen egner sig til både store og små børn og giver jer en fantastisk afslutning på dagen sammen. Du behøver ikke at have forkendskab til meditation for at kunne læse bogen for dit barn. Og der medfølger en introduktion til forældrene.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793210448
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 104
 • Udgivet:
 • 12. Februar 2016
 • Udgave:
 • 5
 • Størrelse:
 • 178x250x15 mm.
 • Vægt:
 • 405 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 16. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Børnemeditationerne I mit hjerte

Dansk bestseller. Solgt i +30.000 eksemplarer. Nu i 6. oplag. Lærer børn i mere end 20 lande at falde i søvn.

Vil du have hjælp til at få dit barn til at falde i søvn? Alle børn elsker at høre om deres fars og mors kærlighed til dem. Med en bog som denne, skruer I op for kærligheden ved sengetid. Det gør børn rolige og afslappede. I får fire små børnemeditationer, som du læser højt en ad gangen. Bogens teknikker og et øget fokus på jeres kærlighed får barnet til at falde til ro og falde hurtigt i søvn. En lille dreng på 8 år beskriver det som: "at falde i søvn puttet i en dyne af kærlighed".
Børnemeditationerne I mit hjerte sætter fokus på den kærlighed, I allerede har i familen og styrker dit barns følelse af selvværd og selvkærlighed. Bogen lærer dit barn at mærke, at I også er sammen i kærlighed, når I er adskilt. Den lille kærlighedssky i den tredje meditation i bogen hjælper børn, der savner deres forældre. Bogen lærer også dit barn om taknemmelighed og empati.

Når vi sender vores børn til drømmeland med hjertet fuld af kærlighed, får de ikke kun en dejlig nat, men også en god begyn­delse på næste dag, når morgendagens lys atter begynder at danse.

Hør, hvad andre forældre siger:

"Alle familier burde have den bog!"

"Bruger Børnemeditationerne I mit hjerte til min følsomme datter med tankemylder ved sengetid. De er fantastiske, og gør så meget godt for hende."

"Har en søn, der ind imellem lider af angst. Meditationerne er guld værd, når der skal ro på til sengetid."

"Min dreng elsker den. Han er 10 år og har ADHD. Kan varmt anbefale den."

"Jeg har faktisk meget svært ved at sætte ord på vores oplevelse med bogen. Den er så rørende god. Den rammer lige i hjertet."

Bogen egner sig til både store og små børn og giver jer en fantastisk afslutning på dagen sammen. Du behøver ikke at have forkendskab til meditation for at kunne læse bogen for dit barn. Og der medfølger en introduktion til forældrene.

Brugerbedømmelser af Børnemeditationerne I mit hjerteGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.