Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Boost din selvkærlighed (2017) - Mette Holm - Bog

Boost din selvkærlighed (2017)af Mette Holm Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%
Bag om Boost din selvkærlighed (2017)

I 2016 udkom Mette Holms første bog med positive og fokuserede boosts, der blev modtaget af læserne med stor begejstring. Vi følger op på succesen med endnu en bog fyldt med livskloge ord og sætninger, der kan lede tankerne i retning af, hvad det gode liv er, og hvordan man får fokus på det. Psykolog Mette Holm udsender hver dag ‘boost-mails’ til 50.000 danskere, der finder stor glæde og inspiration i hendes små opbyggelige udsagn. Succesen er nu overført til disse bøger, en ‘omsorgsgave’ til læserne, der hver indeholder 100 af hendes bedste ‘boosts’. ”Når du har tillid til dig selv og ved, at du kan skabe gode dag for dig, er der intet, der kan vælte dig. Det er et af de stærkeste steder, du kan stille dig som menneske. At tage din plads og hver dag skabe det, der er vigtigt for dig. Et liv, hvor den tillærte hjælpeløshed skæres væk, og hvor ansvaret for at skabe det, du ved, du fortjener, står først. Egoistisk? Nej, det er yderst næstekærligt. For når du skaber skønne dage for dig selv, skaber du på magisk vis også skønne dage for dem omkring dig.” – Mette Holm Om forfatteren Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet, og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv, kommer i særdelshed fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som menneske allerede besidder.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793575042
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Udgivet:
 • 30. November 2017
 • Udgave:
 • 1
 • 1-3 hverdage.
 • 20. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Boost din selvkærlighed (2017)

I 2016 udkom Mette Holms første bog med positive og fokuserede boosts, der blev modtaget af læserne med stor begejstring. Vi følger op på succesen med endnu en bog fyldt med livskloge ord og sætninger, der kan lede tankerne i retning af, hvad det gode liv er, og hvordan man får fokus på det.
Psykolog Mette Holm udsender hver dag ‘boost-mails’ til 50.000 danskere, der finder stor glæde og inspiration i hendes små opbyggelige udsagn. Succesen er nu overført til disse bøger, en ‘omsorgsgave’ til læserne, der hver indeholder 100 af hendes bedste ‘boosts’.
”Når du har tillid til dig selv og ved, at du kan skabe gode dag for dig, er der intet, der kan vælte dig. Det er et af de stærkeste steder, du kan stille dig som menneske. At tage din plads og hver dag skabe det, der er vigtigt for dig. Et liv, hvor den tillærte hjælpeløshed skæres væk, og hvor ansvaret for at skabe det, du ved, du fortjener, står først. Egoistisk? Nej, det er yderst næstekærligt. For når du skaber skønne dage for dig selv, skaber du på magisk vis også skønne dage for dem omkring dig.” – Mette Holm
Om forfatteren Mette Holm er privatpraktiserende psykolog, forfatter og foredragsholder. Hendes arbejde omkring selvkærlighedsarbejdet, og det at stå stærkt som kvinde i sit eget liv, kommer i særdelshed fra hendes egen personlige rejse og fra en dyb interesse for det faglige perspektiv omkring kvindeliv og udvikling af de potentialer, vi som menneske allerede besidder.

Brugerbedømmelser af Boost din selvkærlighed (2017)Find lignende bøger
Bogen Boost din selvkærlighed (2017) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.