Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Cikade - Shaun Tan - E-bog

Bag om Cikade

Cikaden, som er hovedpersonen i australske Shaun Tans nye billedbog, arbejder på et kontor i højhuset, hvor han fra sin lille kontorbås slider sig igennem dagene; mobbet, uelsket og uværdsat af sine kolleger og chef. Han sover endda på kontoret, for han har ikke råd til en lejlighed. Efter 17 år bliver han, på trods af sin ihærdige indsats for firmaet, opsagt. Hvor skal cikaden nu gå hen? Da han står på højhusets tag og vil tage afsked med det hele sker der noget helt utroligt Dyster billedbog med noget på hjerte. Cikadens ensomme og trøstesløse tilværelse beskrives i korte, brudte sætninger og understreges af Tans betongrå, minimalistiske illustrationer. Den tilsyneladende enkle historie har flere lag, der åbner op for fortolkning og indbyder til dialog Bogen er for alle, der nogensinde har følt sig ringeagtet eller overset, større børn fra 6 år og op såvel som voksne. Velegnet til emnearbejder om billedkunst og følelser. (Uddrag af lektørudtalelse).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779168572
  • Udgivet:
  • 5. August 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Cikade

Cikaden, som er hovedpersonen i australske Shaun Tans nye billedbog, arbejder på et kontor i højhuset, hvor han fra sin lille kontorbås slider sig igennem dagene; mobbet, uelsket og uværdsat af sine kolleger og chef. Han sover endda på kontoret, for han har ikke råd til en lejlighed. Efter 17 år bliver han, på trods af sin ihærdige indsats for firmaet, opsagt. Hvor skal cikaden nu gå hen? Da han står på højhusets tag og vil tage afsked med det hele sker der noget helt utroligt

Dyster billedbog med noget på hjerte. Cikadens ensomme og trøstesløse tilværelse beskrives i korte, brudte sætninger og understreges af Tans betongrå, minimalistiske illustrationer. Den tilsyneladende enkle historie har flere lag, der åbner op for fortolkning og indbyder til dialog
Bogen er for alle, der nogensinde har følt sig ringeagtet eller overset, større børn fra 6 år og op såvel som voksne. Velegnet til emnearbejder om billedkunst og følelser.
(Uddrag af lektørudtalelse).

Forlagets beskrivelse af Cikade

Cikaden er hovedpersonen i australske Shaun Tans nye billedbog. Han arbejder på et kontor i højhuset, hvor han fra sin lille kontorbås slider sig igennem dagene; mobbet, uelsket og uværdsat af sine kolleger og chef. Han sover endda på kontoret, for han har ikke råd til en lejlighed. Efter 17 år bliver han, på trods af sin ihærdige indsats for firmaet, opsagt. Hvor skal cikaden nu gå hen? Da han står på højhusets tag og vil tage afsked med det hele sker der noget helt utroligt.
Bibliotekerne (DBC) skrev: ”Den tilsyneladende enkle historie har flere lag, der åbner op for fortolkning og indbyder til dialog. Bogen er for alle, der nogensinde har følt sig ringeagtet eller overset, større børn fra 6 år og op såvel som voksne. Velegnet til emnearbejder om billedkunst og følelser”.

Brugerbedømmelser af CikadeFind lignende bøger
Bogen Cikade findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.