Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Cirkus for 2

Cirkus for 2 - Oplevelse

- En magisk aften i nordens største cirkus

Bag om Cirkus for 2

Mine damer og herrer! Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus - Cirkus Arena. Fra marts 2018 byder Cirkus Arena for 63. år i træk på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn. Dette er den oplagte mulighed for at opleve historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. Forestillingen, som både byder på nye overraskelser såvel som gamle cirkuskendinge, præsenteres af Patrick Berdino, der er kendt fra Vild med dans, og rapperen MC Clemens. Og hvem ved - måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer?

Vis mere
  • 499,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • På e-mail
Beskrivelse af Cirkus for 2
Mine damer og herrer! Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus - Cirkus Arena.

Fra marts 2018 byder Cirkus Arena for 63. år i træk på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn.

Dette er den oplagte mulighed for at opleve historien om det magiske cirkusunivers, som kun finder sted i manegen under den røde og gule teltdug. Forestillingen, som både byder på nye overraskelser såvel som gamle cirkuskendinge, præsenteres af Patrick Berdino, der er kendt fra Vild med dans, og rapperen MC Clemens.

Og hvem ved - måske bliver I inviteret en tur i manegen til et STURT, STURT nummer?
Mere information
TID
Vælg den forestilling der passer jer bedst.
Forestillingen starter typisk kl. 17:00

STED
I hele landet

VIGTIG INFO
Husk at medbringe dit gavekort
Brugerbedømmelser af Cirkus for 2


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.