Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Concepts of Small-scale Food Processing - Donald G (University of Guelph Mercer - Bog

Bag om Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788018401
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 450
  • Udgivet:
  • 8. februar 2021
  • Størrelse:
  • 240x164x35 mm.
  • Vægt:
  • 840 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

  • BLACK WEEK

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Concepts of Small-scale Food Processing

Providing detailed information on key areas of post-harvest technologies, this book is written with small-scale processors and entrepreneurs in food processing in mind.

Brugerbedømmelser af Concepts of Small-scale Food Processing



Find lignende bøger
Bogen Concepts of Small-scale Food Processing findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.