Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Da giraffen slog knude af Michael B Bastholm

Da giraffen slog knude - E-bog

bind 1 i DOTDOT serien

Bag om Da giraffen slog knude

Børnebog for 3-6 årige. Kalle tager med Sonny i Zoo. Men Sonny har fået en ny bog om knuder. Han vil meget hellere finde knuder end se på dyr. Det er han ikke den eneste, der vil! Da giraffen slog knude er den første bog i DOTDOT serien. En serie til børn i alderen 3-6 år med action, magi, sange og fantasi. Kalle bor i byen Palamir - den største by i DotDotLand. Alle i DotDotLand har en dotdot som er en magisk ven. To dotdotter kan slå sig samme og forvandle sig til noget nyt. I bogen tager Kalle med sin ven Sonny i Zoo. Og da giraffen får en knude på halsen, må de to bruge deres dotdotter og deres magiske kræfter for at løse problemet. Anmeldelser (af den trykte udgave): Dinboganmelder.dk: "Jeg læste i går denne bog med min søn på 7 år, og den gik rent ind." Bogen får 5 ud 5 stjerner. Bogtjek.dk: "Da giraffen slog knude er en fantastisk bog for de mindste. Bogen er et glimrende eksempel på hvordan en "lille" bog, med et simpelt plot og ganske få ord, uden tøven får 10 TJEKtegn herfra" Læs mere om illustrator og forfatter Michael B Bastholm.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793133037
 • Beskyttelse:
 • Ingen
 • Udgivet:
 • 5. September 2019
 • 0,00 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 0% som medlem
 • 0,00 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Da giraffen slog knude
Børnebog for 3-6 årige.

Kalle tager med Sonny i Zoo. Men Sonny har fået en ny bog om knuder. Han vil meget hellere finde knuder end se på dyr. Det er han ikke den eneste, der vil!

Da giraffen slog knude er den første bog i DOTDOT serien. En serie til børn i alderen 3-6 år med action, magi, sange og fantasi.

Kalle bor i byen Palamir - den største by i DotDotLand. Alle i DotDotLand har en dotdot som er en magisk ven. To dotdotter kan slå sig samme og forvandle sig til noget nyt. I bogen tager Kalle med sin ven Sonny i Zoo. Og da giraffen får en knude på halsen, må de to bruge deres dotdotter og deres magiske kræfter for at løse problemet.

Anmeldelser (af den trykte udgave):

Dinboganmelder.dk:
"Jeg læste i går denne bog med min søn på 7 år, og den gik rent ind."
Bogen får 5 ud 5 stjerner.

Bogtjek.dk:
"Da giraffen slog knude er en fantastisk bog for de mindste. Bogen er et glimrende eksempel på hvordan en "lille" bog, med et simpelt plot og ganske få ord, uden tøven får 10 TJEKtegn herfra"

Læs mere om illustrator og forfatter Michael B Bastholm.
Brugerbedømmelser af Da giraffen slog knude
 • Natasia H. 25. April 2020

  Super sød bog. En rigtig sjov og opfindsom fortælling, Jeg kunne sagtens finde på at læse fortsættelsen også. Og historien skal da helt sikkert læses for nogen børn på et tidspunkt.


Find lignende bøger
Bogen Da giraffen slog knude findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.