Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave - Karsten Pedersen - Bog

- Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker

Bag om Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave

I 2010 og 2012 udkom bestselleren "DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker". For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år. Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den UCENSUREREDE udgave af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED. Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788797397015
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 360
 • Udgivet:
 • 13. Marts 2014
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 162x230x22 mm.
 • Vægt:
 • 784 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 24. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave

I 2010 og 2012 udkom bestselleren "DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker". For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år.

Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den UCENSUREREDE udgave af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED.

Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Forlagets beskrivelse af Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave

Da bestselleren "Danmarks dybeste hemmelighed, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker" første gang skulle udgives, skulle den censureres af forsvaret, Beredskabsstyrelsen og NATO. Men nu fortælles alle hemmelighederne for første gang uden censur.

Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af den første udgave, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og anlægget åbner derfor som museum.

Bogen er skrevet på baggrund af fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kunne fortælle de sidste hemmeligheder.

Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige scenarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge.

Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Brugerbedømmelser af Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave

 • Lene K. 15. Marts 2023

  Det er en utrolig spændende bog om en af Danmarks bedst bevarede hemmelighed. Der er lavet et utrolig god research til bogen, og man kan læse at det er noget der virkeligt har haft deres interesse. Så jeg kan varmt anbefale at man læser bogen

 • Jørgen K. 11. Marts 2023

  Spændende og uddybende

 • Ejner N. 2. Januar 2020

  Super fed og detaljeret bog på 360 sider! Man forstår næsten ikke at det er virkeligt alt det man har bygget for at overleve atomkrig.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.