Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danneraf Maria Helleberg

Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner

Bag om Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner

Hvem var vikingerne egentlig? Hvordan var det lige med ham Christian den Fjerde? Og hvorfor blev Leonora Christina spærret inde? Fra de ældgamle sagn til hekseafbrænding og opførelsen af København fortæller Maria Helleberg her vores alle sammens danmarkshistorie i børnehøjde. Med spændning og fortællerglæde tager hun de mindste i hånden på en tidsrejse gennem 39 historier, der nu for første gang udkommer som medrivende lydbøger. De dramatiske lydeffekter gør fortiden så levende, at historiens vingesus med garanti får tag i børnene på denne lærerige og underholdende lytteoplevelse. Maria Helleberg (f. 1956) har, fra sin debut i 1986 og frem til i dag, udgivet mere end 80 titler indenfor skønlitteratur, børne- og ungdomsbøger, biografier og rejsebøger. Hun er kendt og elsket for sine historiske romaner, der som oftest omhandler virkelige personer og hændelser – fortalt med den digteriske frihed, der skal til for at gøre de historiske begivenheder til godt romanstof. Maria Hellebergs forfatterskab kredser i høj grad omkring nogle af danmarks- og verdenshistoriens stærke og interessante kvindeskikkelser, der ofte indtager hovedrollen i hendes fortællinger.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726307870
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. August 2019
 • Oplæser:
 • Dianna Vangsaa
 • 10,95 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 18% som medlem
 • 8,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Maria Helleberg
Vis alle titler
Beskrivelse af Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner
Hvem var vikingerne egentlig? Hvordan var det lige med ham Christian den Fjerde? Og hvorfor blev Leonora Christina spærret inde?

Fra de ældgamle sagn til hekseafbrænding og opførelsen af København fortæller Maria Helleberg her vores alle sammens danmarkshistorie i børnehøjde. Med spændning og fortællerglæde tager hun de mindste i hånden på en tidsrejse gennem 39 historier, der nu for første gang udkommer som medrivende lydbøger. De dramatiske lydeffekter gør fortiden så levende, at historiens vingesus med garanti får tag i børnene på denne lærerige og underholdende lytteoplevelse.

Maria Helleberg (f. 1956) har, fra sin debut i 1986 og frem til i dag, udgivet mere end 80 titler indenfor skønlitteratur, børne- og ungdomsbøger, biografier og rejsebøger. Hun er kendt og elsket for sine historiske romaner, der som oftest omhandler virkelige personer og hændelser – fortalt med den digteriske frihed, der skal til for at gøre de historiske begivenheder til godt romanstof. Maria Hellebergs forfatterskab kredser i høj grad omkring nogle af danmarks- og verdenshistoriens stærke og interessante kvindeskikkelser, der ofte indtager hovedrollen i hendes fortællinger.
Brugerbedømmelser af Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Danmarkshistorier for børn (32) (år 1848-1900) - Louise Rasmussen, Grevinde Danner findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.