Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
De 23af Linwood Barclay

De 23

Bag om De 23

I byen Promise Falls er det lige så let at få hævn som at tælle til 1, 2, 3 ... Dagen begynder som en helt almindelig lørdag – et bad, en kop kaffe, morgenmad. Men pludselig bryder helvede løs i Promise Falls. Folk falder døde om på gaden, hospitalerne og beredskabet bliver lagt ned af det høje antal ofre. Er det massemord gennem madforgiftning, en virus eller noget endnu mere dystert? Er der mon nogen, der står bag? Kriminalbetjent Barry Duckworth er allerede i gang med at efterforske to mord og en eksplosion i byens drive-in-biograf. Han begynder at overveje, om de to forbrydelser og det nye angreb på byen hænger sammen med en række mystiske hændelser i Promise Falls, der alle har tallet 23 som fællesnævner. Hvem sender de dødbringende beskeder, og hvordan kan han få sat en stopper for dem? En af verdens bedste spændingsforfattere. Mark Billingham Barclay er en sand mester i uforudsigelige plot. Financial Times Gribende og stærkt fængslende maler den et levende portræt af den forrådnelse, der gemmer sig bag lilleby-livets strålende smil. Daily Mail Hvor har Linwood Barclay været hele mit liv? ... En spændingens mester. Stephen King Forskruede thrillere, som er propfulde af følelser, er kendemærket ved Barclays karriere. USA Today Linwood Barclay er blevet mesteren af spændende thrillere. Irish Independent Ingen kan give dig spænding og gys på bedre vis, end Linwood Barclay kan. Tess Gerritsen

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771076554
  • Udgivet:
  • 26 marts 2019
  • 145,95 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 126,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Linwood Barclay
Vis alle titler
Beskrivelse af De 23
I byen Promise Falls er det lige så let at få hævn som at tælle til 1, 2, 3 ... Dagen begynder som en helt almindelig lørdag – et bad, en kop kaffe, morgenmad. Men pludselig bryder helvede løs i Promise Falls. Folk falder døde om på gaden, hospitalerne og beredskabet bliver lagt ned af det høje antal ofre. Er det massemord gennem madforgiftning, en virus eller noget endnu mere dystert? Er der mon nogen, der står bag? Kriminalbetjent Barry Duckworth er allerede i gang med at efterforske to mord og en eksplosion i byens drive-in-biograf. Han begynder at overveje, om de to forbrydelser og det nye angreb på byen hænger sammen med en række mystiske hændelser i Promise Falls, der alle har tallet 23 som fællesnævner. Hvem sender de dødbringende beskeder, og hvordan kan han få sat en stopper for dem?

En af verdens bedste spændingsforfattere.
Mark Billingham

Barclay er en sand mester i uforudsigelige plot.
Financial Times

Gribende og stærkt fængslende maler den et levende portræt af den forrådnelse, der gemmer sig bag lilleby-livets strålende smil.
Daily Mail

Hvor har Linwood Barclay været hele mit liv? ... En spændingens mester.
Stephen King

Forskruede thrillere, som er propfulde af følelser, er kendemærket ved Barclays karriere.
USA Today

Linwood Barclay er blevet mesteren af spændende thrillere.
Irish Independent

Ingen kan give dig spænding og gys på bedre vis, end Linwood Barclay kan.
Tess Gerritsen
Brugerbedømmelser af De 23


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen De 23 findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.