Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
De hellige haller af Hans Erik Hansen

De hellige haller - E-bog

Bag om De hellige haller

Med varierende mellemrum har en usynlig følgespot de seneste ti år haft fokus på en række ganske almindelige lærere. De er ansat til at skabe meningsfulde undervisningssituationer, også selvom der kommer en ny skolereform, og når deres arbejdsvilkår bliver forringet. Denne bog samler 42 blogindlæg, som har været offentliggjort i lærernes fagblad, Folkeskolen. Samlingen blotlægger på underholdende vis en moderne lærers udfordringer, og de løsninger som i det daglige bliver fremtryllet. Bogen er tilegnet lærere og skolefolk, ja alle som er interesseret i vores fælles skole. Om forfatteren Hans Erik Hansen (f. 1956) har skrevet en halv snes bøger. Mange af dem har været julehistorier for børn, lavet i samarbejde med tegneren Julius. En del skuespil til brug i skolen er også blevet udgivet. De Hellige Haller er forfatterens første forsøg på at fange et voksent publikum.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793927902
  • Udgivet:
  • 10. Juni 2020
  • 43,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 37,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af De hellige haller
Med varierende mellemrum har en usynlig følgespot de seneste ti år haft fokus på en række ganske almindelige lærere.

De er ansat til at skabe meningsfulde undervisningssituationer, også selvom der kommer en ny skolereform, og når deres arbejdsvilkår bliver forringet.

Denne bog samler 42 blogindlæg, som har været offentliggjort i lærernes fagblad, Folkeskolen. Samlingen blotlægger på underholdende vis en moderne lærers udfordringer, og de løsninger som i det daglige bliver fremtryllet.

Bogen er tilegnet lærere og skolefolk, ja alle som er interesseret i vores fælles skole.

Om forfatteren
Hans Erik Hansen (f. 1956) har skrevet en halv snes bøger. Mange af dem har været julehistorier for børn, lavet i samarbejde med tegneren Julius. En del skuespil til brug i skolen er også blevet udgivet.

De Hellige Haller er forfatterens første forsøg på at fange et voksent publikum.
Brugerbedømmelser af De hellige haller


Find lignende bøger
Bogen De hellige haller findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.