Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Delfinernes sang - Kenn Hansen - E-bog

Bag om Delfinernes sang

Delfinernes sang er som mine to forudgående bøger en samling af digte og små positive sentenser. Bogen her adskiller sig dog en lille smule i forhold til de to første bøger, ved at der er indskudt lidt kommentarer til nogle af digtene. Den er skrevet med et lille glimt af humor og en stor portion kærlighed, idet at jeg har et stort håb om, at denne bog på en eller anden vis vil være i stand til at nå ud til dem, som har brug for at få et lille smil på læberne og lidt varme ind i hjerterne. For kærligheden tydeliggøres gennem kærlighed, og når vi føler kærligheden, vil vi opleve, at den ændrer sig til den bedre side. Derfor vægter dette også lidt mere i denne bog i forhold til de tidligere. Mit ønske er, at du vil mærke dette side for side, sådan at du vil opleve den lykke, det er, når hjertet finder hen til det sted, hvor det ønsker at være. Uddrag af bogen I livets læ Står et lille træ Og hviler i sit nu. Alting er stille Der er intet du skal Intet du sku’ Andet end At nyde det nu Som er Her. Om forfatteren Kenn Hansen (født 1964) er uddannet sygehjælper i 1991 på Glostrup Sygeplejerskeskole. I 2001 blev han uddannet som zoneterapeut og massør på Køge Zoneterapeutskole, samtidig med at han tog en uddannelse i øreakupunktur på Aalborg Zoneterapeutskole.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772373294
  • Udgivet:
  • 19. Oktober 2020
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Delfinernes sang

Delfinernes sang er som mine to forudgående bøger en samling af digte og små positive sentenser. Bogen her adskiller sig dog en lille smule i forhold til de to første bøger, ved at der er indskudt lidt kommentarer til nogle af digtene. Den er skrevet med et lille glimt af humor og en stor portion kærlighed, idet at jeg har et stort håb om, at denne bog på en eller anden vis vil være i stand til at nå ud til dem, som har brug for at få et lille smil på læberne og lidt varme ind i hjerterne. For kærligheden tydeliggøres gennem kærlighed, og når vi føler kærligheden, vil vi opleve, at den ændrer sig til den bedre side. Derfor vægter dette også lidt mere i denne bog i forhold til de tidligere. Mit ønske er, at du vil mærke dette side for side, sådan at du vil opleve den lykke, det er, når hjertet finder hen til det sted, hvor det ønsker at være.

Uddrag af bogen
I livets læ
Står et lille træ
Og hviler i sit nu.
Alting er stille
Der er intet du skal
Intet du sku’
Andet end
At nyde det nu
Som er
Her.

Om forfatteren
Kenn Hansen (født 1964) er uddannet sygehjælper i 1991 på Glostrup Sygeplejerskeskole. I 2001 blev han uddannet som zoneterapeut og massør på Køge Zoneterapeutskole, samtidig med at han tog en uddannelse i øreakupunktur på Aalborg Zoneterapeutskole.

Forlagets beskrivelse af Delfinernes sang

Delfinernes sang er som mine to forudgående bøger en samling af digte og små positive sentenser.

Bogen her adskiller sig dog en lille smule i forhold til de to første bøger, ved at der er indskudt lidt

kommentarer til nogle af digtene.

Den er skrevet med et lille glimt af humor og en stor portion kærlighed, idet at jeg har et stort håb om at denne bog på en eller anden vis vil være i stand til at nå ud

til dem, som har brug for at få et lille smil på læberne og lidt varme ind i hjerterne.

For kærligheden tydeliggøres gennem kærlighed, og når vi føler kærligheden, vil vi opleve,

at den ændrer sig til den bedre side.

Derfor vægter dette også lidt mere i denne bog i forhold til de tidligere.

Mit ønske er, at du vil mærke dette side for side, sådan at du vil opleve den lykke, det er, når hjertet finder hen til det sted, hvor det ønsker at være.Uddrag af bogen

I livets læ

Står et lille træ

Og hviler i sit nu.

Alting er stille

Der er intet du skal

Intet du sku’.

Andet end

At nyde det nu

Som er

Her.Om forfatteren

Kenn Hansen (født 1964) er uddannet sygehjælper i 1991 på Glostrup Sygeplejerskeskole. I 2001 blev han uddannet som zoneterapeut og massør på Køge Zoneterapeutskole, samtidig med at han tog en uddannelse i øreakupunktur på Aalborg Zoneterapeutskole.

Brugerbedømmelser af Delfinernes sangFind lignende bøger
Bogen Delfinernes sang findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.