Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge af Jeanette Dünweber

Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge

Bag om Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge

De tre legesyge ællinger er blevet væk fra deres mor, da de fortabte sig i leg. Nu gør de alt for at finde hende igen. Men det er slet ikke let, en vind, en bakke, ællingeben og andre forhindringer kommer i vejen. Men ællingerne giver slet ikke op, de vil finde deres mor. Og er meget gode til at finde løsninger sammen. Det fører til mange sjove, nye, særlige og lærerige oplevelser og lege, hvor højdepunktet er at stå på hinandens rygge på en bakketop med god udsigt. Historiens pointe appellerer til målgruppen, da den præsenteres med forskellige vinkler, som spiller sammen med de fantastiske, sjove og farverige illustrationer. Bogen henvender sig til børn fra tre år og er herlig både til at kigge i og som oplæsningsbog. Om forfatteren Jeanette Dünweber har været vidt omkring geografisk, uddannelsesmæssigt og fagligt. I Nicaragua har hun arbejdet med gadebørn og et alfabetiseringsprojekt. Er kandidat i offentlig forvaltning (cand.scient.adm.). Gennemgående interesserer Jeanette Dünweber sig for og har beskæftiget sig med sociale og samfundsmæssige forhold. Fx er hun optaget af fællesskabets muligheder og individets muligheder og trivsel i fællesskabet og grupper, hvilket også har inspireret hende til denne bog. Bogen om de tre ællinger er hendes første børnebog, og hun ser meget frem til at skrive flere.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772187815
  • Udgivet:
  • 9. december 2019
  • 88,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 76,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Jeanette Dünweber
Se alle titler
Beskrivelse af Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge
De tre legesyge ællinger er blevet væk fra deres mor, da de fortabte sig i leg. Nu gør de alt for at finde hende igen. Men det er slet ikke let, en vind, en bakke, ællingeben og andre forhindringer kommer i vejen. Men ællingerne giver slet ikke op, de vil finde deres mor. Og er meget gode til at finde løsninger sammen. Det fører til mange sjove, nye, særlige og lærerige oplevelser og lege, hvor højdepunktet er at stå på hinandens rygge på en bakketop med god udsigt.

Historiens pointe appellerer til målgruppen, da den præsenteres med forskellige vinkler, som spiller sammen med de fantastiske, sjove og farverige illustrationer.

Bogen henvender sig til børn fra tre år og er herlig både til at kigge i og som oplæsningsbog.Om forfatteren

Jeanette Dünweber har været vidt omkring geografisk, uddannelsesmæssigt og fagligt. I Nicaragua har hun arbejdet med gadebørn og et alfabetiseringsprojekt. Er kandidat i offentlig forvaltning (cand.scient.adm.). Gennemgående interesserer Jeanette Dünweber sig for og har beskæftiget sig med sociale og samfundsmæssige forhold. Fx er hun optaget af fællesskabets muligheder og individets muligheder og trivsel i fællesskabet og grupper, hvilket også har inspireret hende til denne bog. Bogen om de tre ællinger er hendes første børnebog, og hun ser meget frem til at skrive flere.
Brugerbedømmelser af Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Den dag de tre ællinger stod på hinandens rygge findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.